Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by deni
Pa, za sebe ti je, cini mi se, kasno da se plasis, jer si, ako se ne varam, i sam gay.
Ovo je kleveta. Ja sam str8. :tepih:
Uz to, ne mislim da je homoseksualizam stvar koja se usvaja, vec se sa tim svojstvom covek radja.
Da, narochito u poslednje vreme. Do pre par godina niko nije bio homoseksualan, a danas.....
Sve ih je vishe
Korisnikov avatar
By 2kune
Ako uzmemo da Bog, kao tvorac svega, zaista postoji, onda je svakako imao razlog da stvori i pedere.
Da li zbog balansa izmedju nataliteta i mortaliteta, da li zbog svoje sklonosti ka ironiji, sasvim je svejedno, a ja zelim da ukazem na jedan bitan aspekt pojmova homofob i nehomofob.
U biti oba pojma je iracionalan strah...
Ja ne vidim zasto bi se iko morao iracionalno plasiti pedera.
Bog, ako postoji, stvorio je pedere jer je, kao u pri?i o Jobu, želio nekim ljudima dati ve?i zadatak i priliku da mu služe. Pederi se zato moraju ustezati od seksualnih ne?isto?a, pošto nemaju niti prilike da osjete pravu ljubav izmeðu žene i muža kako je bog zamislio, niti da istu krunišu najve?im blagom: djecom. Oni moraju služiti svojim bližnjima i bogu da bi tako kompezirali svoje uroðene nedostatke i da bi se krš?anskim vrednotama, usprkos svoje grešne prirode, upisali u knjigu onih koji se smiju zvati u?enicima Kristovim. Oni moraju da se trude dvostuko više na slavu božju, da bi pokazali da se može biti krš?aninom i pored svih opa?ina kojima ih priroda izru?uje i usprkos svojim jakim životinskim i grešnim strastima.
:pop:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Super Mario
Ovo nije sudjenje, vec diskusija. Slobodna naravno. Nema sudija, samo moderator Avalon koji stiti pravilnik

Izvinjavam se, ako je zbog mog pisanja ispalo kao sudjenje. Naziv suda sam uzeo zbog toga sto necu sudjelovati niti kao homofob, niti kao nehomofob, nego kao neutralni posmatrac -sudac, kojeg jedna i druga strana treba da ubede. U tom svojstvu si pridrzavam prava na komentar i na postavljanje pitanja obema stranama.:offtopic:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Super Mario
Meni smeta ona sramotna parada neukusa.
Ko hoce neka spava i sa veprom, ali neka to zadrzi u svojoj sobi i neka to ne propagira na sav glas kao normalnost. Moramo sachuvati zdravlje nashe dece, jer ih vi, po svemu sudeci, nikada necete ni imati.

gluposti. Imas li dolaza za ovako smelu i bezobraznu tvrdnju?
Pederi osecajniji od ispravnih? Kako?

Svako dete zasluzuje normalnu porodicu sachinjenu od oca i majke kako bi moglo odrastati prirodnim putem, i ostaviti potomstvo kao produzetak vrste- sto mu je i namena.
Parada je samo sredstvo da se skrene paznja na probleme koje znachajna i diskriminisana manjina ima u drushtvu. Obzirom da su ostali nachini nedostupni zbog velikog stepena homofobije u drustvu ovo je sredstvo da se skrene paznja a ne da se neshto promovishe. Sem toga, u razvijenim i nehomofobichnim zemljama (zashto li to ide zajedno??) veliki broj str8 ljudi posecuje iste i ludo se provodi, smatram da ne treba imati nista protiv toga. Gay parada promovishe jednakost svih, a ne pederstvo.

Svako dete zasluzuje dom.
Niko ne zasluzuje da ga str8 ljudi ostave u kukuruzu ili kontejneru. Ukoliko mu str8 drustvo pruzi ovakav tretman i na kraju zavrshi u nekom raspalom sirotishtu, a gay ljudi mu mogu priushtiti normalan zivot pun ljubavi ne vidim bilo kakvu prepreku.

Obzirom da homosexualnost nije bolest, nema rizika da ce se to preneti na takvo dete, koje ce bash zbog porodice u kojoj zivi i u kojoj ce imati puno ljubavi, biti tolerantnije ne samo prema ovom problemu nego bilo kom.

Tu spada i pricha o potomstvu. Str8 ljudi prave decu pa abortiraju, ubijaju ih ili ostavljaju - na shta to lichi?
Pricha o produzavanju vrste neshto najednom nema smisla?
Veliki je greh napustiti ili ubiti ili chak PRODATI svoje dete a to se deshava svakodnevno. Toliko o str8 moralu !!
gay ljudi ce toj deci pruziti odlichan dom i puno ljubavi.
Kako ja da objasnim svom detetu od 3 godine da nije u redu da se ljube dva muškarca ili dve devojke. Sutra treba i dete da mi postane peder ???
Zashto nije u redu?
Deca se kroz bajke od kad su mala upucena u to da ljubav uvek pobedjuje, samo ih treba usmeriti da je ljubav vazna ma izmedju kojih polova bila. Kada se deca od malena uche da je to normalno bice pripremljena unapred na sve sto ih cheka u zivotu, nece biti zasuta mrznjom i netolerancijom od malena.

