Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LoniUlažem protest iz proceduralnih razloga, naime, nema korisnika po imenu i prezimenu Dišan Maljković, te stoga tražim da se Lonijevi glasovi brišu i ne uzimaju u obzir pri sabiranju.
Dišan Maljković,
E sad idemo legalitetno...
Originally posted by *deni*
To je krajnje proizvoljna tvrdnja, koja jedino potkrepljena poenima može da bude uvažena i validna.
Originally posted by *deni*Ne uvažava se.
Originally posted by LoniUlažem protest iz proceduralnih razloga, naime, nema korisnika po imenu i prezimenu Dišan Maljković, te stoga tražim da se Lonijevi glasovi brišu i ne uzimaju u obzir pri sabiranju.
Dišan Maljković,
E sad idemo legalitetno...
Originally posted by Loni
No čuvajte se jer mi je Deni prepustio da ja otvorim finale.
A moje pravilo je da po obračunu polufinalnih glasova 31.decembra svi koji nisu glasali budu kažnjeni sa 10 minus bodova.
Originally posted by Lonicak ni to vise. sjetio sam se da sam zaboravio ( ) galateju, pa sam onda revidirao bodove.
Popaye zasad ima samo bodove koje je dao samom sebi.
Originally posted by Loni
Originally posted by Lonialo bre, koja je to fora da se menjaju pravila svaki cas. i ako se jednom glasa koja je fora da se glasa ponovo. nepravda! onih 0.002 poena da si mi uracunao u zbir inace cu da pozovem sve forumase na bojkot!
O hvala lepi Lolo :-)
Volim kad se tako glasa. Za lidere klanova.
Ne za podržavaoce.
Nego da vas zamolim. Pišite pune nikove. Ne Hlevdija već Hlaefdige da ne zbunjujem kompjuter. Malo pre je sirotan sabirao posebno.
I da. Pošto se glasa po evrovizijskom principu, postoji 4.
Pola njih preskaču 4 boda, a pola upisuju.
Bodovi su 1,2,3,4,5,6,7,8,10 i 12.
Sad nije bitno jer je samo polufinale pa te četvorke neće biti presudne, ali u finalu ćemo staviti strože.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!