Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
E, Orson Vels i ovo u Belgiji su prodrmali celu zemlju, ovo je samo 'sokantno' u Kuriru.

Ko kad snime pevaljku bez gaca, sta znam.

Dobro, malo jace, iscimase i sud, ali sudilastvo je ipak skapiralo da ih cimao 'Kurir'.

Drugim recima - vec zaboravljeno.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Izvinjavam se svima..ali ja moram prvo da se nacrkavam od smeha:novine: :pokazuje:
a zatim da se obratim onima koji brinu za reputaciju.Dakle oni koji su homofobicni to ce i da ostanu,a oni koji nisu sigurno znaju o cemu se radi i verovatno ce se samo slatko nasmejati ovome.
Nema nikakve frke :peace: :hand: ,znaci opusteno...
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by m..
Nisi ti off nista vise nego citirani, on je uvek off.
Takodje si OFF, pa i u ovom postu, ali eto moji OFF odmah idu u offtopice a tvoji vidis ne. Da li ti to nesto kaze? Pa naravno-da ovde nema ni pravila ni demokratije ni Pravilnika vec je onako kako se nekom muderatoru kurcu cefne.

Zato tvoji OFF-ovi ostaju a moji nestaju. I nemoj mnogo da se kurcis. znas.

:sise: :paki: :alexis:
Korisnikov avatar
By m..
zato sto su moji pametniji, ili mhm whatever :P
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by m..
zato sto su moji pametniji, ili mhm whatever :P
Postovi ne mogu da budu pametni vec samo ti, ali to je vec za drugu diskusiju. Mislim da si ipak privilegovana iz drugih razloga, DRUGE prirode a ne zbog pameti. Znas ovde su neki privilegovani kod moderatora i zbog:guze, pice, banane i druge vrste hrane. Ha, ha...

:kuca: :meda: :skola:
Korisnikov avatar
By svejedno
Off (heh):

Rekoh vec par puta, mojne da mi neko dira m..

Ili - dve tacke..

Btw, meni je psiho OFF mode na ON-u non stop.

Stabilan sam u svojoj nestabilnosti.

Ovo bese off.

On - yebo Kurir.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by svejedno
Off (heh):

Rekoh vec par puta, mojne da mi neko dira m..

Ili - dve tacke..

Btw, meni je psiho OFF mode na ON-u non stop.

Stabilan sam u svojoj nestabilnosti.

Ovo bese off.

On - yebo Kurir.
Ne dao Bog da ja DIRAM m...Posto sam i ja stalno u OFF-u na svim poljima /u sahu sam stalno matiran i rokiran/, dakle nema diranja, nema off-a a tema nek ide u...korpu za otpatke.

:farewell: :love: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Euro31
Mr paki ti po onoj politicki korektnoj.Ako i jedna osoba kaze nesto sto moze da zvuci kao napad ti to gledas kao homofobiju jer izgleda ne mozes da nadjes drugu label koja bi opisala napad. A to sto sam se ja usrao od nekog kretenskog magazina koji ne da nema nista sa mnom nego nas dijele tri okeana ali da sam tu i da imam 16 godina kao sto sam vec naveo gore vjeruj da bi ne bilo drago da objasnjavam porodici narocito neobrazovanoj sredini da pored zivog ja zaista ne bih da upraznjavam i mrtve...
O tome se radi a ti ako si vec toliko hrabar super samo ne budi toliko sebicno nadrkan da umisljas da tebi u velikom gradu i jednom momku ili curi u nekom selu je isto...

I nemoj da umisljas da te iko napada, kako stvari stoje ni stapom te ne bih dodirnuo.
Korisnikov avatar
By gari
Kako stvari STOJE u Srbiji, proteci ce mnogo vode Moravom dok dodje vreme da mozes slobodno ovde da se izjasnis kao gay a da ne snosis mnogobrojne posledice. Recimo, moj slucaj...Ono porodice sto mi je ostalo je slucajno /namerno/ saznalo od nekog mog bivseg sta sam i onda je poceo takav teror da umalo nisam dospeo na psihijatriju. Kako zivim u konzervativnoj sredini sve to je dobilo jos vise na "tezini" i postavilo se pitanje egzistencije jer se ovde pedofilija i pederastija poistovecuju /valjda slican izgovor/.

