Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Glasnik
Jutros bio jako džangrizav.
A kad mi je takvo jutro, stay away.

Inače mi treba malo vremena da se pokrenem pa tek onda kad se razbudim ubacim u petu i mogu da primam i delim informacije dalje. :D
By Sixto
Pospanost se zavrsi u roku od 30sec u momentu kad stavim cetkicu u usta.
Ne dizem se cokanjcicem, kafon, cigaretom, novinama... Volim jutro.
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da to ipak najvise zavisi od toga da li sam se prirodno sama probudila ili me je probudio alarm/obaveza.

Kad se sama probudim daleko sam prijatnija :)
Korisnikov avatar
By Alejandro
Nisam mrzovoljan, ali ne volim ni da diskutujem o nekim univerzalijama kosmosa cim otvorim oci.
Pustim neku laganu muziku da me razbudi. :gitara:
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Uvek odlicno raspolozena, bez obzira da li sam spavala sat vremena ili 10 sati, da li sam se sama probudila ili me je probudio budilnik, buka sa ulice, komsijsko burgijanje... Prepodne je moj omiljeni deo dana.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ :wow:

Ti mora da si prijatna osoba :)
Korisnikov avatar
By acid drop
Tiha sam, i zahtevam tišinu. Maltene ne progovaram dok ne popijem kafu.
Glas mi je dublji nego inače, čkiljim, i kad ustanem, sedim minut, dva na krevetu.

Inače mi je jutro omiljeni deo dana. Ne prepodne, već baš jutro, 7-8 sati.
Korisnikov avatar
By Blady
Sve zavisi kako ustanem raspolozena.
Nekada samo cutim, a nekada sam spremna za pricu is topa :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ko da me nekom maljem udario. Moj san je neka vrsta polukomatoznog iskustva.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ujutru sam kao i posle podne i uvece, samo ujutru.
Korisnikov avatar
By Herald
Probudim se izmedju 5 i 6h. Trosim jevtinu struju, kuvam, sviruckam dok usisavam da prigusim buku :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa najčešće ovako:

1. ako se probudim pored nekoga, ma i na drugom krevetu da je, samo da smo u istoj sobi, makar i prijatelj, rođak, ma i mačka, uvek sam dobro raspoložena koliko god malo spavala
2. ako me neko naglo probudi tj. galamom ispizdim i nadrkana sam ceo dan
3. kad se probudim sama od sebe sve kul mogu da krenem da skačem i igram kako ustanem iz kreveta
4. kad se probudim jer moram, alarm/poziv, izblejim u krevetu još 2-3 min dok se isteglim i osvestim pa onda ustanem i vidim šta treba da radim ili zaspim opet.

pa zapravo sve zavisi koja moja ličnost se prva probudi optrilike i napravite mi neki šizofreničan smajl
Korisnikov avatar
By moonadorn
Cim otvorim oci, potpuno funkcionalan. Nema kod mene razvlacenja u krevetu...
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pa ako me neko probudi onda bi da resetam,ali uglavnom sve zavisi da li sam tokom noci dobro spavao,ako nsiam bicu ko glista i necu nista uraditi kako valja,a akos e dobro naspvam onda sam dobrog raspolozenja.
Korisnikov avatar
By hippo...
Ako se sama probudim možeš na lebac da me mažeš :carica: , ali ako mi neko prekine REM fazu onda je to već komplikovana situacija :shamar: .
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Kako kada, obicno jako ok ali ako me neko probudi nakon tipa 3 sata spavanja onda bih mogao da ih ubijem i namestim da izgleda kao nesreca.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nekad dosta razdražljiv, a nekad raspoložen samo tako i pun entuzijazma... :D
Najbitnije mi je da ujutru imam dovoljno vremena za neki svoj ritual (ispijanje kafe natenane uz neku muziku i sl.), tada mi je sve potaman i tada sam uglavnom dobre volje ceo dan.
Korisnikov avatar
By Neutron
Ujtru?! Još kad bih ja ustao pre pola jedan. Uglavnom sam ok raspoložem. Ne budim se nadrkan, to me ljudi isprovociraju pa poludim.
Korisnikov avatar
By Taki
Sve zavisi... :hekla:
Ako me sutradan čeka neki važan događaj tu noć jedva zaspim i budim se pre alarma, izgubljena sam i neraspoložena tog jutra, sve radim mehanički tokom jutarnje higijene, ni sama ne znam gde sam, a ova situacija je obično kad je ispitni rok. Posle što se više približavam sali, neraspoloženje jača, trema me savlada i dođe mi tad da se razderem:
Ćao tremo moja pred ispit, esi mi dobra? :radosnice:
Onda... kad me probudi galama, lupanje, fixni koji zvoni u 7 ujutru a nedelja je (a da tada zove neka draga osoba ne bih imala ništa protiv, čak šta više, ulepšalo bi mi jutro a samim tim i ceo dan) itd. Momentalno dobijem glavobolju i jak apetit tokom celog dana. :kletva: Nego retko se dešavaju ove situacije.

A kad znam da sutradan nemam obaveza, spavam kao beba, budim se bez alarma i sa osmehom, tada čim ustanem imam naviku i potrebu da izljubim i zagrlim mamu i babu, opičim glasno muziku dok pripremam doručak i ne pevam nego se derem.
Velika sam maza, obožavam da se mazim najviše ujutru, obožavam... A i nema ništa lepše od jutarnjeg seksa. :bigsmile: Bio on solo ili ne. :lol:

Simpatično mi je i kad mi drugarica, pre dok su u toku bila predavanja, pošalje poruku kao AJDE DIŽI SEEEE, USTAAAAAAJ, kako to da ti spavaš a ja pošla na predavanja, ne može, ne može... kacam ja budna, moraš i ti da budeš, nema izležavanja do 12 i pogle' ona još nije ustala nego još uvek čita ovu poruku BOŽEEEE... ajde diži se da piškiš, odmah znači sada! Pojela bih je u tom trenutku da je pored mene. :D Ili kad dođu mali brat i seka od ujke pa skoče na mene u krevetu, pa se golicamo, ljubimo, vrištimo... :D Ili kad dođe majka oko 10, poljubi me i kaže Tanjkaaa sad su 7 sati, spavaj, samo mi kaži šta mama da kupi njenoj lepotici za doručak :lol: razmažena sam, znaaaaaaaam... :P
Korisnikov avatar
By zguba_91
ziv, rascupan, nateknutog lica, treba mi minut dva dok ne krenem da bleblecem, nasmejan...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!