Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr Dee
Da ponovimo, za one koji ne citaju...
Originally posted by Mr Dee
"International Classification of Diseases (ICD)

ICD-10 was endorsed by the Forty-third World Health Assembly in May 1990 and came into use in WHO Member States as from 1994."
Takodje:

"Updating process

The International Conference for the Tenth Revision of the ICD held in Geneva from 26 September to 2 October 1989 recommended that "...WHO should endorse the concept of an updating process between revisions and give consideration as to how an effective updating mechanism could be put in place".

The three volumes of ICD-10 were published between 1992 and 1994 and came into use in WHO Member States as from 1995.

Although the first updates to the classification were approved at the annual meeting of WHO Collaborating Centres for the Family of International Classifications in Tokyo, Japan in 1996, the current formal mechanisms to guide the updating process were not established until later.

Two separate bodies were established to manage the updating process: the Mortality Reference Group (MRG) and the Updating and Revision Committee (URC)."

Preuzeto sa: http://www.who.int/classifications/icd/updates/en/
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Mario, nisi ti homofob iz neznanja. Kamo srece da je tako. Neznanje je samo izgovor, a "saznanje" te nece pretvoriti u "homofila". Nazalost, to je tako... znanje ti nece pomoci da tek tako uklonis svoju mrznju ili gadjenje ili osudu, nece ti pomoci da tek tako promenis ono sto osecas...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
I izgleda da je ovo iz zvanicni datum:

01.01.1993.

Preuzeto sa:

http://web.usf.edu/~usfpride/cale.htm

Na istom linku se moze naci jos interesantnih datuma...

Isti podatak se moze naci i na:

http://www.helem.net/Medical/Homoisnotanillness.html

A bilo bi lepo naci ovu referencu:

Harold I. Kaplan, MD, Benjamin J. Sadock, MD, Jack A. Grebb, MD. 1994. Kaplan and Sadock's Synopsis of Psychiary Behavioral Sciences Clinical Psychiatry. 7th edition. William and Wilkins. Baltimore, Maryland, USA.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Datume si dobio, chinjenica je da u listi bolesti nema nigde i ne znam shta je ostalo da se pricha.
Jednostavno mozes do sutra da neigras izvore i kontext rechenica, ali poenta je jasna i dokazana.
Sustina je dokazana.
Naravno pravi homofobi ce uvek nalaziti dlaku u jajetu ali sta vam je tu vam je.

Dokazi ti da se to nije desilo.
Ne mozes?
Jbg.
:maca:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Evo neutralnog izvora:

Im ICD-10, dem neuen, international angewandten Schlüsselverzeichnis für Krankheitsdiagnosen wird Homosexualität nicht mehr als Krankheit klassifiziert. Das ICD-10 trat am 01.01.1993 in Kraft. Die Entscheidung, Homosexualität nicht länger als Krankheit zu betrachten, gab die Weltgesund-heitsorganisation im Dezember 1991 bekannt. Doch Berlin war schneller: Die gleiche Einstellung brachte der Berliner Senat bereits 1989 zum Ausdruck, als das Referat für gleichgeschlechtliche Lebensweisen eingerichtet wurde.

Na shvapskom dodushe... :D
Izvor je ugledni sajt senata za omladinu i sport:
http://www.senbjs.berlin.de/
http://www.senbjs.berlin.de/familie/gle ... oku_10.pdf Str 4 prvi pasus
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Super Mario

Takav sajt mozhe da napravi svako! :dvaprsta:

Opet gej sajt. :dvaprsta:

Ocu neutralan izvor. :france:
Koliko puno smo napisali linkova o homoseksualnosti od svakojakih izvora, a jos nisam video vecu objavu linkova od homofobicara :maca:

...mi imamo textove, a da vidimo vaše textove i mišljenja vaših stru?njaka! :P
Korisnikov avatar
By Mr Dee

