Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By fazza
Izgleda da ih nema ni sa kevine ni sa caletove strane, barem kada se radi o
poslednjih stotinak godina. :)
By Ulix
Originally posted by *deni*
Slika
:smeh:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by jukie
Originally posted by Kupper
Originally posted by spliff
deda po ocu
preshao albaniju sa 17 godina
diplomirao na sorboni
bio predsednik okruzznog suda...
:yes:
?????:neveruje:

Deda po majci sa 17 godina presao Albaniju, diplomirao na Sorboni, bio veletrgovac.

Mali je svet....
Zna?i ti si spliffu brat od tetke????
Mora to da se procunja po rodoslovu:cita: Ko ce ga znati:cigareta:
Korisnikov avatar
By djo
jedan moj pradeda (po ocu) je zavrsio u ausvicu... :( e sad ne znam da li je to za isticanje...

inace svi su mi u II sv ratu bili partizani :D baba po ocu cek i odlikovana i zivela sa ustashkim metkom u stomaku (zario se u masno tkivo) do pocetka 2000ih :smeh:

ne bih da spominjem po cemu je bila 'istaknuta' babatetka zivana :smeh:
By Thomas
Bijahu to uglavnom neki hajduci iz Bosne...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Ulix
Originally posted by *deni*
Slika
:smeh:

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
deda po ocu
diplomirao na sorboni
:yes:

Deda po majci sa 17 godina presao Albaniju, diplomirao na Sorboni, bio veletrgovac.

Mali je svet....

:srbin: :srbin: :srbin:

deda po majci bi trgovac
:)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sudija ustavnog suda.

Don't mess with me. :meduza: :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by unic0rn
Sudija ustavnog suda.

Don't mess with me. :meduza: :evilgrin:
Talkin' to me!?

Moji su sudije postavljali, pa skidali ako ne slusaju!

:zvezdice:
Korisnikov avatar
By unic0rn
postavljali i 'je' su dva razlichita vremena :smokin:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by unic0rn
postavljali i 'je' su dva razlichita vremena :smokin:
"je"?

Uh to je vec zajebano...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Mada kakav nam je ustav, ni sudija ne pomaze mnogo!

:lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vala bash! :) )

btw, zezah se, bila mi je baba do kraja 80tih kada je otisla u penziju :) )

ima tu jos materijala u porodicnom stablu, ali neke stvari su samo interne :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Imam ih dosta u familiji.

Baba Meri je bila u Partizanima i ima neku životnu pri?u o tome kako je spasio iz logora neki Nemac (taj njen doživljaj je prikazan u seriji o Partizanima koja se do pre par dana puštala na bk).

Pradeda mi je bio protoðakon, što je jako "visok ?in" u našoj crkvi jer mu je na sahrani opelo držao patrijarh Pavle. I njegov tata je bio sveštenik. Zbog njih dvojice prezime moje mame je poznato Leskovcu i okolini, svi ga izgovaraju sa poštovanjem.

Deda mi je završio dva fakulteta (dramske umetnosti - režija i istorija umetnosti), bio akademik, glumio u par partizanskih filmova i bio režiser nekoliko njih. U po?ast njemu, u jednom filmu (ne mogu sad da se setim kako se zove) bitnu ulogu igra lik koji nosi ime i prezime mog dede.

A što se ti?e mog prezimena (od oca)... Paaa... Tesla. Šta više re?i?
Korisnikov avatar
By Gothrose
-(Pop)Luka Lazarevic (Pop Lukina ul.)
-Milutin Milankovicj
-pradeda-armijski djeneral Danilo Kalafatovicj,uchesnik I sv.rata,proboja Solunskog fronta,nosilac francuske Legije Chasti etc...(spominje se u mnogim knjigama i filmovima)
-otac- D.M.- snimatelj,reziser i autor kratkometraznog dokumentarnog filma,dobitnik mnogobrojnih nagrada i priznanja na festivalima u zemlji i svetu
Sad ima ulicu u svakom vecem mestu pa i u BG-u (sece 27. marta, tj., spaja je sa Dalmatinskom).
Greska Kupper- ide od 27. marta do Cvijicjeve,seche Dalmatinsku...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
Baba Meri je bila u Partizanima i ima neku životnu pri?u o tome kako je spasio iz logora neki Nemac (taj njen doživljaj je prikazan u seriji o Partizanima koja se do pre par dana puštala na bk).
Ispravka. Re?e mi mama malopre da se serija još uvek daje na bk (valjda je baš sad u toku), kao i da epizoda sa Meri još nije bila.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Baba Kata: Najpoznatija lokalna gatara (gledala je u karte). Redovi su bili ispred njene porodicne kuce...

Deda Milisav - Misa: U mladosti istaklnuti komunisticki politicar koji je zavrsio na Glom otoku zbog izjave: "Ziveo Staljin!" na Petoj sednici KPJ-a (POdaci o njemu i mojoj kumi mogu se naci u knjizi "Dvomotorac i jagodinski mucenici", zaboravio sam ime autora.

