Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Glasajte za najspektakularniji odlazak za Foruma..

gaylove
10
20%
NemanjaX
1
2%
Dr M
6
12%
EYA
15
31%
artdecock
2
4%
boshko
Nema glasova
0%
innersmile
1
2%
BorisM
5
10%
artdecock2
1
2%
the1whowished2
2
4%
sparkic
Nema glasova
0%
Dushan Maljkovic
3
6%
Olgic
3
6%
By nsideu
pa gaylove valjda!!

ode covek malo kod :psiholog:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by m..
Meni Teodora nekako najvise nedostaje.
I meni... Nisam nikad komunicirala sa njom, vrlo brzo posto sam se ja uclanila ona je otisla. Ali u vreme dok sam citala forum njeni postovi su se uvek izdvajali.
Korisnikov avatar
By Kupper
Drage devojke (m... i Dina) - Teodora cita forum ne tako cesto ali cita. Verujem da bi vas sad puno pozdravila. Povremeno se cuje s mojom:love: pa tako i ja saznajem gde je, kako je, sta radi....

:kiss: za Teodoru.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Kupper
Drage devojke (m... i Dina) - Teodora cita forum ne tako cesto ali cita. Verujem da bi vas sad puno pozdravila. Povremeno se cuje s mojom:love: pa tako i ja saznajem gde je, kako je, sta radi....

:kiss: za Teodoru.
Nisam znala, ali ako procita - puno je pozdravljam. Nadam se da je dobro, ma gde da je... :)

:bye:
Korisnikov avatar
By Kupper
U Svedskoj. Dobro je:)
Korisnikov avatar
By EYA
e i meni fali teodora, sa njom sam u nekoliko navrata imala odlicne diskusije zbog kojih sam morala svasta nesto novo da naucim.
a njeni postovi su bili cesto savrseno duhoviti :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Trebalo bi prekratiti ovo glasanje jer je jasno da je EYA pobednik. Ostalo je agonija:pop:

Ptico, pare na sunce za glasove, lob.....
Korisnikov avatar
By IriS
slažem se sa Kupperom, zaklju?ati glasuvanje, oma!

(i meni treba da položi pare na :sunce: ali ne brini se, ne delimo, svako dobija pun iznos ;) )
Korisnikov avatar
By EYA
cim frankov advokat dogovori iznos za nadoknadu pretprpljenog bola sa denijevim advokatom, moj advokat ce dogovoriti sa obojicom prethodnih advokata termin dostave prethodno dogovorenog iznosa koji cu ja iskoristiti za poboljsanje uslova mog moderetosrkog humanitarnog rada i onda mogu slobodno vasi advokati da se jave mojoj sekretarici ili ostave poruku na njenoj sekretarici koja je uvek spremna za akciju na koju ce veoma brzo uslediti nasa lancana reakcija te se mozemo dogovoriti oko duzine trajanja naseg odnosa prilikom primopredaje onog sto zelimo jedni drugima da damo i primimo, pod uslovom da se prethodno nasi advokati sloze oko toga ko je pasivan, a ko aktivan u ovoj prici.

:carica:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by kiss addict
slažem se sa Kupperom, zaklju?ati glasuvanje, oma!

(i meni treba da položi pare na :sunce: ali ne brini se, ne delimo, svako dobija pun iznos ;) )
Ne dam moje:bic: Ti deli....hvala Bogu, imas s kim, ja cu da vidim kako da nagradim mog:angel:

I takooooo, teska lova al' se isplati:cigareta:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by EYA
cim frankov advokat dogovori iznos za nadoknadu pretprpljenog bola sa denijevim advokatom, moj advokat ce dogovoriti sa obojicom prethodnih advokata termin dostave prethodno dogovorenog iznosa koji cu ja iskoristiti za poboljsanje uslova mog moderetosrkog humanitarnog rada i onda mogu slobodno vasi advokati da se jave mojoj sekretarici ili ostave poruku na njenoj sekretarici koja je uvek spremna za akciju na koju ce veoma brzo uslediti nasa lancana reakcija te se mozemo dogovoriti oko duzine trajanja naseg odnosa prilikom primopredaje onog sto zelimo jedni drugima da damo i primimo, pod uslovom da se prethodno nasi advokati sloze oko toga ko je pasivan, a ko aktivan u ovoj prici.