Nema tu da neshto nije u redu, to je vec diskriminaciona izjava sama po sebi. Ostavite svoje dete kad dovoljno odraste izabere samo sta je po njemu normalno ili ne.
Ma od njih više ne može da se diše,okruženi smo pederima.Komšija vrate do vas je možda takav,ili vaš kolega ili drug ili slu?ajni prolaznik,kolega sa fakulteta,prodavac u samoposluzi,vaš direktor,šef koji vam se nabacuje,hvataju vas u prevozu svakojaki,bulje u vas kada izadjete.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Ljudi ovo je zaraza moramo na?i protivotrov.Naše društvo je totalno ugušeno pederskom populacijom,ni?u svuda,svuda ih ima,ne može više normalno da se živi.Oni ?e sve preuzeti.Pa taj gay lobi.
Šta ?emo da radimo,kako da napadnemo???
ne znam da je neko ugrozen od gay ljudi. to je besmislica.
veca je shansa da si ti duboko u sebi gay i da se bojish toga, i to predstavlja autohomofobiju nego da tebe neko ugrozava.

niko tebe nece prebiti zato sto se ljubis s devojkom, ali mi redovno dobijamo batine i zbog provokativnog oblachenja. (unapred - svako se oblachi i bira svoj stil zivota za sebe - tolerancija)
Toliko o ugrozenosti.
Napada raznih je i dovoljno.
Mene strasno nervira...

...ta potreba pedera da se medijski eksponiraju. Te hoce parade, pa na TV, hoce radio emisije itd. Smatram da je to vrlo opasna pojava i da je treba saseci u korenu. Mislim nek se jebavaju oni po svojim brlozima i budzacima, ali zasto bi to javno bilo ? Ionako u danasnje vreme ima toliko nedefinisanih, zbunjenih ljudi tako da bi dovodjenje homoseksualnosti na velika vrata preko medija dovelo do zabrinjavajuceg povecanja gay populacije. Odaljim poseldicama ne moram ni da govorim. Mislite o tome.
Zasto bi se neko jebavao u budzacima?
Svako ima pravo da se jebe gde hoce dok ne ugrozava nekog.
Svako ce svoju zbunjenost reshiti na svoj nachin, niko nece protiv sebe biti homosexualan, dok zbog ovakvih nazadnih stavova mnogi homosexualci, tj. vecina ne sme da izadje u javnost ni pred svojim najblizim sa svojom sexualnoscu. Nisu mediji ni kakve kampanje doprinele do povecanju homosexualnih osoba nego kampanjom se gay ljudi oslobadjaju u javnosti i samim tim otkrivaju svoj identitet. Naime, te kampanje, kojih ima vrlo malo i vrlo su neuspeshne, ne povecavaju broj gay ljudi nego dovode do izlazaka gay ljudi na svetlost dana.
Bree, nemas argumente. Pricas napamet. Kakva ljudska prava? Koje pravo je vama uskraceno?

Btw, Ja nisam tvoj kolega. A primeri pedofilije se mogu naci u svim crnim hronikama. Dakle postoje
Prava?
Uskraceno mi je pravo da se drzim za ruku sa osobom koju volim. Uskraceno mi je pravo da poljubim osobu koju volim. Uskraceno mi je pravo da zivim svoj zivot i budem onakav kakav sam. To vazi za celu populaciju.
Osnovno ljudsko pravo je sloboda.
Mi je nemamo da budemo ono shto smo nego smo primorani da budemo ono shto drushtvo hoce da mi budemo.
uskraceno mi je pravo da budem u zajednici s osobom koju volim, uskraceno nam je pravo na zajednicku imovinu, usvajanje dece, i slicno...

Shto se tiche pedofilije - koliko ima pedofilije u vashim crkvama na koju se toliko pozivate. koliko ima nastranih str8era koji jure malu decu?

Mnogo manje ima pedofilije u gay vodama nego u str8.
Ovako zvuci kad pravi muskarac govori!

Zasto da se pretvaramo. Ja sam strejterka (i svi mi treba Bogu da se zahvalimo sto smo strejt) pa ne pravim paradu svakog dana-zato sto sam normalna. Ovo bogohuljenje gore necu ni da komentarisem, al daleko od toga da sam ja neka zatucana, citam Kurir redovno, obavestavam se, pitam decu.
Sada je "u modi" biti gej. Lobiji, filmovi serije tipa "Sex i grad" koje to propagiraju, citava masinerija ispiranja mozgova! Elektronske zurke gde muskarci lice na zene, a devojke su grube i ruznije od muskaraca(videla sam ih u HN bio je dovoljan jedan "snimak") Moda samozaborava i bolesti!Nacin odevanja, razgovora, cini se da normalan covek u danasnjoj Srbiji ne moze da nadje posao ali zato pederi i lezbejke drze seminare, tribine, predavanja?!!!! samo zato sto su homo, ili?!! Ako si iz jehovinih svedoka nptr, ili kluba rotarijanaca u Nisu mozes doci do mesta gradonacelnika, a kao peder mozes dogurati doGURati do ministraske fotelje...
it makes me wonder...

