Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KiwiBravo, Kiwi, za ovo imas sladoled od mene...Originally posted by DominionZa nekoga ko ne obraća pažnju na njega, imaš fenomenalnu memoriju ...
@Kiwi - nisam ja proucavao statusa, jednostavno takva psihopatologija se vidi iz svemira....dobro de, da ne preterujem - iz avaksa.
ja sam sa statusom imao par susreta (iskustvo koje mi u zivotu nije trebalo - ali, protiv okolnosti se ne moze). prvi put bilo je na adi kada je destiny pravila oprostaj pred odlazak holandiju - trenutak kada me je status prvi put video i poceo da me karakterise ostatku beograda kao "jedini statusov neuspeh" jer uopste nisam odreagovao niti primetio prisustvo te individue - prepotentno i pretenciozno, drugi put na jednom rodjendanu gde je proveo celo vreme prebacujuci kanale na palmu da bi cuo cecu-jecu, treci put na sred terazija gde je iskocio ispred mene kao cupavac iz kutije izvikujuci moje ime i pruzajuci mi ruku da se rukujemo i zadnji put u alijansi - ovo je sve period od 3 godine.
Originally posted by L-Only
Uopste ne razumem zasto je vazno da li se slusa Ceca ili bilo ko drugi...
Svi ovi danasnji, nazovi frajeri, su carevi splavova i teskog turbo folka...
S obzirom da sam pitanje razumela odlicno - da, Status je hot.
Sve ostalo je nebitno, i covek radi na sebi onoliko koliko misli da zasluzuje....
Dobro mace zasluzuje da se okrenem...
Originally posted by *STATUS*ne, nego VELIKA zabluda:giggle:
Anketa: Da li je *STATUS*...
HOT 9 (16.67%)
NOT HOT 45 (83.33%)
a joj, i slepac moze da vidi da je u pitanju VELIKA zavera
Originally posted by ZoeZoe, da mi je samo znati koji ti zeno imas problem u svojoj maloj glavi pa si se okomila i u ovoj temi najvise komentara dala....
Ma, ja samo imam da kazem
Originally posted by *STATUS*Originally posted by ZoeZoe, da mi je samo znati koji ti zeno imas problem u svojoj maloj glavi pa si se okomila i u ovoj temi najvise komentara dala....
deluje mi kao da govoris iz perspektive nekoga ko me poznaje sto godina...
ajde sjasi malo sa mog penisa, treba ostaviti prostora i drugima da uzjasu i da imaju dovoljno vremena da sjasu.....ne lozim se na zene, tako da nemas sanse kod mene...
Originally posted by Zoehahahahahahaha:smeh:hahahahahaha:smeh: ovo je fenomenalnoooo...Originally posted by *STATUS*Originally posted by ZoeZoe, da mi je samo znati koji ti zeno imas problem u svojoj maloj glavi pa si se okomila i u ovoj temi najvise komentara dala....
deluje mi kao da govoris iz perspektive nekoga ko me poznaje sto godina...
ajde sjasi malo sa mog penisa, treba ostaviti prostora i drugima da uzjasu i da imaju dovoljno vremena da sjasu.....ne lozim se na zene, tako da nemas sanse kod mene...
Moja glava je bas povelika, ili sto bi Jukie rekao "voluminozna", corav si?
Ne poznajem te, ali sam se nagledala tvojih bljutavih slika te i ne pozeleh da te upoznam.......
Tvoj penis je suvise mali cak i za mene-lezbachu, tak` da....dzabe ga sad potezes i nema smisla.....
Ja sam u ovoj temi najmanje komentara dala, a valjda sad drkas kurac nada mnom jer si popizdeo na ove druge a ja sam jedina online.......e, pa neces ga majci Temu nisi otvorio ti, a i da jesi, moje je pravo da komentarisem i postujem, i samo mi ga Uni moze oduzeti, at the momment..........so...........
Originally posted by horus.Pre nego sto pocnes da lupetas, procitaj prvo postove a tek onda pocni da "mislis". Postoji razlog zasto je ova tema otvorena, a ako ti cak ni onda ne bude jasno o cemu se radi mozes i *STATUS*a da pitas posto je on u to potpuno upucen.
Mislim da je se autor ovog topica ponadao da ce Status biti ispljuvan...
Originally posted by *STATUS*L-Only je Statuselina najbolja drugarica, prijateljica bolje rečeno. Poznajem je 3-4 meseca, a upoznao je preko naše zajedničke prijateljice (Lunaticchild sa foruma)...
...Originally posted by L-Only
Uopste ne razumem zasto je vazno da li se slusa Ceca ili bilo ko drugi...
Svi ovi danasnji, nazovi frajeri, su carevi splavova i teskog turbo folka...
S obzirom da sam pitanje razumela odlicno - da, Status je hot.
Sve ostalo je nebitno, i covek radi na sebi onoliko koliko misli da zasluzuje....
Dobro mace zasluzuje da se okrenem...
Paki, reci ljudima ko je L - Only
reci im slobodno JAVNO i zapusi usta aristokratama zeljnih pljuvanja drugih ....
L _only je registrovana kada ste vi jos bili u pelenama....
potrazite njene teme i postove u LEZ kutku....
Originally posted by Dirrty19gmackice, procitaj jos jednom prvi post ove teme, i saznaces razlog otvaranja iste:)
Ova tema je definitivno ukleta.
Nego neka se rascisti bas razlog otvaranja teme.
Posto i autor poziva STATUS-a na javno obracanje narodu, i ja to podrzavam!
Zelim da cujem iz Statusovih usta zasto je otvorena tema, a onda i potvrdu autora!
Originally posted by DragoniteVeličanstvo, sve mi se čini da nešto kopnite...a izgleda da sve slabije i čitate?
napisana 25-9-2007 u 01:39
PS zbog ovog komentara imaš moje večno poštovanje.
PPS nemam nameru da više postujem u ovoj temi i hranim Statusov ego. O njemu ne razmišljam jer nemam o čemu da razmišljam kad je on u pitanju.
Što se tiče Maljkovića, verovatno će se pojaviti sa puno citata, pisaca, mislilaca, visokoumnih izjava, spomenuti tebe i mene, prokomentarisati naš izgled (teško je braniti nešto kad nemaš argumenata) i/ili ponašanje, držanje, stavove i obrazovanje, i dati savet tipa 'ništa se ti, moja moja, ne brini, nemaš ti oko čega da se brineš'.
Originally posted by DominionTo su te teškoće o kojima ti pričah, mili moj... nema razloga vladati svetom ako se sastoji iz ovakvih pojava...
kazem ja tebi, ode moja sadisticka profesija bestraga sa ovakvim mazohistima
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!