Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Tot
..Ljudi žele ring. Pa u redu, rekoh ako ho?ete ring, dobi?ete ga....
Ova tvoja recenica me je podsetila na nas proslogodisnji sukob, za koji s pravom smatram da je bio jedan od najspektakularnijih koje je ovaj Forum video u poslednje dve godine. To i nije bio obican sukob, nego je to bila prava makljaza, bez rukavica i bez pardona ! I to u nekoliko tema, koje su u to vreme bile apsolutni hitovi Foruma.U njima su, osim tebe i mene, aktivno ucestvovali i dali im veliki doprinos i Ra, Dusan Maljkovic, unic0rn, Kupper, IvanAzuh.... One vise ne postoje u asortimanu, jer su zastarele i obrisane. Podsecanja radi, u jednoj od tih tema si mi porucio nesto u stilu : "Miro, u Polineziji postoji posebna vrsta crva, koje su bas po tvom ukusu. Idi tamo, pa ih jedi zive..." :lol: Ti, inace poznat po svojoj odmerenosti i ugladjenosti u diskusijama, onakvoj kakva se danas moze sresti jos samo u romanima Agate Kristi, bio si izazvan u ring i u tom ringu si se vise nego dobro snasao.
Ja sam verovao da si tada, isto kao i ja i ostali akteri tih forumaskih podjebavanja i nadjebavanja, zapravo igrao odredjenu ulogu u svojevrsnom show programu, jer - nas dvojica se licno nismo poznavali ( ni danas se ne poznajemo ) , tako da nismo imali ni jedan nerasciscen racun iz realnog zivota, zbog kojeg bismo imali potrebu da jedan na drugog srucimo toliku kolicinu teskih reci. Bila je to interaktivna zabava u kojoj smo, rekao bih, perfektno igrali uloge forumskih neprijatelja.
Upravo ovde dolazimo i do sustine tvog pitanja : Forumski afinitet.
Moji afiniteti su uvek bili usko vezani za zabavu, smejanje i razbibrigu. Srce mi je ispunjeno radoscu kada vidim da se ljudi oko mene smeju i da im je zabavno u mom drustvu. Kako u virtuelnom svetu, tako i u realnom, uvek pokusavam da i sebi i drugima unesem dinamiku i smeh u zivot. U vojsci, recimo, kada bi staresine cule razdragan smeh iz neke gomile vojnika, znale su da sam ja u toj gomili. Smejali smo se do suza i tako nam je svima bilo lakse. Istina, zbog toga medju staresinama nisam bio bas omiljen, jer je njima draze bilo da vide samo skrhana i slomljena lica vojnika, a ja sam zbog vecitog osmeha i optimizma predstavljao,kako mi je receno, faktor nestabilnosti. To mi je u lice receno vise puta.Zapanjio sam se kada mi je i garnizoni psiholog saopstio da je osmeh nepozeljna kategorija u Vojsci SiCG. Posle toga, jos sam se glasnije smejao....
Tako je i ovde.Veselja nikad dosta ! Uvek imam inspiraciju da se zezam i da nekog opletem , takodje sa jednakim veseljem docekujem i povratne udarce. Najbitnije je da se svi smejemo, na sopstveni ili tudj racun ravnopravno, jer smeh je lek za dusu, posebno u ova tegobna vremena.....
Korisnikov avatar
By EYA
fazzo, ti si flufnio, imam preko 8000 poruka i samim tim nema sanse da me negde neko ne primeti :lol:
a i ne zivim vise u ns pa mouzes prestati da mi se slihtas :P

:kiss:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Tot
Tokov vremena steknemo izvestan afinitet prema nekim forumašima.To ne mora zavisiti od toga da li taj ili ta imaju mišljenje koje se možda ne slaže sa našim. Postoje razli?iti faktori zašto nam je neko drag, simpati?an, rado ?itan ili pak obratno- skrolujemo njegove postove i nikada ne ?itamo što doti?ni piše.

