Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mr.Ja
:rida:
Ljubicice, sta ti je ?

"Nisi kao ranije
sta ti je, sta ti je, sta ti je?
Hlade se simpatije
STA TI JE, STA TI JE ? "

:icequeen:
Korisnikov avatar
By m..
Danas su me zvali da idem van zemlje (dzaba ja objasnjavam da majka otplacuje kredit, a da je chale prosvetni radnik, a ja neradnik)... Izgleda je u izgledu vecera. Jedino znam da cu za NG, ako se ne odlucim za chill varijantu, poludeti od logistike, jer me vec 3 ekipe oce za sebe. Odoh da skacem u bunar.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by *deni*
Boze me sacuvaj !
Njuskalo, kako te nije sramota da mlade narastaje kljukas takvim savetima ?
:seronjo:
Sta se bunis? Mojim resenjima nista ne fali, samo treba da suspendujes samopostovanje u dovoljnoj meri. Ako malom to ne odgovara, znaci nije jos uvek dostigao najvece dubine ocaja, sto je dobra vest samo po sebi.
Korisnikov avatar
By *deni*
"Dva dana ne mogu
da GA ne vidim
Ako umrem ove noci
Umrecu za NJIM...."

:drama: :vatroslava: :zen: :rida:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Lezi na sneg i cekaj da ti irvasi sa sve D.Mrazom predju preko glave i pokupe sve tvoje neostvarene zelje.... :hekla:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja APSOLUTNO nemam ideju 'de cu ici, nekako skoro uvek ostanemo taj dan kuci :kafa: a za srpsku se super provedemo:sluske:
ps. razmisljam da uplatimo negde ali treba okupiti bagru na jedno mesto sto je tesko izvodljivo:bic:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako neko organizuje docek po razumnoj ceni, neka to objavi ovde, pa da saljemo uplate.
Samo, ne nameravam da placam visoku cenu, a da za to dobijem raskvasene kifle ( kao na doceku 2002. godine ) . Za cenu od preko 3000 dinara, ocekujem da na novogodisnjoj trpezi bude i prase.
Korisnikov avatar
By weatherman
Deni a zar ne bi za 3000 din i da ti ceca peva a mira da ti obigrava oko stola a Sloba da ti peva na uvce dok se Slobin sin skida samo za tvoje oci?

A ja da ti :palacinke: ?

:kakodane:
Korisnikov avatar
By Deksi
Od svega toga nece na kraju biti nista,videcete....ja imam par ponuda,mada bi pre sa svima vama s foruma slavio!!
Ali kad je pitanje organizacije.....No way!
to bi bilo cudo!:dedamraz:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Evo, ja cu organizujem sve :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!