Vidis to je cudno, ja sam samo jednom imala klasican okrsaj sa trljacem, stavise stala sam mu petom na stopalo iz sve snage, pa jos krenula da vrtim tu petu, mislim da sam mu zdrobila prste (tad sam imala dobrih 65 kila), naravno cicica se odmah udaljio.
Vise je bilo onih sto hvataju za genitalije bez prethodnog upozorenja, da bedak bude veci, sve je to bio neki mlad, naizgled normalan svet. Koji je to shock kad te neko s ledja uhvati za piiii dok kupujes pljuge na trafici ne mogu ni da opishem (a ni repertoar psovki i uvreda koji zatim usledi s moje strane). Ili, uzmes pivo na splavu, vracas se tamo gde ti je ekipa, a usput te neki retard uhvati za sisu, i jos oce da te bije sto si ga pogledala ko da je brdo splacine.
Pa onda ona klasika. Tu si sa skolom na Kalishu, imas 7 godina, nastavnica te posalje u zbunje da piskis, kad tamo cika Bora (Sima, whatever) i veseli susret sa njegovim spolovilom u krupnom kadru. Ajme, i da sam imala neki strejt gen, tada je sigurno odumro for good (a onda sam pozvala ceo razred da vidi cudo). A onda te cike Sime i Bore, vecito drzeci savijenu politiku pod miskom, s rukama na ledjima, praveci se da gledaju ptice (ko obrati paznju na Kalishu, videce ih bar 5 komada) koji iznenada krecu u akciju, fokusirajuci te ko lav antilpce. Blaga jeza.
Onda klasican ks ks od vojnika koji cuvaju Generalstab (dobra je stvar sto ti gushteri ne smeju da napuste strazarsko mesto, mozes da im se plezis sve masuci rucicama).
U stvari omiljeni mi je bio onaj sto me je u 4. pratio Knezom, prvo je rekao da bi probao moju guzu, a onda me je pratio duz pola Kneza sve pricajuci kojekakve gadarije, negde na pola je rekao " I sta ja sad da radim kad si mi ga digla?", Valjda nije ocekivao da cu da se proderem "Pa odseci ga budalo matora", Lol, nestao je u milisekundi.
Bilo je tu toga jos, neki unjkavi sa oziljcima koji je pokusavao da me muva na stanici danima, pa neki sto me je pratio dok mu nisam zbrisala u robnoj kuci, pa kojekakve dede (oni su najfer, kazu da hoce da te jebu, pa odustanu ako ih ubedljivo oteras u pm, a i nisu dovoljno vitalni da mogu da te jure). O da i hebeni vozac je pokusao da me siluje (anyway tako je izgledalo) u hebenom Novom Pazaru, ali sam se srecno izvukla iz situcaije bez dubljih trauma (ne kazem da se nisam rasplakala ko picka nakon sto sam mu pobegla iz vidokruga).... Uzas.
Btw, nije bas za temu, ali prethodilo je okrsaju sa manijakom. Pobegla iz skole sa ortakinjom, naravno na Kalish, usput smo videle dva neka kloshara kako praktikuju gay sex, a zatim, dok smo sedele, odjednom smo skapirale da iznad nas, na onoj kuli, cicica vitla ko sumanut.
Naravno, bilo je tu jos toga, uglavnom dobacivaci i tako nesto naivno, sto se da iskulirati u hodu.
Ali najbolja mi je moja majka. Rekao joj neki cica da ima lepe noge (sve kulturno persirajuci), a ona ga oterala u pm. Posle se kuci izbedacila, kaze ispsovala gospodina koji joj je dao kompliment posle dugo vremena.