Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperNisam znala, ali ako procita - puno je pozdravljam. Nadam se da je dobro, ma gde da je...
Drage devojke (m... i Dina) - Teodora cita forum ne tako cesto ali cita. Verujem da bi vas sad puno pozdravila. Povremeno se cuje s mojom:love: pa tako i ja saznajem gde je, kako je, sta radi....
za Teodoru.
Originally posted by kiss addictNe dam moje:bic: Ti deli....hvala Bogu, imas s kim, ja cu da vidim kako da nagradim mog
slažem se sa Kupperom, zaklju?ati glasuvanje, oma!
(i meni treba da položi pare na ali ne brini se, ne delimo, svako dobija pun iznos )
Originally posted by EYA
cim frankov advokat dogovori iznos za nadoknadu pretprpljenog bola sa denijevim advokatom, moj advokat ce dogovoriti sa obojicom prethodnih advokata termin dostave prethodno dogovorenog iznosa koji cu ja iskoristiti za poboljsanje uslova mog moderetosrkog humanitarnog rada i onda mogu slobodno vasi advokati da se jave mojoj sekretarici ili ostave poruku na njenoj sekretarici koja je uvek spremna za akciju na koju ce veoma brzo uslediti nasa lancana reakcija te se mozemo dogovoriti oko duzine trajanja naseg odnosa prilikom primopredaje onog sto zelimo jedni drugima da damo i primimo, pod uslovom da se prethodno nasi advokati sloze oko toga ko je pasivan, a ko aktivan u ovoj prici.
Originally posted by vivaldi
ma, bre, koja eya, koji bakrachi, najspektakularniji odlazak sa foruma nam priredjuje gaylove... covek odlazi vec 10 dana, a nikako da ode... to njegovo svrsavanje sa forumom vec poprima antologijske razmere
Originally posted by fencysmurfSamo tebe više nema...
pa pola tih likova jos ordinira na forumu, bog ih poziveo !
Originally posted by RenoirE, samo to je važno -- šta je tebi jadno, ili nije. I kakve su tebi neke osobe, ili nisu.
Svi odlasci sa foruma su - meni - jadni
a posebno oni koji otvaraju teme zbog svog odlaska
pa se posle vrate
Takve osobe su mi - gde je onaj smajli povraca?!
Originally posted by AngraMainaJesi to i ti odlazio??? nisam znao (doziveo)...
Originally posted by RenoirE, samo to je važno -- šta je tebi jadno, ili nije. I kakve su tebi neke osobe, ili nisu.
Svi odlasci sa foruma su - meni - jadni
a posebno oni koji otvaraju teme zbog svog odlaska
pa se posle vrate
Takve osobe su mi - gde je onaj smajli povraca?!
Mislim, dobijemo i mi "jadni" povremeno nagon za povraćanjem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!