Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mishicavo macheJa potvrdjujem, sto se iz mojih prethodno navedenih iskustava moze i videti:smilegrin:Originally posted by Aksaajd da idemo skroz u offtopic. gabarit extremiteta je u najvecem broju slucaja u razmeri.....takodje na osnovu opseznog istrazivanja tvrdim.....
E ja kao iskusna mogu da kazem da nos nema veze sa jelte vec cime... Nazvaste ga ponosom
Originally posted by KiwiI ja mislim. Uz nepotrebnu napomenu-da nisam ja smislio ta pravila.
Mars-u, ubo si smisao ... ma koliko površno zvu?alo, u nekim situacijama tvoja izjava ''drži vodu''
Originally posted by KiwiMozda onda bira pogresne ljude za druzenje... Znas ono "boljima se tesko prasta", a ako nadje ravnopravne sagovornike, ljude sa kojima ima slicna interesovanja to sigurno nece biti hendikep.
Hvala na savetima.. nadam se da ?e pomo?i ... mislim da je osim ružno?e njegov hedikep i svestranost.. informisan je o svemu i sva?emu i to neke ljude iritira
Originally posted by ShoplifterPa...jebi ga ....neko mora i da sekira nase drage i mile forumase,moderatore,administratore...itd.....
offtopic: sta to bi sa forumom za par dana, i otkud sad jos i Ra ponovo ovde... woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow. Padace sekire.
Originally posted by KiwiNe razumem, zasto se brines...? Naucno je dokazano, da se suprotnosti privlace!
Ovu temu ne postavljam iz zezanja, ve? zato što osoba do koje mi je stalo ima problem.
Dakle ... Imam ortaka koji je izrazito dobra osoba, razvijenog intelekta, re?it, maštovit i kreativan. Jedina mana mu je ružno?a. Relativno je ružan .. ne toliko da majka zapla?e kad ga vidi.. ali dovoljno da ga ribe odjebu pre nego što krene da izgovori neku re? ... ima lepu kožu, jako lepe zelene o?i, ali ima ?udan nos koji njegovoj faci da je taj smešno ružnjikav izgled... Meni to ne smeta i družim se sa njim bez ikakvih ograni?enja i predrasuda .. ali, moje društvo ga konstantno odbacije i marginalizuje .... i svaki put kad ga negde povedem, prebacuju ga što sam ga poveo ...
Šta bi ste vi uradili da ste na mom mestu? .. ili još bolje... šta bi ste uradili da ste na njegovom?
Originally posted by Morgan Le Faye
u my okolina nema ruznih osoba, a tako ce i ostati,
da li je ruznoca hendikep jeste i to veliki veci od gluvo-nemosti ili nemanja kinte u dzepu, simply to je neshto shto se neprashta...
Originally posted by Devilish_Divaa ja cu te samo podrzati....Originally posted by Morgan Le Faye
da li je ruznoca hendikep jeste i to veliki veci od gluvo-nemosti ili nemanja kinte u dzepu, simply to je neshto shto se neprashta...
A ovo je simply bez ikakve veze.
Ako je neko ružan ne zna?i da je nedostojan tvoje blizine.
Ako je neko gluvo-nem, ne zna?i da ne može da ima normalan život i da bude dobra osoba, a iz li?nog iskustva tvrdim da i osobe sa fizi?kim hendikepom mogu da budu izuzetno privla?ne, harizmati?ne i inteligentne.
A o hendikepu u vidu nemanja kinte u dzepu ne?u trošiti virtuelni papir.
Originally posted by Morgan Le Fayeovaj post je skrooz NETOLERANTAN, ali Ok, to je tvoje misljenje i ja cu ga poshtovati!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!