Licno mislim da ljudi iz dosade postaju homoseksualci.
Da ima gay lobija i da pederi upravljaju svetom, zar ne bi nasha prava bila priznata?
FEMKANJE !!!!!!!!!!!!
alo, jebite se u dupe, usta, gde god hocete ali ostanite muskarci!

KIC !!!!!!!!!
do nedavno sam ziveo u zabludi da gay populacija ima ukusa i da je umerena! parada turbo folk kic gay likova na ovom forumu ubedila me je u suprotno!
Svako ima slobodu da bude kakav oce i da radi sta hoce. Ukoliko je neko feminiziran on tebe time ne ugrozava nimalo.
Ne plashim se zbog sebe, vec za zdravlje nashe dece kojima zelite da plasirate "normalnost" takvog "odnosa".
Kakvo zdravlje dece?
Decu treba uchiti da je to normalno i da to postoji...
Sto se tiche zdavlja te dece skrenite im bolje paznju na cigare, droge i ostale stvari koje im mogu doci glavi - homosexualnost to sigurno nece.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by 2kune
Ako uzmemo da Bog, kao tvorac svega, zaista postoji, onda je svakako imao razlog da stvori i pedere.
Da li zbog balansa izmedju nataliteta i mortaliteta, da li zbog svoje sklonosti ka ironiji, sasvim je svejedno, a ja zelim da ukazem na jedan bitan aspekt pojmova homofob i nehomofob.
U biti oba pojma je iracionalan strah...
Ja ne vidim zasto bi se iko morao iracionalno plasiti pedera.
Bog, ako postoji, stvorio je pedere jer je, kao u pri?i o Jobu, želio nekim ljudima dati ve?i zadatak i priliku da mu služe. Pederi se zato moraju ustezati od seksualnih ne?isto?a, pošto nemaju niti prilike da osjete pravu ljubav izmeðu žene i muža kako je bog zamislio, niti da istu krunišu najve?im blagom: djecom. Oni moraju služiti svojim bližnjima i bogu da bi tako kompezirali svoje uroðene nedostatke i da bi se krš?anskim vrednotama, usprkos svoje grešne prirode, upisali u knjigu onih koji se smiju zvati u?enicima Kristovim. Oni moraju da se trude dvostuko više na slavu božju, da bi pokazali da se može biti krš?aninom i pored svih opa?ina kojima ih priroda izru?uje i usprkos svojim jakim životinskim i grešnim strastima.
:pop:
Rekoh, ukoliiko Bog postoji...

Bog je pokazao svoje lice na prichi s Jovom i pokazao je da je i sam podlozan uticaju djavola.
Ako bog, savrsheno bice, podlozan djavolu, ko su ljudi da ne budu?

Sem toga, gaystvo nije podloznost djavolu nego unutrasnji instinkt, kao sto ga str8 ljudi imaju ka osobama suprotnog pola.

Bog, ako postoji stvorio je i lgbt ljude sa nekim ciljem i to treba postovati.
Korisnikov avatar
By HARP
Ppppffff,ma ko vas napada,nego kažem da vas je sve više.Ho?ete da i moje dete bude gay,pa da i njega obrlatite u vašem svetu.
Alo vi imate svoj svet,ma koliko da ste u celom društvu,zna?i mi smo vas prihvatili,oni koji se izdvajaju ste vi gospodo.
Što se stalno argumentujete kada smo mi ti koji vas prihvatamo,jer ako niste primetili vi to od nas stalno tražite,neko prihvatanje.I dobro prihvatili vas,šta još ho?ete?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by gox
Ppppffff,ma ko vas napada,nego kažem da vas je sve više.Ho?ete da i moje dete bude gay,pa da i njega obrlatite u vašem svetu.
Alo vi imate svoj svet,ma koliko da ste u celom društvu,zna?i mi smo vas prihvatili,oni koji se izdvajaju ste vi gospodo.
Što se stalno argumentujete kada smo mi ti koji vas prihvatamo,jer ako niste primetili vi to od nas stalno tražite,neko prihvatanje.I dobro prihvatili vas,šta još ho?ete?
Toliko ste nas prihvatili da na svakih nedelju dana neki kreteni prebijaju posetioce zurki, toliko ste nas prihvatili da lepite plakate po gradu gde se to promovishe kao bolest... od vas, konzervativnih zatucanih pravoslavaca - i previshe...

Nikakvo prihvatanje nismo dobili stoga ne pricaj kojeshta.
Korisnikov avatar
By Abyss
Toliko ste nas prihvatili da na svakih nedelju dana neki kreteni prebijaju posetioce zurki
A str8 ljudi se kao meðusobno ne tuku???
toliko ste nas prihvatili da lepite plakate po gradu gde se to promovishe kao bolest...
Pa, i politi?ari lepe plakate na kojima se opozicija promoviše kao bolest, kao nešto što ne valja....
od vas, konzervativnih zatucanih pravoslavaca - i previshe...
Kakvo je to vreðanje pravoslavne vere? Ho?eš da kažeš da ne postoje zatucani konzervativni katolici ili protestanti, nego samo pravoslavci????
Kad nikakvo prihvatanje niste dobili sa naše strane, kako je mogu?e da još postojite????
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by unic0rn

Toliko ste nas prihvatili da na svakih nedelju dana neki kreteni prebijaju posetioce zurki, toliko ste nas prihvatili da lepite plakate po gradu gde se to promovishe kao bolest... od vas, konzervativnih zatucanih pravoslavaca - i previshe...

