Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By * NajS *
2kune, PauLi, Deni, Dushan Maljkovic, Angra Maina, Bensendin, Glofindel, MM and I, Stripi, Status, Jukie, DanielBl.....

i kladim se da ima josh-ali ovi mi prvo padnu napamet.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Od aktivnijih sa foruma u zadnjih mesec dana...

Dosta njih ... u zadnje vreme više ?itam, nego sto pisem ...

bombica :sweet:
EYA :eya: ..trudim se da povatam
spark /allways/, m.. /allways/, tramp, 2Q2Bstr8, zbunjena, unic0rn, komšinicine Skyen, Draco, REI, Tea, kiss addict, *deni*, gothrose, 20dinara (pretvoreno u HRK po važe?em te?aju) ...

od ovih koji ponekad bace koji post ... Angelina777 :hail2: , Lunja, greenwich, tessio, *NajS*, vel`ka, Kitt, seka :friends:

STATUS :rida:

..nekog sam zaboravio, znam ...ve?inu postova izmeðu redova pro?itam :cita:
Korisnikov avatar
By HARP
One koje uvek ?itam:

_Feue@rader

REI

unic0rn

bigirl

Ostali su ok,ali ovi privla?e moju pažnju postovima...
Korisnikov avatar
By Kupper
To sto retko ko pominje postove Bojandjo-a puno govori o ovom drustvanetu.

Citam njega najvise, Gathrose, Hipatiju, Avalona u kulturi (znaci kad se ne zeza), Cat Claw (kako god se sada 'zove'), Tramp, Aleksandra, nekad davno nemoguce ali EYA me cesto dovodi do suza od smeha, nekoliko novih forumasa su fenomenalno osvezenje.....Kiwi-a, posebno u poslednje vreme (inace mislim da je to najuravnotezeniji forumas, u svakom smislu) :potapsava:

Inace, naj citam ekipicu iz Sporta (Zbuuunjena sa svim promenama raspolozenja i bolestima koje je spopadaju:kiss:, Zvezdasa:zvezda:, Blue-a :up: i pravo osvezenje - spliff-a:hail2:Ne znam sta je sa onom lujkom od Dusice Moe:rool:

Ima tu jos sta da se probere ali ne previse:jbg:

Glaistig ne citam:D :love: :zvizdi:

P.S. Jukie i Harker za nesto nauciti.

Ali, u sustini fale Bosie, Boshko, Sunny mozda ponajvise:klap: i jos neki koji su otisli.

Ja bih da citam i Indijanca ali vrazi ne daju:prst:
Korisnikov avatar
By Skituljko
Najzanimljiviji su mi postovi m.. i reveal, nije da ih nesto bas pratim , ali kad naletim na njih obicno se slatko ismejem, pa se bas radujem kad ih ugledam!
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Ima toliko zanimljivih postova...

2kune, zbog politickih stavova;
Swanheart, zbog zrelosti u odnosu na godine;
Morgan Le Faye, zbog "starosti" duse;
*deni*, zbog duhovitosti;
vivaldi, zbog snage da ispravno proceni;
avalon, zbog osecaja za tajming i ravnotezu;
Galateja, zbog radoznalosti duha;
EYA, zbog "najprisutnosti", ima moc da pokrene ljude, ima dar;
unic0rn, zbog toga sto stvari ume da zaokruzi u celinu;
tramp, zbog normalnosti (bez uvrede, bas mislim da su joj postovi toutali queer);
spark, zbog spoja duhovitosti i lucidnosti;
2Q2Bstr8, PauLi, Dusan Maljkovic, Moa, MinaHarker...
ma svi.

:cool:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Bojandjo, Jukie i AngraMaina pre svih.
Apach, Doramar i Kupper kad se pojave.
Glaistig uvek. Spark. Aksa. Eya. Njuskalo. Stripi. 2kune.

Nekada Bosie, Dragonite, Bosko, Nescafe.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Another forum popularity contest :alexis: :drama:

Prezirem preduge postove koji vecinom mogu da se stave u 5-6 redova, pogotovo kada ljudi zareze ne odvajaju od rechi, opet preduge postove u kojima je napisana tona a prakticno nista nije napisano, postove pisane iskljuchivo CAPS-om, tone smajlija, kachenje slika do iznemoglosti i van granica ukusa, kochijashki jezik i naravno vredjanje sagovornika :D

E sad... chije?

