Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Upoznao sam Garija.

Ve? duže planiram da se upoznam sa Shmizlicom i mislim da ce se to uskoro i dogoditi. Imali smo veoma srda?nu u2u komunikaciju i verujem da ?e ovo biti još jedno lepo iskustvo upoznavanja sa jednom forumašicom.
Korisnikov avatar
By Tot
Dva najzna?ajnija dogaðaja i prijateljstva vezana su za ovaj forum na kome sam imao mnogo trvenja, neslaganja i ?esto se pitao šta tu uopšte tražim.

Jedno je prijateljstvo sa Dinom koja mi je postala veoma bliska i intimna prijateljica a preko nje sam upoznao i Seamana. Sad ne smem ni da pomislim koliko bi moj život bio siromašniji bez njih.

I upoznao sam Simora, koji mi je duhovno najsrodniji ,koji me je obogatio kao ?oveka. To je prijateljstvo koje kao da mi je palo s neba i proširilo moje emotivno duhovne vidike. Jedna od onih vrsta meðuljudskog odnosa kada vas prijatelj menja, oboga?uje i oplemenjuje. Prijateljstvo za koje se vredi potruditi.

...uvek sam se trudio da se družim sa boljima od sebe i zelim re?i koliko ova prijateljstva cenim.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Tot
Upoznao sam Garija.

Ve? duže planiram da se upoznam sa Shmizlicom i mislim da ce se to uskoro i dogoditi. Imali smo veoma srda?nu u2u komunikaciju i verujem da ?e ovo biti još jedno lepo iskustvo upoznavanja sa jednom forumašicom.
I ja isto verujem da ce biti fino upoznavanje... :kiss:
By spf 3000
to mi je drugarica.
da je nesto drugo u pitanju istog momenta bih te obavestila :trach:
By fazza
IVAN! :volinevoli:

Retko kad upoznam nekoga ko me tako odushevi i pojavom i
prichom. Upoznali smo se ovog leta...

Kamo lepe srece da je vishe takvih. :angel:
Korisnikov avatar
By Loni
Kada je u pitanju ovaj forum (van njega vas ne zanima) toliko,
4 najzna?ajnija poznanstva su mi sa Ulixom, Kiwijem, Simorom i Fencysmurfom.

Sva ?etvorica su izuzetno kvalitetne i interesantne osobe.
Jedino što Fencysmurfu nisam u kafi?u posvetio dovoljno pažnje za šta je kriv naravno Ulix, koga sam jednostavno morao da štipkam i pipkam sve vreme, ne koncentrisavši se dovoljno na pri?u.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne znam bas da li bih mogla da izdvojim nekog po "negativnom" upoznavanju ( a i bilo bi nepristojno sa moje strane svrstati ih u tu kategoriju), a sto se pozitivnih i lepih poznanstava tice, moj glas ide kompozitoru godisnjih doba. :)
Korisnikov avatar
By EYA
nekoliko fenomenalnih ljudi koji su ne samo obelezili ovu godinu vec ce definitivno na duze staze ostati u mom najblizem okruzenju i uticati na moj zivot... zadovoljna sam :yes:
Korisnikov avatar
By waterlily
Paaaa,
1. moju devojku zahvaljujuci kojoj pocinjem da se dvoumim da li je ovo najgora godina u mom zivotu

2. neke osobe sa ovog foruma za koje se nadam da ce ostati uz mene

3. jedno gorko poznanstvo iz kog sam mnogo naucila
Korisnikov avatar
By Galateja
80% mojih poznanstava sa osobama sa foruma je bilo krajnje traumaticno. Mislim, jest da ja nisam bas nesto raspolozena za socijalne interakcije, ali ono sto vidjoh, cuh i upoznah... :odbij:

P.S. - Ne odnosi se na sve osobe sa foruma koje sam upoznala
Korisnikov avatar
By switchon1234
Kao i svake godine, upoznala sam svakakvih ljudi. Neka upoznavanja nisu ama bas nigde vodila, ali sam se lepo osecala dok su trajala, a ostala poznanstva su mi dali bas sto mi je u tom trenutku bilo potrebno.