Hteo bih ?uti da li bi mogli nabrojati razloge zašto vam neko odgovara te ga ?itate. Ne zanima me zašto volite konkretne forumaše(ta tema postoji) ve? više ovaj fenomen afiniteta prema clanovima foruma koji vas vodi do simpatije,virtuelnog ili realnog prijateljstva, uzajamnog podržavanja u temama itd.

Sva moja povezivanja ovde po?ela su dopisivanjem u temama i eventualno putem u2u a onda se to razvilo u neku formu prijateljstva. Prema neprijateljima sam indiferentan i mislim ako ih ovde i imam da me se oni ne ti?u jer im ne poklanjam pažnju. Tu je naravno i ignore lista.

Dakle, ljudi koji se pisanom re?ju zbližavaju, udaljavaju, razmenjuju misli a posle nekog vremena neki od njih se po?nu meðusobno ceniti.

Razmislite o svojim forumskim kontaktima i recite ako možete koji su to faktori privla?enja.
@ fazza

Mislim, pocrveneo sam dok sam chitao :) ) :kiss:

ot:

Vec sam napisao negde da ne preskachem nichije postove.
Ma kolko neko bio ***** [dopuniti kvalifikaciju po zelji] uvek me zanima sta ce napisati sledece [rekao bih novo, ali to najcesce nije slucaj] i stoga nema nikakve selekcije prema tome.

Postoje ljudi koji zapadnu za oko i chije poruke volim da chitam, 2kune, fencysmurf, Aksa, mirth, Marvin, Stripi, Mars, avalon, fazza, At0s, bez sparka nema udarca, EYA, AngraMaina, kal zakath ... i ja stvarno mogu ovako do sutra jer ima dosta ljudi koji uvek odusheve svojim komentarom.

Nikada necu shvatiti fenomen koji sam nazvao - LIZANJE.
Definishimo to kao bezuvjetna potpora svemu shto neko napishe (and vice versa) pa makar se to odnosilo na promenu svojih stavova za 180stepeni ili raskid lizanja sa nekim drugim.

Ako neko ima 'kredit' kod vas, ili ste prijatelji uzivo ne znachi da morate da jurite za nekim po forumu i aminujete sve shto napishe ili pravite svoj mali kult/klan/w/e medjusobnog JAVNOG (na u2u braco i sestre a ne da svi budemo u balama do gushe) lizanja do imbecilnosti.

Razmisljam se da li da navedem primere, ali cu ipak odustati jer sam uveren da cu mnogobrojne aktere pogoditi smrtno u sujetu a posto mi je vec dosta tetkinskih tripova koje ni Dr M ne moze da izlechi sacuvacu to za drugi put.

A trenutka kada se upoznate s ljudima ovde ovo prestaje da bude virtuelno a pochinje da bude lichno, prichali vi shta god ocete. To se vidi u porukama.

I tako :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Iiii............upropasti temu za sec.