Takav sajt mozhe da napravi svako! :dvaprsta:

Opet gej sajt. :dvaprsta:

Ocu neutralan izvor. :france:
Ne postoji gay site. Odrednicu gay ne mozes da primenis na nesto sto nije osoba. A sajt nije osoba. Ne mozes naci podatke o gay populaciji na sajtovima gde ne pise nista o tome. Dakle, ukoliko je merilo toga da li je neki sajt "gay" sto ti interpretiras kao "nepristrasan" ili ne to da li sadrzi referencu na rec gay ili bilo sta povezano sa time, onda, dragi moj, ne mozemo da ti prilozimo bilo kakve dokaze. Da li to znaci da ces ako na nekom "gay" sajtu naletis na izjavu 1+1=2 smatrati da je taj podatak pristrasan i da ti treba potvrda od nekog "neutralnog" izvora?

Dragi moj, tvoja tvrdoglavost i paranoja su prevazidjeni jedino tvojom gluposcu i nerazumnoscu. :) Osobi koja je razumna i nije glupa, bi sasvim bio dovoljan "zvanicni" dokument poput ICD-10 u kome nema pominjanja homoseksualnosti kao bolesti..

Naravno, ne postoj nacin da se nekome dokaze autenticnost nekog podatka, cak i ako je on na papiru, ukoliko ta osoba po defaultu ne zeli da joj nesto bude pokazano/dokazano...

:prst:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by unic0rn
Evo neutralnog izvora:
Izvor je ugledni sajt senata za omladinu i sport:
http://www.senbjs.berlin.de/
http://www.senbjs.berlin.de/familie/gle ... oku_10.pdf Str 4 prvi pasus
Das ist sehr gut! Danke.

:wow:

Izgleda da sam ipak bio u zabludi chitavoh zhivota. Sada shvatam da je mrzhnja i strah od pederastuije bila bez razumnog utemeljenja. Homoseksualnost nije bolest, homoseksualci su gradjani nashe drzhave i (kako su pshihichki zdravi i ne chine krivichna dela) imaju prava na jedank tretman u svakom pogledu kao i vecinska hetero populacija.

Zhivimo zajedno u miru.
Moracu da svratim na neku vashu zurku, da vas upoznam. To je najmanje sto mogu da uradim kako bih se iskupio za sve gluposti koje sam ovde pisao. Hvala i vidimo se u kanu

:friends: :mljac:
Korisnikov avatar
By unic0rn
A sta ces da radis kad krenu da te muvaju? :angel: :vijaca: :tegovi: :dvaprsta: :mjuza: :kasalj: :bj:
Korisnikov avatar
By Super Mario
To ce biti kompliment, ali recicu ima da sam zauzet :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
To ce biti kompliment, ali recicu ima da sam zauzet :dvaprsta:
Pa dete, da li si ti ?itao novine :shok:

Nitko tebe ne pita da li si zauzet :neto: ... na kolena i :bj:

... eto kakvo mišljenje se plasira na medisku scenu srbije :srbin:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
...doLJe na koLJena
reci mi "moja voLJena"...
Korisnikov avatar
By Ra
PEDERI SU BOLEST OVOG DRUSTVA ..TAKO DA PODRZAVAM SVAKI POKUSAJ UNISTENJA TIH BOLESNIH JEDINKI NASEG DRUSTVA KOJI SU POD UTICAJEM AMERICKE CIA-JE DOSLI DA UNITE NASE SVETO SRPSKO SEME .......

