Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Bombina
oooj boze ma koliko ste svesni
mada sam sigurna svi mi gresimo i retko da bude nesvesno
Korisnikov avatar
By zboO
nisam losha pa to ti je....chak i kada hocu,ne polazi mi za rukom... :kashljuc:

niko nije bezgreshan...ali ok, na greshkama se uchi...i ja sam losha samo po sebe!

:cheer:
Korisnikov avatar
By Skyen
ma ja nisam losa!!!!!!!!!
nisam ni dobra!!!!!!!!!!!

samo su moji postupci s vremena na vreme losi i s vremena na vreme dobri, nista manje, nista vise

:redaljka:

stidim se sve redje, jer sve redje pravim neke gluposti (obicno sam u alkoholisanom stanju pravila gluposti)

a zasto sam ih pravila i pravim i pravicu - pa valjda zato sto to tako mora! inace bih bila negde na obroncima Olimpa i ispijala Ambroziju, vakooo, mogu samo domacu brlju :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By spark
mislim da sam krajnje korektna i otvorena osoba. i nimalo zla i pokvarena. cak, ponekad mislim da sam malcice i naivan.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
admit it, people, we ARE bad...

ja cesto radim lose stvari, ali se ne kajem, jer sam, poducen ranijim iskustvima(ovaj, ne bih da zvucim kao "starmala" :) ) shvatio da ne treba da se kajem ni zbog cega sto sam uradio svojom voljom.
dakle, obozavao sam da vozam pojedine tipove, jer mi je bilo jednostavno super..
zasto sam to cinio? bilo mi super u tom trenutku...
moj dragi drug Sasa pizdi od toga, i najvise flipne kad mu ja kao objasnjenje za neku slicnu stvar serviram recenicu "sta cu? bio mi trip..." :)
neki ljudi jednostavno zasluzuju da prema njima budes zao... ili to onda nije lose? mis'im, ako uradis losu stvar losem tipu, onda to nije lose...ili se varam....
forget it, opet sam naduvan... :crkla:

mis'im stvarno...
Korisnikov avatar
By m..
Paaa, da! Mislim nisu neke stvari za koje se leti u pakao, nego...
Uglavnom se uhvatim u nekoj samozivosti i kazem sebi cekaj stani. Ili ispalim nekog za nesto sto mu treba samo zato sto me mrzi da se samo zbog toga cimam do grada (mada da im toliko treba, dosli bi kod mene da uzmu, jel da?). Pa nekad totalno nisam u stanju da se sazivim sa necijim problemima, zato sto mi izgledaju smesno u odnosu na neke stvari kroz koje sam prosla u zivotu, ili su mi pomalo smesne neke stvari koje je neko u stanju da trpi zarad rdjavog viseg cilja, mada negde pokusavam da skontam sto se ti ljudi gnjave oko takvog necega... Mislim, ne hvatam se u pakostima, ljubomorama i prizemnim zlobama, samo kontam da bih mogla da budem bolja osoba (valjda da bi me drugi vise gazili..)
Anyway, jedina stvar zbg koje se kajem u zivotu je sto nisam imala muda da pokusam da ostanem u Parizu kad sam imala 18 godina, i sto sam cedila neku bubuljicu na nosu pa mi je pukao kapilar i od tada imam neku crvenu tufnu.
By Bombina
[quote]Originally posted by Skyen

samo su moji postupci s vremena na vreme losi i s vremena na vreme dobri, nista manje, nista vise

skyen i zbun ko kaze da niste dobra
i ko je to rekao,ja cu da bicujem aa
hehehe skyen koliko te znam ,nisi losa na mene,nije losa zbunica :D
a ostale uz cetvoro nisu losi na mene i to necu da kazem ko je ko

i to ide na romansu s snegom :smeh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ako uradim nesto lose to najcesce uradim pod uticajem svog burnog temperamenta. Sreca je sto to nisu neki nepopravljivi 'grehovi'.
Korisnikov avatar
By elastica
Kad svesno uradim neshto loshe,nije mi teshko da se izvinim.Ali umem da uradim i namerno kao sto kaze Chokoladna bananica,neki ljudi zasluzuju da prema njima budesh zao.Najcheshce sam zla da bih samu sebe zastitila.Tak'a sam,shta da radim.:D
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Ma, ljudi, prvo Cokoladna Bananica je apsolutno u pravu, da flipnem na te dubokoumne izgovore i dodje mi da ga :obesen:
Upravo me obuzima toplina pri pomisli na ovo:evilwait: kada pocne takvo stanje, ja danima ne mogu da spavam, dok nekog ne posaljem na potrebnu rehabilitaciju :doktor: , posle toga nemam problema sa nesanicom

je l' tema bese koliko smo losi? :misli:
Korisnikov avatar
By Abyss
Svestan sam da ?inim nekad loše stvari, ali ako ?e mo iskreno, i prema meni ljudi ?ine loše stvari, tako da balans mora da se uspotavi.

Ina?e, zbog nekih stvari se kajem, zbog nekih ne, zavisi koliko duboko sve to ide.
By ^djavoljeva^
Chinim.Svesna sam toga.A opet,sve shto radim sebi radim.
Mazohizam......
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne mogu da odgovorim na pitanje koliko sam svesna da sam losa, jer uopste nisam losa.
Ja sam dusa od zene.
:)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Skyen
Znaci - sumnjiva si.

