Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Levak ili Desnjak?

Desnjak
42
79%
Levak
11
21%
Korisnikov avatar
By Delete
Pa...valjda desnjakinja, ali sam imala tu nesrecu da u roku od 2god. 5 puta povredim desnu ruku, tako da sad obe ruke koristim podjednako.
Korisnikov avatar
By Escobar
Mi levoruci se jako uvredimo kada nas neko naziva LEVACIMA, tako da molim autora da promeni ovo gore u naslovu....

:meduza:

Inache zbog toga shto sam levoruk imam strashan problem sa stranama, ne mogu da se snadjem shta je levo a shta desno....:potapsava:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Totalni desnjak, bre!
Levom ne mogu skoro nista, kidajte je, sta ce mi...
:okret:
Korisnikov avatar
By IriS
desnom rukom pišem, ali sve ostalo podjednako radim i desnom i levom rukom, možda ?ak i više levom nego desnom.... :trep:
By Bombina
ja sam desnom na rukom i pisem
desnom i levom kuckam s comp
Korisnikov avatar
By Bole
100% Desnjak....
Ambidekstričan MNOGO SAM POSEBAN
originalno levoruk, terala me sujeverna učiteljica da ne pišem levom.
a inače joj je sve bilo SUMNJIVO zato što sam u osnovnu školu došao da znam latinicu, a ćirilicu ne.
Korisnikov avatar
By Macan86
pa i nisi baš previše poseban što se toga tiče,i ja pišem s obe ruke podjednako dobro :P
Samo što ja od uvek nisam ni levoruk ni desnoruk.Šetao sam olovku iz jedne u drugu ruku kako se koja zamori(to i sad radim po potrebi)...mada ja i dan dana mešam levo i desno i bezbroj sijalica i slavina nosium na duši zbog toga :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pitanje za decake

ako ste desnjak, jel vam bolji osecaj kada drkate levom?
i i i .. jel sedite na rukama da vam utrnu from time to time da imate osecaj kao da ga baca neko drugi? :kokice:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ovo drugo ti je dobra ideja! probam pa javim

a prvo je meni samo cudno :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Desnoruk sam, levu upotrebljavam samo ako bas zatreba.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669189#p2669189]Macan86 napisao:[/url]pa i nisi baš previše poseban što se toga tiče,i ja pišem s obe ruke podjednako dobro :P
Samo što ja od uvek nisam ni levoruk ni desnoruk.Šetao sam olovku iz jedne u drugu ruku kako se koja zamori(to i sad radim po potrebi)...mada ja i dan dana mešam levo i desno i bezbroj sijalica i slavina nosium na duši zbog toga :D
znam da nisam poseban, ni ne mislim da jesam, ponajmanje zbog toga, rečeno je kao šala.
Korisnikov avatar
By Macan86
daj Rosmer(zamalao sad da napišem ruzmarin :lol: ),opušteno.Samo sam se nadoveo,nisam napiso to iz loše namere
Korisnikov avatar
By Horcrux
Manje od 1% ljudi na svetu moze da pise sa obe ruke, ali izgleda da ovde ne vaze te statistike :lol:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Evo, ja sam vezbom naucio da drkam podjednako dobro sa obe ruke. Znaci da sam ambidekster :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!