Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by NicodemusMa zeznula me puma... Puma je na latinskom samo sa jednim m (u slu?ajevima kada je ne nazovu Felis concolor ili Neofelis concolor, a što je ?eš?e ) ... šta ?u, bio sam prirodni smer, imali smo latinski samo godinu dana i pisali puškice po radijatoru, plus sam imao 2 i 5 zaklju?no 4...Originally posted by jukieNe, nego sa dva m. Summa, ae, f. Gen. plurala - summarum.
a) suma sumarum sa po jednim m
Originally posted by jukieauuuuuuuuuu .... pa ima da zaboravim sve .... vi samo prelistajte ovu temu kada ja budem stigao na red. važili?Originally posted by KiwiKiwi ne možeš ti sad da glasaš kad si broj 13, nego tek dve nedelje posle nas
Ja se izvinjavam.. promenio sam svoju poruku jer nisam dobro razumeo Denija .. evo mojih glasova:
Eto opet nisi pažljivo ?itao upustva
Originally posted by *deni*
Napis`o si "Kako odabrati zvezdu Foruma?" u naslovu teme.
Dobio si odgovor u vidu predloga, za koji smatram da je odlican i koji je naisao na perfektan pocetni odziv.
No, slazem se i sa bilo kojim drugim resenjem.
Meni je svejedno, dokle god se lepo zabavljamo....
Originally posted by PauLiDzigericu mi jedes jos od juce.
Zasto bi glasali baš oni?
Neka glasa ko god ho?e.
Originally posted by jukieDusho, stavimo ovde tacku na sve zackoljice i mane koje si otkrio u shklopociji od izbornih pravila, jer smo rekli -
Elem, mala za?koljica:
Da li su slede?i korisnici - Marble, Zimizamizum, Escobar - ustvari druga imena istog korisnika pa ih nema na spisku?
Originally posted by *deni*A zna?i menjao si pravila...
Dusho, stavimo ovde tacku na sve zackoljice i mane koje si otkrio u shklopociji od izbornih pravila, jer smo rekli -
glasa ko god hoce, kako hoce, kada hoce i , sto je najvaznije, ako hoce.
Originally posted by jukieNISAM JA MENJAO PRAVILA, VEC PAULI !Originally posted by *deni*A zna?i menjao si pravila...
Dusho, stavimo ovde tacku na sve zackoljice i mane koje si otkrio u shklopociji od izbornih pravila, jer smo rekli -
glasa ko god hoce, kako hoce, kada hoce i , sto je najvaznije, ako hoce.
Ok, sa?eka?u da mi se ova grupa ljudi sa po 3 poena malo iskristališe (ima ih desetak) da ne menjate kona?ni skor svako malo.
PauLiRetko sa cim se moze porediti i presedan koji si ovde napravio u odnosu na tvoj deklamovani cvrsti stav da se, prilikom glasanja, treba osloboditi subjektivnosti.
...Ulix 12. Nije što je moj ali ona njegova re?enica u temi o gej slengu retko s ?im se može porediti....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!