Super Mario
Meni smeta ona sramotna parada neukusa.
Ko hoce neka spava i sa veprom, ali neka to zadrzi u svojoj sobi i neka to ne propagira na sav glas kao normalnost. Moramo sachuvati zdravlje nashe dece, jer ih vi, po svemu sudeci, nikada necete ni imati.
gluposti. Imas li dolaza za ovako smelu i bezobraznu tvrdnju?
Pederi osecajniji od ispravnih? Kako?
Svako dete zasluzuje normalnu porodicu sachinjenu od oca i majke kako bi moglo odrastati prirodnim putem, i ostaviti potomstvo kao produzetak vrste- sto mu je i namena.
Parada je samo sredstvo da se skrene paznja na probleme koje znachajna i diskriminisana manjina ima u drushtvu. Obzirom da su ostali nachini nedostupni zbog velikog stepena homofobije u drustvu ovo je sredstvo da se skrene paznja a ne da se neshto promovishe. Sem toga, u razvijenim i nehomofobichnim zemljama (zashto li to ide zajedno??) veliki broj str8 ljudi posecuje iste i ludo se provodi, smatram da ne treba imati nista protiv toga. Gay parada promovishe jednakost svih, a ne pederstvo.
Svako dete zasluzuje dom.
Niko ne zasluzuje da ga str8 ljudi ostave u kukuruzu ili kontejneru. Ukoliko mu str8 drustvo pruzi ovakav tretman i na kraju zavrshi u nekom raspalom sirotishtu, a gay ljudi mu mogu priushtiti normalan zivot pun ljubavi ne vidim bilo kakvu prepreku.
Obzirom da homosexualnost nije bolest, nema rizika da ce se to preneti na takvo dete, koje ce bash zbog porodice u kojoj zivi i u kojoj ce imati puno ljubavi, biti tolerantnije ne samo prema ovom problemu nego bilo kom.
Tu spada i pricha o potomstvu. Str8 ljudi prave decu pa abortiraju, ubijaju ih ili ostavljaju - na shta to lichi?
Pricha o produzavanju vrste neshto najednom nema smisla?
Veliki je greh napustiti ili ubiti ili chak PRODATI svoje dete a to se deshava svakodnevno. Toliko o str8 moralu !!
gay ljudi ce toj deci pruziti odlichan dom i puno ljubavi.
Kako ja da objasnim svom detetu od 3 godine da nije u redu da se ljube dva muškarca ili dve devojke. Sutra treba i dete da mi postane peder ???
Zashto nije u redu?
Deca se kroz bajke od kad su mala upucena u to da ljubav uvek pobedjuje, samo ih treba usmeriti da je ljubav vazna ma izmedju kojih polova bila. Kada se deca od malena uche da je to normalno bice pripremljena unapred na sve sto ih cheka u zivotu, nece biti zasuta mrznjom i netolerancijom od malena.
Nema tu da neshto nije u redu, to je vec diskriminaciona izjava sama po sebi. Ostavite svoje dete kad dovoljno odraste izabere samo sta je po njemu normalno ili ne.
Ma od njih više ne može da se diše,okruženi smo pederima.Komšija vrate do vas je možda takav,ili vaš kolega ili drug ili slu?ajni prolaznik,kolega sa fakulteta,prodavac u samoposluzi,vaš direktor,šef koji vam se nabacuje,hvataju vas u prevozu svakojaki,bulje u vas kada izadjete.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Ljudi ovo je zaraza moramo na?i protivotrov.Naše društvo je totalno ugušeno pederskom populacijom,ni?u svuda,svuda ih ima,ne može više normalno da se živi.Oni ?e sve preuzeti.Pa taj gay lobi.
Šta ?emo da radimo,kako da napadnemo???
ne znam da je neko ugrozen od gay ljudi. to je besmislica.
veca je shansa da si ti duboko u sebi gay i da se bojish toga, i to predstavlja autohomofobiju nego da tebe neko ugrozava.
niko tebe nece prebiti zato sto se ljubis s devojkom, ali mi redovno dobijamo batine i zbog provokativnog oblachenja. (unapred - svako se oblachi i bira svoj stil zivota za sebe - tolerancija)
Toliko o ugrozenosti.
Napada raznih je i dovoljno.
Mene strasno nervira...