Dakle, posle nepunih par meseci prekinuo sam kontakt sa svom porodicom i prestao da odlazim kod njih jer sam primetio da posle mog odlaska iskuvavaju soljice za kafu, peskire i tako to, pretpostavljajuci da cim si gay imas i SIDU.

O tome da se neko izjasni kao nekrofil tek necu da pominjem, jer je to uostalom i kaznjivo /tj nekrofilija/.

Ne znam, mozda u Beogradu na to gledaju drugacije, mozda je tamo popularno biti gay, ali u centralnoj Srbiji u manjim ili vecim gradovima /svejedno/ izjasnjavanje tj outovanje da si gay je pravi PAKAO.

:sweet: :shok: :venchanje:
Korisnikov avatar
By tramp
ja se nadam da je svima vec jasno da sam ja ovu temu ostavila offovima jer je vec odavno pogubila smisao no

:offtopic:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by tramp
ja se nadam da je svima vec jasno da sam ja ovu temu ostavila offovima jer je vec odavno pogubila smisao no

:offtopic:
Da, zamisli cak je i meni jasno. S obzirom da neki sa ovog Foruma smatraju da sam malo zesci idiot /od njih/.

:predaja: :venchanje: :cheer:
Korisnikov avatar
By tramp
:tetka:

gari, gari .. boc boc bockamo se po selu veselu .. ja sam pukla a u kancelariji kaos :shrug:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by tramp
:tetka:

gari, gari .. boc boc bockamo se po selu veselu .. ja sam pukla a u kancelariji kaos :shrug:
Moj savet ti je-BACI KANCELARIJU KROZ PROZOR. Kancelarija je jedno od sredstava za porobljavanje ljudi. Izbaci je i bices SLOBODNA da radis ono sto zelis.

Poglavica Zuto kuce je rekao svoje.HAUG.

:kuca: :zen: :beba:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Euro31
Mr paki ti po onoj politicki korektnoj.Ako i jedna osoba kaze nesto sto moze da zvuci kao napad ti to gledas kao homofobiju jer izgleda ne mozes da nadjes drugu label koja bi opisala napad. A to sto sam se ja usrao od nekog kretenskog magazina koji ne da nema nista sa mnom nego nas dijele tri okeana ali da sam tu i da imam 16 godina kao sto sam vec naveo gore vjeruj da bi ne bilo drago da objasnjavam porodici narocito neobrazovanoj sredini da pored zivog ja zaista ne bih da upraznjavam i mrtve...
O tome se radi a ti ako si vec toliko hrabar super samo ne budi toliko sebicno nadrkan da umisljas da tebi u velikom gradu i jednom momku ili curi u nekom selu je isto...

I nemoj da umisljas da te iko napada, kako stvari stoje ni stapom te ne bih dodirnuo.
Ne vredi s tobom... Kako i da očekujem da ukapiraš... :roll: Umesto zaludnog objašnjavanja, evo ti tvog posta sa druge teme kao deo odgovora (da, nećeš ni sad shvatiti, ali čita ovo još dosta ljudi :) ), ključna reč je boldovana...
Originally posted by Euro31
Ej, ja nisam tamo i zelio bih da je kupim, da procitam o tome sta se desavan u Bg mada gledajuci gradove kroz koje sam prosao, prica je svugdje ista.Mozda da nas prihvataju vise vjerujem da bi bilo vise veza jer u tajnosti i strahu lakse je dobiti sex nego imati dobru vezu koje se ne stidimo.
I još jedna stvar, ja sam iz malog mesta, autovan i tamo i ovde. Odlazim nekoliko puta godišnje na po 5-7 dana tamo. Nemam problema niti sam ih imao, ni sada naravno posle ove gungule (treba li da napominjem da je najveća frka bespotrebno i neopravdano dignuta ovde, na forumu?)... Stvar je potpunog samoprihvatanja, ličnog pristupa, sigurnosti (ili ne) u sebe, načina komunikacije sa ljudima - što kod procesa autovanja, što kod odbrane od potencijalnih napada zbog Kurirovog pisanija ili sličnih budalaština. No, ko što rekoh, ne očekujem da shvatiš.
Korisnikov avatar
By KiWi

Svako čudo tri dana ... Gospodin nekrofil nije ni na Dnevnik stigao ...

