Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by m..Takodje si OFF, pa i u ovom postu, ali eto moji OFF odmah idu u offtopice a tvoji vidis ne. Da li ti to nesto kaze? Pa naravno-da ovde nema ni pravila ni demokratije ni Pravilnika vec je onako kako se nekom muderatoru kurcu cefne.
Nisi ti off nista vise nego citirani, on je uvek off.
Originally posted by m..Postovi ne mogu da budu pametni vec samo ti, ali to je vec za drugu diskusiju. Mislim da si ipak privilegovana iz drugih razloga, DRUGE prirode a ne zbog pameti. Znas ovde su neki privilegovani kod moderatora i zbog:guze, pice, banane i druge vrste hrane. Ha, ha...
zato sto su moji pametniji, ili mhm whatever
Originally posted by svejednoNe dao Bog da ja DIRAM m...Posto sam i ja stalno u OFF-u na svim poljima /u sahu sam stalno matiran i rokiran/, dakle nema diranja, nema off-a a tema nek ide u...korpu za otpatke.
Off (heh):
Rekoh vec par puta, mojne da mi neko dira m..
Ili - dve tacke..
Btw, meni je psiho OFF mode na ON-u non stop.
Stabilan sam u svojoj nestabilnosti.
Ovo bese off.
On - yebo Kurir.
Originally posted by trampDa, zamisli cak je i meni jasno. S obzirom da neki sa ovog Foruma smatraju da sam malo zesci idiot /od njih/.
ja se nadam da je svima vec jasno da sam ja ovu temu ostavila offovima jer je vec odavno pogubila smisao no
Originally posted by trampMoj savet ti je-BACI KANCELARIJU KROZ PROZOR. Kancelarija je jedno od sredstava za porobljavanje ljudi. Izbaci je i bices SLOBODNA da radis ono sto zelis.
gari, gari .. boc boc bockamo se po selu veselu .. ja sam pukla a u kancelariji kaos
Originally posted by Euro31Ne vredi s tobom... Kako i da očekujem da ukapiraš... Umesto zaludnog objašnjavanja, evo ti tvog posta sa druge teme kao deo odgovora (da, nećeš ni sad shvatiti, ali čita ovo još dosta ljudi ), ključna reč je boldovana...
Mr paki ti po onoj politicki korektnoj.Ako i jedna osoba kaze nesto sto moze da zvuci kao napad ti to gledas kao homofobiju jer izgleda ne mozes da nadjes drugu label koja bi opisala napad. A to sto sam se ja usrao od nekog kretenskog magazina koji ne da nema nista sa mnom nego nas dijele tri okeana ali da sam tu i da imam 16 godina kao sto sam vec naveo gore vjeruj da bi ne bilo drago da objasnjavam porodici narocito neobrazovanoj sredini da pored zivog ja zaista ne bih da upraznjavam i mrtve...
O tome se radi a ti ako si vec toliko hrabar super samo ne budi toliko sebicno nadrkan da umisljas da tebi u velikom gradu i jednom momku ili curi u nekom selu je isto...
I nemoj da umisljas da te iko napada, kako stvari stoje ni stapom te ne bih dodirnuo.
Originally posted by Euro31I još jedna stvar, ja sam iz malog mesta, autovan i tamo i ovde. Odlazim nekoliko puta godišnje na po 5-7 dana tamo. Nemam problema niti sam ih imao, ni sada naravno posle ove gungule (treba li da napominjem da je najveća frka bespotrebno i neopravdano dignuta ovde, na forumu?)... Stvar je potpunog samoprihvatanja, ličnog pristupa, sigurnosti (ili ne) u sebe, načina komunikacije sa ljudima - što kod procesa autovanja, što kod odbrane od potencijalnih napada zbog Kurirovog pisanija ili sličnih budalaština. No, ko što rekoh, ne očekujem da shvatiš.
Ej, ja nisam tamo i zelio bih da je kupim, da procitam o tome sta se desavan u Bg mada gledajuci gradove kroz koje sam prosao, prica je svugdje ista.Mozda da nas prihvataju vise vjerujem da bi bilo vise veza jer u tajnosti i strahu lakse je dobiti sex nego imati dobru vezu koje se ne stidimo.
Originally posted by gariPotresna, ali krajnje dosadna i svakidasnja prica....
Kako stvari STOJE u Srbiji, proteci ce mnogo vode Moravom dok dodje vreme da mozes slobodno ovde da se izjasnis kao gay a da ne snosis mnogobrojne posledice. Recimo, moj slucaj...Ono porodice sto mi je ostalo je slucajno /namerno/ saznalo od nekog mog bivseg sta sam i onda je poceo takav teror da umalo nisam dospeo na psihijatriju. Kako zivim u konzervativnoj sredini sve to je dobilo jos vise na "tezini" i postavilo se pitanje egzistencije jer se ovde pedofilija i pederastija poistovecuju /valjda slican izgovor/.
Dakle, posle nepunih par meseci prekinuo sam kontakt sa svom porodicom i prestao da odlazim kod njih jer sam primetio da posle mog odlaska iskuvavaju soljice za kafu, peskire i tako to, pretpostavljajuci da cim si gay imas i SIDU.
O tome da se neko izjasni kao nekrofil tek necu da pominjem, jer je to uostalom i kaznjivo /tj nekrofilija/.
Ne znam, mozda u Beogradu na to gledaju drugacije, mozda je tamo popularno biti gay, ali u centralnoj Srbiji u manjim ili vecim gradovima /svejedno/ izjasnjavanje tj outovanje da si gay je pravi PAKAO.
Originally posted by *deni*Pa, sta mislis zasto sam ovo pisao. Naravno, da bi tebi bilo DOSADNO i svakidasnje. Znas ja sam verbalisticki sadista i tako mucim ljude tj. dosadom i svakidasnjom trivijalom. Vazno je da TI sisoje nisi dosadan...Ha, ha...
Potresna, ali krajnje dosadna i svakidasnja prica....
Originally posted by Seka SabljakUf, sto smo fini, jos da ne znamo da je to Denijev 101 lik, mozda bi pali u nesfest. Znas sta mala, popusi malo nesto sestro, pa ce ti biti bolje i UOPSTE ti nece biti neprijatno...Manje jedi.
Meni je citav ovaj nesvakidasnji dogadjaj nekako, kako bih rekla, neprijatan...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!