Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by deni
Ako uzmemo da Bog, kao tvorac svega, zaista postoji, onda je svakako imao razlog da stvori i pedere.
Da li zbog balansa izmedju nataliteta i mortaliteta, da li zbog svoje sklonosti ka ironiji, sasvim je svejedno, a ja zelim da ukazem na jedan bitan aspekt pojmova homofob i nehomofob.
U biti oba pojma je iracionalan strah...
Ja ne vidim zasto bi se iko morao iracionalno plasiti pedera.
Bog, ako postoji, stvorio je pedere jer je, kao u pri?i o Jobu, želio nekim ljudima dati ve?i zadatak i priliku da mu služe. Pederi se zato moraju ustezati od seksualnih ne?isto?a, pošto nemaju niti prilike da osjete pravu ljubav izmeðu žene i muža kako je bog zamislio, niti da istu krunišu najve?im blagom: djecom. Oni moraju služiti svojim bližnjima i bogu da bi tako kompezirali svoje uroðene nedostatke i da bi se krš?anskim vrednotama, usprkos svoje grešne prirode, upisali u knjigu onih koji se smiju zvati u?enicima Kristovim. Oni moraju da se trude dvostuko više na slavu božju, da bi pokazali da se može biti krš?aninom i pored svih opa?ina kojima ih priroda izru?uje i usprkos svojim jakim životinskim i grešnim strastima.
:pop:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Super Mario
Ovo nije sudjenje, vec diskusija. Slobodna naravno. Nema sudija, samo moderator Avalon koji stiti pravilnik

Izvinjavam se, ako je zbog mog pisanja ispalo kao sudjenje. Naziv suda sam uzeo zbog toga sto necu sudjelovati niti kao homofob, niti kao nehomofob, nego kao neutralni posmatrac -sudac, kojeg jedna i druga strana treba da ubede. U tom svojstvu si pridrzavam prava na komentar i na postavljanje pitanja obema stranama.:offtopic:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Super Mario
Meni smeta ona sramotna parada neukusa.
Ko hoce neka spava i sa veprom, ali neka to zadrzi u svojoj sobi i neka to ne propagira na sav glas kao normalnost. Moramo sachuvati zdravlje nashe dece, jer ih vi, po svemu sudeci, nikada necete ni imati.

gluposti. Imas li dolaza za ovako smelu i bezobraznu tvrdnju?
Pederi osecajniji od ispravnih? Kako?

Svako dete zasluzuje normalnu porodicu sachinjenu od oca i majke kako bi moglo odrastati prirodnim putem, i ostaviti potomstvo kao produzetak vrste- sto mu je i namena.
Parada je samo sredstvo da se skrene paznja na probleme koje znachajna i diskriminisana manjina ima u drushtvu. Obzirom da su ostali nachini nedostupni zbog velikog stepena homofobije u drustvu ovo je sredstvo da se skrene paznja a ne da se neshto promovishe. Sem toga, u razvijenim i nehomofobichnim zemljama (zashto li to ide zajedno??) veliki broj str8 ljudi posecuje iste i ludo se provodi, smatram da ne treba imati nista protiv toga. Gay parada promovishe jednakost svih, a ne pederstvo.

Svako dete zasluzuje dom.
Niko ne zasluzuje da ga str8 ljudi ostave u kukuruzu ili kontejneru. Ukoliko mu str8 drustvo pruzi ovakav tretman i na kraju zavrshi u nekom raspalom sirotishtu, a gay ljudi mu mogu priushtiti normalan zivot pun ljubavi ne vidim bilo kakvu prepreku.

Obzirom da homosexualnost nije bolest, nema rizika da ce se to preneti na takvo dete, koje ce bash zbog porodice u kojoj zivi i u kojoj ce imati puno ljubavi, biti tolerantnije ne samo prema ovom problemu nego bilo kom.

Tu spada i pricha o potomstvu. Str8 ljudi prave decu pa abortiraju, ubijaju ih ili ostavljaju - na shta to lichi?
Pricha o produzavanju vrste neshto najednom nema smisla?
Veliki je greh napustiti ili ubiti ili chak PRODATI svoje dete a to se deshava svakodnevno. Toliko o str8 moralu !!
gay ljudi ce toj deci pruziti odlichan dom i puno ljubavi.
Kako ja da objasnim svom detetu od 3 godine da nije u redu da se ljube dva muškarca ili dve devojke. Sutra treba i dete da mi postane peder ???
Zashto nije u redu?
Deca se kroz bajke od kad su mala upucena u to da ljubav uvek pobedjuje, samo ih treba usmeriti da je ljubav vazna ma izmedju kojih polova bila. Kada se deca od malena uche da je to normalno bice pripremljena unapred na sve sto ih cheka u zivotu, nece biti zasuta mrznjom i netolerancijom od malena.

