Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja sam imao dva drugara koji su dolazili svaki dan kod mene da ih sminkam maminom sminkom....a ja nacifran kao kurva :lol:

posle su hteli da im pokazem penis jer su i oni meni pokazali, ali mi se nije dopalo to sto su hteli pa sam otisao...i nisam im nikad vratio metalne vojnike
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by haemoglobin87

ja sam imao dva drugara koji su dolazili svaki dan kod mene da ih sminkam maminom sminkom....a ja nacifran kao kurva :lol:

posle su hteli da im pokazem penis jer su i oni meni pokazali, ali mi se nije dopalo to sto su hteli pa sam otisao...i nisam im nikad vratio metalne vojnike
Zašto nisi pokazao drugarima pišu?:bj:
Korisnikov avatar
By acid drop
igrala sam fuZbal... naravno uvek sam bila golman, jer nemam pojma. :lopta:
Korisnikov avatar
By acid drop
pa, gay stvari... imala sam ja i lutke i barbike. :D naravno, više sam uživala igrajući basket sa braćom. :smug:

i skupljala sličice fudbalera, imala album. onda sam krenula stranputicom i danas se razumem u fudbal kao baba u 3D tehnologiju.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by mitrandir

Zašto nisi pokazao drugarima pišu? :bj:
nisam hteo, stideo sam se :blush:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by mitrandir

Zašto nisi pokazao drugarima pišu? :bj:
nisam hteo, stideo sam se :blush:

Ahahahahahahahaha. Mnogo si ti stidan :D
By Guion Nerville
Originally posted by acid drop

igrala sam fuZbal... naravno uvek sam bila golman, jer nemam pojma. :lopta:
ja sam se na terenu plasio da me ne pogodi lopta, i najgore mi je bilo kad se desi da neki igrac ocigledno nema kome da dobaci, osim meni. i tako on gleda mene, ja njega, i sta cemo - neminovnost zivota! :drama:

a biti golman :shok: :kosach:
By Guion Nerville
imao sam i panicni strah od basketara. gledao sam davno horor u kome neki lik gadja jednu baku u glavu basketarom, i ona se rasprsne (glava). sta ako se desi da mi neko dodaje loptu a ja je ne uhvatim. :uplasen:

zanimljivo je da se nisam toliko plasio odbojkaskih lopti, cak sam voleo odbojku. mozda je do njihove teksture :misli:
Korisnikov avatar
By Madonna
mene je basketara spucala u glavu na terenu jednom, it was so fun :lol: čuješ neki zvuk, baš je zanimljivo. i 5 sekundi ne znaš šta se desilo :awesome:
Korisnikov avatar
By V25
Imao sam klasične "simptome" igranja barbikama, a pored toga sam obožavao da glumim da se porađam. U svakoj igri u kojoj je učestvovalo više nas morao sam da se jebem a sve u cilju toga da se na kraju uz mučne krike prodim. I onda sam u vrtiću, kad god bi svi oko mene zaspali, išao i drao se: "tumor dojke, rađam trojke!". Bilo je tu do sedme godine trandžiranja, korišćenja maminih cipela (sve dok se nisam razbio na stepeništu). U ovaj deo o trandžiranju ne računam ono skorašnje za potrebe fakultetske vežbe :)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
u da. nosio sam babine stikle (neke brutalne sandale sa stiklom od 10 cm) i haljine + "djerdane"
Korisnikov avatar
By tebra
Znam da sam pevao Cecine pesme... :trazio si sve, sve sam ti dalaaa:

E da, sad me haemi podseti. Jednom sam pokazao drugaru pisu, ali uopste se ne secam zasto.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Originally posted by manjane

E da, sad me haemi podseti. Jednom sam pokazao drugaru pisu, ali uopste se ne secam zasto.
Drug i ja smo jednom upoređivali piše(doduše, imali smo oko 11 godina, to je već kita), bili smo sami na plaži i pričali o seksu.

Tek sam skoro skontao koliko je to bilo gej, jer smo pričali i o kitama drugih ljudi.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Ne ako nisi drugima govorio "Imam kosu kao Širli Templ".
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!