Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mr.Ja
Ufff trebalo bi da ide obrnutim redosledom
Ma, svaka putanja koja na kraju dovodi do dupeta je prihvatljiva i pozeljna.
:yes:

@Diogenius
Maco, kako si ti pametna....
:wow:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hahhahahaha Put do muskarcevog srca je preko stomaka! A kuda se ide do dupeta?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mr.Ja
Hahhahahaha Put do muskarcevog srca je preko stomaka! A kuda se ide do dupeta?
Tu pale malo manje suptilne metode.
:kosa:
Korisnikov avatar
By Zibro
ima ljudi na granici tuposti ali su fantasticno iskoristili svojih 80 a drugi sa IQ >>> 140 iako fantasticno resavaju ukrstenice i razne mozgalice savrseno su nesposobni da organizuju svoj zivot ......
te se opet vracamo na staru dobru istinu da i nije toliko vazno sta imas vec koliko ces to dobro iskoristiti
Korisnikov avatar
By ciceron
Ma naravno. Kao sto bi Karic rekao:
"Pa sta, i srpski jezik ima 5 padeza a ja znam samo 3".

2 mladeza, 3 padeza.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Zibro
ima ljudi na granici tuposti ali su fantasticno iskoristili svojih 80 a drugi sa IQ >>> 140 iako fantasticno resavaju ukrstenice i razne mozgalice savrseno su nesposobni da organizuju svoj zivot ......
te se opet vracamo na staru dobru istinu da i nije toliko vazno sta imas vec koliko ces to dobro iskoristiti
Zato i postoji - '1. Inteligentan - 2. ogranicen & 3. pametan - 4. glup'. Nisu ljudi to dzabe smislili. 1. i 4. mogu lako zajedno, kao i 2. i 3.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, nego zato i postoje emocionalna i socijalna inteligencija, pored osnovne.

Ali nisam to hteo da kazem. Hteo sam da kazem da mi je zanimljivo da, i pored toga sto se cesto pojavljuju teme ovog tipa, svaki put budu jako dobro posecene i razradjene.

Ljudi su uvek raspolozeni da pricaju o tome.

Jedna pesma, jedna zelja, Marsovo dupe
http://www.rts.co.yu/
Korisnikov avatar
By Kupper
Mars, da. Pricamo o dve razlicite stvari. Moja je nesto kao poslovica.
Korisnikov avatar
By Mars
Da. U mojoj varijanti te poslovice su u igri 1) inteligentan 2) pametan i 3) mudar i i/ili relacije.

Jedna pesma, jedna zelja, Marsovo dupe
http://www.rts.co.yu/
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne postoji tvoja ili moja. Ali, neka ti bude.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Inteligencija...to je ono sto fali mnogima ovde,
a koji misle da je imaju u izobilju.Sve sami kvazi chlanovi Mense :wtf:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by weatherman
Da li ste nekad radili test inteligencije i koji je vas rezulatat,da li ste zadovoljni istim?
Radio pedeset do stotinu puta... ne ra?unaju?i male zadatke koje sam kao predškolac rešavao u Mikijevom zabavniku a koji su valjda bili namenjeni drugom-tre?em razredu... Rezultat varira, ali je negde oko 150. Ja ina?e tvrdoglavo nastavljam da na odredjena pitanja odgovaram na odredjeni na?in, zato što njihov navodno ta?an odgovor ne smatram za ta?an, i zato nemam ve?u cifru.
Na testovima na engleskom jeziku imam manju cifru, pošto se uvek nadje nekoliko pitanja koja testiraju finese engleskog jezika, tj. specijalne situacije u kojima se koristi samo jedan od dva sinonima; e to mi ne ide pošto nisam native English speaker.

Ina?e sam ?itao Uroševu knjigu "Aven i jazopas u zemlji vauka" i prosto je obožavam. Mislim da je to jedna od knjiga koja bi se dopala onom de?aku glavnom liku iz "?udan dogaðaj sa psom u neko doba no?i" :klap:
By Storm
Mislim da je Keanu Reeves rekao za sebe da je "mlad, glup i sposoban".
Nekako mi je bilo lakše kada sam to pro?itao.
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by ciceron
Jel ovo trebalo da nas nasmeje ili......?

<<Da nije tuzno bilo bi smeshno>>

:ubise:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ciceron

2 mladeza, 3 padeza.
I isti taj Karic je u Tokiju proglasen za pocasnog doktora budizma Univerziteta Soka.

Kariceva stranka istice da je predlog o proglasenju Karica za pocasnog doktora dao osnivac Univerziteta i "jedan od najvecih mislilaca savremenog sveta", doktor Daisaku Ikeida, inace dobitnik UN nagrade za mir 1983. godine.

Eto, Bogoljub Karic je postao i ( pocasni ) doktor i sta mu fali ?
Ako se neko usudi da mu ospori inteligenciju, a on samo Hop - izvuce doktorsku titulu .
Bog da ga vidi !
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A gde se kupuje ta titula? Ocu i ja jednu, pa da se farbam u plavo :) :alikako:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam priglupa, negde izmedju 126 i 148 (to su najnizi i najvisi skor koji sam dobla, kad se ne raduna onaj test koj sam od pola radila po random principu). Mislim, da imam 89, ne bi se primetilo.:boxer:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
I koliko si dobila na random? :)
Korisnikov avatar
By m..
Negde oko 115, nisam sigurna, mislm zasto bih pamtila nesto takvo???
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa meni bi bilo zanimljivo, to mu dodje nesto kao LQ ovo L stoji za luck :) :smeh: :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Escobar
:yay: Danas mi je stigao rezultat testiranja iz Mense....

Bilo bi lepo da pokrenemo inicijativu da orgainzujemo LGBT SIG.....???:maji:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Heheh mene je mrzelo da idem tamo da se uclanjujem onda... A mislim da sam od onda do sad oglupeo :blenta:
Korisnikov avatar
By Myself
Testirala sam se u jos srednjoj skoli (jedini put - bilo me strah da ponovim... sta ako utvrdim da sam "glupa"?). Znam da sam bila druga u razredu, a rezultat je bio 145 (bili smo nekakvo test odeljenje - ko ce ga znati... davno to bese).
Od tada, do danas, sam izgubila bar 10, 15, 20.... jedinica zbog razno-raznih opijata koriscenih u ranoj mladosti, glupavih ljudi i kako vreme odmice, sve zatucanijeg okruzenja.
U penziju cu sa dvocifrenim IQ-om - garant!:shocked:
By Ulix
Radio sam, imao nekih 20 poena preko onoga sto je potrebno da se uclanim u mensu.
By Mudolog
Da. Sve sami Mensashi, babe im. :transprst:

Mensa inache ima najloshije testove inteligencije.
drugim rechima: neshto bolje od onih koji se mogu naci preko neta.

lol!
Korisnikov avatar
By Oziris
Radila sam kojekakve testove na netu i dobijala razlicite rezultate... Onda kada sam ih radila potpuno odmorna i skoncentrisana rezultati su nekada dostizali i broj 182, a nekada i 126... U svakom slucaju, ne verujem tim instant-testovima preko neta, pa sada cekam sledece MENSA testiranje u BG-u da odem i saznam brojku svoje pameti( ili snalazenja, kako vam drago)... Kao da ce to sada nesto u zivotu da mi znaci... Mada, lepo u CV-ju izgleda podatak "clan MENSE"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!