Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:dvamalaslatkasmajlijakojiiduupekarupoburek:
Moracu da predlozim na onoj temi da ubace ovaj...
Korisnikov avatar
By ...
Petak 13, los za ljubav, dobar za neke druge stvari...
Citavo jutro ga zvao (a nisam ga zvao tri i po meseca) da mu kazem da ga volim i cujem samo: "Korisnik Mobtelovog ... nije... pozovite kasnije...".
Onda dobio email-obavestenje iz USA da dobijam za ovo prolece jednomesecni grant u New Yorku. Pomislio da mu kazem kako zelim ici tamo s njim, da mi se bez njega nigde ne ide (niti mi se ostaje ovde bez njega).
Onda ponovo zvao i opet nisam dobio odgovor. Onda zvao na kucni i javila se njegova mama i rekla da on nije kod kuce i ja sam se umalo rasplakao. I onda spustio slusalicu i rasplakao se.
Ne secam kako sam zavrsio vece, nije ni vazno.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Meni je svaki 13.-i praznik, godishnjica :) shto je petak razlog vishe da se radujem ne volim sujeverje.
Juche mi je bilo suuper, veranje po kafanskim stolovima tako prija :)
By Bombina
Originally posted by Tea
:cuddle: :setnja: :love:
hehehe avanturisticno -romanticno mestoo
Korisnikov avatar
By Val
Ma otkud ti znash? :P

Nije neka romantika, ali jbg...bolje i Amsterdam nego BG. Ipak je to docek srpske NG, pa nek' ljudi vide kako lepo slavimo.
Korisnikov avatar
By Val
E da, nemam pojma shta sam pisala sad, ali mi je bilo prelepo. Zena doshla, ostaje mesec dana i srecna sam do "bola". Dakle, petak 13ti moj apsolutni datum!!! :molise:
By Bombina
hi hi bombica uvek pametnija ima sanse kad zna sta je romanticno
desacva se da je cura pozove malu slatku curicu na veceru
i to je uglavnom dobar poziv,i to ej rpava zastita
i to je romanticna vecera hehe
Korisnikov avatar
By Val
Ma romantika mi je prezime. :P
Korisnikov avatar
By spark
meni je bilo ludio!!!!

smorio se na poslu, ali se ubrzo oporavio kuvanim vinom u omiljenom kaficu, sa bivsim deckom....

posle se prejeo nekih salata kod ortaka, pa banuli u rupu...

u rupi ludilo... gomila dragih ljudi... bacanje oko sipke... kad god stanem uz sank neko me vata... polovini sam popusio, druga polovina me juri da im pusim... nemam pojma ciji su mi ovo brojevi u mobilnom... ma milina, svi me vole, jebo te!!! dok se ljubakam na terasi osecam kako mi noge klecaju od zime... dole me gusi dim... u wc me gusi miris mokrace... jos jedna nocna mora, a meni nista ne smeta, super mi je lepo, zabavljam se do jaja... cak nisam plakao iako su pustali miroslava ilica, a opste je poznato da mene narodna muzika jako rastuzuje...

sve u svemu, vece za pamcenje, bas je bilo extra! :mljac:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By colorado
Hahahahaha!!! Opet ti o jebanju i plakanju! :)
Korisnikov avatar
By spark
jbg... opet... sudbina druze... :zavera:
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je brate prošao fantasti?no :B
Dobro raspoložena ekipa na poslu, kasdnije prošao jedan ispit, još kasnije popio bocu jeftinog šampanjaca i još jeftinijeg bijelog vina sa malo mineralne i izašao van :party: :B
Korisnikov avatar
By gorilica
Radio preko dana,spavao do 23,odgledao prenos Cecinog koncerta na TV-u,i kada se zavrshio,meni se popravilo raspolozenje,otvorio vodku,lagano je pijuckao i zaseo za comp i chatao sa nekim,meni dragim osobama do 5 ujutru.
Dan,kao i svaki drugi.
Korisnikov avatar
By spliff
joj, josh bolje sam se proveo 14. upoznao sam jednog cool dechka, i tako..... :love:
Korisnikov avatar
By Dzi
i dalje nisam sigurna da je danas petak i 13-ti...
Korisnikov avatar
By erkondisn
paaa... saznat cu slijedeci tjedan jel' bilo uspjesno :fige:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Ivana
U petak ceo dan pila cajeve i lecila se od cetvrtka, nisam nijednu cigaretu zapalila kolko sam se otrovala pljugama:pivce:...zato sam u petak uzivala kucici sa brdom hrane i south parkom:party:
Uopste se ne secam de sam bila, mogla bi ja ko moja drugarica da vodim dnevnik, pa da se meraklijski secam senluchenja :nerd:

Jos uvek traje, za sada, poprilicno lepo: lepa kafica u Grinetu sa drugaricom, zanimljivo predavanje i sada odlicna tracherska prepiska sa Momo, sta vise co'ek da pozeli :D
Korisnikov avatar
By Val
Za sada ochekivano. Lepo ja kazhem...13. je moj dan! :klavir:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
E da, nemam pojma shta sam pisala sad, ali mi je bilo prelepo. Zena doshla, ostaje mesec dana i srecna sam do "bola". Dakle, petak 13ti moj apsolutni datum!!! :molise:

Ju, ovo beshe pre dve godine. A moglo je vala i danas... :sigh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
U saznanju da se je neki putnichki avion srushio ne puno daleko odavde i da nema prezivelih chlanova posade. :tuzan: izgleda da ima neshto o tom petku trinaestom. :nerd:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa recimo da je bilo zanimljivo pratiti vesti u vezi sa skupštinom: ovaj koji se tukao kažnjen, rts ukinuo prenos pa opet uveo, radikali sleteli u vodu sa mosta, Velja Ilić dobio moždani udar.
Samo čekam da se probudim kao u onoj epizodi Dr House kad on shvati da sve sanja pa onda ode i sedi i sunča se i jede sladoled umesto da radi važne stvari, jer šta ga briga kad nije pravo
Korisnikov avatar
By .L O S T
perverzno dobar dan, savrsen..........to uopste nije baxuzan dan:domino:
Korisnikov avatar
By mili86
krenuo sam po hleb... otvorio vrata... sneg je bio do kolena... zatvorio vrata... ostao u krevetu ceo dan... sve u svemu, dobro je prosao
Korisnikov avatar
By foolish
lepo, igrao sam se sa malom sekom skoro ceo dan :beba:
jedino negativno je bila jurnjava za drugaricinom mackom po zgradi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!