Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

da li bi voleli da ste str8?

da
52
26%
ne
95
48%
nisam gay
7
4%
ne razmisljam o tome
43
22%
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Hm...
Nisam preterano razmisljao o ovome.

Da sam hetero, verovatno ne bih bio osoba kakva sam sada. A biti i zeleti biti nesto sto nisi, potpuno je besmisleno. Sasvim mi je lepo u sopstvenoj kozi. Niti zelim, niti bih mogao da budem u nekoj drugoj...

Rascistio sa sobom ko sam i sta sam, tako da je moj odgovor: NE!

:)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jao, ne, zaboga. Najgora opcija bi bila kada bih preko noci od lezbejke postala strejt, i pritom ostala svesna svog predjasnjeg, tada vec iscezlog kulnesa.

Tacno mogu sebe da zamislim: strejt tinejdz kokoska koja ne zaklapa o svojih 17 propalih veza za nekim samoproklamovanim jebacem srednjoskolcem. Bila bih jos dosadnija nego sto jesam. Ew.

Mada, sad kad malo bolje izrovarim po mozgu...nisam bila mnogo bolja pre neke 4 godine. :kesa:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne, ali bih voleo da nekad u zivotu postanem bi. Nije mi to nikakva zivotna zelja nego eto, imao bih vise izbora, samo zbog toga.
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Originally posted by Vetur úlfur

Ne, ali bih voleo da nekad u zivotu postanem bi. Nije mi to nikakva zivotna zelja nego eto, imao bih vise izbora, samo zbog toga.
Eh, nije tako lako biti biskvit...
Mislim ja jesam i drago mi je, i kad sagledam cini mi se to ko najbolja opcija i ne bih je mijenjao, again: I feel special :kralj: , ali ima tu milion komplikacija :P
By Glasnik
Mislim da je jedini aspekt hetero-stanja zbog kojeg bi se dvoumio imanje dece. :shrug:

Ali pošto sam ovo što sam, a iz ove kože se ne može, preostaje mi da volim sebe i idem dalje. (i nadam se da ću imati mogućnost usvajanja) :zastava:

Sve je ovo jako šbb-kbb...
Korisnikov avatar
By Loni
Na žalost niko od nas ne zna mnogo o životu i smrti.

Ako je ovaj život zaista jedini - voleo bih da sam strejt jer je takav život mnogo lakši.

Međutim, ako je ovo samo jedna moja reinkarnacija, onda nemam ništa protiv toga da je celu provedem kao gej.
Time ću možda proširiti duhovne vidike upravo zato što ću sagledati bivstvovanje iz jedne posebne perspektive.
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
Glasao za 4. opciju
Nisam razmishljao o tome, i necu, nema svrhe.
Ne mogu ni da zamislim sebe kao srt8 decka, a kamoli da lazem nekog da sam str8.
Naravno da biti gay ima dodatnih problema, ali jbg, zivot je surov, mada imamo i nekoliko problema manje: nema nezeljenih trudnoca, nema pritiska okoline shto se tiche stupanja u jebenu brachnu zajednicu (ovo je samo za out-ovane), imamo vishe vremena za sebe i svoj zivot jer nemamo dechurliju koja jurcaju i slinave, ne gojimo se u braku jer... da... jos uvek nemamo...mogucnost da se gojimo u braku... mmmm i to bi bilo to, nicega vishe ne mogu da se setim... :sigh: :nazalost: Mogu li sad da glasam za 1. opciju? :hmm: :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Duki The Bitch

mada imamo i nekoliko problema manje: nema nezeljenih trudnoca, nema pritiska okoline shto se tiche stupanja u jebenu brachnu zajednicu (ovo je samo za out-ovane), imamo vishe vremena za sebe i svoj zivot jer nemamo dechurliju koja jurcaju i slinave, ne gojimo se u braku jer... da... jos uvek nemamo...mogucnost da se gojimo u braku... mmmm i to bi bilo to, nicega vishe ne mogu da se setim... :sigh: :nazalost:

:nope:

Bas nicega vise? Nijedne gluposti kao dodatak ovim prethodno spomenutim?
'Ajde, napregni se srce. U Karleusino ime. :mazi:
Korisnikov avatar
By acid drop
ne, volela bih da sam bi. al' ni ovako nije loše.
Korisnikov avatar
By taurus
da,verovatno bi sprcao i neko dete do sada
Korisnikov avatar
By IanXS
Ne.

Voleo bi kad bi svako mogao otvoreno, da kaze sta je. Ja sam gay i lepo mi je ali samo dok sam sakriven sa mojim, nazalost. Nadam se boljem vremenu pa da niko nece trebati vise da krije sta voli i koga voli.
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by Duki The Bitch

mada imamo i nekoliko problema manje: nema nezeljenih trudnoca, nema pritiska okoline shto se tiche stupanja u jebenu brachnu zajednicu (ovo je samo za out-ovane), imamo vishe vremena za sebe i svoj zivot jer nemamo dechurliju koja jurcaju i slinave, ne gojimo se u braku jer... da... jos uvek nemamo...mogucnost da se gojimo u braku... mmmm i to bi bilo to, nicega vishe ne mogu da se setim... :sigh: :nazalost:

:nope:

Bas nicega vise? Nijedne gluposti kao dodatak ovim prethodno spomenutim?
'Ajde, napregni se srce. U Karleusino ime. :mazi:
:lol:

Mnogo si ti ovo ozbiljno shvatila, pametnice. :okret:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Mislis, Duki Kucko?
Nije meni to, nego znas...ovde se prica da se uskoro da legalizuju brakove, pa me brine taj pritisak familije koji ce uslediti. I naravno, neizbeznih 15 kg na ovu moju odvec pozamasnu masu :sigh:
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
Jedva cekam da vidim kol'ko ce mi dupe biti kad se podgojim u braku. :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Torry
u mom slucaju 100 % nisam gay ,ali ne bih volela da sam 100 % strejt

iako mi je zivot i samoj po sebi jako konfuzan, onako bi mi bio povrsan....sta znam...ne mogu sebe da zamislim da samo pricam o frajerima, kako da se sredjujem za njih, udaja, deca, brak kao smisao porodice..:nono:
Korisnikov avatar
By 2kune
ja ne bih ali str8eri bi... :giggle: oštrim noževe, popravljam kišobrane, lomim ženska srdca... :mario:
Korisnikov avatar
By bu
ja nisam gay..samo volim devojcice..lol...elem..do skora sam htela da budem strejt..al necu da se menjam..takva sam kakva sam..lepo mi :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Ne!

Mislim da ljudi kod kojih se integrisalo sveto trojstvo, ali ne otac, sin i duh, već zdravlje, ljubav i novac može biti sretan bez obzira na orijentaciju, rod, mesto življenja i sl. :pop:
Korisnikov avatar
By bothways
Nisam glasao jos uvek i ne znam kako bih glasao.

Svakako bi mi zivot bio laksi da sam str8. Ali ne bih se menjao da je moguce, jer bi time nestao deo mene. Iako nisam savrsen (niko nije), prilicno se svidjam samom sebi ovakav kakav sam (u prevodu, moglo bi biti mnogo gore).
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!