Nema tu da neshto nije u redu, to je vec diskriminaciona izjava sama po sebi. Ostavite svoje dete kad dovoljno odraste izabere samo sta je po njemu normalno ili ne.
Ma od njih više ne može da se diše,okruženi smo pederima.Komšija vrate do vas je možda takav,ili vaš kolega ili drug ili slu?ajni prolaznik,kolega sa fakulteta,prodavac u samoposluzi,vaš direktor,šef koji vam se nabacuje,hvataju vas u prevozu svakojaki,bulje u vas kada izadjete.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Ljudi ovo je zaraza moramo na?i protivotrov.Naše društvo je totalno ugušeno pederskom populacijom,ni?u svuda,svuda ih ima,ne može više normalno da se živi.Oni ?e sve preuzeti.Pa taj gay lobi.
Šta ?emo da radimo,kako da napadnemo???
ne znam da je neko ugrozen od gay ljudi. to je besmislica.
veca je shansa da si ti duboko u sebi gay i da se bojish toga, i to predstavlja autohomofobiju nego da tebe neko ugrozava.

niko tebe nece prebiti zato sto se ljubis s devojkom, ali mi redovno dobijamo batine i zbog provokativnog oblachenja. (unapred - svako se oblachi i bira svoj stil zivota za sebe - tolerancija)
Toliko o ugrozenosti.
Napada raznih je i dovoljno.
Mene strasno nervira...

...ta potreba pedera da se medijski eksponiraju. Te hoce parade, pa na TV, hoce radio emisije itd. Smatram da je to vrlo opasna pojava i da je treba saseci u korenu. Mislim nek se jebavaju oni po svojim brlozima i budzacima, ali zasto bi to javno bilo ? Ionako u danasnje vreme ima toliko nedefinisanih, zbunjenih ljudi tako da bi dovodjenje homoseksualnosti na velika vrata preko medija dovelo do zabrinjavajuceg povecanja gay populacije. Odaljim poseldicama ne moram ni da govorim. Mislite o tome.
Zasto bi se neko jebavao u budzacima?
Svako ima pravo da se jebe gde hoce dok ne ugrozava nekog.
Svako ce svoju zbunjenost reshiti na svoj nachin, niko nece protiv sebe biti homosexualan, dok zbog ovakvih nazadnih stavova mnogi homosexualci, tj. vecina ne sme da izadje u javnost ni pred svojim najblizim sa svojom sexualnoscu. Nisu mediji ni kakve kampanje doprinele do povecanju homosexualnih osoba nego kampanjom se gay ljudi oslobadjaju u javnosti i samim tim otkrivaju svoj identitet. Naime, te kampanje, kojih ima vrlo malo i vrlo su neuspeshne, ne povecavaju broj gay ljudi nego dovode do izlazaka gay ljudi na svetlost dana.
Bree, nemas argumente. Pricas napamet. Kakva ljudska prava? Koje pravo je vama uskraceno?

Btw, Ja nisam tvoj kolega. A primeri pedofilije se mogu naci u svim crnim hronikama. Dakle postoje
Prava?
Uskraceno mi je pravo da se drzim za ruku sa osobom koju volim. Uskraceno mi je pravo da poljubim osobu koju volim. Uskraceno mi je pravo da zivim svoj zivot i budem onakav kakav sam. To vazi za celu populaciju.
Osnovno ljudsko pravo je sloboda.
Mi je nemamo da budemo ono shto smo nego smo primorani da budemo ono shto drushtvo hoce da mi budemo.
uskraceno mi je pravo da budem u zajednici s osobom koju volim, uskraceno nam je pravo na zajednicku imovinu, usvajanje dece, i slicno...

Shto se tiche pedofilije - koliko ima pedofilije u vashim crkvama na koju se toliko pozivate. koliko ima nastranih str8era koji jure malu decu?

Mnogo manje ima pedofilije u gay vodama nego u str8.
Ovako zvuci kad pravi muskarac govori!

Zasto da se pretvaramo. Ja sam strejterka (i svi mi treba Bogu da se zahvalimo sto smo strejt) pa ne pravim paradu svakog dana-zato sto sam normalna. Ovo bogohuljenje gore necu ni da komentarisem, al daleko od toga da sam ja neka zatucana, citam Kurir redovno, obavestavam se, pitam decu.
Sada je "u modi" biti gej. Lobiji, filmovi serije tipa "Sex i grad" koje to propagiraju, citava masinerija ispiranja mozgova! Elektronske zurke gde muskarci lice na zene, a devojke su grube i ruznije od muskaraca(videla sam ih u HN bio je dovoljan jedan "snimak") Moda samozaborava i bolesti!Nacin odevanja, razgovora, cini se da normalan covek u danasnjoj Srbiji ne moze da nadje posao ali zato pederi i lezbejke drze seminare, tribine, predavanja?!!!! samo zato sto su homo, ili?!! Ako si iz jehovinih svedoka nptr, ili kluba rotarijanaca u Nisu mozes doci do mesta gradonacelnika, a kao peder mozes dogurati doGURati do ministraske fotelje...
it makes me wonder...

Licno mislim da ljudi iz dosade postaju homoseksualci.
Da ima gay lobija i da pederi upravljaju svetom, zar ne bi nasha prava bila priznata?
FEMKANJE !!!!!!!!!!!!
alo, jebite se u dupe, usta, gde god hocete ali ostanite muskarci!