DOLE PEDERI ...SMRT PEDERIMA !!!!!!
Korisnikov avatar
By Mr Dee
The Queen is dead! Long live the Queer!
Korisnikov avatar
By Super Mario
Pa ni sada vam nisam dobar. Sada kada vas konachno razumem?

ili mislite da ne mogu da osporim dokaze?

zato mir :alexis:
Korisnikov avatar
By Goran Smith

Evo ja se prijavljujem da te licno odvedem na gay zurku, ne brini se ?uva?u ti pozadinu od muških prstica i ?uvati gard u WC dok piškiš :D

:andjelak:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Pa, Mario, reci nam. Kako je bilo na tvojoj prvoj gay zurci. :) Jesi li imao uvid u delatnosti Tamne strane. :) Jesi li se lepo proveo? :) Koliko se tvoj svet okrenuo naglavacke? Je l' ti je Gorandjela savesno cuvala guzu. Iz poverljivih i proverernih izvora cujem da si posle zurke isao sa nekim pederima na palacinke... :shok2: :shok:

Tell us everything.

:kokice:
Korisnikov avatar
By Ra

Brate nacionalisto i brate po veri ....nemoj da dozvolis da te ovi pederi obrlate....zla je to krv...... djavo viri iz njihovih bolesnih mozgova..... :cowboy: :cowboy: :cowboy:

:kosach:
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by Angelina777
Homoseksualnost je dusevni poremecaj, vama treba vera u Boga, fali vam duhovni zivot. Prvo treba da rascistite neke stvari sa sobom pa onda da krenete ne lecenje. Da je Bog hteo pedere ne bi stvorio Evu, da je hteo Adama, ne bi stvorio lesbejke, pa vi sad to okrenite kako vama pashe!
Evo primera: zamislite da se muskarci samo u dupe, a da se mi zene medjusobno lizemo i slicno. Znate li vi da bi ljudski rod nestao za 50 godina! Da je Bog tako hteo, ne bi nas napravio Ovakve. Prihvatite Hrista, tu lezi spas.
Nije dzabe poznat slucaj Sodome i Gomore, pa je l tako? To su chinjenice. Pokajte se, Bog je milosrdan, on ce vam oprostiti, a ako zelite u pakao da idete i da dusu djavlu prodate, u tome vas ni BOG SAM ne moze spreciti.
Je l rece u Knjizi nad Knjigama:

jer sin covecij nije dosao da pogubi duse covecije mego da sacuva. Jevandjelje po Luci, gl. 9.10,56
Tako je sestro po bibliji...ili vratimo veri ove zalutale ovce ili isterebimo ...da bolest mora biti unistena ,jer truje nasu decu i ubacuje im u njihove male mozgove te bezdusne i prljave misli....Sve je to Amerika smislila kako bi nas pokorila i napravila od nas robove .....zato predlazem da vratimo duhovne vrednosti nasoj zalutaloj omladini.....

Ahh.....sta covek sve nece doziveti evo bas danas dok mi je zena prala noge cujem na vestima da se i one sada bore za svoja prava...cuj molim te....odma sam uzeo ovu moju i tako sam je istukao ...cisto da joj nesto tako ludo ne udje u glavu...a onda sam otisao do crkve da se pomolim za spasenje srpstva......
Korisnikov avatar
By Tot
Pederi su u direktnoj vezi sa Sionskim mudracima
Korisnikov avatar
By Tot
Homoseksualnost je dusevni poremecaj, vama treba vera u Boga, fali vam duhovni zivot. Prvo treba da rascistite neke stvari sa sobom pa onda da krenete ne lecenje. Da je Bog hteo pedere ne bi stvorio Evu, da je hteo Adama, ne bi stvorio lesbejke, pa vi sad to okrenite kako vama pashe!
Evo primera: zamislite da se muskarci samo u dupe, a da se mi zene medjusobno lizemo i slicno. Znate li vi da bi ljudski rod nestao za 50 godina! Da je Bog tako hteo, ne bi nas napravio Ovakve. Prihvatite Hrista, tu lezi spas.
Nije dzabe poznat slucaj Sodome i Gomore, pa je l tako? To su chinjenice. Pokajte se, Bog je milosrdan, on ce vam oprostiti, a ako zelite u pakao da idete i da dusu djavlu prodate, u tome vas ni BOG SAM ne moze spreciti.
Je l rece u Knjizi nad Knjigama:

jer sin covecij nije dosao da pogubi duse covecije mego da sacuva. Jevandjelje po Luci, gl. 9.10,56
Poznato je da se biblija koristi da bi se dokazalo sve i svasta, ali ovo prevazilazi svaku meru. :shocked:

Ratobornoj Angelini porucujem:

Ljubi bližnjeg svoga(strejtera) kao samu sebe.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Pa, Mario, reci nam. Kako je bilo na tvojoj prvoj gay zurci. :)

Da, istina je. Odrzao sam obecanje i pojavio se na vashoj zhurci. Priznajem da sam ochekivao da se zurka odrzava u nekom od javnih toaleta (sa sve babaserom kao u Vechernjim Novostima. Ali ne. Diskoteka je bila velika, ljudi pristojno obucheni. Niko me nije dirao, a ja sam nalepio papirche na grudi "Trzazhe se Unicorn, MrDEE i GoranD".
MrDee mi je prishao a zatim i Goran.

na kraju smo otishli na palachinke i popili litar Fante Exotic
:predaja:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa, Mario, reci nam. Kako je bilo na tvojoj prvoj gay zurci. :)

Da, istina je. Odrzao sam obecanje i pojavio se na vashoj zhurci. Priznajem da sam ochekivao da se zurka odrzava u nekom od javnih toaleta (sa sve babaserom kao u Vechernjim Novostima. Ali ne. Diskoteka je bila velika, ljudi pristojno obucheni. Niko me nije dirao, a ja sam nalepio papirche na grudi "Trzazhe se Unicorn, MrDEE i GoranD".
MrDee mi je prishao a zatim i Goran.

na kraju smo otishli na palachinke i popili litar Fante Exotic
:predaja:
Misija je uspela :up:

:cheer:
By Çâðê_DUP
Bila i ja na zurci. Htela sam da iskusam sebe i veru svoju. Udjoh u pako sam kao sto je to ucinila mati nasa bogorodica marija nakon porodjaja.Spustala sam se niz zavojite stepenice greha dodirujujuci mastiljave sipke od semena muskoga koje se rasposipa i oskrnavi mi brojanicu versace i sve kuglice poispadose, a muzika vasa bese mehanizam pakla sama. I zatekoh katakombe hriscanske i kaD UPitah vaseg djavoljeg dostavljaca koji se u kelnera preobukao i nosi case (TO bejahu case,a u njima ne be3se krv hristova vec krv djavolja) sto tu behu katakombe hriscanske, on slaga i recde to nisu nikakva groblja, gospodjo, to su civiluci. Kakvi civiluci kad me golu na ulazu svukose i maljave muske ruke zavlacise ruke pod haljine moje i oskrnavise hram mojega tela. A jos se kao pederi predstavljaju. I to chuh.
Lezbejke opoganise materice svoje i oskrnavise jajnik nase svete paraskeve preoblaceci se u muske haljine i kidajuci zubima zilavo meso zborise kako piva otvarase, a to ne bejahu pivske flashe no krv hristova. I to videh.

A onda sedosmo ja i jedan bezgresni covek i htede onaj preobuceni sto se kao pristojan konobar iz srpske kafane predstavlja (a znam ja da muz moj kad kafanu brsti kako to zaista izgleda u ocima gospodnjim i stolnjaci su beli kao mladina haljina i pepeljare su uglaste kao kandilo popovsko, a ljudi nasi, muskarci za celom stoje, a zene njihove pepoeljare prosipahu i mazahu se po licima svojim kako bi nagrdila lica svoja da ih drugi muskarci (a vidim ni zene) ne gledashe ....... i deca njihova. I deca njihove dece. I to videh.