Crkvu i pravoslavlje ne moraš da mešaš,pa razumi kao što postoje navija?i jednog i drugog tima tako postoje ovakvi i onakvi,navikni se na to.
Pominješ prebijanja,ja bih te ljude kaznio jer niko nema prava da bije nekoga zbog toga sa kim spava.
Pa zamisli sada grupu gay-eva koji prebijaju strejtaša jer izlazi iz diskoteke.Ponavljam to je primer.Ni to ne bi bilo lepo.
Ali prihvati da si druga?iji.Homoseksualizam postoji od uvek,seti se samo rimskih kupatila itd.. kroz istoriju.
Ko vam brani radite šta ho?ete,ali što to mora u javnost.Radite to iza zatvorenih vrata.
By Çâðê_DUP
Naime, postojanje Boga je vrlo diskutabilno.
nema tu neke filozofije: postoji Bog! Ali postoji i djavao zvani sotona! Ako Boga ne slusas, sotona ce te odvesti sa sobom u vecne muke. Bog zna sve. I veruj mi Bog postoji! Veruj, duhovni svet postoji! i to samo sa dve strane: Bog i svetlo i djavao u mraku. Djavao navodi na blud, ubistva, kradju, pedofiliju i pusta na vas zmiju homoseksualizma, ubija i rushi! To mu je posao!I kad vi tako govorite, to djavo govori iz vas. Ali onda ulazi Bog na scenu i pita: oces dobar i miran zivot-hodaj sa mnom, oces da ti zivot bude zbrda zdola-sadi tikve s vragom. Verujem da su oni koji ne priznaju Boga satanisti i uopste nisu svesni toga da djavao manipulise njima i kusha ih kako mu se svidi, pa ko ima ushi neka cuje, ko ima oci neka vidi.!!:svetac:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Angelina777
...i najvažnije, nek te muž jebe samo u misionarskom položaju.
Zboris jezikom djavla jer nemas argumente. Jer djavao u tvoj jezik prenosi nesto od onosvetskog, a meni Bog reci u usta stavlja od Bozanskog, iako je to prenosenje jednostrano. Znas li ti uopste da nabrojis Svete Tajne Bozje, a o Bogu tako zboris? Ti si se od Boga odvojio umesto da predjes s njim u jedno potpuno i sliveno jedinstvo..
Pa to je stav crkve prema braku, prema seksu... To govori jezik crkve koja nalaže vra?anju pravih porodi?nih vrednosti.
Da li postoji Bog, do je veoma diskutabilno. Vidim da citiras reci iz biblije. Koliko znam, u svetu su samo 1/3 Hrišcani.
Bog je jedan, a sve vere su nesavrsenost iznudjenog znanja, kao i ponudjenog znanja od gresne katolicke crkve (pravoslavlje je jedina ispravna vera!) i katolicka crkva svedok je njenog neuspeha. Ja sa pravoslavna hriscanka, a ti primeri koje spominjes obavljali su tzv. misionari koji nisu bili legitimni predstavnici crkve, vec sluge svetovnog vladara, a ne naseg duhovnog Oca i Sina Bozijeg. Stoga ne mesaj pite i ustipke..
:hmm: Odakle tebi znanje koja je religija "prava", kada
Pa i ti misionari su se pozivali na svetu knjigu Bibliju, kao i ti. I radili su svakave zlocine u ime te knjige i Isusa Krista, pravog sina Božijeg.
Citaju?i tvoje postove došao sam do zakljucka da si u nekom satanistickoj sekti. Cuo sam ja komentare Pravoslavnih, Katolickih i Protestanskih svecenika i nitko (sem jednog svecekika protestanske vere) nije toliko pominjao Sotonu i opsednost Ðavola ... pa zato i spominjem katolicku crkvu pre 100,200,500 godina, jer u to vreme i ona se pozivala na Ðavola, opsednutost ðavolom i isterivanje ðavola. Kada vidim tvoju posve?enost crkvi, zašto bi se morali le?iti, idemo kod pope da nam istera Ðavola.
A Ðavo, kojega stalno zoves.. pa to je ideologija Katolicke crkve, i ta crkva se stalno na njega poziva, dok pravoslavna baš ne smominje sotonu toliko koliko i ti.
li, hajde da poðemo da Bog postoji. Ti ako si hriš?anska vernica, posle smrti ti ?eš i?i pred Svetog Petra na sud. Gde ?e biti odlu?eno da li ideš u raj ili u pakao. Ja, ako sam vernik druge religije, npr.Judeisti?ke ... ja odma idem u Raj, jer sam pripadnik izabranog naroda, koji automatski ide u Raj :P ...Bog ?e poštovati svaki na?in na kojeg ga poštujem i slavimo. Ne treba nama posrednik u vezi coveka i Boga, kao sto je crkva.
Gresnice, Bog iako je nespoznatljiv i tebi neshvatljiv nije nas ostavio u potpunom neznanju, jer je u svakoga usadio znanje o postojanju Boga. Samo sto oni koji potpadaju pod vlast djavla, kao vi homoseksualci, ubice i kleptomani, slusaju njegove slatke reci i otudjuju se od Boga jedinoga. Sama tvorevina Otkrovenja Bozjega kroz Sina i Svetoga Duha, njena povezanost i njena vladavina objavljuju velicanstvenost Bozanske Prirode. Bog je odlucio da stvori coveka bas da bi se spoznao u njemu. Kako Bog moze da se spozna u jednom homoseksualcu?????.
Pa Bog ne gleda homoseksualce kao ubice i kleptomene, jer homosek. time sto su homosek. nisu ogranicili i povredili slobodu i vlasnistvo drugih pojedinaca.. tako da se to ne moze sve svrstati u isto koš.
ne znam koliko si upoznata sa LGBT populacijom, jer ni deca, a ni Kurir nisu toliko obavešteni...
Ne znam, Sine Moj, nisam upoznata sa Sodomom i Gomorom koju djavao pokusava da obnovi. Sveto Pismo je Rec Bozja, direktno od Boga izrecena i ta slika se ne zaustavlja na znanju, vec ulazi u Prvoliku, a verujem ni da za tu duhovnu tajnu nisi otvorio oci niti naculjio usi. Bog te zove, al ti ga neces. Bog je milosrdan, ali i gnevan. Secas se one
Mozartove pesme "Dies Ire, Dies Illa"....
Ok, recimo da i jeste Bog napisao Sveto Pismo, ali nije pisao Kurir, a Kurir ne pišu glasnogovornici od Boga.
Za pravoslavni stav prema homosek. svakako najupitnije osvrnuti se ba to kakav je stav Hristos imao odnos prema homoseksualnim ljudima. Iako je Hristos nigde izri?ito ne pominje homoseksualnost (niti je takva re? u to vreme postojala) dva jevanðela, Matejevo (8:5-13) i Lukino (7:1-10), opisuje jednu scenu iz Isusovog života kojamoze izuzetno pomo?i za problematiku homoseks. Odlomak iz Lukinog jevanðela:

