Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tweety
kada se radi o zaista tragicnim dogadjajima, plakati jednostavno ne mogu! mogu da zaplacem samo sam sa sobom, sa svojim mislima, tuznim slikama, imaginarnim pricama i besmislenim strahovima...
By Paris
Retko, ali zato kad mi dodje onda:rida: :rida: :rida:
By Gost
Originally posted by ParisH.
Retko, ali zato kad mi dodje onda:rida: :rida: :rida:
Ja vala isto.
Samo što ja volim da to niko ne vidi, neg'
se zavu?em negde pa onda otpla?em nekol'ko
tura.
Korisnikov avatar
By bambola
Placem kad na Animal Planetu gledam emisije tipa Animal Presinct,gde ljudi iz RSPC-a spasavaju zivotinje od zlotvora koji ih muce...Ali zaplacem najvise kad prikazu kucence nakon nekoliko dana,u dobrom stanju i spremno za udomljavanje...(plac olaksanja).A kad zlostavljacima stavljaju lisice na ruke onda:jerry:

Inace ne placem,u zadnje vreme nemam razloga za to...
Korisnikov avatar
By spark
relativno cesto.... iz najrazlicitijih razloga...

zbog srece, zbog tuge, kad sunce sija, kad kisa lije, zbog posla, zbog ljubavi, u kaficu, u gajbi, na plazi, na planini, po svadbama, sahranama... prava sam placipicka!!!
Korisnikov avatar
By colorado
sada svi znate da sparku za rodjendan treba da poklonite paklo papirnih maramica.
Korisnikov avatar
By spark
ne volim rodjendane... :rotflmao:
Korisnikov avatar
By spliff
plachem chesto. kad gledam filmove, vesti i slichno...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne cesto.I mrzim da placem pred nekim.Ako se desi ad jeneko tu kada placem,onda utisam glas i zvuci kao da sapucem,jer ne podnosim da druga osoba vidi moju slabost:doh:
By J...
Originally posted by Mahoney
Da li i zasto placete?
Povremeno da, zbog nemoci i besa ili kada me neko povredi ali tako da taj neko ne zna, sem ako nije bas bliska osoba.
By alexandermagic
Ne sjećam se kad sam zadnji put pustio suzu, no i kad sam plakao, trudio sam se da to niko ne vidi. Sada, i kad me nešto duboko dirne nekako uspjevam da se suzdržim.

Ružno je reći, ali strahovito me iritiraju osobe koje su glasne dok plaču, a s druge strane kad vidim osobu čiji je plač "nijem" osjetim neku vrstu strahopoštovanja i ostajem bez riječi. :hypno:
Korisnikov avatar
By umetnik
Ne placem cesto (u poslednje vreme)... Imao sam faze depresije kada sam cesto plakao, cak jednom i svakodnevno u trajanju od nedelju dana... Na srecu, proslo me je... Pokuca depra ponekad i danas na moja vrata, ali ne suvise cesto... Placem kada gledam neke filmove ("Zivot je lep", "Nikolasov dar"...), placem u pozoristu... Predstava koja me je najvise uznemirila, do sada, jeste "Hadersfild" koja se igra u JDPu... Ko nije gledao, da gleda obavezno! Placem i kada gledam neke fotografije, kada nesto pisem (naravno, ne uvek, ali desi se)...

Obicno kada placem, zarijem glavu u jastuk i tiho jecam... Bude mi lakse posle toga... Ali takav plac cesto nije prouzrokovan nekim mnogo velikim bolom. Kada sam jako povredjen, tada samo sedim, i gledam u jednu tacku, a suze idu same od sebe... Te suze me, ubedljivo, najvise "peku"...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Whwnever I feel the need, and lately, it's all the time.
:depression mode on:
Korisnikov avatar
By scout_finch
retko placem,ne secam se tacno kad sam zadnji put plakala,ako se ne racuna kad te neko opizdi po nosu pa suze same krenu. i desava mi se da pocenm da cmizdrim bez razloga kad dobijem,ne pms,vec u toku ciklusa,ali to isto ne racunam,za to su krivi hormoni:D
a kad placem,obicno je to zato sto mi se skupi vise stvari zbog kojih bih plakala,pa to odredim o jednom trosku. osim kad mi se neko ljubimce razboli ili tako nesto,e onda mogu da placem do 101 i nazad.
By Kragi
Retko placem zaista, i to bas u nekim situacijama kada to ne ocekujem, ako tako mogu da kazem, a opet u nekim situacijama gde bi takva reakcija bila, rekao bih normalna, nema suza. Obicno placem na filmove ..... :D
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Ja ne mogu da se setim filma, kraja neke serije (ili samo sezone), a da nisam plakao u poslednjih 3-4 godine :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Retko jako plachem, bash retko...

I imam razlichite vrste placha, plach od besa (npr. kada me neki prof. iznervira, obori ili mi neko uchini neku gadnu nepravdu), kada me stigne tuga neka, bezrazlozna navodno, ali sa dubokim razlogom i tiche se ljudi koji se nikada nece vratiti, plach od ljubavne teskobe (kada me devojka mnoooooooogo povredi ili uchini nesto sto me jako puno razochara i slomi)...

S obzirom da jako dugo ne plachem, kada pochnem jako se tesko zaustavljam, sati su u pitanju, jbg..

Inache, umem da iskuliram suze i u bukvalno najgorim zivotnim situacijama, nauchila sam to.. Dobro ili lose? :neznam:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
- od besa, kada sam iz nekog razloga sprecena da urlam....

- kada citam o nekim istorijskim dogadjajima (ovo stvaaaarno ne razumem...dusu sam isplakala za Beodiceom)...zanimljivo je da ne placem kada to gledam ekranizovano....

- iz cista mira - kad se to desi, prokrvarim u roku od 4 sata....mada, ovo nekako ne racunam u plakanje...

- postoje tri stvari nad kojima mogu da se zaplacem sad odmah, ako se potrudim...ali to ne radim nikad..
Korisnikov avatar
By m..
kad sam jako zagorela, nervozna i nesrecna u isto vreme. ako nesto od toga omane - prosto odem da prosetam koji kilometar.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by m..
kad sam jako zagorela, nervozna i nesrecna u isto vreme. ako nesto od toga omane - prosto odem da prosetam koji kilometar.
zagorela

:lol:

Ovo je najrazumniji razlog za suze.. :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
prilicno nesposoban da zaplacem...cak i kada mi npr. treba.

..

Smatram to velikim nedostatkom. Emocionalnim invaliditetom, na svoj nacin.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Plačem povremeno i tako pročišćavam svoju belu dušu.
Ostala je bela zahvaljujući upravo tim suzama, kojih se nikada nisam sramila, no sam ih puštala da teku bez predrasuda, što i vama od srca savetujem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!