...ta potreba pedera da se medijski eksponiraju. Te hoce parade, pa na TV, hoce radio emisije itd. Smatram da je to vrlo opasna pojava i da je treba saseci u korenu. Mislim nek se jebavaju oni po svojim brlozima i budzacima, ali zasto bi to javno bilo ? Ionako u danasnje vreme ima toliko nedefinisanih, zbunjenih ljudi tako da bi dovodjenje homoseksualnosti na velika vrata preko medija dovelo do zabrinjavajuceg povecanja gay populacije. Odaljim poseldicama ne moram ni da govorim. Mislite o tome.
Zasto bi se neko jebavao u budzacima?
Svako ima pravo da se jebe gde hoce dok ne ugrozava nekog.
Svako ce svoju zbunjenost reshiti na svoj nachin, niko nece protiv sebe biti homosexualan, dok zbog ovakvih nazadnih stavova mnogi homosexualci, tj. vecina ne sme da izadje u javnost ni pred svojim najblizim sa svojom sexualnoscu. Nisu mediji ni kakve kampanje doprinele do povecanju homosexualnih osoba nego kampanjom se gay ljudi oslobadjaju u javnosti i samim tim otkrivaju svoj identitet. Naime, te kampanje, kojih ima vrlo malo i vrlo su neuspeshne, ne povecavaju broj gay ljudi nego dovode do izlazaka gay ljudi na svetlost dana.
Bree, nemas argumente. Pricas napamet. Kakva ljudska prava? Koje pravo je vama uskraceno?
Btw, Ja nisam tvoj kolega. A primeri pedofilije se mogu naci u svim crnim hronikama. Dakle postoje
Prava?
Uskraceno mi je pravo da se drzim za ruku sa osobom koju volim. Uskraceno mi je pravo da poljubim osobu koju volim. Uskraceno mi je pravo da zivim svoj zivot i budem onakav kakav sam. To vazi za celu populaciju.
Osnovno ljudsko pravo je sloboda.
Mi je nemamo da budemo ono shto smo nego smo primorani da budemo ono shto drushtvo hoce da mi budemo.
uskraceno mi je pravo da budem u zajednici s osobom koju volim, uskraceno nam je pravo na zajednicku imovinu, usvajanje dece, i slicno...
Shto se tiche pedofilije - koliko ima pedofilije u vashim crkvama na koju se toliko pozivate. koliko ima nastranih str8era koji jure malu decu?
Mnogo manje ima pedofilije u gay vodama nego u str8.
Ovako zvuci kad pravi muskarac govori!
Zasto da se pretvaramo. Ja sam strejterka (i svi mi treba Bogu da se zahvalimo sto smo strejt) pa ne pravim paradu svakog dana-zato sto sam normalna. Ovo bogohuljenje gore necu ni da komentarisem, al daleko od toga da sam ja neka zatucana, citam Kurir redovno, obavestavam se, pitam decu.
Sada je "u modi" biti gej. Lobiji, filmovi serije tipa "Sex i grad" koje to propagiraju, citava masinerija ispiranja mozgova! Elektronske zurke gde muskarci lice na zene, a devojke su grube i ruznije od muskaraca(videla sam ih u HN bio je dovoljan jedan "snimak") Moda samozaborava i bolesti!Nacin odevanja, razgovora, cini se da normalan covek u danasnjoj Srbiji ne moze da nadje posao ali zato pederi i lezbejke drze seminare, tribine, predavanja?!!!! samo zato sto su homo, ili?!! Ako si iz jehovinih svedoka nptr, ili kluba rotarijanaca u Nisu mozes doci do mesta gradonacelnika, a kao peder mozes dogurati doGURati do ministraske fotelje...
it makes me wonder...
Licno mislim da ljudi iz dosade postaju homoseksualci.
Da ima gay lobija i da pederi upravljaju svetom, zar ne bi nasha prava bila priznata?
FEMKANJE !!!!!!!!!!!!
alo, jebite se u dupe, usta, gde god hocete ali ostanite muskarci!
KIC !!!!!!!!!
do nedavno sam ziveo u zabludi da gay populacija ima ukusa i da je umerena! parada turbo folk kic gay likova na ovom forumu ubedila me je u suprotno!
Svako ima slobodu da bude kakav oce i da radi sta hoce. Ukoliko je neko feminiziran on tebe time ne ugrozava nimalo.
Ne plashim se zbog sebe, vec za zdravlje nashe dece kojima zelite da plasirate "normalnost" takvog "odnosa".
Kakvo zdravlje dece?
Decu treba uchiti da je to normalno i da to postoji...
Sto se tiche zdavlja te dece skrenite im bolje paznju na cigare, droge i ostale stvari koje im mogu doci glavi - homosexualnost to sigurno nece.