Ono što za nas u ovom dogadjaju iz Isusovog zivota nije u prevodu dovoljno jasno, jasno je u samom starogr?kom originalu. Kapetanom sluga koji beše mio, na gr?kom glasi entimos pais; rec pais ovde ne oznacava slugu, nego zapravo osobu sa kojom je ovaj rimski kapetan ziveo u homoerotskoj vezi. Ovakva upotreba ove reci je dobro dokumentovana iz tog perioda, i ona uostalom cini i deo starogrcke slozenice pederastije, koja je imala mnogo sire znacenje nego danas, odnosila se na musku ljubav prema mladicima ili homoerotizam u celini. Hristos je, kao pobozni Jevrejin i rimski gradjanin, iako mogao shvatit prirodu veze i njegov neocekivani odgovor koji nije konvecionalna moralna osuda, karakteristican je i prepoznatljiv iz mnogih situacija u kojima on istupa kao radikalni zastitnik onih socijalnih grupa koje je ondašnja "farisejska pravednost" osuðivala (Luka 7:34, Matej 5:20, Luka 16:15)
Kad se radi o tumacenju neceg tako Svetog kao sto je Rec Bozja (sto vidim da si imao drskosti i gordosti da cinis), mi moramo da se prenesemo u njega, a to ne mozemo bez organa bogospoznanja koji ti nemas jer ti ga je bog uzeo, ali vratice ti ukoliko se pokajes. Jer svaka Rec Bozja, a kamoli njeno tumacenje znaci da se ti gresnice usudjujes (samo da bi odbranio svoje strasti djavolje) da se pozoves na ucestvovanje kao Saznavajuci Subjekt u saznavanom objektu? Samo je jedan covek imao na to pravo i taj vise nije ziv. Prema tome, to tvoje "spoznanje" i "interpretacija" bi bila moguca samo kada bi se trag bozji nalazio u tebi. Dokazi da u tebi postoji bozji trag, pa mozda i razgovaram s tobom. ne kazem da sam bezgresna, ko je gresan neka prvi baci kamen, ali ne dozvoljavam da mi istinu o Bogu zamaglu svest telesnih cula i slika bozanske stvarnosti nalazi se u meni zauvek, s maramom na glavi ili ne. )
Pa svi imamo pravo da tuma?imo Sveto Pismo, kao i sto ti imas pravo da se pozivas na sveti text, tako i ja imam pravo isto.
26.6 1969 godine
Evo djavoljeg znaka TRI SESTICE!
Ho?eš re?i da su svi koji su roðeni 1666.godine Ðavoli i glasnogovornici Sotone? :hand:
Korisnikov avatar
By HARP
A,kažite mi zašto ljudi mešate Boga u sve to?
On je tu da posmatra i da sudi,a ne vi da polemišete o tome.

