Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by 2kune... kakva podlost ... ... pa dobro, možda sam pogrešno preveo ... imam šestice iz Engleskog I i II ... nije ?udno ako sam se zajebao ... corkscrew na engleskom zna?i otvara? za pampure, a ne šrafciger. Priznajem grešku (ja bar priznajem kad grešim)Originally posted by KiwiDa, a rep im je ravan, duga?ak od 15 do 25cm, sa ovalnom izraslinom i centralnom rupom na vrhu...
- Penis kod svinja ima oblik šrafcigera.
Originally posted by amnesia_
3.Prosecna osoba u svom zivotu pojede 15 stidnih dlacica preko brze hrane
4.U toku jedne godine pojedemo bar 14 insekata (dok lezimo,spavamo...)
Originally posted by amnesia_
1.Posle sat vremena u javnom bazenu na sebi imate pola litra urina (za nase bazene a narocito za adu, posto nemamo ni kulture, ni testera, vazi minimum x 10)
2.U proseku, dnevno dodjete u dodir sa 15 penisa (npr. ako uhvatite kvaku neke javne prostorije)
3.Prosecna osoba u svom zivotu pojede 15 stidnih dlacica preko brze hrane
4.U toku jedne godine pojedemo bar 14 insekata (dok lezimo,spavamo...)
- naucno je dokazano da svako od nas za zivota pojede BAR 7 paukova na spavanju.
- prose?na tabla ?okolade u sebi ima 8 parova nogu insekata.
- racunajte i na crve u lesniku cokolade sa lesnicima (volimo ih mi, al crvi ih vole jos vise)
5.U toku jedne godine rukujemo se sa 6 zena koje su onanisale a nisu oprale ruke
6.U toku jedne godine rukujemo se sa 11 muskaraca koji nisu oprali ruke posle onanisanja
7.80% ljudi ne pere ruke posle koriscenja WC-a
8.Pri vencanju imamo 100% sanse da cemo dobiti herpes od nekog od gostiju.
9.Dnevno inhaliramo 1L ljudskih analnih gasova.
10.Na kraju, grickati nokte je isto sto i lizati dasku WC solje.
bljaajks.... ali mis`im ti pauci....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!