KIC !!!!!!!!!
do nedavno sam ziveo u zabludi da gay populacija ima ukusa i da je umerena! parada turbo folk kic gay likova na ovom forumu ubedila me je u suprotno!
Svako ima slobodu da bude kakav oce i da radi sta hoce. Ukoliko je neko feminiziran on tebe time ne ugrozava nimalo.
Ne plashim se zbog sebe, vec za zdravlje nashe dece kojima zelite da plasirate "normalnost" takvog "odnosa".
Kakvo zdravlje dece?
Decu treba uchiti da je to normalno i da to postoji...
Sto se tiche zdavlja te dece skrenite im bolje paznju na cigare, droge i ostale stvari koje im mogu doci glavi - homosexualnost to sigurno nece.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by 2kune
Originally posted by deni
Ako uzmemo da Bog, kao tvorac svega, zaista postoji, onda je svakako imao razlog da stvori i pedere.
Da li zbog balansa izmedju nataliteta i mortaliteta, da li zbog svoje sklonosti ka ironiji, sasvim je svejedno, a ja zelim da ukazem na jedan bitan aspekt pojmova homofob i nehomofob.
U biti oba pojma je iracionalan strah...
Ja ne vidim zasto bi se iko morao iracionalno plasiti pedera.
Bog, ako postoji, stvorio je pedere jer je, kao u pri?i o Jobu, želio nekim ljudima dati ve?i zadatak i priliku da mu služe. Pederi se zato moraju ustezati od seksualnih ne?isto?a, pošto nemaju niti prilike da osjete pravu ljubav izmeðu žene i muža kako je bog zamislio, niti da istu krunišu najve?im blagom: djecom. Oni moraju služiti svojim bližnjima i bogu da bi tako kompezirali svoje uroðene nedostatke i da bi se krš?anskim vrednotama, usprkos svoje grešne prirode, upisali u knjigu onih koji se smiju zvati u?enicima Kristovim. Oni moraju da se trude dvostuko više na slavu božju, da bi pokazali da se može biti krš?aninom i pored svih opa?ina kojima ih priroda izru?uje i usprkos svojim jakim životinskim i grešnim strastima.
:pop:
Rekoh, ukoliiko Bog postoji...

Bog je pokazao svoje lice na prichi s Jovom i pokazao je da je i sam podlozan uticaju djavola.
Ako bog, savrsheno bice, podlozan djavolu, ko su ljudi da ne budu?

Sem toga, gaystvo nije podloznost djavolu nego unutrasnji instinkt, kao sto ga str8 ljudi imaju ka osobama suprotnog pola.

Bog, ako postoji stvorio je i lgbt ljude sa nekim ciljem i to treba postovati.
Korisnikov avatar
By HARP
Ppppffff,ma ko vas napada,nego kažem da vas je sve više.Ho?ete da i moje dete bude gay,pa da i njega obrlatite u vašem svetu.
Alo vi imate svoj svet,ma koliko da ste u celom društvu,zna?i mi smo vas prihvatili,oni koji se izdvajaju ste vi gospodo.
Što se stalno argumentujete kada smo mi ti koji vas prihvatamo,jer ako niste primetili vi to od nas stalno tražite,neko prihvatanje.I dobro prihvatili vas,šta još ho?ete?
Korisnikov avatar
By antigay
Interesantna tema...samo na kratko da se umesam mada nisam pravi "homofob"...
Angelina po obicaju preteruje i svaljuje glavninu homofobije na crkvu a to je daleko od istine.
Dakle ja recimo kao tzv homofob bih napao to sto trazite ista prava u vezi usvajanja dece i braka.
Nista drugo ali mi to najvise bode oci....
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by gox
Ppppffff,ma ko vas napada,nego kažem da vas je sve više.Ho?ete da i moje dete bude gay,pa da i njega obrlatite u vašem svetu.
Alo vi imate svoj svet,ma koliko da ste u celom društvu,zna?i mi smo vas prihvatili,oni koji se izdvajaju ste vi gospodo.
Što se stalno argumentujete kada smo mi ti koji vas prihvatamo,jer ako niste primetili vi to od nas stalno tražite,neko prihvatanje.I dobro prihvatili vas,šta još ho?ete?
Toliko ste nas prihvatili da na svakih nedelju dana neki kreteni prebijaju posetioce zurki, toliko ste nas prihvatili da lepite plakate po gradu gde se to promovishe kao bolest... od vas, konzervativnih zatucanih pravoslavaca - i previshe...

