Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Delete
Mis`im, kad vec svi pripadnici lgbt populacije imaju pravo da trave dozvolu za nabavljanje vatrenog oruzja jer se osecaju nesigurno.
Čekaj, ovo mi je novo. Od kad to? Kako smeju da te pitaju da li si gay ili ne?
Kako znaju da neko to neće da zloupotrebi da bi došao do dozvole?!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam cula od Dragane veceras, da je grupa navijaca usla u autobus, da su videli ribu koja im je licila na lezbejku i da su je tukli pola h pred svim putnicima, i niko joj nije pomogao! :uplasen: :uplasen: :uplasen:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne bre, pa ona je to veceras pricala u Utisku, ja sam to od nje cula..
Korisnikov avatar
By Madonna
:iskolacen:

sta su ovi ljudi radili.. kako su oni ta goveda vaspitavali... gde su bili.... ooooooooooo :sarana:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne znam...

Jednostavno ne znam odakle im tolika kolicina mrznje, agresije i zlobe!
Nije mi jasno odakle se ta ogromna kolicina crpi!
Korisnikov avatar
By Mars
Da, da, da. Ličila im.

Ja se samo nadam da se neko od roditelja koji su gledali emisiju - da će se zamisli da to isto sutra može da se desi i njihovom detetu.
Pri formiranju mišljenja o obrazima, dverima, lazarima i sličnim.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Mars
Da, da, da. Ličila im.

Ja se samo nadam da se neko od roditelja koji su gledali emisiju - da će se zamisli da to isto sutra može da se desi i njihovom detetu. Pri formiranju mišljenja o obrazima, dverima, lazarima i sličnim.
Ali LICILA im je ! Mozda devojka i nije lezbejka jbt! :shok:
Korisnikov avatar
By Mars
Da, da. Svako misli da svakog može da bije.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Odvratno mi je u stomaku od ove price!
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ma jbg takve stvari su se dogadjale i ranije...ne bih se sada traumirala tim pricama.Meni je malo cudno d abas sad odjednom budu pretuceni ovi Francuzi,pa ovaj australijanac...pa ovoliko obrazovaca...sve mi ovo ima neku politicku pozadinu..sto se mene tice mnogo se sada prica o gay paradi...makar im je svima koji nisu ni pomiljali o ovome...ovih 7 dana to bila glavna tema...zaista imam vere da ce sledece godine biti mnogo mnogo bolje...ali tada treba svi da izadjemo i da damo podrsku... :tushe: :B
Korisnikov avatar
By Mage
Haha...

I ja navijam za tebe, Zwezdice. Ali ajde mi, što smo svesni da smo ugroženi...al eto ta cura, i ko zna koja sledeća kojoj NA PAMET neće da padne da je neki tamo skot identifikuje kao ovakvu ili onakvu....i ONA će da dobije batine.

Sprej obavezno.
i sprej... i bokser! Jednom kad mlatneš nekog u facu sa time neće ti više ustati! Provereno :die:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Zwezdica
Ne znam...

frutracija nad svojim promasenim zivotom, praznim detinjstvom, od loseg oca i jos gore majke, dezorijetisanost u ovom postapokalipticnom drustvu u tranziciji bez hijerarhije vrednosti...razocarnost u sve.

Tu naravno postoji i mobilizacija mladjih narastaja - ili si sa nama ili si picka koja je protiv nas i koja samo ima sanse da krvavo zavrsi. Getoizacija.

Revolucija 2000te nas je naucila da se sve moze postici na ulici ako nas je dovoljan broj.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by antibiotic
ili si sa nama ili si picka koja je protiv nas
E, to! Ako nisi nas, onda si izdajnik! Sto je onda legitiman razlog za sve i svasta...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by antibiotic
Ne znam...

frutracija nad svojim promasenim zivotom, praznim detinjstvom, od loseg oca i jos gore majke, dezorijetisanost u ovom postapokalipticnom drustvu u tranziciji bez hijerarhije vrednosti...razocarnost u sve.

Tu naravno postoji i mobilizacija mladjih narastaja - ili si sa nama ili si picka koja je protiv nas i koja samo ima sanse da krvavo zavrsi. Getoizacija.

Revolucija 2000te nas je naucila da se sve moze postici na ulici ako nas je dovoljan broj.
Odlično rečeno... Takve treba sažaljevati, ali i strpati u zatvor gde im je i mesto. Tamo su "među svojima".:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam cula od Dragane veceras, da je grupa navijaca usla u autobus, da su videli ribu koja im je licila na lezbejku i da su je tukli pola h pred svim putnicima, i niko joj nije pomogao! :uplasen: :uplasen: :uplasen:
Jebote. Ne mogu da verujem.

Jos uvek nisam pogledala utisak, jer znam koliko cu se nervirati.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5C3k7XE1 ... PL&index=3[/youtube]

KANDA KODZA I NEBOJSA - PROCI CE I NJIHOVO

Nemoj mi reci da je Babilon jedini odgovor
Nezgodno je vreme, ma da, ma da
Nezgodno je vreme, samo da ne ostanem zatvoren

Proci ce i njihovo

Izagnavsi me, oni su oko mene
Oci su svoje uprli da me obore na zemlju
Oni su oni, kao lav koji hoce da rastrze
Oni su oni, kao lav sto sedi u potaji

Moram da zauzmem stav
Sa svake strane, moram da zauzmem stav
Nema vise vremena, moram da zauzmem stav!

