Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by unic0rnKako volim tvoje postove, obozavam
Ovo je kao zvezda vs partizan, amd vs intel, microsoft vs apple..
Dzaba pricati sa ovisnicima. Bitno je da ce ih ukebati, pre ili kasnije.
I oni to znaju.
:hihi:
Originally posted by unic0rnUkebam te za onu stvar!
Ovo je kao zvezda vs partizan, amd vs intel, microsoft vs apple..
Dzaba pricati sa ovisnicima. Bitno je da ce ih ukebati, pre ili kasnije.
I oni to znaju.
:hihi:
Originally posted by tinkerbellVala bas.
Nisam chitala svih 10. strana.... ne znam shta ste tachno pisali, ali...
ja sam pushach... i...
1. podrzavam zakon - josh kada bi se poshtovao...
2. ja da odluchujem, lupila bih veliki porez i pakla ne bi koshtala ispod 10e... pa ko voli nek izvoli
3. smatram da nemamo pravo da trujemo druge... mozemo to da radimo i u svoja 4 zida
Originally posted by TungiDa, to je točno, samo što pušači ne haju za tuđi izbor, odnosno, nisu hajali za tuđi dok nisu odlučili da im zabrane njihov.
Imaju i drugi puno pravo na izbor,onoliko koliko i ti.
Originally posted by DirrtyA inace mi nismo bludni itd , sve sami sveci i ucitelji
Izvinjavam se na prostom rečniku ali ovakva igra rečima izaziva na blud.
Uz to, pisani jezik dozvoljava više prostakluka do granice pristojnosti.
Originally posted by Mars
Jedino odvratnije od usmrdele garderobe i kose od dima je to kad uđeš u kafić a ono kristalno ČIST vazduh ispred tebe, sve od ulaza pa do duboko kod šanka... Meni to neprirodno.
Originally posted by Stripi
Originally posted by TungiDa, to je točno, samo što pušači ne haju za tuđi izbor, odnosno, nisu hajali za tuđi dok nisu odlučili da im zabrane njihov.
Imaju i drugi puno pravo na izbor,onoliko koliko i ti.
Kakva prava? Zabraniti nam pušenje u javnim prostorijama.
Originally posted by StormU kom vi univerzumu zivite! Ko ce sve da plati te vase takse i poreze, fasisti jedni....
Inače, ovde su ljudi pisali da tako isto treba oporezovati automobile i junk food. Slažem se. Pogotovo za automobile. Kvalitet benzina pa samim tim i izduvnih gasova ovde je jeziv.
Automobilska i naftna industrija su se nekako izvukli. Nadam se ne zadugo.
Originally posted by LunjaJa kao tvoj drug ti obecavam da se to nece dogoditi. Prosto odbijam da sedim u kaficu i glumim budalu. Smatram totalnom uvredom tu zabranu, i osecao bih se kao da se nalazim u nekoj nacistickoj drzavi. Tako da ako mene pozoves u kafic gde se ne pusi, sorry... ali ja necu doci. Prosto to gazi moje principe i slobode.
Originally posted by svejednoHoce li PONEKAD nesrećna većina sedeti u prostoru za nepušače, zbog one nesrećne manjine?
.u kaficu ce mi srede deo za pusace i ja cu sedim tamo, kao i vecina mojih prijatelja, kao i ta nesrecna manjina prijatelja koja ne pusi - jer se, jbg, druze sa nama.
Originally posted by VANGELZadimljeni lokali su mi prirodni.
A sta je onda po tebi prirodno ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!