Nikakvo prihvatanje nismo dobili stoga ne pricaj kojeshta.
Korisnikov avatar
By Abyss
Toliko ste nas prihvatili da na svakih nedelju dana neki kreteni prebijaju posetioce zurki
A str8 ljudi se kao meðusobno ne tuku???
toliko ste nas prihvatili da lepite plakate po gradu gde se to promovishe kao bolest...
Pa, i politi?ari lepe plakate na kojima se opozicija promoviše kao bolest, kao nešto što ne valja....
od vas, konzervativnih zatucanih pravoslavaca - i previshe...
Kakvo je to vreðanje pravoslavne vere? Ho?eš da kažeš da ne postoje zatucani konzervativni katolici ili protestanti, nego samo pravoslavci????
Kad nikakvo prihvatanje niste dobili sa naše strane, kako je mogu?e da još postojite????
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by unic0rn

Toliko ste nas prihvatili da na svakih nedelju dana neki kreteni prebijaju posetioce zurki, toliko ste nas prihvatili da lepite plakate po gradu gde se to promovishe kao bolest... od vas, konzervativnih zatucanih pravoslavaca - i previshe...

Crkvu i pravoslavlje ne moraš da mešaš,pa razumi kao što postoje navija?i jednog i drugog tima tako postoje ovakvi i onakvi,navikni se na to.
Pominješ prebijanja,ja bih te ljude kaznio jer niko nema prava da bije nekoga zbog toga sa kim spava.
Pa zamisli sada grupu gay-eva koji prebijaju strejtaša jer izlazi iz diskoteke.Ponavljam to je primer.Ni to ne bi bilo lepo.
Ali prihvati da si druga?iji.Homoseksualizam postoji od uvek,seti se samo rimskih kupatila itd.. kroz istoriju.
Ko vam brani radite šta ho?ete,ali što to mora u javnost.Radite to iza zatvorenih vrata.
By Çâðê_DUP
Naime, postojanje Boga je vrlo diskutabilno.
nema tu neke filozofije: postoji Bog! Ali postoji i djavao zvani sotona! Ako Boga ne slusas, sotona ce te odvesti sa sobom u vecne muke. Bog zna sve. I veruj mi Bog postoji! Veruj, duhovni svet postoji! i to samo sa dve strane: Bog i svetlo i djavao u mraku. Djavao navodi na blud, ubistva, kradju, pedofiliju i pusta na vas zmiju homoseksualizma, ubija i rushi! To mu je posao!I kad vi tako govorite, to djavo govori iz vas. Ali onda ulazi Bog na scenu i pita: oces dobar i miran zivot-hodaj sa mnom, oces da ti zivot bude zbrda zdola-sadi tikve s vragom. Verujem da su oni koji ne priznaju Boga satanisti i uopste nisu svesni toga da djavao manipulise njima i kusha ih kako mu se svidi, pa ko ima ushi neka cuje, ko ima oci neka vidi.!!:svetac:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by antigay
Interesantna tema...samo na kratko da se umesam mada nisam pravi "homofob"...
Angelina po obicaju preteruje i svaljuje glavninu homofobije na crkvu a to je daleko od istine.
Dakle ja recimo kao tzv homofob bih napao to sto trazite ista prava u vezi usvajanja dece i braka.
Sedi dete, ?itaj i u?i. Pa da vidiš kako su pederi ?ak i bolji homofobi od str8era. Slika :D
:zastava:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Breee!!!
Ako pobijete sve pedere imacete ... 10 odsto manje stanovnistva !!! :D

Nije zanemarljiv ni pad nataliteta, jer mnogi gay i lezbo imaju decu !!! :lol: :kiss: :love: :srbin: :friends:

Da li je ovo, dragi homofobi, dovoljno da nas ostavite na miru !?! :)

:zastava: :zastava: :zastava:

:bouncy: :bouncy: :bouncy: :bouncy: :bouncy:

bravo Breee!!!

:smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Rekoh, ukoliiko Bog postoji...

Bog je pokazao svoje lice na prichi s Jovom i pokazao je da je i sam podlozan uticaju djavola.
Ako bog, savrsheno bice, podlozan djavolu, ko su ljudi da ne budu?

Sem toga, gaystvo nije podloznost djavolu nego unutrasnji instinkt, kao sto ga str8 ljudi imaju ka osobama suprotnog pola.

Bog, ako postoji stvorio je i lgbt ljude sa nekim ciljem i to treba postovati.
Preporu?am drugu vrst argumentacije. Ateizam nije argument vjerniku, a postojanje boga znanstveno je nedokazivo kao i nepostojanje. A novi zavjet daje dovoljno materijala da se teološki podupre božja ljubav prema SVIM ljudima koje je stvorio. Za pitanje osude gay ponašanja dovoljno je pre?i na podru?je komparativne etnologije i znanstveno prikazati homofobne semitske korjene biblijske pismenosti i usporediti je sa drugim religijskim izvorima gdje nema takve homofobije. Argument svrhe ljudskog života i braka nije upotrebljiv zbog toga što svrha postojanja nije nikad bila predmet biblijskih tekstova i ona je božja tajna. Do sada je nikom nije otkrio. U bibliji je samo zapovjeðeno ljudima da se množe i plode dok ne napu?e zemlju. To je izvršeno, što sada?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Uz to, ne mislim da je homoseksualizam stvar koja se usvaja, vec se sa tim svojstvom covek radja.
Da, narochito u poslednje vreme. Do pre par godina niko nije bio homoseksualan, a danas.....
Sve ih je vishe [/quote]

