Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
to bi i meni odgovaralo... ja igrala sama sa kosem, dok su ove dve pauzirale, i pobedila sam kos sa 3:2Kos je dao sve od sebe, ali pod njenim naletima ostao je ukopan u mestu. Nije mu zameriti.
ako ne obezbede nizi kosh, nek nam bar obezbede pivo
Originally posted by hightownupravo smo na vas tri i racunali kad smo sinoc osmisljavali " ns basket open turnir"
negdje se igra basket?(mrzi me da citam)
...ovako,bg ekipa,grini,zbun i ja- plus igrac iznenadjenja:)
...cik ako neko smije da nam se suprostavi???
Originally posted by EYAdrzzz je nestala brinem se za svoju dragu...i posto me je ostavila na tako brutalan i surov nachin....pristajem na takvu podelu ekipa, znachi ona samo protiv mene.....a u sluchaju da mi lepo objasni gde je bila, sta je radila i u koliko velikom shatoru...mozda joj sve i oprostim!!!Originally posted by hightownupravo smo na vas tri i racunali kad smo sinoc osmisljavali " ns basket open turnir"
izazivamo vas (pod uslovom da kiss addict igra za nas )
povedite neko iznenadjenje da meni pravi drustvo u ladu uz pivo :kmeeeee:
Originally posted by zbunjenadaklem, mooooolim vas... skyen je lepo izjavila da mi imamo neraš?iš?ene ra?une i da sa mnom, citiram NE?E DA IGRA U EKIPI... a i da ho?e ja ne bih igralaOriginally posted by EYAdrzzz je nestala brinem se za svoju dragu...i posto me je ostavila na tako brutalan i surov nachin....pristajem na takvu podelu ekipa, znachi ona samo protiv mene.....a u sluchaju da mi lepo objasni gde je bila, sta je radila i u koliko velikom shatoru...mozda joj sve i oprostim!!!Originally posted by hightownupravo smo na vas tri i racunali kad smo sinoc osmisljavali " ns basket open turnir"
izazivamo vas (pod uslovom da kiss addict igra za nas )
povedite neko iznenadjenje da meni pravi drustvo u ladu uz pivo :kmeeeee:
a ti sebi sama nadji drushtvo za 'lad!!
Originally posted by zbunjenama kakva EYA, ona je bezopasna, znaš li da pas koji laje ne ujeda
to cemo mi uzivo da raspravimo....(!).....EYA te navukla na blud a?? ccccc....vozicu te ja drugi put....evo ja cu srediti kod hightown da ti budesh u toj nashoj "veseloj" ekipici....kao onaj chlan iznenadjenja popustice ona, zboog mene, ipak si ti moj mali skochimish
Originally posted by Skyena ne draga, JA sam ta koja se uverila šta zna?e prazne pri?e, dovukle ste me u NS zbog ONOG basketa, qq meni...
Ajd, dogovorismo se nekako, posle visednevnih rasprava, bez kvoruma, sa kvorumo, u kvorumu, na kvorumu. Jos samo da ovi Beoradjani stvarno skupe hrabrost i prazne price ispitamo na gimnazijskom terenu, bez mrezice I bez prljave igre, adictu tebi govorim
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!