Ako radiš nešto što je protiv Božije volje oseti?eš njegovu opomenu,ne treba je izazivati.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by gox
Sorry,jednakosti zadržite u vašem krevetu,u društvu budite ljudi.
Ja kada odem na posao ne piše mi na ?elu šta sam,pa ni vama.
?utiš i živiš svoj život,šta ima da se ravnamo.Možemo u profesionalnom smislu,u seksualnom nemamo potrebe.
Ne pise ti na celu zato sto ne znas da "citas". Naravno da ti pise na celu, bez obzira da li je to sto pise tacno ili ne. Veliki deo drustva je takav da odmah pretpostavlja heteroseksualnost ljudi koji ih okruzuju. To su navikli. To smo navikli. I ja to radim svakodnevno.

Sto bi iko zeleo da cuti? Umesto da govori o cemu god zeli da govori. Da li bi ti kada te neko pita da li imas devojku rekao tom nekome "cuti, cuti, to je privatna stvar, to je za izmedju moja cetiri zida" ili bi lepo odgovorio na pitanje. Da li te je neko ikada umesto toga pitao "da li imas decka"? Eto sta ti na celu pise...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by gox
A,kažite mi zašto ljudi mešate Boga u sve to?
On je tu da posmatra i da sudi,a ne vi da polemišete o tome.

Ako radiš nešto što je protiv Božije volje oseti?eš njegovu opomenu,ne treba je izazivati.
Bog je stvorio sve nas i mi smo svi njegova djeca.Dakle ako je on stvorio homosexualce onda to nije grijeh.Grijeh je sto vi to ne prihvatate.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Zasto se pretvarati? Ovo je jednostavno "borba" ideologija. Nije bitno da li Bog postoji i sta on zaista misli o nama, nije bitno da li stvarno postoji dobro i lose, ispravno i pogresno. Bitno je sta ljudi misle o tome. Da li oni misle da su krivi pred Bogom i ljudima, bez obzira da li su imali izbora ili ne da budu ono sto jesu i da misle onos to misle i da delaju onako kako delaju. Sistem vrednosti nije nesto sto je tek tako zadato i nepromenjivo. Tokom istorije norme su se menjale, razvijale. U raznim delovima sveta, u raznimd elovima drustva, u razna vremene, one su bile raznolike. Mozda tu i lezi problem. Nikako da se citavo covecanstvo, svi, do poslednje osobe dogovore sta je to dobro sta je to lose, da smisle sta da misle o svemu o cemu moze da se misli, kako da se ponasaju u svim situacijama u kojima se mogu naci. To verovatno i nije moguce uraditi.

Ja verujem da ne postoji nista sto bi unapred reklo da je idealno drustvo kako ga je Hitler zamislio ista bolje on onog koje sam ja zamislio. Hitler bi rekao jedno, a ja drugo i ne bismo se slozili.

Ja ne zelim da budem osudjivan, progonjen, da me ljudi mrze, da mi uskracuju mogucnosti ispoljavanja samo zato sto sam drugaciji. Ne zelim da se tako ponasam ni prema onima koji su drugaciji od mene. Zelim da svet i moral koji ostavljaju mogucnosti za razlicitosti, koji ne vezuju ruke, ne stavljaju ruku preko usta, povez preko ociju, i ne kontrolisu previse jako um ljudima bude svet u kome ja zivim, i moral kojim se ja upravljam. I naravno da cu uloziti sto vise mogu od sebe da ucinim svoje okruzenje takvim.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Pa sto onda na savk glas govorite o vashem gejstvu i nabijate nam to svakog dana? Radite medju chetri zida sta vam volja, ali na ulici nikako o tome!
A sto da ne govorimo? A sto da ne nabijamo na nos?

Vi to radite milijardu puta vise od nas. Na televiziji, radiju, ulici, skoli, bolnici, u nasim stanovima, pred nasim nosevima, ocima, usima. Zar vam toliko iznosenje stvari koje mislite da pripadaju "izmedju cetiri zida" ne smeta? A sami tako cinite. Zar to nije veoma dvolicno?

Zasto jednostavno ne kazete u cemu je zapravo problem. Gadite se i/ili plasite i/ili stidite i/ili su vas tako naucili i to sakrivate iza maski javnog morala, religije, opsteg boljitka, straha za decu...
Korisnikov avatar
By Abyss
Prati malo vesti, nema to samo na internetu. Bilo je shtavishe triput u nashim novinama.
Molim te budi precizniji! Šta je to 'bilo' i koje su to 'naše novine'? Dokaži mi da te novine govore istinu!

A ja ti kažem da ne?eš mo?i da dokažeš da govore istinu, isto kao što i ja ne?u mo?i da dokažem da govore neistinu.

Aman, manijache.
Jedno je ljubljenje dva gay chove/zene a drugo je ubiti choveka !!! Koga ovo prvo ugrozava ???
A koga ovo drugo ugrožava???

----------------------------------------------------------------------

Zamolio bih predstavnike obe grupe da se ne pozivaju na boga, jer niko još nije dokazao da li bog postoji, ili ne.
Korisnikov avatar
By Abyss
Problem je u vama ljudi. Vi uporno želite ?ove?anstvu da pokažete da ste vi druga?iji.