Ovo nije obavezno tacno. U medjuvremenu se 'vidljivost' homoseksualne populacije povecala. Ako se ne varam, popularan je stav da u populaciji ljudi postoji 'konstantan' desetoprocentni udeo homoseksualnih osoba. Cak i da ovo nije tacno, homoseksualci postoje, te nisu nista amnje ljudi od ostalih. Za veliki broj poznatih istorijskih licnosti se smatra da su bile homoseksualanih sklonosti. Primere videti na:

http://www.gay-serbia.com/istorija/index.jsp

http://www.gay-serbia.com/queer/

to be continued...
Korisnikov avatar
By 2kune
Zašto pederi konstantno paradiranjem i promocijom skarednog seksualnog ponašanja žele utjecati na moral normalnih ljudi? Zašto mirno ne žive svoj život u svojim ku?ama kao i normalni ljudi bez promiskuitetnog kreveljenja po ulicama? Da nema takvih parada normalan svijet nesumnjivo ih ne bi dirao. Pederi su manjina, oni nisu krivi za svoje stanje, ali nisu ni normalni. Treba im se pomo?i kao što se pomaže invalidima i bolesnicima a ne da oni svima kroje moral po svojim nenormalnim zamislima.
Korisnikov avatar
By Abyss
Za veliki broj poznatih istorijskih licnosti se smatra da su bile homoseksualanih sklonosti.
Da, ali oni nisu pravili parade, zar ne????
By Çâðê_DUP
Originally posted by antigay
I meni! Pederi i lezbejke su stetni za decu.

1- uticu na to da se deca navikavaju na ideju muzeloznistva i zenoloznistva

2- poznato je da su pederima granice (sloboda) pomerene, da ne kazem prosirene, a samim tim je i svest o moralnim normama labavija. Uostalom, oni ne priznaju tradicionalne moralne norme. To sve znaci da i u odnosu sa decom lako mogu prelaziti te svoje granice, pa to i cine.

3- znam coveka koji je bio travestit, a sada je, kaze, normalan. On ima pojacanu potrebu da dobrovoljno radi u svim organizacijama sa decom. Ne izgled je sve u redu, ali sam ga vrlo aktivno posmatrala u raznim situacijama i primetila da posebno voli da ljubi decicu (to jos i razumem), ali u usta.

Pitam ja njega jednom: sta mu to znaci? On kaze: pa sta, to je normalno! Kako normalno, pitam? A on kaze: A sta je to "normalno"?!! Svakome je normalno nesto drugo... I tako mi udjemo u ozbiljniju diskusiju i posle sat vremena ja zakljucim da covek stvarno ima potpuno pomereno shvatanje drustvenih pravila ponasanja. Nije on to namerno, vec je u njemu granica pomerena i kocnica jako LABAVA! Kaze, ne vidi on nista lose u tome ni da se cela grupa dece sa vaspitacima igra GOLA.... Tu nema nicega loseg, kaze, to je smo nase tradicionalno vaspitanje nas nateralo da se uzdrzavamo.

E pa ljudi, tome ja ni mog kera ne bih na cuvanje ostavila, a kamo li dete. :osama:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Abyss
Za veliki broj poznatih istorijskih licnosti se smatra da su bile homoseksualanih sklonosti.
Ne koliko sam ja upucen. Bar ne od vremena stare Grcke.

Nekim ljudima smetaju javna okupljanja poput politickih mitinga, rok koncerata, decje ekskurzije... Srecom, uprkos tome, oni se sasvim uspesno odrzavaju. Ljudi imaju pravo da odrzavaju takve skupove sve dok njima nikoga direktno ne ugrozavaju. Iskreno ne znam kako su javna okupljanja ljudi pravno regulisana.

Gay parade ne bi trebalo tretirati nista drugacije od politickih mitinga, rok koncerata ili decijih ekskurzija.

Gej parade mogu imati imati razne ciljeve i dejstva. Politicke, edukativne, zabavne, potporne. Upoznavanje ljudi sa nacinom zivota i problemima gay populacije, edukacija ljudi sta zapravo 'gay identitet' predstavlja, zalaganje za prava 'gay populacije', okupljanje cisto zato da bi bio sa ljudima koji su ti bliski po stavovima, osecanjima, problemima ili cak cista zabava i 'deljenje srece' sa drugima tesko da se mogu okarakterisati kao nesto lose.

Prva 'gay parada' je zapravo bio odgovor na represiju, na maltretiranja i ponizavanja. O ovom vise na:

http://www.gay-serbia.com/queer/stonewa ... sp?aid=816
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by Breee!!!
Ako pobijete sve pedere imacete ... 10 odsto manje stanovnistva !!! :D

Nije zanemarljiv ni pad nataliteta, jer mnogi gay i lezbo imaju decu !!! :lol: :kiss: :love: :srbin: :friends:

Da li je ovo, dragi homofobi, dovoljno da nas ostavite na miru !?! :)
Znate za ono da je nekad bolje žrtvovati 10% ljudi da bi se spasilo 20% ????
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Angelina777