Edit - tek sad vidim...ovo sto sam iznad napisao je bilo upuceno 'tici:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by *deni*
Tot
..Ljudi žele ring. Pa u redu, rekoh ako ho?ete ring, dobi?ete ga....
Ova tvoja recenica me je podsetila na nas proslogodisnji sukob, za koji s pravom smatram da je bio jedan od najspektakularnijih koje je ovaj Forum video u poslednje dve godine. To i nije bio obican sukob, nego je to bila prava makljaza, bez rukavica i bez pardona ! I to u nekoliko tema, koje su u to vreme bile apsolutni hitovi Foruma.U njima su, osim tebe i mene, aktivno ucestvovali i dali im veliki doprinos i Ra, Dusan Maljkovic, unic0rn, Kupper, IvanAzuh.... One vise ne postoje u asortimanu, jer su zastarele i obrisane. Podsecanja radi, u jednoj od tih tema si mi porucio nesto u stilu : "Miro, u Polineziji postoji posebna vrsta crva, koje su bas po tvom ukusu. Idi tamo, pa ih jedi zive..." :lol: Ti, inace poznat po svojoj odmerenosti i ugladjenosti u diskusijama, onakvoj kakva se danas moze sresti jos samo u romanima Agate Kristi, bio si izazvan u ring i u tom ringu si se vise nego dobro snasao.
Ja sam verovao da si tada, isto kao i ja i ostali akteri tih forumaskih podjebavanja i nadjebavanja, zapravo igrao odredjenu ulogu u svojevrsnom show programu, jer - nas dvojica se licno nismo poznavali ( ni danas se ne poznajemo ) , tako da nismo imali ni jedan nerasciscen racun iz realnog zivota, zbog kojeg bismo imali potrebu da jedan na drugog srucimo toliku kolicinu teskih reci. Bila je to interaktivna zabava u kojoj smo, rekao bih, perfektno igrali uloge forumskih neprijatelja.
Upravo ovde dolazimo i do sustine tvog pitanja : Forumski afinitet.
Drago mi je što si odgovorio na temu i cenim sve što si rekao ali ovo podvla?im jer si dobro i tada razumeo stvari. Vidim da i sada razumeš. Upravo to: show program. Objavio sam i poternicu Interpola za Mirom Markovi?.

Kada sam rekao da sam "otoplio odnose sa svojim virtuelnim neprijateljima" mislio sam i na tebe. Razmenili smo telefone i prijateljski pri?ali.

Ako se jednom budemo upoznali nadam se da ?e i dalje sve biti ok.

Sve najbolje.

:bye:
By fazza
Originally posted by EYA
fazzo, ti si flufnio, imam preko 8000 poruka i samim tim nema sanse da me negde neko ne primeti :lol:
a i ne zivim vise u ns pa mouzes prestati da mi se slihtas :P

:kiss:
Izdajico!!!!!!! :sekirica:

Sve jedno, imam ja i rezervnu vaurijantu! :P :D
Korisnikov avatar
By tramp
@Unicorn:
Nikada necu shvatiti fenomen koji sam nazvao - LIZANJE.
mozda je vreme da se istim malo pozabavis jer avaj, tuzan je svet u kome nema ko i nema ko da te LIZE dakle sto vise lizanja to je svet sve mirniji jer tesko je lizati i pricati :jezik:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Naravno mislio sam na virtuelno lizanje. Sto se tiche realnog molim pogledati temu 'Koje bi bilo vashe ministarstvo', mislim da je sve recheno :P
By nsideu
Razmisljam se da li da navedem primere, ali cu ipak odustati jer sam uveren da cu mnogobrojne aktere pogoditi smrtno u sujetu a posto mi je vec dosta tetkinskih tripova koje ni Dr M ne moze da izlechi sacuvacu to za drugi put
Ovo lici na one teme "Ko Vam se sada svidja" ili slicno i onda neko napise "Zna on/ona bla bla proser, proser". Volite bre, ljudi, da serete i dizete sami sebi cenu.

Elem, o temi. Volim da citam BabalooNS i Storma jer su tako smireni i razlozni (potpuno drugaciji od mene). Zatim Aleksandar. I Franck Whitson, jer svima jebe mater. Citajuci Tota u "Religiji" verujem da je on najproduhovljeniji (ako ovako moze da se pise) covek na forumu :kiss: . E da, volim i kal zakath-a.

Najvise me nervira "Mrzim sebe do podne, a od podne ceo svet" klan: fencysmurf, gaylove, mirth i Mina harker. :psiholog: . Zatim sve ono tipa 2kune (mada me on cesto i nasmeje), Eya i tramp (spam i smaranje), deni (treba li objasnjavati) i sve ono sto pljuje po majci zemlji i svojoj braci.