Ah, umalo da zaboravim coveka cija sam reinkarnacija: Azuh - Hindukanskog porekla, umro tri veka p.n.e. Bio je skromni pripovedac koji je putovao Evropom, ali ga niko nije slusao. Tek nekoliko vekova posele njegove smrti saznalo se o cemu je zapravo govrio, a da nije pricao u vetar. O njemu postoji vrlo malo podataka, svega par redaka u biblioteci
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by gothrose
-(Pop)Luka Lazarevic (Pop Lukina ul.)
-Milutin Milankovicj
-pradeda-armijski djeneral Danilo Kalafatovicj,uchesnik I sv.rata,proboja Solunskog fronta,nosilac francuske Legije Chasti etc...(spominje se u mnogim knjigama i filmovima)
-otac- D.M.- snimatelj,reziser i autor kratkometraznog dokumentarnog filma,dobitnik mnogobrojnih nagrada i priznanja na festivalima u zemlji i svetu
Sad ima ulicu u svakom vecem mestu pa i u BG-u (sece 27. marta, tj., spaja je sa Dalmatinskom).
Greska Kupper- ide od 27. marta do Cvijicjeve,seche Dalmatinsku...

:lukavi:
Pa spaja je s Dalmatinskom. Nisam nista pogresio:oskar: To sto nastavlja do Cvijiceve nije moj problem:rool:
Korisnikov avatar
By zimizamizum
Verovatno je najzanimljiviji babin brat koji je bio diplomata, blizak Titu, koji je u nekom trenutku odlucio da je Staljinista i da treba da prebegne u Rusiju. Tamo se ozenio zenom svog najboljeg druga - inace manekenkom, dok su mu prva zena, dete i cela sira porodica pogubili vlasnistva nad stanovima, poslove, pozavrsavali po Golom Otoku i na Banjici... Posle svega toga nije bas bio omiljen u porodici.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Nema bas puno markantnih licnosti...osim jednog pradede koji je bio oficir pre 2.svetskog rata, a posle su ga proterali iz zemlje, pa je zavrsio u Americi i vratio se da umre u Srbiji... i onda su se posle puno godina rospije po mojoj familiji podzapale oko njegovog pasosa pa su pokusali svi preko tog pasosa da se umuvaju u Ameriku. :doh:
Inace svi ostali neki cobani bili,zeleznicari,pecalbari,gastarbajteri...itd.
:jezik:
Korisnikov avatar
By Abyss
Secate li se filma Posetioci??? :D
Korisnikov avatar
By Loni
Citat:
deda po ocu
diplomirao na sorboni

Mali je svet....

A tvrdio je (Kupper) da postavljam glupe teme. Tj tj tj tj.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Kod mene su u porodici i u blizoj i u daljoj proslosti sve neki politicari razni, manji i veci.... Ma, pusti ih....
:protest:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by PauLi

A tvrdio je (Kupper) da postavljam glupe teme. Tj tj tj tj.
U svakom kukolju...... :povez: ....ima, ima:cigareta:
Korisnikov avatar
By m..
Bog te mazo, ja ih imam, ne nesto znacajnih, ali zanimljivih, pa ajde.. Neki baja po kevi pre koji vek je digao dzamiju u Sarajevu, nego nit znam kako se zove on, nit kakao se zove dzamija. Pradeda ocuh bio ambasador u Ceskoj, Italiji i jos negde i direktor rijeckog brodogradilista, cukundeda bio ustanik u nevesinjkoj pusci, njegov sin ucitelj, neki stric igrao fudbal za Rijeku pa otisao da studira medicinu, baba bila medju prvim zenama u zemlji koje su vozile auto, takodje je radila neko vreme u udbi na nekom aparatu sto salje slike na daljinu (nesto kao telegraf), deda bio partizan, bio u logoru zajedno sa svojim caletom i sestrom (koju su streljali), posle je trgovao oruzjem za zemlju, ziveo svuda po svetu i kupovao Tiletu neke pudle. Drugi deda slicna prica, objavio 4 knjige. Pradeda bio obucar, valjda jedini u Bg koji je terao radnike da nose bele mantile. Drugi pradeda imao kmetove pa nije radio skoro nista osim sto je jahao konja i citao. Cukunbaba Hadzira imala farmu duvana, bila muskaraca i propusila sa 8 godina (izgleda sam na nju), prababa bila pismena i pricala 2 jezika, baba zavrsila ekonomski i dogurala do sekretara guvernera, maceha slikarka, a njen ujak Zoran Radmilovic, tetka i cale univerzitetski profesori, keva najmladja ikad usla u drustvo arhitekata... Inace u siroj familiji imam kojekakve pomorske sudije, hirurge i sl. cuda, nego su uglavnom anonimni....
Korisnikov avatar
By rothmans
impresivni rodoslovi,nema sta

sta da kazem za moje,niko i nista

kada smo bili mali majka nam stalno govorila "kada umre moj stric u Americi...."bla.bla bla, jebi ga stric sada ima vise od 150 godina ,nikako da umre,i nismo saznali ko je taj famozni stric

mozda nam ostavi nesto :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By PaULix
Mada postojim samo u virtuelnom svetu, isti?em da su mi oba roditelja pametna i lepa, a i velike zvezde u svojim krugovima. I PauLi i Ulix.
By ~ Le Saint X ~
Pa, dve ulice od moje (gde trenutno zivim) se nalzi ulica koja je nazvana po mom dedi
(narodni heroj)

a stanica na uglu nosi nase prezime
:)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Хммм... Ранко Тајсић, народни посланик а мој чукундеда.
Морао је да пребегне са Пашићем.
Иначе, био је једна веома....па, занимљива, ако тако смем да се изразим, личност. Остало је забележено да је на левој нози носио грађанску чизму а на десној опанак када год би ишао у Парламент, затим да је волео, али баш волео жене (и у вези са тим једна реченица, до зла Бога прљава, које сад не могу да се сетим).
Ударио је краљу шамар...да, да.... због тога је и осуђен на смрт али је срећом пребегао.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!