E pa ljudi, tome ja ni mog kera ne bih na cuvanje ostavila, a kamo li dete. :osama:
Taj nije imao dovoljnu ljubav roditelja u detinjstvu pa sada nadoknadjuje preko tudje dece.
Nehigijenski je ljubiti decu u usta,ona su u razvoju,a tako i njihov mozak koji prihvata stvari onako kako mu se pokazuju.
Zna?i pogrešan vodi?-pogrešan put!!!
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by Mr Dee
Ljudi imaju pravo da odrzavaju takve skupove sve dok njima nikoga direktno ne ugrozavaju.
I sam si rekao, ljudi imaju pravo da održavaju skupove sve dok njima nikoga direktno ne ugrozavaju.
Gay parade ne bi trebalo tretirati nista drugacije od politickih mitinga, rok koncerata ili decijih ekskurzija.
Da li bi ih trebalo organizovati????
By Çâðê_DUP
Takodje i politicari zele da iskoriste paradu tih cudovista, za blacenje morala i tradicionalnih vrednosti patrijarhalnog drustva i ismejavanje Crkve i uloge vere u zivotu normalnih hriscana! Pokusaj je to diskreditacije svih vrednota pravoslavlja koje se ovih 20000 miliona godina gradilo i cuvalo drustveni poredak od Adama i Eve temeljen na cudoredju i medjusobnom ljudskom uvazavanju po moralnom kodeksu Isusa Hrista!

Vi zelite odbaciti svaku veru da bi umirili savest i pravite se da ne verujete, ali vi u stvari verujete, al znate da je Bogu na vas gadno i zato ste vi pederi i lezbejhke i vasi mentori-ateisti! Stavise-BOJOVNICI PROTIVU BOGA!
Kad citam sta sve pisete na svojim forumima i svojim knjizuljcima, jasno je zasto je Bog unistio Sodomu I Gomoru! Jer duh onih koji mrze pravdu vremenom se toliko izopaci da postanu moralna cudovista i PONOSE SE svojom izopacenoscu!
Mogu samo da parafraziram jednog slavnog americkog propovednika: AKO BOG NE KAZNI DANASNJI SVET, ONDA CE SE MORAI IZVINITI SODOMI I GOMORI! Zalosno, ali istinito!
Na toj svojoj paradi, pederi, lezbejke i ostala moralna cudovista i drustveni talog su se grdno OSRAMOTILI jer im se parada laznog ponosa pretvorila u povorku sramote i ponizenja! Pred desecima hiljada ljutitih gradjanjam gnevom mase i BOZIJIM GNEVOM, zaklonjenu okloom specijalaca (verovatno su i oni jedni od njih)-pokunjeno su prolazili stideci se pred licem bozjim i krstom sina bozijeg, sacica pedera i lezbejki-ispred svojih gnevnih sugradjana. Kakva sramota! Kakvo ponizenje! Bese vise njihove policije, lobija koji ih stiti valjda od svojih sugradjana, normalnih ljudi, nego ucesnika te djavolje parade. Cak su zapalili neke logorske vatre, sto je direktiva iz pakla, ali BOG VIDI SVE!

:pop: :alexis:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Mr Dee
Ljudi imaju pravo da odrzavaju takve skupove sve dok njima nikoga direktno ne ugrozavaju.
I sam si rekao, ljudi imaju pravo da održavaju skupove sve dok njima nikoga direktno ne ugrozavaju.
Da li bi ih trebalo organizovati????
Da li ovo treba da implicira da gay parade nekoga direktno ugozavaju?

Ukoliko izvesna grupa ljudi pozeli da odrzi gay paradu, ne vidim zasto to ne bi i ucinili. Da li smatras da ih ne bi trebalo odrzavati, i ukoliko smatras, zasto tako mislis?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Sto se tice religije i seksualnosti...

Pa to je vec komplikovana tema koja se moze posmatrati iz jedno 10000 uglova, s obzirom da postoji podjednako veliki broj razlicitih, manje ili vise struktuiranih i razradjenih, verovanja u boga. Tesko je izdvojiti mali broj po svim pitanjima ovog sveta konzistentih religija. Stvar se dodatno komplikuje sto je odabana religija starija, posto postoji sve vise odstupanja u tumacenjima originalnih spisa ili ucenja, sve vise grananja i razmimoilazenja u praksama, cije je poreklo cesto veoma nebozanske prirode.

Ja licno nisam upucen u religijska ucenja, te nemam snazne argumente za osporavanje tvrdjenja da Bog "ne voli", "ne zeli" gay osobe, da ce one zauvek goreti "u paklu" i ostalo... Kao prvo da primetimo da su ova tvrdjenja nekako prilicno asociraju na odraz ljudskih osecanja, a ne bozanskih namera. Licno sam imao da cuejm razlicita misljenja o odnosu izmedju Boga i gay ljudi, pozitivna i negativna.

Pomenut je primer Sodome i Gomore, ako se ne varam. Cesta je interpretacija da su one unistene kao primer Bozje odmazde pred 'gresima homoseksualizma'. Postoje razna misljenja na ovu temu. Pogledati na primer:

http://www.gay-serbia.com/teorija/2003/ ... sp?aid=954

Zamolio bih da ukoliko se iznose stavovi zasnovani na religiji, da se oni podrobno argumentuju, odeljcima iz svetih spisa, ili citatima ucenja vetih ljudi, itd... Mene licno zanima da procitam ovakve stvari, posto nisam preterano upucen u njih.

