Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by Njuskalo
Ako zna put ne moze jace da se dere.
mene bi bilo sramota da bezim i da se derem! a i ko ce se tuci da bi pomogao decku koji jurca i vice upomoc. ja sigurno ne bih.

naucno je dokazano da dok je covek pod uticajem adrenalina, moze da ako se skoncentrise, udari pesnicom dovoljno jako da ubije coveka. posto situacija sama po sebi iziskuje povecano lucenje adrenalina, sve sto ti treba je petlja i jak, brz i siguran udarac. najbolje je u glavu. i to u facu. izbegavaj vilicu jer mu je mozes polomiti, a ista se moze zariti u unutrasnji deo mozga ako pukne na pravim mestima, a to ti ne treba. i da, ako promasis, najebo si, jer neces imati vremena da pocnes da bezis i da vices.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by GrMi_ZEka
Originally posted by m..
Uh uh, ako ovih dana cujete da sam se tukla, nije istina. Neka grupa debila je krenula da mi bije ortake i brata (da isti oni magarci sto su ono vece napravili sranje u Plastiku, bash ti), i onda sam naterala (drzeci ga za uvo) tog lika koji mi je tukao brata da mu se izvini (i izvinio mu se, pred 15 prisutnih). Jesam ga udarila torbom u glavu (mada sumnjam da je bolelo), ali se nisam tukla. Par argumentovanih recenica je bilo sasvim dovoljno. Nece mog brata niko da bije dok sam ziva i tacka. Posle su zauzvrat dobili zaplenjenu patiku.... :roflmao:

hehehe jaaaao, strashna si :lol: :lol: :lol:

es to bili oni sto su iznabadali JRo?
Njihovi ortaci, i mozda poneki od one veceri, bila i J. tu, i jos neke devojke, nekako smo ih zajedno ubedile da se ne biju vishe i da odu kucama... ma visak testosterona, i bez devojke u izgledu pa podje na agresiju... Ali je definitivno povezano s onim ponedeljkom. Necu vise nikad da se bijem, obecavam. Cak nisam udarila onog idiota sto me je u ponedeljak poljubio na silu (citaj - izbalavio mi je obraz jer sam se otimala).
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Wilhelmina
Dakle, dragi moji, umete li da se odbranite?
Fizicka odbrana: Nema rekvizita, samo vasa spretnost i pribranost u situaciji. Odlican je udarac donjim delom sake u predeo izmedju nosa i gornje usne, u nos, jagodicne kosti, teme, odnosno prepone kod muskaraca. Trazi vezbu.
Prvo, nadam se da necu biti napadnut ni ja ni neko od meni bliskih
( sad se setih da pre nekoliko nedelja je Eifranloo-a neko pratio izgleda, pa me je zamolio u slucaju da nesto bude priskocim u pomoc)
no, pratilac je nestao

Elem...
dve godine kik boksa mislim da su dovoljne za pristojnu odbranu

Posebno dobro precizno i jako znam da udaram nogama
Korisnikov avatar
By Val
Retko se branim, jer josh redje napadaju. Onaj ko ima "dozvolu" da "napadne" na bilo koji nachin...bicje da ga mnogo volim! :misici:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!