- 14 Apr 2012, 23:53
Nisam proveravao gs mail mesecima...
-----
From: Haos Haos gayserbiahaos@rocketmail.com" target="_blank
Apr 11 (4 days ago)
to unic0rn, forum
?????????????????????????????????
Po kojoj osnovi ban
da nije slucajno po onoj po kojoj banujete ceo provajder na chat-u
imam mobilni net, dalje bi bogovi forumski i chaterski trebali da znaju sta to znaci
a ne da nas maltretirate na ovom sajtu takvim glupostima.
Drugi razlog mi ne pada na pamet a ovo je zaista slika i prilika lgbt lica i nalicja.
Divni ste!!!!!!!! Zahvaljujuci vama ovako nam je kako nam je a lepo nam je nema sta!!!!!
Razvlaci vas onaj grozni Kurir a tome su krivi samo moderatori foruma poput Iris i aktiviste koje tek imaju moc da nam svima sjebavaju zivot vise od svih Dveri, SPC i Obrazovaca na ovom svetu.
Nadam se da ste srecni zbog toga i da cete dobiti sto pre zelenu kartu pa da odete i pruzite sansu
lgbt populaciji jadne Srbije da mozda imaju bar kakva takva prava.
Jos jednom bravo Iris, bravo GS, bravo za ceo tim. Bravo za svako zlo koje nam svake sekunde cinite!!!
Argumenti kojih nemate ni za jedan nas problem govore u prilog svega sto sam napisala i opet
to sto radite mozete raditi jedino i jedino u Srbiji, na nasu zalost.
Toliko od mene. Ima drugih koji ce se baviti vasim "radom", vasim sajtom i vasim zlom koje nigde ne postoji na svetu. Ima drugih!!! A vama ugodno pisanje uz vetar u tom privatnom forumu za koji nisam verovala da je privatan
i da pustate novajlije samo da bi se izdrkavali na njima. Nisam verovala!!!!!!!!!!!! Moja greska, jbg.
Dacu sve od sebe da upoznam javnost sa problemom i postedim buduce novajlije. Vreme je da se cuje za vas!!!
A da je vec pocelo, pocelo je!!! )))))
----- Forwarded Message -----
From: Haos Haos <gayserbiahaos@rocketmail.com>
To: forum@gay-serbia.com" target="_blank
Sent: Wednesday, April 11, 2012 5:36 PM
Subject: Fw: Pristigla je nova privatna poruka
Malopre sam dobila ovaj mail
i ovu poruku kad pokusam uci na forum
Zabranjen vam je pristup ovom boardu sve do 11 Maj 2012, 17:23.
Molimo vas da kontaktirate Administratora za više informacija.
Ovo je dodeljeno zbog vašeg korisnigkog imena.
Zanima me zasto sam banovana? Tacno zbog kojeg slova i od strane koga?
Mislim da nisam ucinila nista sto povredjuje pravilnik foruma.
Napisala sam 10 postova sinoc i danas ban????????
Da li je na gs iznosenje sopstvenog misljenja razlog za ban ili je nesto drugo?
Moderatorka Iris je potpisana u ovom mail-u pa pretpostavljam da me je ona banovala.
Bilo bi lepo od nje da mi objasni zasto i sa kojim pravom i ako je gs privatni forum
u vlasnistvu moderatora onda bi bilo lepo da ukinete opciju registracije a mi koji nismo
na gs nacicemo nacin na napravimo sajt sa sve forumom i chatom. To bar nije problem
a i cini mi se da je ozbiljna potreba lgbt populacije ovog regiona.
Narodskim jezikom receno - ne valja vam pos'o...
-----
From: Haos Haos gayserbiahaos@rocketmail.com" target="_blank
Apr 11 (4 days ago)
to unic0rn, forum
?????????????????????????????????
Po kojoj osnovi ban
da nije slucajno po onoj po kojoj banujete ceo provajder na chat-u
imam mobilni net, dalje bi bogovi forumski i chaterski trebali da znaju sta to znaci
a ne da nas maltretirate na ovom sajtu takvim glupostima.
Drugi razlog mi ne pada na pamet a ovo je zaista slika i prilika lgbt lica i nalicja.
Divni ste!!!!!!!! Zahvaljujuci vama ovako nam je kako nam je a lepo nam je nema sta!!!!!
Razvlaci vas onaj grozni Kurir a tome su krivi samo moderatori foruma poput Iris i aktiviste koje tek imaju moc da nam svima sjebavaju zivot vise od svih Dveri, SPC i Obrazovaca na ovom svetu.
Nadam se da ste srecni zbog toga i da cete dobiti sto pre zelenu kartu pa da odete i pruzite sansu
lgbt populaciji jadne Srbije da mozda imaju bar kakva takva prava.
Jos jednom bravo Iris, bravo GS, bravo za ceo tim. Bravo za svako zlo koje nam svake sekunde cinite!!!
Argumenti kojih nemate ni za jedan nas problem govore u prilog svega sto sam napisala i opet
to sto radite mozete raditi jedino i jedino u Srbiji, na nasu zalost.
Toliko od mene. Ima drugih koji ce se baviti vasim "radom", vasim sajtom i vasim zlom koje nigde ne postoji na svetu. Ima drugih!!! A vama ugodno pisanje uz vetar u tom privatnom forumu za koji nisam verovala da je privatan
i da pustate novajlije samo da bi se izdrkavali na njima. Nisam verovala!!!!!!!!!!!! Moja greska, jbg.
Dacu sve od sebe da upoznam javnost sa problemom i postedim buduce novajlije. Vreme je da se cuje za vas!!!
A da je vec pocelo, pocelo je!!! )))))
----- Forwarded Message -----
From: Haos Haos <gayserbiahaos@rocketmail.com>
To: forum@gay-serbia.com" target="_blank
Sent: Wednesday, April 11, 2012 5:36 PM
Subject: Fw: Pristigla je nova privatna poruka
Malopre sam dobila ovaj mail
i ovu poruku kad pokusam uci na forum
Zabranjen vam je pristup ovom boardu sve do 11 Maj 2012, 17:23.
Molimo vas da kontaktirate Administratora za više informacija.
Ovo je dodeljeno zbog vašeg korisnigkog imena.
Zanima me zasto sam banovana? Tacno zbog kojeg slova i od strane koga?
Mislim da nisam ucinila nista sto povredjuje pravilnik foruma.
Napisala sam 10 postova sinoc i danas ban????????
Da li je na gs iznosenje sopstvenog misljenja razlog za ban ili je nesto drugo?
Moderatorka Iris je potpisana u ovom mail-u pa pretpostavljam da me je ona banovala.
Bilo bi lepo od nje da mi objasni zasto i sa kojim pravom i ako je gs privatni forum
u vlasnistvu moderatora onda bi bilo lepo da ukinete opciju registracije a mi koji nismo
na gs nacicemo nacin na napravimo sajt sa sve forumom i chatom. To bar nije problem
a i cini mi se da je ozbiljna potreba lgbt populacije ovog regiona.
Narodskim jezikom receno - ne valja vam pos'o...