Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
IZNERVIRALA SAM SE OPET.

sanjala sam glupu bivšu najbolju drugaricu kako je ubila nekog lika sa kojim se zakačila kao nešto i zvala me da dođem kolima da bacimo telo i ajde šta sad dolazim ja i kažem joj da ga ona ubaci u kola ja ću da gledam da neko ne dolazi i PRVO ŠTO SAM SE IZNERVIRALA KAD SAM VIDELA DA MU JE ODSEKLA NOGE DA GA LAKŠE SMESTI KO DA SMO PSIHOPATE NAJGORE. I SMESTILA GA JE NA ZADNJE SEDIŠTE ONO VIDI SE SA MARSA
onda kao dobro ajde mrak je valjda nas niko neće cimati i krenemo kad ono benzin mi je na rezervi skroz pri kraju i kući imala nešto malo benzina a blizu je pumpa i kažem joj sačekaj tu idem samo da sipam pa idemo do pumpe pa ćemo ga baciti u neki kanal reku nešto i ovako su bile poplave kod nas pomisliće da se udavio (tad sam zaboravila da mu je odsekla noge, ali aj kao smislićemo nešto. i odem ja po benzin i vraćam se A ONA GOSPOĐA SEDI U KOLIMA SA NEKIM ŠESTIM LIKOM I PRIČA SA NJIM A MRTVAC NAM JE TU NO KAO SAD JE BIO U GEPEKU i dobro sva sreća imao je noge i ja joj prilazim i upućujem joj pogled "koji kurac si ti jebote bolesna" i ona kao ma opušteno kul je lik razume on sve. i ja tu popizdim, već ljudi krenuli da se sakupljaju okolo videli da se nešto dešava i ja reko dolazi ti ovamo i izvučem je iz kola i prvo je ošamarim i onda sam je opet pitala JESI LI TI NORMALNA KOLIKO SI GLUPA I JESI LI SVESNA KOLIKO SAD LJUDI ZNA DA JE BILO NEKO SRANJE i ona kao a jebiga. (taj njen izraz i naglasak PREZIREM) i ja popizdim skroz i reko ništa, ja odoh, a ti lepo idi u policiju i prijavi da je lik hteo da te siluje i da je bilo u samoodbrani, a da si se ti uspaničila i tako odreagovala i ona kao.. pa da, u pravu si i ode

jako sam se iznervirala morala sam da je zovem da joj kažem kako imam traume od tih njenih glupih nepromišljenih reakcija :ozbiljan:

edit: toliko me je iznervirala u snu da sam sanjala da sam i neko dete ošamarila zato što je bilo jako nepristojno i vrištalo je i penjalo mi se na kurac strašno
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
gle, opet sam pokrenula novu stranu. :giggle:

PUŠTEITE ME NEMAM SA KIM DA PRIČAM MORAM SAMU SEBE DA ZABAVLJAM SVOJIM BOLESTIMA
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
otvorite temu "enmademoiselle hate club"
zabavno vama zabavno meni :lol:

dobro ne mora hate club kontam da nisi na to mislio ali npr. madmazelin cirkus. može
Korisnikov avatar
By RetributioN
Plasim se da ce neka od tvojih licnosti da izdominira na temi i ishejtuje samu sebe/tebe.
Ne plasim se. Bilo bi zabavno gledati. :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa bilo je skoro, na prethodnoj strani. i to ne jedna nego njih četredesetak
samo sam izostavia detalje dovoljno se blamiram sama :giggle:
By alexandermagic
Nismo se razumjeli. Ne vrijedjam niti se sprdam sa zenama, barem ne namjerno, a pod freakshow-om sam mislio na ono sto sam ti zelio odgovorit, a nisaN.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nisam ni shvatila to kao uvredu nego sam mislila da si imao neku asocijaciju na to, a pošto si mi gostovao tad u snu, rekoh čisto da vidim o čemu se radi. ništa napadno i insistirajuće naravno. čisto ovako
no hard feelings :shake:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ja se izvinjavam za ovaj odgovor iznad ne znam šta sam htela da kažem niti ga se sećam :ozbiljan:

ljubila sam se sa jednom jako lepom devojkom sa jako lepim usnama :drama:

