Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Imam strejt cimera, kome je mnogo dosadno u zivotu, pa bleji po pederaj forumu! :P
Eto ti konjino, kad god da vidis! :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by GOX
Da li tom cimeru treba re?i da ste gay ili ne.Moše vas izbaciti iz stana zbog toga ili promeniti odnos.
Praviti se i dalje i glumiti strejtaša.Šta ako vam svrati neki gay drugar.To je nešto na foru kao kada živite sa roditeljima,samo malo opuštenija varijanta.

Kažite imate li takvih iskustava i šta bi radili u takvom slu?aju.
Nemam ja sta kome da se ispovedam, niti da bilo kome podnosim racune. Pogotovo ne cimeru, s kojim delim troskove stanovanja i s kojim zivim iskljucivo zbog toga sto nemam para sam da platim stan.
Smatram da je uredno i pravovremeno izmirenje finansijskih obaveza u rezimu zajednickog stanovanja jedino sto sam, kao, cimer, duzan da uradim.

Imao sam situaciju da smo u stanu ziveli nas trojica: Ja, jos jedan gay ( koji mi je posle postao ljubavnik ) i jedan strejt momak.
Nas dvojica se nismo uzdrzavali od intimiziranja,jebali smo se kao mrsave svinje stono kazu, a jednom nam je cak taj strejter upao u sobu dok smo se grlili, pa je samo uzeo kasetofon po koji je dosao i odmah izasao napolje bez reci.
Svi smo se pravili ludi i to se pokazalo kao najbolje resenje.

:yes:
Korisnikov avatar
By Escobar
Ne znam. Osim ako se keva ne rachuna kao str8 cimer???

Nadam se da necu biti u situaciji da isto iskusim:duh:...

Verovatno je the best da zvizducesh i gledash SVOJA posla.....
:boxer:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Ulix

hoce, hoce... i meni se tako cini. :yay:
I meni isto.... :djavo: :hail: :right:
By APACH
ma ne bih u zivotu podneo cimerku ili cimera bez obzira na sex orjentaciju.
Korisnikov avatar
By Vega
Mislim da je najbolje reci odma, jos pre useljenja, pa kome smeta nek trazi drugu gajbu. Tako sam ja radila sa svojim cimerima/cimerkama poslednjih godina, jer ne zelim ja tu nesto da se skrivam i izigravam neko ludilo ako treba neko da mi dodje, ako pricam sa devojkom. Jeste da nisam u Srbiji pa je mozda lakse takve stvari progutati, al do sada svi cimeri/cimerke su mi bili nasi ljudi tako da mu na isto dodje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!