:bundeva:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by nsideu
...Najvise me nervira "Mrzim sebe do podne, a od podne ceo svet" klan: fencysmurf, gaylove, mirth i Mina harker. :psiholog: . Zatim sve ono tipa 2kune (mada me on cesto i nasmeje), Eya i tramp (spam i smaranje), deni (treba li objasnjavati) i sve ono sto pljuje po majci zemlji i svojoj braci.
S obzirom da si nasao za shodno da u svojoj nazochnosti u ovoj temi isprozivas korisnike koji te nerviraju i da ponudis kratko objasnjenje za sve, osim za mene, nalazim da bi bio osnovni red da taj propust ispravis.
Nikako se ne mogu zadovoljiti objasnjenjem koje glasi "treba li objasnjavati?". Kada je za sve trebalo dati objasnjenje, treba ga dati i za mene.

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By 2kune
Jooooj, proglasiše me tipom... :cut:
A ja sam baš dobar tip... :merlinka:
:blush:
By fazza
Originally posted by *deni*
...Najvise me nervira "Mrzim sebe do podne, a od podne ceo svet" klan: fencysmurf, gaylove, mirth i Mina harker. :psiholog: . Zatim sve ono tipa 2kune (mada me on cesto i nasmeje), Eya i tramp (spam i smaranje), deni (treba li objasnjavati) i sve ono sto pljuje po majci zemlji i svojoj braci.
S obzirom da si nasao za shodno da u svojoj nazochnosti u ovoj temi isprozivas korisnike koji te nerviraju i da ponudis kratko objasnjenje za sve, osim za mene, nalazim da bi bio osnovni red da taj propust ispravis.
Nikako se ne mogu zadovoljiti objasnjenjem koje glasi "treba li objasnjavati?". Kada je za sve trebalo dati objasnjenje, treba ga dati i za mene.

:vatroslava:
Mozda je mislio na tvoju kosu koja je u plamenu?!:shok:
Korisnikov avatar
By unic0rn
kenj kenj ...
:seronjo: :seronjo: i ostade ziv.

Darvine, vrati se, sve ti verujemo.
By nsideu
Originally posted by fazza

Mozda je mislio na tvoju kosu koja je u plamenu?! :shok:
Upravo :lol: :lol:

fazzo, idi u kurac :obraz:
By nsideu
Originally posted by unic0rn
kenj kenj ...
:seronjo: :seronjo: i ostade ziv.

Darvine, vrati se, sve ti verujemo.

odgovori ko covek a ne ka pichka

a citat je, mislim sreca da samo pristojan svet navraca ovdi :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
On je samo uspesan mladi covek. Moze da odgovori kako hoce. Iza njega su reference u velikom broju projekata, i svi mi treba da mu zavidimo. Pa i ti. Ja i Kupper ne smemo ni da pisnemo, jer smo matori.

A onda ce klan Dusanovih poltrona (sto nema veze sa njim kao covekom) da napadne i da nas izvredja.

A ja se onda setim sta sve cini moj zivot, pa se srecan nasmejem ispraznim forumskim spodobama.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Franck Whitson
Ja i Kupper ne smemo ni da pisnemo, jer smo matori.

A onda ce klan Dusanovih poltrona (sto nema veze sa njim kao covekom) da napadne i da nas izvredja.

A ja se onda setim sta sve cini moj zivot, pa se srecan nasmejem ispraznim forumskim spodobama.
Uh, uh...matori:drama: Pa naravno da smo matori za decu, sto i nije tesko. Vec sa 27-30 si mator a kamoli sa malo ili malo vise, vise.