Dalje, religija ma koliko vazna bila nekim ljudima, nekim ljudima nije. Cini mi se da prestavlja deo ljudskog identiteta ne obavezno vazniji ili manje vazan od bilo kog drugog identiteta.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by BlueUnion

Još tu nam smanjujete natalitet u Srbiji. Mrš odavde! Samo mrtvav gay je OK. :evilkiss:
Visok natalitet sam po sebi nema nikakvu vrednost. Da li je bolje imati 100000000 Srba koji nemaju osnovne uslove za zivot ili imati 1000000 Srba koji to imaju? Pored toliko napustene dece i dece bez roditelja zar nam treba jos dece? Zasto se prvo ne pobrinuti za tu decu?

Nijedan mrtav covek nije OK. Da li bi ti zeleo da budes mrtav samo zato sto se nekome ne svidjas? I don't think so.
Korisnikov avatar
By Mr Dee

Svako dete zasluzuje normalnu porodicu sachinjenu od oca i majke kako bi moglo odrastati prirodnim putem, i ostaviti potomstvo kao produzetak vrste- sto mu je i namena.
Nije na pojednicu da odredjuje namenu svih bica koje postoje na ovoj planeti. U zivotu postoji toliko drugih stvari pored ostavljanja potomstva. Da je nas cilj iskljucivo to bili bismo celije koje se razmnozavaju putem proste deobe. Licni je izbor da li ce enko za sobom ostaviti potomstvo ili nece. Ima ljudi koji to zele i ima onih koji to ne zele. U obe ove grupe ljudi postoje gay i ne-gay osobe.

Diskutabilno je da linormalna porodica mora da sesastoji od oca i majke. Sta je sa onim koji imaju samo oca ili majku. Il samo staratelja. da li su oni manje normalni od ostalih ljudi. Nije toliko bitno da dete ima oca i majku, mnogo je bitnije da osobe koje ga odgajaju to rade sa paznjom, ljubavlju i razumevanjem, sto cesto i nije slucaj bar u nekoj od ovih kategorija.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Parada je samo sredstvo da se skrene paznja na probleme koje znachajna i diskriminisana manjina ima u drushtvu. Obzirom da su ostali nachini nedostupni zbog velikog stepena homofobije u drustvu ovo je sredstvo da se skrene paznja a ne da se neshto promovishe.
Da li je ovo nachin da se prikazhete normalnima? Nasminkani muskarci u zenskoj odeci setaju gradom i perverzno se ponashaju. A sta ja da kazem kada me sin pita :Tata, a zasto se one chike ljube i drzhe za ruke. Sta reci, a ispasti kulturan?

Slika
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Angelina777
Mogu samo da parafraziram jednog slavnog americkog propovednika: AKO BOG NE KAZNI DANASNJI SVET, ONDA CE SE MORAI IZVINITI SODOMI I GOMORI! Zalosno, ali istinito!
Na toj svojoj paradi, pederi, lezbejke i ostala moralna cudovista i drustveni talog su se grdno OSRAMOTILI jer im se parada laznog ponosa pretvorila u povorku sramote i ponizenja!
samo da ilustrujem.

Slika
ovime se oni ponose!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Toliko ste nas prihvatili da na svakih nedelju dana neki kreteni prebijaju posetioce zurki
A str8 ljudi se kao meðusobno ne tuku???
toliko ste nas prihvatili da lepite plakate po gradu gde se to promovishe kao bolest...
Pa, i politi?ari lepe plakate na kojima se opozicija promoviše kao bolest, kao nešto što ne valja....
od vas, konzervativnih zatucanih pravoslavaca - i previshe...
Kakvo je to vreðanje pravoslavne vere? Ho?eš da kažeš da ne postoje zatucani konzervativni katolici ili protestanti, nego samo pravoslavci????
Kad nikakvo prihvatanje niste dobili sa naše strane, kako je mogu?e da još postojite????
1. Tuku se, ali ovo je otvoreno nasilje zbog razlichitosti, fashizam.

2. Ne, politicari ne kazu za nekoga da je bolest i da je kriv za losh natalitet, oni koriste sasvim druge kvalifikacije koje se ne pripisuju lgbt populaciji.