Iz jednog poznanstva sam mnogo naucila i moja naivnost je poprimila skroz drugacije dimenzije. Uglavnom, sigurna sam da vise necu dozvoliti da neka alkoholicarka(a to je najblaza rec koju imam za nju) kvari moj unutrasnji mir. :hmm: :lol:

Galateja je specificna u svakom slucaju i obogatila je moj zivot, kao sto sam i ja njen. Uz nju saznajem za neke svoje dimenzije koje nisam znala da postoje.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Freya
Galateja je specificna u svakom slucaju i obogatila je moj zivot, kao sto sam i ja njen. Uz nju saznajem za neke svoje dimenzije koje nisam znala da postoje.
:setnja:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Skoro sve osobe koje sam upoznala sa foruma su ok...

Ali poznanstvo 2005. je definitivno reveal

:okret: :love: :okret: :love:

tu su jos i SUNNY GIRL (nju sam prvo upoznala, i drago mi je da sam bas nju prvo upoznala) :kiss:
i Draco (ona mi je mozda 10-ta po upoznavanju :lol: ...ali mi je jako draga :jumphug: )

lol..petetika :giggle:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
jel mogu da izvadim da sam samo pricala o zenskim osobama? :trep:

I tebe volim :pinknaocari: ... stvarno :okret:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
I love my tinki winki :kiss:
By Bombina
ja sam upoznanala 2004 gd,malo je dobrih na mene,jedino sam nasla jednu ta osobu iz nemacke,preko slucajno uzivo i nismo se videle ni god dana a drugo sam 2005 sam nasla dobru ta osobu iz foruma pre sam slucajno nasle..upoznala sam i tek ja imam ..
svako mogu da biram i da te niko sasvim ne dira
Korisnikov avatar
By IriS
paaaa, 2005. mi je zaista bila beri?etna što se ti?e poznanstava... nekoliko zaista divnih ljudi je zavredilo moju pažnju da ih uvrstim u kategoriju PRIJATELJA i želim (im) da tu što duže ostanu! takodje je i bila godina otvaranja o?iju mi za neke ljude koji su mi bili navodno prijatelji... i shvatila da je so true ona jedna naša narodska ----> rani paš?e da te ujede... dobro sam lupila glavom o :zid: što je jedna velika škola za mene... šta ?u, pametni ljudi se u?e na tudjim greškama, a ja na svojim!

no, moji dragi novoste?eni friendovi, sve vas mnogo volim! :kiss:
By жњ
neverovatno, ali ove godine stvarno nisam upoznala nikog s kim je krenulo intenzivnije druzenje. losa godina! samo da se zavrsi sto pre!
Korisnikov avatar
By Kupper
Los pocetak godine, u mnogo cemu jako los, druga polovina dijametrala, ali sto se tice novih ljudi u mom zivotu jedna je od najboljih u poslednjih desetak godina.

O prijateljima ne mogu da govorim jer nije moguce steci ih u jednoj godini. Nijednog. To se, ljudi moji, prvo stavi temelj, pa se sazida, postavi krov i godinama zaliva. Tek potom moze da se izgovori rec prijatelj.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Dok sam stigao do kraja ove teme zaboravio sam da li se odnosi iskljucivo na poznanstva izmedju forumasa ili onako generalno. Pocinjem da se brinem za sebe :strah:...
Elem, ove godine nisam upoznao mnogo forumasa (u odnosu na neke prosle), pa moram da kazem da mi je ubedljivo najbolje poznanstvo ove godine jedna koleginica. Iako znam da ovo neces procitati, NAJBOLJA SI :love: :love: :love: !!!
NOX
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Jednog momka koji mi je otkrio novo znacenje zadovoljstva,

dvojicu koji su mi otkrili novo znacenje prijateljstva (ok, jednog od njih sam upoznao još 2003. i ostalo je na tome ali smo ove godine obnovili kontakt i sprijateljili se),

jednog mladica koji ce mi, valjda zauvek, ostati u uspomenama kao mala bol pod srcem,

i još nekoliko novih prijatelja koje sam mnogo zavoleo.

Dakle, dobra godina.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!