Dve hiljade puta, siguran
Dve hiljade godina, siguran
Dve hiljade puta, dve hiljade godina siguran
Dve hiljade godina, dve hiljade godina siguran
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Delete
Mis`im, kad vec svi pripadnici lgbt populacije imaju pravo da trave dozvolu za nabavljanje vatrenog oruzja jer se osecaju nesigurno.
Čekaj, ovo mi je novo. Od kad to? Kako smeju da te pitaju da li si gay ili ne?
Kako znaju da neko to neće da zloupotrebi da bi došao do dozvole?!
Ne pitaju te za sexualnu orijentaciju, nego zasto zelis da kupis oruzje. Da bi skratio pricu i izmisljanje zasto zelis da ga nabavis, samo napises da si gay i zbog toga se osecas nesigurno, pa zelis da kupis vatreno oruzje u svrhu samoodbrane i odbrane drugih lica i vlastite imovine.
Korisnikov avatar
By Mars
Vidi vidi vidi vidi ti to.
Korisnikov avatar
By Blady
Sada sam ok, posle onih emisija od juce...
Korisnikov avatar
By Mars
Moram da kažem i da mi jako fali prisustvo teta Daliborke u ovim teškim danima.
Njena mudrost, njen vedar duh...Mnogo bismo lakše sve ovo podneli da je bila tu.

Jedva čekam da je vidim.
Korisnikov avatar
By blabla54380
s jedne strane mi je drago jer se dobio odgovor o pitanju "moci" drzave i bez povrdjenih, nastradalih. sa druge strane mi je krivo jer iako sam bio protiv prajda, ipak (posto se ucim da nisam ja uvek u pravu :smeh: ) mi je zao sto neko ko je izabrao prajd za nacin nije uspeo da ga realizuje.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Nervira me ali MNOGO ME NERVIRA nesloga u redovima gay populacije :( mislim na aktiviste, to moze da se kontrolishe a politika i debilizam ne mogu.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Originally posted by Inner-Smile
Nervira me ali MNOGO ME NERVIRA nesloga u redovima gay populacije :( mislim na aktiviste, to moze da se kontrolishe a politika i debilizam ne mogu.

posebno je interesantno i na forumu kada neki forumas kaze svoje misljenje koje se ne slaze sa vecino i onda krecu svi redom da ga pljuju umesto da iznose svoje stavove:nono:
Korisnikov avatar
By Madonna
sleeping jel mozes da nadjes takav primer pls? bas bih vol'o da iscitam
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:hmm: Potpuno se osecam kao Don Kihot! I kapiram da ce nam desedencija zbog ovoga biti krajnje neobrazovana i nakazna u smislu da nece ni znati koliko smo se borili za jedno veliko "NISTA"!!!

Uzas! Bas se osecam izbedacenom, i determinisali su se ocigledno ZA nasilje!! (A kao satro, za nasu bezbednost!) , i ta drska LAZ me je jako isprovocirala!
a pritom me je iznervirala i ona sto je izjavila,citiracu (koliko se secam):....Da setamo po tamo nekoj livadi..." Pa piz*a ti mat***A , na toj livadi je pevala Madona you stupid!
Nekada su se deca cveca, koja su se u to vreme isto borila za nesto okupljala po ogromnim parkovima, i bilo im je jos lepse!!
Ne,ne..Ovo je strasno!!!!!
Nemam vise reci...stvarno..!!!!!: BESNIM:

nERVUS RERUM MI JE PUK'O I kao sto je lepo receno:
Naturalia non sunt Naturalia non sunt turpia

(prev. "sto je prirodno, nije ruzno)
A ja sam se jako razocarala u prirodu u tom trenutku!:nokti:
By J...
Originally posted by *_Eskarina Gejl_*

a pritom me je iznervirala i ona sto je izjavila,citiracu (koliko se secam):....Da setamo po tamo nekoj livadi..." Pa piz*a ti mat***A , na toj livadi je pevala Madona you stupid!
Ta neka je takodje i rekla da je smisao prajda simbolicna integracija gay ljudi u drustvo a njihovo pojavljivanje na glavnim gradskim ulicama jedino nosi takvu poruku a i svuda u svetu se parade odrzavaju na taj nacin, nikad u nekim parkovima. Sto se tice dece cveca koju pominjes, oni su simbolicno bezali od tadasnjeg konzervativnog drustva u parkove dok gay ljudi zele da ovo danasnje konzervativno drustvo promene. Razliciti su tu ciljevi u pitanju.

Inace, cak i da jeste bilo na vreme organizovano (a kazu da nije) meni Usce izgleda kao mnogo vise rizicna lokacija nego grad, narocito zbog toga sto tamo policija ne bi imala da cuva nikakve objekte kao sto je slucaj u gradu pa bi bili verovatno jos opusteniji sto se tice cuvanja ucesnika parade (ionako su Dacicu na prvom mestu bili objekti po gradu a tek onda bezbednost ucesnika).
Korisnikov avatar
By Heartkiller
S jedne strane mi je drago, sto je otkazana, zbog svih sranja koji su mogli da se dogode, a s druge strane mi je jako zao... :ozbiljan:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!