I bezgresni covek mi rece da odemo pedera leciti, nasta mu ja rekoh da to duhovnici cine, na sta se on slozi, al sam ja svejedno pedera otisla leciti. Al obmota se on kao zmija oko neke paklene sipke i njen dodir bese vreo kao oganj pakleni, a taj mehanizam pakleni brujase i ja videh kako se vas bolesni klub rotira u svetlu crvenoga plama sotonina. I pedera ona ne izlechi! (jevandjelje po Sari 14.76.777)

--------(to be continued)

:meduza:
By Çâðê_DUP
Ima razlika izmedju Lezbejki koji rade sa Vibratorom i onih koji rade sa rukama, jezikom ili sa vec... Ove muskobanjaste one guraju vibove i koznastavec jedno drugoj, a onda postoje i one nezne koji uzivaju u dodirima i vecitoj predigri ili tako nekako. Zar to nije bolesno?

:eevil:
By Çâðê_DUP
Samo da ilustrujem sta sam videla da lezbejke rade u vashem "klubu":

Slika

I OVO!!

Slika

A I OVO!!!

Slika

:sw: (MACH ANDIA BOZIJEG)
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Bila i ja na zurci. Htela sam da iskusam sebe i veru svoju. Udjoh u pako sam kao sto je to ucinila mati nasa bogorodica marija nakon porodjaja.Spustala sam se niz zavojite stepenice greha dodirujujuci mastiljave sipke od semena muskoga koje se rasposipa i oskrnavi mi brojanicu versace i sve kuglice poispadose, a muzika vasa bese mehanizam pakla sama. I zatekoh katakombe hriscanske i kaD UPitah vaseg djavoljeg dostavljaca koji se u kelnera preobukao i nosi case (TO bejahu case,a u njima ne be3se krv hristova vec krv djavolja) sto tu behu katakombe hriscanske, on slaga i recde to nisu nikakva groblja, gospodjo, to su civiluci. Kakvi civiluci kad me golu na ulazu svukose i maljave muske ruke zavlacise ruke pod haljine moje i oskrnavise hram mojega tela. A jos se kao pederi predstavljaju. I to chuh.
Lezbejke opoganise materice svoje i oskrnavise jajnik nase svete paraskeve preoblaceci se u muske haljine i kidajuci zubima zilavo meso zborise kako piva otvarase, a to ne bejahu pivske flashe no krv hristova. I to videh.

A onda sedosmo ja i jedan bezgresni covek i htede onaj preobuceni sto se kao pristojan konobar iz srpske kafane predstavlja (a znam ja da muz moj kad kafanu brsti kako to zaista izgleda u ocima gospodnjim i stolnjaci su beli kao mladina haljina i pepeljare su uglaste kao kandilo popovsko, a ljudi nasi, muskarci za celom stoje, a zene njihove pepoeljare prosipahu i mazahu se po licima svojim kako bi nagrdila lica svoja da ih drugi muskarci (a vidim ni zene) ne gledashe ....... i deca njihova. I deca njihove dece. I to videh.

I bezgresni covek mi rece da odemo pedera leciti, nasta mu ja rekoh da to duhovnici cine, na sta se on slozi, al sam ja svejedno pedera otisla leciti. Al obmota se on kao zmija oko neke paklene sipke i njen dodir bese vreo kao oganj pakleni, a taj mehanizam pakleni brujase i ja videh kako se vas bolesni klub rotira u svetlu crvenoga plama sotonina. I pedera ona ne izlechi! (jevandjelje po Sari 14.76.777)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(to be continued)

:meduza:
?estitam :shake:

..preživela si prvu gay žurku :pop:

Ðavo je ušao u tebe i više nema povratka :eevil:
..slede?i koraje je lizanje :mljac: ;)

:lezkiss:

povratka više nema :D
Korisnikov avatar
By HARP
Šta se bre zanosiš pa ideš na takva mesta,ja tamo ni u ludilu ne bih išao.Pedersko leglo eto šta je tamo!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!