Za razliku od tebe ja se iznerviram pa se tek potom setim sta sve cini.....
By Simor
Ako vec pricamo o afinitetima, ja protiv "matorih" nemam nista. Naprotiv. :mljac: Stoga, momci, nemojte ugrozeno da se osecate. (Doduse, ja sam prema Kupperovoj klasifikaciji isto "mator".)
Korisnikov avatar
By Kupper
Nisi ni ti mator, nismo ni mi:) A i ti si iz neke druge, bolje price, u odnosu na one o kojima Franck i ja, onako uz sah, penzionerski....:)
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
e ja uvek citam porucice doticne "m..", naravno kad naletim na iste, nekako me njen avatar oraspolozi.... ne mogu da objasnim zasto, ali je tako... a tek onaj mali M.Jackson:) Umrem od smeha svaki put kad ga vidim
Korisnikov avatar
By Kittrie
o daaaa...
m.. RULZZZ, bilo je dana kad sam u bedaku , pa je trekujem po forumu, umrem od smeha i rodim se minimum 6 puta... i ne znam ni sto sam bila u bedaku :lol:

ali , tek UZIVO je dozivljaj :maca: :bisou:
Korisnikov avatar
By m..
Psst, ne to da radis, dici cu nosic, pa cu jos i na prste da se popnem.
Kad cete me vodite na klizanje da lomim zube?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
definitivno najvishe volim da vidim originalnost zarad originalnosti, naravno to se nevidja chesto, al zbog toga je i sladje...:meda:
Korisnikov avatar
By Kittrie
@m..

ajde, ko svaka poslusna zena cu te poslusati :papucarka:
zeka i ja smo se prehladili, tako da ovaj vikend otpada definitivno... a kontam, trajace jos zima, zar ne?? :D aj da mi svi budelo lepo zdravi i citavi pre no sto se izlomimo :lol: ajl kip ju informd !! :kiss:

p.s. ja sam tek pre 2 dana skapirala da sam prestravljena tom idejom, pre 2 godina sam 'u stanju' vozila rolelere i 5 puta uzastopno padala na dupe i uganula ruku i onda sam se smarala kad sam imala sex. pih.
Korisnikov avatar
By Tungi
Na forum me "vratio" Sunce:D,posle jedne kratke prepiske,negde,na netu...Davno sam se registrovao,zaboravio nick,ponovo napravio profil i obreo se ovde.Pre toga sam povremeno svracao,ostavljao po koji komentar u temi "Gay rockeri",zblizio se sa starsailor:friends: ,dopisivali se do kasno u noc na messengeru,razmenjivali pesme..Jos se secam Davida Bowiea i "China girl" :D ,tako da sam se ujedno i zbog nje vratio,pa sam piskarao u fan klubu Josipe Lisac i primetio Ulixa,jos nekoliko ljudi tu i tamo:)..A sada,kada mnoge (vecinu) znam i uzivo,ne bih odvajao nikoga posebno.Ima ljudi koji su mi veoma dragi i sa kojima se druzim.
A i decko mi je odavLe...:tungi:
By zagarantovani
Oh covece kakav bunar!

Ovo je ja mislim iz perioda rata izmedju mene i Dudinke....ko bi rekao....

:hekla:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Postoji par forumaša koje bih iskoristio u krevetu, van toga ne gajim posebne afinitete.
Nedruželjubiv sam...
By Speculum Columbae
Iako, moram da priznam sam se registrovao ovde radi stalkinga tadašnje voljene osobe, vremenom mi je par ljudi zapalo za oko da volim da čitam šta pišu.
Većina ljudi koji su mi zabavni više ne dolazi, ali još uvek ima ljudi koji pišu malo, ali suvo zlato
(džečlajza, bas bleu, colorado, hlaefdige,Ulix...etc.)
Ima i onih koji ne pišu malo, ali volim da ih čitam - Orlando, AngraMaina i npr. Zonche koji više nema živaca da piše...
Sa nekim ljudima sam se čak i zbližio, njih ne navodim.
To je moj afinitet - ako neko zapravo ima nešto da kaže.
Takođe su mi, na morbidan način zanimljive osobe koje mi se čine kao labilne i psihotične, pa mi je više zanimljiva njihova celokupna forumska pojava i njihove fiksacije, nego ono što pišu i što je obično bollocks.
By Kragi
Evo ja ću da pomenem Wilhelminu, nju volim da čitam. Ima tu još ljudi ali nju uvek zaboravim!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!