Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
pwe je upropastio mnogo mmoa, previse su greedy
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pwi :love: mislim da tamo imam muža kojeg sam zaboravio :'( ili to nije pwi. Al mislim da jeste. U svakom slucaju davno zaboravljeni muž
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
meni se pola pwi-a sastojilo od kurvanja za iteme :love: gud times.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sanjao da mi je AnrdieExilia došla u goste i toliko smo se oždrali kolača. Ostao je dogovor da u ponedeljak idemo kod nje, naravno opet na kolače.

Ah što volim ove moje random ničim izazvane snove :love:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
drugome, ne. san je tu da bi nesto saopstio tebi.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Um, ne mogu da se setim baš svih detalja, anyways, poenta sna je saznanje da je Bog stvorio ljude da bi mu vraćali svetlo koje je Lucifer ukrao od njega. Znači čovek umre, duša ode kod Boga i on uzme svoje svetlo i duša nestane. Tako da nema govora o božijoj ljubavi i sl stvarima. We're all just drones.
Korisnikov avatar
By mOwbid
pa kao i obično... spremala sam se negde jako dugo i puno i nikad nisam otišla.. a mama mi je kupila neku uniformu, kao star trek nešto, bila sam presrećna. :nope:
Korisnikov avatar
By Trilian
u kuhinji sam i prilazim šporetu i čujem nešto, bacim pogled na policu kad tamo gore miš... cimnem se... stvor se polako okrene i skontam ja da on ima facu ko lemur, slično tome... i gleda me, zbunjen čini se, ne zna da li da pobegne ili sam bezopasna... i tako, gledali smo se :D
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Sanjala da vozim autobus... bratee, ako je u snu onako komplikovano, mogu samo da zamislim kako je na javi xD :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
sanjao sam najboljeg druga iz osnovne, koga nisam video godinama, skoro sve vreme smo pricali nesto o knjizevnosti.

jutros mu poslao poruku na fejsu, on mi rece da dolazi kuci sad za vikend pa cemo konacno da se vidimo. bas mi je drago sto sam ga sanjao. :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
neću da pričam o tome.

dobro hoću samo jer ne znam kako to da guglam da protumačim pa možda mi neko ovde kaže
sanjala sam da imam mali kurac.

?

a prekjuče sam sanjala da sam našla malog slona i dovela ga kući. kao slon lutalica šta..
pa sam se cimala gde bih mogla da ga smestim, nisam htela u zoo vrt jer mi je jadno, a nisam znala kako da ga transferujem u afriku pa sam rešila da ga zadržim. u kući. kao ima dovoljno mesta
Korisnikov avatar
By Hellas
^ za ovaj prvi san bi trebalo da znaci da postajes svesna svoje "muske" strane i da ona dolazi do izrazaja. A sta si radila sa njim, u snu? :D to sigurno nije ceo san.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nije. :D

pa čekaj jao AHAHAHHAH znam šta je :smeh: zaboravite.
zanimalo me je što je sad bio mali inače dešavalo mi se ovo već dva tri puta

uglavnom baš je čudan osećaj i malo mi je žao muškaraca ako je stvarno tako nah
Korisnikov avatar
By Trilian
sanjala sam da sam stavila stvari u mašinu za veš i uključila je

:neznam:
Korisnikov avatar
By mOwbid
igrali smo neki kviz i ja sam sve vreme plakala :shrug: al ko kobila
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Sanjala da sam otisla u neki aikido klub i tamo se zakacila sa nekom likusom, ona htela da me bije, na kraju nas trener stavi da radimo sparing i ja je naravno polomim ^^ A sta cu, istiniti su mi snovi :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
imala sam neku jako lepu plavokosu bebu i grlila sam je i krenula sam da se budim a htela sam još da je grlim i onda sam tako nekako pokušavala da se održim u nekom polusnu da se ne probudim i kad sam se probudila skontala sam da grlim jastuk

