Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by someone
I shta bi na kraju,ima li tog sexa ili nema?Ko koga **** ovde?
Originally posted by Winter
e pa eto toliko o svima vama zajebantima...sex dejt hepnd...la la la la la la la
e pa eto toliko o svima vama zajebantima...sex dejt hepnd...la la la la la la la
Originally posted by WinterAko nije sa onom sa kojom je trebalo...
Originally posted by AndjelikaOriginally posted by Winter
Blagis se tebi...
... ja sam i dalje resh..
http://www.labris.org.rs/pojmovnik/seks ... tnice.html
Originally posted by DarkAngel;)Originally posted by AndjelikaOriginally posted by Winter
Blagis se tebi...
A da ti uzmes i objasnis tvojoj dragoj polovini da ces poceti da spopadas devojke na ulici ako ona ne preduzme nesto?
Probaj sa nekim tehnikama :
Originally posted by AndjelikaOriginally posted by DarkAngel;)Originally posted by AndjelikaOriginally posted by Winter
Blagis se tebi...
A da ti uzmes i objasnis tvojoj dragoj polovini da ces poceti da spopadas devojke na ulici ako ona ne preduzme nesto?
.... probala... Kaze da me trese zakasneli pubertet....
Kako legnemo tako zaspi...
Da li to znaci da joj nisam interesantna ili je samo upala u
neku aseksualnu fazu...
... mene hormoni razvalise. Jos sam u PMSu... eh...
Originally posted by DarkAngel;)Hvala na razumevanju... i nije neki off, sasvim je u skladu sa temom ....Originally posted by AndjelikaOriginally posted by DarkAngel;)Originally posted by AndjelikaOriginally posted by Winter
Blagis se tebi...
.... probala... Kaze da me trese zakasneli pubertet....
Kako legnemo tako zaspi...
Da li to znaci da joj nisam interesantna ili je samo upala u
neku aseksualnu fazu...
... mene hormoni razvalise. Jos sam u PMSu... eh...
Ako nastavi da te kulira, mislim da ce i nju dobro protresti takav stav...
Izvinjavam se na offtopic-u, ali shvatam dramaticnost situacije
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!