3. Pravoslavci sam upotrebio jer je to vecinska konfesija u Srbiji, dopunicu dakle: i svi hriscani, i islamisti, ....

4. Postojimo jer se krijemo i vecina to ne pokazuje u javnosti.
Kad vec uvodimo veru u sve ovo, i hriscani su se krili po katakombama i bili linchovani i ubijani, pa vidi ih sad, arche trecinu planete....
Crkvu i pravoslavlje ne moraš da mešaš,pa razumi kao što postoje navija?i jednog i drugog tima tako postoje ovakvi i onakvi,navikni se na to.
Pominješ prebijanja,ja bih te ljude kaznio jer niko nema prava da bije nekoga zbog toga sa kim spava.
Pa zamisli sada grupu gay-eva koji prebijaju strejtaša jer izlazi iz diskoteke.Ponavljam to je primer.Ni to ne bi bilo lepo.
Ali prihvati da si druga?iji.Homoseksualizam postoji od uvek,seti se samo rimskih kupatila itd.. kroz istoriju.
Ko vam brani radite šta ho?ete,ali što to mora u javnost.Radite to iza zatvorenih vrata.
Ljudska prava i slobode nisu sport.
Non stop prichash kojeshta i meshash neke stvari.
Apsolutno, niko nema pravo nikoga da bije zbog svog izbora sa kim ce ziveti i kako.
Jeli, zasto bi neko ljubio devojku u javnosti a ja ne mogu decka? Po chemu je njegovo pravo da to radi a ja ne? Van normalnog razuma je reci da se to razlikuje po bilo chemu.
nema tu neke filozofije: postoji Bog! Ali postoji i djavao zvani sotona! Ako Boga ne slusas, sotona ce te odvesti sa sobom u vecne muke. Bog zna sve. I veruj mi Bog postoji! Veruj, duhovni svet postoji! i to samo sa dve strane: Bog i svetlo i djavao u mraku. Djavao navodi na blud, ubistva, kradju, pedofiliju i pusta na vas zmiju homoseksualizma, ubija i rushi! To mu je posao!I kad vi tako govorite, to djavo govori iz vas. Ali onda ulazi Bog na scenu i pita: oces dobar i miran zivot-hodaj sa mnom, oces da ti zivot bude zbrda zdola-sadi tikve s vragom. Verujem da su oni koji ne priznaju Boga satanisti i uopste nisu svesni toga da djavao manipulise njima i kusha ih kako mu se svidi, pa ko ima ushi neka cuje, ko ima oci neka vidi.!! :svetac:
Ako Bog postoji.
Mi ne znamo sta Bog kaze i propoveda. Mi ne znamo sta Bog zeli od nas.
Imamo crkvu - vulgarizovan nachin verovanja, dokazan kao Sodoma i Gomora kroz istoriju. (Aman jedan papa je bila zena i rodila dete !!!)
Bog je sam podlegnuo Djavolu, Bog svemocno i savrsheno bice, koje je proteralo Djavola - kako onda chovek moze da mu se suprotstavi???
Iako, kao sto rekoh, to nema veze s Djavolom ili mrachnim silama. Ljubav je jedno, a ubistva, kradja i pedofilija drugo. Prvo ne ugrozava nikog, drugo da.

Zato sto je to tada bilo normalno i nisu morali da se boje za priznavanje chinjenice da kao takvi postoje i imaju prava kao i svi ostali.

I meni! Pederi i lezbejke su stetni za decu.

1- uticu na to da se deca navikavaju na ideju muzeloznistva i zenoloznistva

2- poznato je da su pederima granice (sloboda) pomerene, da ne kazem prosirene, a samim tim je i svest o moralnim normama labavija. Uostalom, oni ne priznaju tradicionalne moralne norme. To sve znaci da i u odnosu sa decom lako mogu prelaziti te svoje granice, pa to i cine.

3- znam coveka koji je bio travestit, a sada je, kaze, normalan. On ima pojacanu potrebu da dobrovoljno radi u svim organizacijama sa decom. Ne izgled je sve u redu, ali sam ga vrlo aktivno posmatrala u raznim situacijama i primetila da posebno voli da ljubi decicu (to jos i razumem), ali u usta.

Pitam ja njega jednom: sta mu to znaci? On kaze: pa sta, to je normalno! Kako normalno, pitam? A on kaze: A sta je to "normalno"?!! Svakome je normalno nesto drugo... I tako mi udjemo u ozbiljniju diskusiju i posle sat vremena ja zakljucim da covek stvarno ima potpuno pomereno shvatanje drustvenih pravila ponasanja. Nije on to namerno, vec je u njemu granica pomerena i kocnica jako LABAVA! Kaze, ne vidi on nista lose u tome ni da se cela grupa dece sa vaspitacima igra GOLA.... Tu nema nicega loseg, kaze, to je smo nase tradicionalno vaspitanje nas nateralo da se uzdrzavamo.

Izdvojiti jedan sluchaj, kao sto je taj pod tackom 3 je neodgovorno. Ljudi ostave svoje dete u kontejneru. To je gore nego da ga ljube u usta.

Dalje, za usvajanje se i sada koriste rigorozne provere stoga se iste mogu primenjivati i u gay slucajevima. Niko ne treba da trune po domovima i sirotistima.

A da je tradicionalizam preovladjujuca ideja, ovu raspravu bi vodili preko kochijasha i golubova.

Znate za ono da je nekad bolje žrtvovati 10% ljudi da bi se spasilo 20% ????
Ovakve ljude treba streljati.
Mozes li dokazati kako bi to spaslo bilo koga?
Korisnikov avatar
By EYA
auuuuuuu, bas ste zaratili :cigareta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!