i sanjala sam da sam videla neke dolare na ulici u travi i krenula da pokupim i naravno da je tu bila zmija i izujedala me je strava i nisam mogla da je se otkačim posle
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Isla kroz neki grad koji jedva da je osvetljen (a mrak je bio) i odjednom se nalazim ispred jedne zgrade koja je skroz nakaradno gradjena (svaki sprat je prica za sebe) i ulazim u jedan stan, kad unutra Hys. kuva O.o i sprema neke kolacice (ovakve - http://4.bp.blogspot.com/-Jdda6lVdfnk/T ... ingy+9.jpg" target="_blank ) i nesto tu pricamo i ona mi posle vadi neki album sa fotografijama i kaze da te slike nisu videli drugi ljudi iz ne znam ni ja kog razloga :wtf:
Otvaram album - a unutra slike neke koje se nalaze na samom ulazu u biblioteku :wtf:
Jos nesto je bilo, al' se ne secam - pas je poceo da ide po meni, pa me je probudio.
Korisnikov avatar
By Hys.
Slikala sam slike koje stoje u nekoj biblioteci :nerd: ?

E nikad nisam pravila te kolacice, a super ideja, mogla bih za novogodisnje praznike :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Tako nekako :nerd:
A nekako sam u snu znala da nema tebe na tim slikama niti nekog tvog :wtf:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kad sam misteriozna zena.

:krezavi:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ :krezavi:

el bila dobra :pervert: ?

sanjala sam waldorf, objasnjavala sam joj u paralelnom univerzumu zasto su se izmenili neki dogadjaji o.O

sanjam dosta ovih dana, sreca ne secam se svega

izmedju ostalog da sam komplet u burki na granici, moram da se pravim da sam skroz muslim vajf
Korisnikov avatar
By Arijel B
sanjao sam da dobijam sms poruke i odgovaram na njih, ali sam onda shvatio u snu da odgovaram na poruke iz sna. medjutim, onda sam shvatio da sam i to sanjao.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Sanjala sam da sam motorom (suzuki o.O) otisla u BG sa drugaricom, kao na neku zurku, medjutim, mi na tu zurku nismo stigle jer se ona izgubila i ja je trazila celu noc po gradu :O (kao da bih trazila celu noc nekog, i to po BG-u). Posle toga, da mi je neko poslao poruku, ja odgovarala ali nisu bile neke bas fine poruke, mada mi je u snu bilo neopisivo drago sto sam ih uopste dobila, bilo kakve. Kad sam se probudila, uhvatim se za telefon da vidim i shvatim da sam samo sanjala... -.- Onda sam shvatila da ja u stvari zelim da mi ta osoba posalje poruku, bilo kakvu, i prosto ne znam da li trebam da ocekujem to, ili da se nadam da nece poslati. Trebalo bi da ne zelim, ali opet... -.-
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
dobila sam na lotou i zaboravila brojeve opet bilo je nešto 5 7 18 21 ostalo se ne sećam :sigh:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Inace, san se ostvario tacno onako kakvog sam ga sanjala, i to istog dana :O (mislim na drugi san, nisam bila u BG i nemam suzuki xD)
Korisnikov avatar
By gossip
nije bitan san koliko je bitna cinjenica da se meni konstantno u snu islo u wc,da bih ja u jednom momentu skontao kako zapravo sanjam i kako mi se u stvarnosti ide u toalet i da treba da se probudim...sto i jesam ubrzo :awesome:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
bila sam u zatvoru sa oitnb timom :love:

i da mi je stigao jedan :lol: sms. mislim stigao mi u stvarnosti pa me zvuk asocirao da sanjam to. kako volim taj trip, uvek neku nebulozu od poruke sanjam, nikad ništa povezano sa stvarnom porukom
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Da me Vučić zove na telefon i naređuje mi da se zaposlim. :hypno:
Korisnikov avatar
By Markiza
Konstantno sanjam poslednje momente uoči sudara sa nekom Melanholijom. Sunce i neka VELIKA planeta koja nam ide i susret.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
otkako sam počela da gledam lost girl pred spavanje jako zanimljive snove imam
sve nešto tako isprepleteno magijom :love: mrzi me da pišem
Korisnikov avatar
By Kentaura
Oh... nocas gomila snova, zanimljivih...:D
Uglavnom, svi su jako dugacki, nelogicni....:D
Evo jedan :
Prilazim svojoj kuci(i kako imam poslovni prostor, poprilicno veliki), primecujem gomilu ljudi koja izlazi i u lazi, nosi pice, grickalice....mislim se, "Jbt, kakva ovo dzungla ovde " :veverica: ...Prilazim vratima, primecujem da su svi ljudi LGBT opredeljenja :zastava: , obrijanih glava, cirokane, cupavih, ispeglanih, polovicno obrijanih...(inace, niko nema pojma da je to moja kuca) :D Ulazim u sopstvenu kucu kad ispred mene 3 bivse, poredjale se ko kobasice, narogusile se, u fazonu:"KOji ce ona ku*ac ovde?!" ...Dohvatam jednu za ruku i izbacujem govoreci:"Izlazi napolje, nije ti mesto u mojoj kuci"... :hand: za njom izlaze njene drugarice(moje druge dve bivse) i vracaju je unutra. Odjednom se nalazim s druge strane prostorije(napolju)i nogom drzim vrata koja bivse guraju, da me izbace... Je*em im sve po spisku, ulazim, (kao imam nenormalnu snagu :oklagija: )i izbacujem jednu, i tako odlaze sve tri....
Posle nekog vremena silazim kod mojih u prizemlje i pitam sta se desava, gde mi tata govori:"Nije Stile(kafana ispod moje kuce)radio danas, nisu uspeli da iznajme prostor, pa im ja iznajmio nas"...samo sam se zapitala da li shvata da su svi 'u fazonu'..WOW, samo se pitao sto su svi ko cudaci haha...
Odjednom se nalazim ispred kuce, sedim na stolici. Iz taxija izlazi devojka koja ide ka meni u fazonu"Sta trazis ovde?!"....opet moja bivsa...neka tamo....WTF?! tu joj objasnjavam gde je dosla i uvodim je medju guzvu gde pocinje da igra, uvijajuci se ispred mene...
ONDA SAM ZACULA ZVONO TELEFONA, drugaricu pored sebe koja se dohvata istog i javlja se(pregovara za posao)... Dok je razgovarala, skoncentrisem se na san koji mi je upravo prekinula :avalon: (mislim se u sebi, da nije ona uvijala pored mene :D ) ...prekida, pita me da idem sa njom na razgovor......"aaaaaaaa, zar saaaaaad? :rida: " .... "Za koliko je taj razgovor, kad?"...Ona:"Za sat.Hoces sa mnom?".....Ja:"Pusti me jos 5 minuta da nastavim san, molim te, pa idemo... :mad: :meduza: ...a posle cu ti ispricati sta sam sanjala...
Nastavljam da spavam :spava: i onda pocinje prica o Palminim zirafama....(GDE SI SAD DA ME BUDIS????? :avalon: )
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam kupila 2 kile breskvi koje su zapravo bile kajsije i bile su u džaku ko da imaju 20 kila
i da mi je mama umrla.
a juče sam sanjala da mi je baba umrla.

danas ću verovatno ja. :bye:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nažalost da. sanjala sam da mi je mače pokupilo nekog parazita i da je ono bilo na samrti..

ja ne znam više šta je ovo :shrug:

i nešto mnogo kul sam sanjala kao neki srednji vek i borbe neke bla bla i spašavala sam neku devojku i dobro nebitno to nego sam se vrtela na razboju i znala sve poteze baš sam bila faca i pratila sebe u slowmoušnu. mnogo je kul osećaj bio, ko matriks. znala sam da će ponovno gledanje filma da se isplati

a da, sad sam se setila šta još. da sam se probudila i na terasi mi blejao neki ogroman pas i ja kao wtf i pogledam dole sa terase kad ono neko udruženje za udomljavanje životinja. i ja siđem i krenem tu da se svađam sa njima kao prvo kako su ušli kod mene u stan drugo kako su mi ostavili tu životinju bez dozvole treće da li su oni svesni da ja idem kući za 3 dana šta ta životinja tu treba da radi da umre?!?!? i tu se svađali i kaže mi ta žena kao pa to je mali pas možeš da mu ostaviš hranu za to vreme dok ne dođeš opet, a de je mali pas, veći je od mene bokte. i tako nešto bla bla, opasno smo se posvađali.

i sanjala sam da su neke dve ribe spavala pored mene u krevetu i one tu nešto krenule da se maze, ljube, a ja kao boli me kurac, spava mi se, okrenula se i kuliram ih i ova što je bila do mene me nešto zagrli kao s leđa i bila je hladna ko led sunce ti jebem ali baš mi prijalo to pošto se ja budim koliko je meni toplo dok spavam. no nisam im se priključila ipak ali baš sam fino spavala tako sa rashlađenjem
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Da sam je poljubila... Veoma lep san btw, ali isto tako i nepozeljan. To sad znaci da ja zelim da je poljubim a ja ne zelim to da zelim. Jao. Zamotah se...
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!