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne svetim se. Retko se stvarno naljutim. Ako se STVARNO naljutim-onda samo odem. I vise me nema pored te osobe. Oprostim,ako je neko iskren, i nikad vise ne pomenem, samo idemo dalje-ako je neko vredan toga, a jedna drugarica je toga bila vredna.
A ja?
Drzim se toga-ne cini drugima sto ne zelis da tebi cine. Imam groznu grizu savesti zbog najmanjih sitnica:iskolacen:
Ali, narafski da nisam cvecka-umem da se iznerviram i izlupetam zbog gluposti(uglavnom pms ili kad me izdrkaju ko majmuna na poslu) i napravim sranje bez veze (a umem da budem drkadzija neopevani samo oko toga zasto prljave carape nisu u korpi, ili nije stavljen podmetac ispod soljice za kafu-sta cu kad sam djeva u horoskopu). Al uvek se izvinim:opacupa: kad preteram u kenjanju
A da nekog namerno povredjujem?
Kada to budem pocela da radim, rado cu se same sebe odreci.
ps. jedini izuzetak kad sam pojedinim likovima lupila samar, al to je onako u afektu, i mislim da nije bilo iz "prikrivene zlobe" vec iz najgoreg moguceg afekta i osecaja nemoci i ocaja:sekirica:
By just!N
Originally posted by Abyss
Svestan sam da ?inim nekad loše stvari, ali ako ?e mo iskreno, i prema meni ljudi ?ine loše stvari, tako da balans mora da se uspotavi.

Ina?e, zbog nekih stvari se kajem, zbog nekih ne, zavisi koliko duboko sve to ide.
Isti slucaj i kod mene... :mazi: ...svestan sam, nekad se kajem a nekad ne...
Korisnikov avatar
By HARP
Ljudi kada osete da mogu, po?nu da te jašu...mora da pokažeš zube, ali tek toliko da znaju koliko mogu da idu... ne treba experimentisati i puštati ih, em što se najebe, još ispadneš kriv... ovako sa blagom dozom pokazivanja zuba održava se balans...
Mada, umem dobro da izgladim stvari, tako da i ako budem loš to se sredi :D
By spf 3000
Originally posted by GALATEJA
Ako uradim nesto lose to najcesce uradim pod uticajem svog burnog temperamenta....
moj temperament je toliko buran da ako i uradim nesto lose to je pod potpunim pomracenjem svesti tj. gotovo nesvesno. zaista, ne mogu da se setim da li sam svesno ikada uradila nesto lose, nekoga povredila.
svidja mi se ovo sto je ulix rekao.
dodacu - meni su moji razlozi uvek najjasniji i opravdani, i zaista i jesu.
sama pred sobom sam cista i bestidno nepogresiva :angel:
Korisnikov avatar
By taurus
Evo primera:
Lose je sto sam tek nekoliko dana na forumu a vec mi se neko svidja,a ne znam nista o njemu-idealizacije-lose za mene.
To je Sixto-lose, upravo sam ubio spontanost,i sve to svesno-mazohizam u najavi...
Korisnikov avatar
By Ivory_E
suvise sam dobra.. to je ono sto je lose kod mene.. :puzzle: al' nista ne pomaze, takva sam kakva sam..
Korisnikov avatar
By Hybrid
Nisam dobar, i to je sve što ho?u da kažem :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Ra
Bozeeee ova danasnja omladina.....eeee kad sam ja bio na forumu pre par godina svi su se pravili finiiiiiii i slatki i medeni i nevini ( u krevetu pogotovo) :barf: ....samo sam ja nesto srao....a sad bi svi da budu negativci....uzas.....

:andjelak:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Ra
Bozeeee ova danasnja omladina.....eeee kad sam ja bio na forumu pre par godina svi su se pravili finiiiiiii i slatki i medeni i nevini ( u krevetu pogotovo) :barf: ....samo sam ja nesto srao....a sad bi svi da budu negativci....uzas.....

:andjelak:
Ma svi videli od tebe pa te slede,ljdi se opustili, ne *eri!
Korisnikov avatar
By Ra
Pa da svi se ugledali na mene...... :P :narcis: :P

:kosach:

P.s.Stize proliv! :paradajz: :paradajz: :paradajz:
By ~ Le Saint X ~
Hmmm...jedna od mojih odlika(mozda i zbog znaka, ne znam) je da sam previshe svestan svega

pa tako i mojih losih i dobrih osobina

elem...

od situacije/osobe zavisi koliko cu biti losh
zao
ili
najgori

bottom line

svestan sam koliko sam losh
no
drugi nisu svesni koliko mogu biti losh po njih!

(posebno ako sam napadnut bez razloga jer je nekome dosadno u zivotu)
By ...Sitnicava...
Originally posted by V I V I S E C T
daaa, ali ja uzivam u takvim momentima i do sada nisam imao problema sa saveshcu:)
I to ti je prihvatljivo?

ONT: Svesna sam kada pogrešim. Opet, nekada i ne uvidim. A zašto činim nedela... Pa, valjda sam samo čovek.
Korisnikov avatar
By Blady
Desava mi se... ali pokusam da razmislim o tome... i da skontam zasto je to tako.. ali zaista ne mislim da sam losa osoba...
Korisnikov avatar
By cranky
Uopšte ne mislim da sam loša. Nisam ni neki andjeo, ali loša nisam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!