Pa generalno 99% korisnika, volim da procitam nesto pametno, volim da procitam nesto glupo pa da se smejem, volim da procitam nesto smesno da bih se, jelte, opet smejao, dakle svaki post koji se ne uklapa u navedeno gore tako da poruke ne delim prema tome od koga su nego sta pise tamo.

Uvek me zanima sta je neko napisao, da li ce me iznenaditi, da li cu podrzati, da li cu lupiti glavom o zid umesto autora ili crci od smeha je nebitno :)

Ne preskachem nichije poruke mada zaobidjem kad vidim traktate, to je nepostovanje sagovornika :) :P

Moram reci da sam pre neki dan dobio krizu za Ra-ovim postovima pa sam vrteo DYR... It was the best of times... :smeh: :smeh: :smeh:

Da skratim, svaki post je vredan, samo na drugachiji nachin :misici:
Korisnikov avatar
By houdini
razume se...Dushan Maljkovic...
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
VOLIM! u svoj iracionalnosti koju data emocija nosi sa sobom :drama: :

Bigirl
Mariofix
Galateja
mariii
ZvezdašBG (DiP)
:flasher:
O b o ž a v a m i h!

a sad malo skromnije emocije tipa sviðaju mi se njihovi postovi uvek ili poštujem to što napišu....

fencysmurf: slažem se sa svim što napiše u DiP-u + njegov stil pisanja
2kune: kralj sarkazma na ovom forumu, jako jako retko preðe granicu zanimljivosti i ukusa, i preko potrebna protivteža svim nacio-, fašistoidnim spamovima od kojih nismo amnestirani ni na mestu koje odražava populaciju direktno ugroženu od istih...

avalon&spark&Stripi- jer su zabavni, deluju pozitivno dok ih ?itaš a opet mogu potpuno efektivno i ubedljivo da odgovore na svaku ozbiljnu temu

deni- jer je closest you'll get to kemp na ovom forumu
mislim ceca&mira i onda kad najmanje o?ekuješ prevaziðe svu tu turbo-folk retoriku i oduva te

Egmont&Shoplifter&K&superfly extra muzi?kog ukusa

Franck Whitson&Njuškalo-zbog meni zanimljive i zabavne drskosti

ima ih još ali sam umorna trenutno.........

a što se žena ti?e, jedan quote govori sve:
Originally posted by spark
volim sve one sa kojima sam se seksao i jos vise one sa kojima cu se tek seksati... :zid: :crkla: :sladoled:

hvala puno.

:P
Korisnikov avatar
By *deni*
unic0rn
Moram reci da sam pre neki dan dobio krizu za Ra-ovim postovima pa sam vrteo DYR... It was the best of times...
Moram priznati da se kriza za Ra-ovim postovima i kod mene povremeno javlja, pa sam zato njegova najbolja ostvarenja ( kojih ima kol`ko voles i u "Diskusijama o diskusijama" ) prebacio u moju dokumentaciju, kao apsolutne hitove !
:lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Dr. M

I naravno Bigirl i Mina...nesto ( kako bese :misli: , Haker, Harker...sta god...) , one su mi beskrajno zabavne.... :djavo:
Polaskana sam :alexis:
Steta sto isto ne mogu da kazem za tebe, duso. :kosa:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by MinaHarker

I naravno Bigirl i Mina...nesto ( kako bese :misli: , Haker, Harker...sta god...) , one su mi beskrajno zabavne.... :djavo:
Sto cu u datoj situaciji, doziveti kao kompliment.... :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by MinaHarker

