Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By radoznala
Desilo mi se 568 puta! U prevozu najvise, samo sto se ja ziva izbezumim i ne znam kako da postanem :machevi: i unistim budalu. Ulicari su na 2. mestu, al' su skroz bezopasni... cisti egzibicionisti (ovo----> :drkanje: ili 'mala dodji na liz...').
Jednom sam stvarno bila prestravljena, al' se dobro zavrsilo i od tada ne sedam sa bilo kim u kola. :uplasen: :sekirica:
Korisnikov avatar
By m..
Vidis to je cudno, ja sam samo jednom imala klasican okrsaj sa trljacem, stavise stala sam mu petom na stopalo iz sve snage, pa jos krenula da vrtim tu petu, mislim da sam mu zdrobila prste (tad sam imala dobrih 65 kila), naravno cicica se odmah udaljio.
Vise je bilo onih sto hvataju za genitalije bez prethodnog upozorenja, da bedak bude veci, sve je to bio neki mlad, naizgled normalan svet. Koji je to shock kad te neko s ledja uhvati za piiii dok kupujes pljuge na trafici ne mogu ni da opishem (a ni repertoar psovki i uvreda koji zatim usledi s moje strane). Ili, uzmes pivo na splavu, vracas se tamo gde ti je ekipa, a usput te neki retard uhvati za sisu, i jos oce da te bije sto si ga pogledala ko da je brdo splacine.
Pa onda ona klasika. Tu si sa skolom na Kalishu, imas 7 godina, nastavnica te posalje u zbunje da piskis, kad tamo cika Bora (Sima, whatever) i veseli susret sa njegovim spolovilom u krupnom kadru. Ajme, i da sam imala neki strejt gen, tada je sigurno odumro for good (a onda sam pozvala ceo razred da vidi cudo). A onda te cike Sime i Bore, vecito drzeci savijenu politiku pod miskom, s rukama na ledjima, praveci se da gledaju ptice (ko obrati paznju na Kalishu, videce ih bar 5 komada) koji iznenada krecu u akciju, fokusirajuci te ko lav antilpce. Blaga jeza.
Onda klasican ks ks od vojnika koji cuvaju Generalstab (dobra je stvar sto ti gushteri ne smeju da napuste strazarsko mesto, mozes da im se plezis sve masuci rucicama).
U stvari omiljeni mi je bio onaj sto me je u 4. pratio Knezom, prvo je rekao da bi probao moju guzu, a onda me je pratio duz pola Kneza sve pricajuci kojekakve gadarije, negde na pola je rekao " I sta ja sad da radim kad si mi ga digla?", Valjda nije ocekivao da cu da se proderem "Pa odseci ga budalo matora", Lol, nestao je u milisekundi. :roflmao:
Bilo je tu toga jos, neki unjkavi sa oziljcima koji je pokusavao da me muva na stanici danima, pa neki sto me je pratio dok mu nisam zbrisala u robnoj kuci, pa kojekakve dede (oni su najfer, kazu da hoce da te jebu, pa odustanu ako ih ubedljivo oteras u pm, a i nisu dovoljno vitalni da mogu da te jure). O da i hebeni vozac je pokusao da me siluje (anyway tako je izgledalo) u hebenom Novom Pazaru, ali sam se srecno izvukla iz situcaije bez dubljih trauma (ne kazem da se nisam rasplakala ko picka nakon sto sam mu pobegla iz vidokruga).... Uzas.
Btw, nije bas za temu, ali prethodilo je okrsaju sa manijakom. Pobegla iz skole sa ortakinjom, naravno na Kalish, usput smo videle dva neka kloshara kako praktikuju gay sex, a zatim, dok smo sedele, odjednom smo skapirale da iznad nas, na onoj kuli, cicica vitla ko sumanut.
Naravno, bilo je tu jos toga, uglavnom dobacivaci i tako nesto naivno, sto se da iskulirati u hodu.
Ali najbolja mi je moja majka. Rekao joj neki cica da ima lepe noge (sve kulturno persirajuci), a ona ga oterala u pm. Posle se kuci izbedacila, kaze ispsovala gospodina koji joj je dao kompliment posle dugo vremena. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Jao, sad se setih apsolutnog vrhunca, moja ortakinja skineta iz srednje isla Tashom, i izleti joj lik iz zbunja i kaze "Ja sam manijak" ?(ili vec nesto u stilu), a ona ce "I ja sam", pa izvuce onaj lanac i krene da ga vitla okolo.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Auuuuuuu, koje pri?e sam sad pro?itao od žena .. qq, pa nije ni ?udo da ste postale lez, znam da ja bi posle toliko manijaka :giggle:

Imam i ja iskustva sa manijacima, ali ništa strašno. :sing: Najgore mi je bilo jednom kada sam dolazio u Bg, vozom.. otišao da pišam u WC na zelezni?koj :lol: ...jedva sam glavu živu izvukao. Njih tamo 10, na malom prostoru i ?ekaju da netko mlad uðe. Uðete u WC, tišina .. u svakoj kabini netko umutra i vire napolju, za pisoarima neke ?ikice natežu, a potpuna tišina .. samo tebe gledaju (valjda da odaberes nekog od njih) kao kada bi antilopa došla u ?opor sa lavovima... :maca: :lol: svima ruka oko kurca, samo sto ne skoce na tebe .. jedva sam pobegao. /toga u Vojvodini nema/, kako je strancima koji doðu u Beograd pa odu da pišaju, ti sigurno beže odma prvim vozom :drama:

Manijaci u Vojvodini su pristojniji, moram da priznam :alexis:
Korisnikov avatar
By m..
Nisu pristojniji, nego ih uspavale svargle i kobasice.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni se takodje desavalo da mi svasta dobacuju na ulici, ali sa pristojne udaljenosti, pa uglavnom nisam reagovala. Desavalo se i da posmatraju mene i drugaricu dok setamo, sedimo na klupi itd. ali ni tada ne reagujem, bez obzira sto je buljenje odvise upadljivo.
Desio mi se simpatican slucaj pre nekih nedelju dana.... Vracam se ja kuci, u po bela dana, i neki cikica sa biciklom na metar od mene mi prosipa gadosti. Rekoh, sad ima da mu odrzim lekciju lepog vaspitanja i krenem ka njemu, a on, ni manje ni vise, mislio da cu da ga bijem, pa uzjaho onaj bicikl najbrze sto je mogao i klisssss.... smejala sam se kao luda.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by m..
Onda klasican ks ks od vojnika koji cuvaju Generalstab (dobra je stvar sto ti gushteri ne smeju da napuste strazarsko mesto, mozes da im se plezis sve masuci rucicama).
Ijao, njih obožavam!!!!

Lm, dobacivanja su skoro pa redovna kad izaðem u grad, odgovorim kratko, jasno i potpuno smireno:"Marš." i povuku se. Niko nikada nije pokušao da me pipne, mada je bilo onih koji kao stanu ispred tebe i ne daju ti da proðeš. Par njih je dobilo moje koleno með' noge, a jednog sam uhvatila rukama za kragnu, unela mu se u facu i rekla "Makni mi se s puta.". Moj tadašnji de?ko je bio pored mene kad sam to uradila, pa pazite vi tog lika koji smara i ako je de?ko tu (mada, nosio je veeeliku pizzu i bio obuzet time da je ne sru?i negde, pošto je malo smotan...).
Korisnikov avatar
By bigirl
Ima jedna scena u filmu "Face/Off" kada neki debil pokuša da siluje Travoltinu ?erku, a on joj posle kaže "Dress up like haloween queen and ghouls would love to get in your pants". To je ina?e, prvo što mi je palo na pamet kad sam videla ovu temu.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Joj, dobro sam videla ovu temu, taman mi se uklapa u dozivljaj... Idem ja sinoc oko 23h sa Akademije, a tamo se pored radi, renovira neki park vec nekoliko meseci. Naravno, nocu je to neosvetljena pustara ogradjena nekakvom rupicastom plasticnom ogradom. I idem ja tako, a od silnih nota i celoga dana sve mi buci u glavi i cujem neki sum, ali pomislim neki pas, zivotinjce, tako nesto, i iduci tako dalje putem odjednom shvatim da hororicni zvuci poticu od neke humanoidne tvorevine, tj. necega sto bi trebalo da se naziva "covek", joj, pa to je dahtanje neko i to takav zvuk, to nema ni u prirodi ni u filmovima, ja vam to ne mogu opisati. Uh bas je bilo jezivo... I to jos u gluvo doba... Prosle su mi kroz glavu u momentu sva ona narodna verovanja o mitskim bicima (to mi je profesionalna etnomuzikoloska deformacija!) i ono "valja se" i "ne valja se" - gde spada i "ne idi po polju u sred noci, moze svasta da te spopadne"....... I pogledam sta se to desava, kad ono neki tip pribio lice na onu plasticnu ogradu, provukao "alatku" kroz jednu od onih rupa, nos kroz drugu (danas sam po danu gledala te buse i nije mi jasno kako je uspeo da je provuce, hajde nos, ali ono... Nesto su mi uske one rupe po dnevnom svetlu!?!) i u sred je akcije sa samim sobom i prirodnim okolisem...... Ili sa rupom u plastici, otkud ja da znam....
Ja sam tad zbrisala, i sta da vam kazem, od sad ipak idem kuci sa druge strane zgrade, pored JDP-a, nadam se da tamo nece cekati neki drugar ovog malopreopisanog lika............
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by vanillapuff
kad ono neki tip pribio lice na onu plasticnu ogradu, provukao "alatku" kroz jednu od onih rupa, nos kroz drugu (danas sam po danu gledala te buse i nije mi jasno kako je uspeo da je provuce, hajde nos, ali ono... Nesto su mi uske one rupe po dnevnom svetlu!?!) i u sred je akcije sa samim sobom i prirodnim okolisem...... Ili sa rupom u plastici, otkud ja da znam....
:pucaodsmeha:

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

joj kako se lepo ismejah... :lol:
By SUNNY B
naravno da mi se desava. barem jednom nedeljno u toku noci, a recimo jednom u pola godine u autobusu. i uopste mi nije jasno kako jedino oni provale iz prve da sam zensko?!!?!?!? a inace sam takav penicilin za njih da mislim da im vise nikada nije palo na pamet da nesto slicno urade. obicno mi u tom momentu skoci adrenalin pa dobijem neku divljacku snagu pa onda ove u autobusu pocastim stegnutim grkljanom i naglas komentarisanjem da oni u zemlju propadnu a onda ih na sledecoj stanici buklvalno sutnem iz prevoza a ove na ulici ili iskuliram ako su oni to zasluzili nekom vrstom pristojnosti (citaj nisu bili napadni) pa ih pustim posto su bezopasni a one malo "direktnije" uglavnom ili zviznem medju noge sto mi uopste nije tesko ili dreknem da se odmaknu pa se stvarno odmaknu.pa bas skoro mi se desilo ispred x-a dok sam pratila 2 drugarice, ali lik je posle mene pobegao glavom bez obzira...:nunchake:
Korisnikov avatar
By m..
Meni je ipak najludji bio susret 3. vrste sa jednom zenom, koja nije manijak u pravom smislu reci, ali je bilo najjezivije. Znaci, bilo je bombardovanje, mi sedimo u Studentskom Parku na klupi, nas 3-4, recimo da smo vec naduvani, pijani i ko zna sta sve ne uz to. U jednom trenutku prilazi neka zena koja izgleda poprilicno ko tek pustena iz Laze (na njoj nesto sivo neugledno, kosa cupava do zla boga, zena izgleda bas pometeno, mozda je imala i neku kesu...). elem, zena ni manje ni vise nego seda pored mene, kaze da je majka moje drugarice (pritom ne kaze koje!), zena zna gde zivim, u koju skolu idem, kako se zovem, cime mi se bave roditelji i tako neki info koji bas i nije svima dostupan, ponajmanje random lujkama u parku. Uposte mi nije rekla sta hoce, samo je sela da mi kaze da zna ko sam, i nije rekla cija je majka, i onda je ustala i otisla, ostavljajuci tajac (ovi ljudi sto su bili samnom su se prenerazili). Jeza. Elem, posle sam premotavala film, pokusavajuci da se setim raznih opskurnih poznanica koje sam imala u zivotu, i nekako zakljucila da bi to mogla biti majka Eli lazovke (to je jedna mala koja je pricala da joj je tata Stiv Haris iz Mejdena i slicne bajke).... Heavy. Znaci i sad se najezim kad se setim tog konspirativnog duha u kome je ova izdeklamovakla taj info. Udba sine.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by shmizllica
Ima i zenskih manijaka samo na lukaviji nacin spopadaju... Provereno!
:eureka:
Originally posted by Draco
Ma jedini lek <bar za egzibicioniste> je da ih pogledas dajrektli u ono ni po jada sto ti sa ponosom drndaju pred ocima...i slatko da se nasmejes. Meni svaki put upali, osramoceno se pokunje i pokupe. Poenta celog tog tripa i jeste da vide tvoju zgranutu reakciju, ako to ne dobiju, oni su na gubitku + iznervirani + razocarani + osramoceni.
e da su svi hladnokrvni i samouvereni kao ti :up:
btw, ne samo da uvek upali, vec ako zracis samouverenoscu, nece se ni usuditi da bas tebi nesto tako urade. :flasher:
neki ljudi prosto privlace budale i manijake :no:
a neki su dovoljno perverzni da, mozda nesvesno, to dopustaju jer uzivaju :alexis:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Svaki dan me spoadne neki manijak na ovom forumu,tako da sam oguglala ,a i znam da se sama branim,bez veza i vezica
:jerry:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Par puta mi se desavalo da sedim sa drugaricom/devojkom na Kalisu i da pridje neki slucaj i pocne da drka pored nas:) Jednom je neki manijak zaustavio devojku i mene na sred BG-a da bi nas pitao da li smo lezbejke (a isle smo pod ruku). Pre neki dan me je u net klubu iscimao neki tip ( oko 40 god. ) da se upoznamo i da chatujemo, a sedeo je kompjuter do mene :) Pre mesec dana mi je kod Terazija prisao neki deda i dao mi svoj br. telefona jer mu izgledam "jako prijatno i fino" i zeleo bi samo da prica sa mnom!? Ja sam inace mislila da se samo za mene lepe takvi debili.....
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Frizerka
Svaki dan me spoadne neki manijak na ovom forumu,tako da sam oguglala ,a i znam da se sama branim,bez veza i vezica
srce, ja sam na tvojoj strani... samo reci koga treba da istraumiram :icequeen:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by EYA
Originally posted by Frizerka
srce, ja sam na tvojoj strani... samo reci koga treba da istraumiram :icequeen:
Ma hvala ti, srce si :kiss: mada su ti vec po rodjenju istraumirani i isfrutrirani pa bi bilo nehumano dirati ih.Psi laju, a karavani prolaze:)))
Nekima ce najvisa lestvica u zivotu bii moderator i bice uvek obicni srafovi i necije senke,a ja sam jedna uspesna zena koja se za sebe u zivotu izborila,radom i pametju,ne vezama i urgencijama.
:icequeen:
Korisnikov avatar
By Myself
Frizerku za moderatora!!!!!
Korisnikov avatar
By EYA
podrzavam predlog, pod uslovom da i to postane preko mog kreveta :lizalica:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Myself
Frizerku za moderatora!!!!!
TAMAN POSLA :pop:

ps.Eya,eya....taj tvoj krevet se totalno raskovao.Bolje uzmi Chekic pa ga malo zakuj nego sto se tu njime hvalis :)
:kiss:
Korisnikov avatar
By Myself
Sa krevetom ili bez, ti si rodjena za Moderatorku!
Korisnikov avatar
By EYA
ma bwee, odavno sam ja skontala vaznost kreveta u karijeri, zato sam nabavila vodeni, nema sta da se rasklima, nema sta da skripi, samo klizi... :D

o mom novoizgradjenom kupatilu sa jakuzijem za sastanke nema potrebe da vam detaljisem, pare ste dali, fotke ste videli, neki su se i okupali i to je to :sweet:

frizerku za modulatorku frizerskog salona i krojacke ordinacije ! :yay:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Myself
Sa krevetom ili bez, ti si rodjena za Moderatorku!
Ja sam ovde crna ovca,tako da mozemo hipotetisati do sutra.U svakom slucaju hvala :kiss:

Vatroslavaaaaa....iznesi tu posteljinu sa kreveta na verandu da se malo osuncha:)))) :eya:
Korisnikov avatar
By EYA
ma jok bwee, ne koristim posteljinu, kad svrsim samo probusim krevet i voda sve opere :smug:
naravno, to je najnovija samopuneca tehnologija vo0denih kreveta tako da posle samo slavinu odvrnem i on je opet pun... a kako se zakrpi tamo gde ga probusim, ne znam pojma... al radi ! :nerd:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by amnesia
jebote neverovatno! popizdela sam! u poslednje vreme me sve cesce salecu svakakve budale i vise ne znam sta da radim.
cas mi neko drka nad glavom dok sedim u busu, cas me prate do kuce, na adi mi vicu "ks ks", ja okrenem glavu, a ono
lik nateze alatku iza zbuna i smeje mi se u lice!...
da
Sa jedne strane ne mogu da ih krivim...
Takva riba ne vidja se svaki dan...

Zao mi je sto ti se to desava, ali svet je pun ludaka...
Probaj sa onom : " Govorim tiho i nosim psa sa sobom "...
Korisnikov avatar
By Mars
Samo pistolj uz sebe, vaditi po potrebi, pa da vidis shta je panika u manijachkim redovima.

Jedna pesma, jedna zelja, Marsovo dupe
http://www.rts.co.yu/
Korisnikov avatar
By radoznala
Opet u utorak... frka panika, al se prezivelo...
By ~ Le Saint X ~
meni se desavaju

online/internet/forumski manijaci

valjda im tako lakse

jer inace nemaju muda

:drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!