Zašto se ljudi koji nose nao?are ne organizuju i odlu?e da pokažu ?ove?anstvu da su druga?iji. Nemojte pogrešno da shvatite ovo poreðenje i krenete da ukazujete da je zaklju?ak iz ovoga da je homoseksualnost bolest.

Naprotiv, ovim samo želim da kažem da svaki ?ovek ima svoje probleme. Ne treba svi da izlazimo u javnost i da ?ove?anstvu objašnjavamo naše probleme.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Abyss
Prati malo vesti, nema to samo na internetu. Bilo je shtavishe triput u nashim novinama.
Molim te budi precizniji! Šta je to 'bilo' i koje su to 'naše novine'? Dokaži mi da te novine govore istinu!

A ja ti kažem da ne?eš mo?i da dokažeš da govore istinu, isto kao što i ja ne?u mo?i da dokažem da govore neistinu.

Aman, manijache.
Jedno je ljubljenje dva gay chove/zene a drugo je ubiti choveka !!! Koga ovo prvo ugrozava ???
A koga ovo drugo ugrožava???

----------------------------------------------------------------------

Zamolio bih predstavnike obe grupe da se ne pozivaju na boga, jer niko još nije dokazao da li bog postoji, ili ne.
1. Jel pishe dole u zaglavlju SRNA ! Inache novine u Glas Javnosti.

Koga ugrozava ubistvo?
O gluposti ljudska.
Choveka koji je ubijen? Njegovu familiju? Njegove prijatelje? Stabilnost drustva?

Problem je u vama ljudi. Vi uporno želite ?ove?anstvu da pokažete da ste vi druga?iji.

Zašto se ljudi koji nose nao?are ne organizuju i odlu?e da pokažu ?ove?anstvu da su druga?iji. Nemojte pogrešno da shvatite ovo poreðenje i krenete da ukazujete da je zaklju?ak iz ovoga da je homoseksualnost bolest.

Naprotiv, ovim samo želim da kažem da svaki ?ovek ima svoje probleme. Ne treba svi da izlazimo u javnost i da ?ove?anstvu objašnjavamo naše probleme.
Aman, jedno je nositi naochare.
Oni mogu sa naocharima bile one provokativne ili ne, svidele se one nekome ili ne svuda po gradu i zemlji da rade sta hoce.

Mi ne mozemo.
Hocemo jednakost.
Korisnikov avatar
By Abyss
Dokaži mi da srna, Glas Javnosti govore istinu!!!
Koga ugrozava ubistvo?
O gluposti ljudska.
Choveka koji je ubijen? Njegovu familiju? Njegove prijatelje? Stabilnost drustva?
Upravo to ugrožava i homoseksualizam. Faamiliju, prijatelje, stabilnost društva.
Oni mogu sa naocharima bile one provokativne ili ne, svidele se one nekome ili ne svuda po gradu i zemlji da rade sta hoce.

Mi ne mozemo.
Hocemo jednakost.
Izvini, a šta to oni mogu da rade, a vi ne možete?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Dokaži mi da srna, Glas Javnosti govore istinu!!!
Koga ugrozava ubistvo?
O gluposti ljudska.
Upravo to ugrožava i homoseksualizam. Faamiliju, prijatelje, stabilnost društva.

Mi ne mozemo.
Hocemo jednakost.
Izvini, a šta to oni mogu da rade, a vi ne možete?
1. Dokazi da ne govore. Izvoli imas internet, novine, tv - enjoy
2. Ne, ne ugrozava. Dokazi da ugrozava. Rekla kazala.
3. Na pitanje smo vec odgovorili, koja su nam prava uskracena.
Oni svoje odlike pokazuju otvoreno, mi ne smemo.
Korisnikov avatar
By Abyss
1. Ukoliko nisi pratio razvoj dogaðaja, a nisi, ja uporno pokušavam da pokažem da ne treba sve uzeti kao egzaktan izvor informacija. To sam i pokazao (prelistaj malo).

2. Trebalo bi malo da pro?itaš poruke u odeljku coming out, i sve ?e ti biti jasno.

3. Ko vama brani da pokazujete svoje odlike? Mi smo protiv toga, a vama, a ni meni ne može niko ništa da zabrani.
Korisnikov avatar
By unic0rn
1. Ukoliko nisi pratio razvoj dogaðaja, a nisi, ja uporno pokušavam da pokažem da ne treba sve uzeti kao egzaktan izvor informacija. To sam i pokazao (prelistaj malo).

2. Trebalo bi malo da pro?itaš poruke u odeljku coming out, i sve ?e ti biti jasno.

3. Ko vama brani da pokazujete svoje odlike? Mi smo protiv toga, a vama, a ni meni ne može niko ništa da zabrani.
1. Pa onda nista ne mozemo tvrditi sa sigurnoscu, zar ne ? :)
Dakle ne preterujmo, kada neke vesti prenese ceo svet, pogotovo sto su banalne kao ova, sigurno je nije neko izmislio.

2. ne ne, samo ti dokazi.