Sto cu u datoj situaciji, doziveti kao kompliment.... :dancingfever:
zaista ne bi trebao :luda:
By argentum_inf
sasvim slucajno ispustih dve jako drage devojke cije postove uvek volim da procitam..oziris i inner-smile.. :)
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Npr. avalon, spark, *deni* (neprevazidjen), Mars, 2kune, fencysmurf, jukie u ranijoj fazi (sad je malo slabiji), operativni kadar ima svoje trenutke.
Volim ponekad da procitam i Morgana, mada mu postovi drasticno variraju po kvalitetu.
Demian i cheda spadaju u grupu onih koji redje pisu, a simpa su mi.
Od nekih ex-forumasa voleo sam da citam Alphu, Dragonite-a i bosie.
Verovatno ima jos neko, ne mogu da se setim sad.
:sesir:
NOX
By Ахасвер
Prvenstveno volim one postove iz kojih mogu nešto i da nau?im. Tu su i postovi ljudi koji razmišljaju sli?no meni i koje negde, u nekim razmišljanjima, nalazim sebi bliskim. Volim, meðutim, i postove mnogih s kojima nikada nipo?emu da se složim, ali koje nalazim zabavnim i inteligentnim. Ili me makar nasmeju.
Dakle, društvo je prili?no šaroliko, ali mi je pisanje svakog ponaosob drago na svoj na?in.
Tu su npr. Tot, AngraMaina i Mars.
Zatim Kupper, Hipatija, ZvezdašBG (svojevremeno u DiP, pošto u Sport ne zalazim), Marijana, Operativni kadar, Mahnitu (beše nekad), nsideu i Storm.
Tu su i Franck Whitson, Marii, Dušica, Tramp, Jukie, 2kune, Spark, Zbunjena.
Naravno, nikada ne propuštam ono što postuju Dušan Maljkovi? i VladaT.
Dopadali su mi se postovi Boška, Jonatana i One of the People.
Korisnikov avatar
By Abyss
Svaki post na svoj nachin otkriva deo osobe koja ga ostavlja za sobom.....

:D
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ah da, Pchelica, neko ko se pojavi, ostavi jako lepe komentare i ode pa je nemaaaaaa i onda eto je opet :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Kupper
.....Kiwi-a, posebno u poslednje vreme (inace mislim da je to najuravnotezeniji forumas, u svakom smislu) :potapsava: ....
Wow .. ovo nisam o?ekivao :) .. ina?e, ti tako retko dolaziš na forum, da stvarno nemam mišljenje o tvojim postovima. Budi redovniji!!!
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by _FeueŽräder
Svaki post na svoj nachin otkriva deo osobe koja ga ostavlja za sobom.....

:D
Naravno...
originale posted by unic0rn

svaki post je vredan, samo na drugachiji nachin
Baš tako...
Korisnikov avatar
By Skyen
Kratke postove, nemam vise zivaca za nekoliko stranica. Jasna forma, preneta poruka i svi srecni i zadovoljni.

A sto se tice forumasa, ima ih. Dovitljivosti nikad dosta.

Citiracu estradne zvezde: Ja volim sve kolege i imam korektan odnos sa njima :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ima zanimljivih, ali cu izdvojiti par njih: Gemmy, Inner-smile, tramp , sanjalica i avalon.
By fazza
Kako sam mogao da zaboravim!

Obozavam da chitam _FeueŽräder-ove postove!!! :friends:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Oh kako li sam njega zaboravila :(

ALRHATRIONE :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kulturni Jelen
VOLIM! u svoj iracionalnosti koju data emocija nosi sa sobom :drama: :

Bigirl
O b o ž a v a m i h!
Ijao... polaskana sam :blush: ?im se vidimo po?etkom oktobra, ja ?u te za ru?icu, pa na kaficu. Mislim, kad se toliko volimo...:B
By Bombina
Originally posted by Kupper
To sto retko ko pominje postove Bojandjo-a puno govori o ovom drustvanetu.

Citam njega najvise, Gathrose, Hipatiju, Avalona u kulturi (znaci kad se ne zeza), Cat Claw (kako god se sada 'zove'), Tramp, Aleksandra, nekad davno nemoguce ali EYA me cesto dovodi do suza od smeha, nekoliko novih forumasa su fenomenalno osvezenje.....Kiwi-a, posebno u poslednje vreme (inace mislim da je to najuravnotezeniji forumas, u svakom smislu) :potapsava:

Inace, naj citam ekipicu iz Sporta (Zbuuunjena sa svim promenama raspolozenja i bolestima koje je spopadaju:kiss:, Zvezdasa:zvezda:, Blue-a :up: i pravo osvezenje - spliff-a:hail2:Ne znam sta je sa onom lujkom od Dusice Moe:rool:

Ima tu jos sta da se probere ali ne previse:jbg:

Glaistig ne citam:D :love: :zvizdi:

P.S. Jukie i Harker za nesto nauciti.

Ali, u sustini fale Bosie, Boshko, Sunny mozda ponajvise:klap: i jos neki koji su otisli.

Ja bih da citam i Indijanca ali vrazi ne daju:prst:
lepo lepooo
a jaaa
zaboravio si meeee :placko:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!