a baš sam jako jadna ovako kad ne viđam mačketine danima ;(((

ee da setih se sad kad sam kod mačaka. sanjala sam i da sam naišla na male mačiće kod jednog mosta u babinoj ulici i bili prekriveni nekom kesom i bilo ih desetak komada dve mačke se omacile još krenula kiša da pada a oni maleni i nisam smela da ih nosim kući duša mi se pocepala
Korisnikov avatar
By Tungi
Sanjao sam kako mi Madeleine Stowe prodaje nekakvu kućerinu u Tudor stilu, i kako me vodi iz sobe u sobu u kojima ama baš ništa nema, samo goli beli zidovi i poneki kredenac.
Potom.. Radnja u biblioteci. Bibliotekar Japanac me proziva preko reda i pita me da li sam pre nekoliko dana bio i tražio nešto od Williama Butlera Yeatsa, ja odgovaram nešto kao 'ne, to sam nabavio, treba mi neka druga knjiga', ne sećam se koja i on me vodi do neke prostorije gde se ta knjiga nalazi, ali moramo tiho, na prstima da hodam, jer u susednoj sobi spava upravnik biblioteke (valjda). U trenutku kada stižemo do police sa knjigama, prestaje da postoji i taj Japanac i taj upravnik koji je zaspao na sofi, ruke obešene preko noćnog stočića i biblioteka, a pored mene je neka devojka čija je majka Katharine Hepburn zapravo na toj sofi i moramo polako da se provučemo do njene sobe kako bi ona uzela cigaretu.. Dolazimo do tamo, nalazi na podu nekakvu cigaru s belim filterom, pali je i već čujemo korake Katharine Hepburn kako se približavaju sobi. Iskačemo kroz prozor i nalazimo se na nekoj njivi, blatnjavi do kolena i bežimo kao od nje da nas ne vidi, i odjednom na prozoru se pojavljuje Marlon Brando koji gleda za nama, a u susret nam ide Rock Hudson koji ovu moju prijateljicu hvata u zagrljaj.. :Tu sam se i probudio. Još tripoznije snove sam imao pre ovog, al ne mogu da se setim :lud:
By Aven
Kako mi je profesor kemije iz srednje rekao da pred kolegama iz razreda legnem gola na stol i oslikam se kao Mystique iz X-Mena.

Slika
Korisnikov avatar
By badu
penzioneri me napadali
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
BRUKSIZAM. PA SAM SE PROBUDILA I OPET BRUKSIZAM. I ONDA OPET ZASPALA I TAKO ŠESNES PUTA I ONDA SAM KONAČNO ODUSTALA OD SPAVANJA ČISTO DA VIDIM KOLIKO DUGO ĆU DA VUČEM SAD GLAVOBOLJU OD TOGA. e, neka crkne.

a ovako ispresecano čega se sećam

sanjala sam tri svoja ljubimca koji su nestali u proteklih.. pa 20 godina. dva psa i jedan patak. kako sam naišla na video gde sam ih snimala sve zajedno iako sam ih imala u skroz različitim periodima. pa da li postoji još neka stvar koju mogu da izvučem iz prošlosti DA LI POSTOJI zašto moram svake jebene situacije da se sećam o jebote

onda mi se ponovio san koji sam pre sanjala da je neka podmornica plivala severnim ledenim okeanom i spašavali su gomilu dece i neka deca nisu htela da uđu i umrla su tu smrzla se a neka deca su ušla do pola, onako virila kroz prozor i kako je podmornica krenula da tone ja im vikala da uđu skroz i tako me neka panika hvatala i baš pre nego što je skroz zaronila oni ušli. glupa deca.

onda sam sanjala ne znam ni ja šta je to bilo. neke rođake porodicu društvo iz srednje osnovne sve se tako izmiksovalo i bili smo u nekom hotelu i onda mi se odjednom preusmerio pogled na san iz vazduha pa kao da sam igrala simcity kuda sam gledala tu se izgrađivalo nešto i pravio neki bazen i tu je kao trebalo da bude žurka neka štagod
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ajd da zapisem negde ..

Na ulici sam blizu mosta prolaze kola ali retko. Mene boli uvo posto mogu da lebdim (to u skoro svakom snu ). Dva decka mojih godina ali malo mladji od mene igraju nesto sa nekim konopcima, lastizima i loptom (izmislio sam neku novu igru ocigledno u snu). Jedan mi je sladak. Uobrazen je i prica kako je bogat. Nervira me i ja se mesam nesto oko tih lastiza. Odlazim u wc za njim i zakljucavam ga u kabinu a ja stojim ovamo spolja neko vreme. Kad odu ljudi ja ulazim unutra kod njega. On se trese ja mu kazem da mu necu nista i krecem da ga ljubim ali on se onda nesto osilio i gura mi glavu na dole i ja se tu probudm.

A generalno sam nesto lose spavao okretao sam se stalno. Sanjao sam jos nesto ali se ne secam bas, znam da kad sam se probudio bio sam umorniji nego kad sam legao.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
jao, sanjao sam jeremija nocas..
lezali mi tako, pricali dugo, u jednom trenutku mi je prisao i poljubio me. mnogo zesci osecaj kada te neko poljubi u snu, a pritom je i san bio vivid. poljubac ne osetis samo usnama, vec celim telom, mnogo je bolje nego uzivo...onda sam se probudio i izbedacio ko nikad. :sigh:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!