:carica:
:smeh: :up: :smeh:
Korisnikov avatar
By vivaldi
ma, bre, koja eya, koji bakrachi, najspektakularniji odlazak sa foruma nam priredjuje gaylove... covek odlazi vec 10 dana, a nikako da ode... to njegovo svrsavanje sa forumom vec poprima antologijske razmere :roflmao:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by vivaldi
ma, bre, koja eya, koji bakrachi, najspektakularniji odlazak sa foruma nam priredjuje gaylove... covek odlazi vec 10 dana, a nikako da ode... to njegovo svrsavanje sa forumom vec poprima antologijske razmere :roflmao:

kad ga zajebavas, i neces da mu das 5-u opomenu
Korisnikov avatar
By vivaldi
kad je nije zasluzio, poslednji post je napisao pre 4 dana, a svakog dana dolazi na forum

btw, kakve veze ima 5. opomena sa necijim odlaskom, on je svoj odlazak najavio kao i Nemanja, ali ga nije ispostovao, za razliku od Nemanje koji je sam otisao. to sto je neko dobio 4. opomenu ne znaci da ce biti banovan u roku od 5 minuta, pa da treba da se oprasta... za dobijanje 5. opomene vaze isti kriterijumi kao i za sve ostale, tako da, ako korisnik prekine sa vredjanjem, nema razloga da bude banovan
Korisnikov avatar
By EYA
izdajice :prst:

btw, znam da si glasala za mene :D
Korisnikov avatar
By *deni*
gaylove ce svakako uci u anale ovog Foruma, kao prvi korisnik koji je preklinjao da dobije petu opomenu, ne bi li tako sebi pribavio oreol politicke zrtve.
:gotika:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by *deni*
gaylove ce svakako uci u anale ovog Foruma, kao prvi korisnik koji je preklinjao da dobije petu opomenu, ne bi li tako sebi pribavio oreol politicke zrtve.
:gotika:
AAAAAAAAAA!!!! Zar je sav moj trud zbilja bio uzaludan??? :zid:
Ne mogu više... :gotika:
By fazza
Samo da proverim da li ste objasnili Eyici shta znachi "chepljenje"? :D
Korisnikov avatar
By EYA
objasnilli su mi :D

:hvala:
By fazza
Originally posted by EYA
objasnilli su mi :D

:hvala:
Teoretski ili praktichno? :D :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
ne objavljujem svoju intimu na forumu :saint2:

:njanja:
By fazza
Originally posted by EYA

Prokleta bila! :vestica:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by EYA

Cuti i uzivaj. Poslovna tajna se nikome ne kazuje. Ta rec zapravo ne postoji:povez:
By ~ Le Saint X ~
Svi odlasci sa foruma su - meni - jadni

a posebno oni koji otvaraju teme zbog svog odlaska
pa se posle vrate

Takve osobe su mi - gde je onaj smajli povraca?!

:balerina: :balerina: :balerina: :balerina: :balerina: :balerina: :balerina: :balerina:
By loreenche
Renoir, :bljak: (ne povraca, al je dobra zamena)

:D

ONT: Nisam doziveo jos nijedan odlazak, sem Egmontov...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Renoir

pa se posle vrate

:balerina: :balerina: :balerina: :balerina: :balerina: :balerina: :balerina: :balerina:
E, samo to je važno -- šta je tebi jadno, ili nije. I kakve su tebi neke osobe, ili nisu.

Mislim, dobijemo i mi "jadni" povremeno nagon za povraćanjem.
By dukkehjem
Originally posted by AngraMaina
Originally posted by Renoir

pa se posle vrate

E, samo to je važno -- šta je tebi jadno, ili nije. I kakve su tebi neke osobe, ili nisu.

Mislim, dobijemo i mi "jadni" povremeno nagon za povraćanjem.
Jesi to i ti odlazio??? :eya: nisam znao (doziveo)...
:beba: huh, mnogo toga nisam doziveo, forum citavu istoriju ima... ludnica...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!