Paki, svaka čast! Imaš živce ko balvane!
Korisnikov avatar
By m..
Mislis ko zice od dalekovoda?
Korisnikov avatar
By Paki
:misli: ... Ćut vas dvoje! :elektro:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by gari
Kako stvari STOJE u Srbiji, proteci ce mnogo vode Moravom dok dodje vreme da mozes slobodno ovde da se izjasnis kao gay a da ne snosis mnogobrojne posledice. Recimo, moj slucaj...Ono porodice sto mi je ostalo je slucajno /namerno/ saznalo od nekog mog bivseg sta sam i onda je poceo takav teror da umalo nisam dospeo na psihijatriju. Kako zivim u konzervativnoj sredini sve to je dobilo jos vise na "tezini" i postavilo se pitanje egzistencije jer se ovde pedofilija i pederastija poistovecuju /valjda slican izgovor/.

Dakle, posle nepunih par meseci prekinuo sam kontakt sa svom porodicom i prestao da odlazim kod njih jer sam primetio da posle mog odlaska iskuvavaju soljice za kafu, peskire i tako to, pretpostavljajuci da cim si gay imas i SIDU.

O tome da se neko izjasni kao nekrofil tek necu da pominjem, jer je to uostalom i kaznjivo /tj nekrofilija/.

Ne znam, mozda u Beogradu na to gledaju drugacije, mozda je tamo popularno biti gay, ali u centralnoj Srbiji u manjim ili vecim gradovima /svejedno/ izjasnjavanje tj outovanje da si gay je pravi PAKAO.

:sweet: :shok: :venchanje:
Potresna, ali krajnje dosadna i svakidasnja prica....
:nokti:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by *deni*

Potresna, ali krajnje dosadna i svakidasnja prica....
:nokti:
Pa, sta mislis zasto sam ovo pisao. Naravno, da bi tebi bilo DOSADNO i svakidasnje. Znas ja sam verbalisticki sadista i tako mucim ljude tj. dosadom i svakidasnjom trivijalom. Vazno je da TI sisoje nisi dosadan...Ha, ha...

:cobanica: :tuc: :jerry:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by gari
... Vazno je da TI sisoje nisi dosadan...Ha, ha...

:cobanica: :tuc: :jerry:
Razume se da nisam...
To je barem pretpostavka koja ne mora da se dokazuje...
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By gari
@Deni: Mislis ti to? A kome ne moras da dokazujes? A kome moras da dokazujes? Oces i ti u "Kurir"? E pa, ne moze-ne dam ja.

:kafa: :nunchake: :tenis:
Korisnikov avatar
By gari
Ali ako ne mozes u "Kurir" to ne znaci da moras da se ubivas. Ja mogu da ti strelicom ubacim izvesnu kolicinu KURARE-a /otrov koji koriste pigmeji da paralisu zrtve/ a onda ja i pigmeji mozemo da izvrsimo na tebi masovnu sodomiju i gomoriju.

Jel sam te utesio?

P.S. Kod pigmeja nije bas SVE pigmejasto.

:smilegrin: :leviathan: :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Meni je citav ovaj nesvakidasnji dogadjaj nekako, kako bih rekla, neprijatan...
:curka:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Seka Sabljak
Meni je citav ovaj nesvakidasnji dogadjaj nekako, kako bih rekla, neprijatan...
:curka:
Uf, sto smo fini, jos da ne znamo da je to Denijev 101 lik, mozda bi pali u nesfest. Znas sta mala, popusi malo nesto sestro, pa ce ti biti bolje i UOPSTE ti nece biti neprijatno...Manje jedi.

:sise: :vatrica: :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Metnem te ja malo na moju malu picu, znas.
Jebacu te, deraces se !!!!
:mad:
Korisnikov avatar
By gari
@Seka Jebljak: Ne bih rekao da ti je bas mala. Razradjeno je to dobro posle tolikih...Hmmmm. A malo si se naljutio /la/ Denikice pichkice, ha. Pa ne valja kad vredjas druge ljude. Morash da budesh onako FINA fishkica. Inace nema JEB!

:poklon: :wow: :rock:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!