3. Branite vi, pretnjama, shikaniranjem, prebijanjem redovnim ....
By Бреее!!!
...Oni svoje odlike pokazuju otvoreno, mi ne smemo.
Sve vise zbog homofobicara, koji ne znaju da li da nam se pridruze ili da se od nas bodljikavom zicom ograde ! ;) :D :P

:zastava: :zastava: :zastava:
By Gost

Ho?eš re?i da su svi koji su roðeni 1666.godine Ðavoli i glasnogovornici Sotone? :hand: [/quote]

Dete koje se rodilo 1666-te godine nije greshno, jer ono nije krivo sto se tad rodilo, Bog je tako hteo. A vi ste bas izabrali datum sa djavoljim znakom da obznanite svoju grehotu vodjeni instrukcijama djavla.
Korisnikov avatar
By Goran Smith

Ho?eš re?i da su svi koji su roðeni 1666.godine Ðavoli i glasnogovornici Sotone? :hand:
Dete koje se rodilo 1666-te godine nije greshno, jer ono nije krivo sto se tad rodilo, Bog je tako hteo. A vi ste bas izabrali datum sa djavoljim znakom da obznanite svoju grehotu vodjeni instrukcijama djavla. [/quote]

Da se trudim na?i neko logi?no objašnjenje za tri šestice, koje si pronašla u datumu... ne?u. ...ne zelim da me uvu?eš u tvoje sujeverje i tvoje satanisti?ko obožavanje i prozivanje ðavola :hand:

Citaju?i tvoje postove došao sam do zakljucka da si u nekom satanistickoj sekti. Cuo sam ja komentare Pravoslavnih, Katolickih i Protestanskih svecenika i nitko (sem jednog svecekika protestanske vere) nije toliko pominjao Sotonu i opsednost Ðavola ... pa zato i spominjem katolicku crkvu pre 100,200,500 godina, jer u to vreme i ona se pozivala na Ðavola, opsednutost ðavolom i isterivanje ðavola. Kada vidim tvoju posve?enost crkvi, zašto bi se morali le?iti, idemo kod pope da nam istera Ðavola.
A Ðavo, kojega stalno zoves.. pa to je ideologija Katolicke crkve, i ta crkva se stalno na njega poziva, dok pravoslavna baš ne smominje sotonu toliko koliko i ti.
Korisnikov avatar
By Super Mario

A kojim zakonom vam je to onemoguceno pa sada trazhite izmene? Ko vam brani da te "odlike" i "posebnosti" pokazujete? KO! Ocu dokaze! :prst:
Korisnikov avatar
By Super Mario

Mi ne mozemo.
Hocemo jednakost.
Aman ljudi sa ostecenim vidom ne mogu voziti avione jer time ugrozavaju zdravlje i zhivote drugih ljudi. Isto je i sa pederima, postoje stvari koje ne mogu raditi javno zbog dobrobiti chovechanstva.
Ajde, da te pitam unicorne, da li bi ti seo u avion kojim upravlja slep chovek ? Pa i on ima prava da bude jednak sa tobom i da radi sto i ti! (narochito uz propagandu da "je to normalno" i "u trendu" )
Korisnikov avatar
By Super Mario
Nemojte pogrešno da shvatite ovo poreðenje i krenete da ukazujete da je zaklju?ak iz ovoga da je homoseksualnost bolest.
Abysse, sve sto si do sada rekao stoji, ali sa ovim ne mogu da se slozhim. Homoseksualizam je psiholoski problem malog broja ljudi (promili nastali "igrom" prirode"), to je stav medicine i psihologije. Svuda govorite kako je to normalno, pa ako jeste, i ako se ne lechi , ne znachi da nije bolest, jer su mnoge bolesti neizlechive. Oboleli chesto nisu svesni svojih mana i osecaju se super. Neke bolesti nisu opasne po život -Dijabetis jeste bolest, ali se mora kontrolisati.
Sve je to isto.

Znam da previshe trazhim od vas (praktichno nemoguce), ali zahtevam dokaze, chinjenice za vashu bezobzirnu kampanju, ne kalimerovske tuzhbalice kako vam neko zabranjuje da se vatash sa istim polom pred mojom decom.

Zasto izbegavate chinjenice? Plastite ih se?
:krava:
Korisnikov avatar
By unic0rn

A kojim zakonom vam je to onemoguceno pa sada trazhite izmene? Ko vam brani da te "odlike" i "posebnosti" pokazujete? KO! Ocu dokaze! :prst:
Pochnimo od ustava i krivichnog zakona gde se sexualne manjine uopste ne spominju...
Aman ljudi sa ostecenim vidom ne mogu voziti avione jer time ugrozavaju zdravlje i zhivote drugih ljudi. Isto je i sa pederima, postoje stvari koje ne mogu raditi javno zbog dobrobiti chovechanstva.
Ajde, da te pitam unicorne, da li bi ti seo u avion kojim upravlja slep chovek ? Pa i on ima prava da bude jednak sa tobom i da radi sto i ti! (narochito uz propagandu da "je to normalno" i "u trendu" )
Maco, biti slep je fizicki deformitet.
Biti gay nije ni psihicki ni fizicki deformitet.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!