Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By taurus
da je sex tabu tema...ili pak ne :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Da su ljudi koje opsesivno nose sivu boju opsednuti karijerom tj. poslom.

Da su ljudi koje nose zive boje - zuta, crvena, zelena, plava (drecavije nijanse) na zemlji i u trendu, da im je vazno samo kakav tip mobilnog telefona imaju, da se zanimaju za najnovija pop desavanja.
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Sunce

Moje nove predrasude:

Da mladici i devojke koji su imali blage roditelje postaju monstrumi koji se pale na okrutno, mocno, snazno i nepoznato. Svaka ih neznost smara i nepodnosljiva im je. Sa nepoznatim zele bliskost, a cim je ostvare - idu dalje jer ih smara.
Istina :drama:
Korisnikov avatar
By taurus
da svako ko se zaljubi posle prvog vidjanja nije bash svoj.
Korisnikov avatar
By taurus
da su jedinci ili tirani ili naivni.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Incubus

Moje nove predrasude:

Da mladici i devojke koji su imali blage roditelje postaju monstrumi koji se pale na okrutno, mocno, snazno i nepoznato. Svaka ih neznost smara i nepodnosljiva im je. Sa nepoznatim zele bliskost, a cim je ostvare - idu dalje jer ih smara.
Dakle, i tebe pale zli gospodari? :sigh:

:lol:

:pervert:
Korisnikov avatar
By Tungi
Jednom biseksualac,uvek biseksualac.
Korisnikov avatar
By Sunce
Da opsesivno-kompulzivne (previse uredne) osobe vole da kontrolisu i da su jako egoisticne.
Korisnikov avatar
By taurus
da su lezbejske veze mnogo iskrenije, chistije i jache od pederskih.
Korisnikov avatar
By Srklet
pa naravno da su cistije kad nema toliko jebanja u dupe. :drama:
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Incubus

Moje nove predrasude:

Dakle, i tebe pale zli gospodari? :sigh:

:lol:

:pervert:
Između ostalog, pa i ovo nepoznato. Mnogo toga sam MORAO da probam.
Zli gospodari trenutno samo u domenu mašte :lol:
Nisam imao uspješnu vezu, svaki put sam se smorio.
A roditelji su totalno open minded i imao sam mogućnost izbora na svakom polju, mada su neka pravila postojala i postoje.

VIDOVITA SUNČICA :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Vidovita Suncica ima da te patosira u polju kukuruza - da klecis i da me ne interesuje sta ti mislis! :sixto:
Korisnikov avatar
By Kittrie

Moje nove predrasude:

ne..cekaj..
monstRum sam koliko i svako drugi..
a da, masturbativno se palim na okrutno, snazno, bla bla - u ril lajf ne, prevazisla sam 'istripovano-sick' ppls na taj nacin. ne racuna se valjda ako volim nekad grublji sex i neke varijacije??
neznost- obozavam, obostranu (al, ok, u granicama normale, ne da me razmaze ).. i ne, ne smara me to.
bliskost mi je neophodna u pravoj vezi..a imala sam izuzetno ozbiljne i duge veze.

p.s. i dalje se smisljam oko svojih presrasuda.
By Speculum Columbae
Volim kovrdžave momke i smatram da su mi takvi idealni partneri.
(u poslednje vreme isključivo takvi, a nikada nisam imao kriterijume)
Korisnikov avatar
By Sunce
Izgleda da su moje predrasude opste istine! :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Kittrie

Izgleda da su moje predrasude opste istine! :)
no, hani, nooo.
pa jel nisi procitao moj post o blagim roditeljima i deci?
Ja mislim da tebe to pali samo u seksu. Pricao sam o ljudima koji ne podnose neznost, cim to dobiju - odmah dobiju napad gusenja. Cim osvoje - idu dalje da osvajaju novo nepoznato.

A kad shvate da ne mogu tako non-stop, skrase se pored nekog naivnog, osetljivog, ko im hrani sujetu, nekog bezbednog i bezopasnog. E sad svoju nemoc kompenzuju tako sto frustracije prenose/projektuju preko politickih tema - najcesce toliko ostrasceno pricaju o politici da se upitas da li i svrsavaju na istu; ili / i opsesivno gledaju horor filmove.
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ da, pali me i to u sexu.. ali i suprotnost.. i izmedju.

a nisam od goreopisanih ljudi, iako imam izuzetno blage roditelje :)
nisam lutala nesto, niti se skrasavala pored naivnih, niti projektujem, apoliticna sam prilicno, bla bla.. ponajmanje gledam horore- apsolutno nikako.

doduse, ja nesto precesto ispadam 'atipicna'- pa ma sta god bilo u pitanju.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ima ih... :giggle:

Da su ljudi koji upisuju gimnaziju budale, jer je to po meni VISA osnovna skola, a ako se nesto slucajno desi i budes primoran da radis sa tom debilnom skolom ne mozes nista.

Beogradjani su mahom bahati.

Osobe koje imaju tetovaze na izvolte da ih svi vide, su iskompleksirane i fali im neki djavo. Doduse to vazi za sve osobe sa tetovima, ali manje za one koje ih ne pokazuju na sva zvona.

Osobe sa sitnim ocima su prefrigane, dvolicne i zle.

Ne volim niske, zdepaste ljude, jednostavno ih ne volim.

Pederi su promiskuitetni.

Promiskuitetne osobe imaju ozbiljnih problema u glavi.

Ljudi koji mogu sa svakim da pricaju lepo, da se smeskaju, druze, su budale i zle osobe.

Farmaceuti, to je posebna prica...ne podnosim ih, ali ne podnosim, obican trgovac lekovima.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Kittrie

doduse, ja nesto precesto ispadam 'atipicna'- pa ma sta god bilo u pitanju.
Meni je ovo tvoj tipican post, pa eto barem negde tipologije u tvojoj atipicnosti :)

OT:

Hmmmm....recimoooo...daaaaa....ograniceni ljudi ne mogu dobro da se jebu.
Sto inace me ubedjuju da nije tacno, pa ja onda modifikujem i kazem-dobro, mozda mogu dobro TEHNICKI ali ne mogu MASTOVITO :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by inga
Originally posted by Blond Brat

Farmaceuti, to je posebna prica...ne podnosim ih, ali ne podnosim, obican trgovac lekovima.
Pa zašto? :(
A mi baš volimo vas stomatologe :D
Blond brat, to je zato sto ne znas sta farmaceuti uce. Kad bi studirala farmaciju, znala bi.

Medicinari i stomatolozi nisu toliko strucni za lekove, nemaju toliko hemije. Farmakologija nije dovoljna da bi se razumeli lekovi.

To je opsta sujeta i zavidnost.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by inga
Originally posted by Blond Brat

Pa zašto? :(
A mi baš volimo vas stomatologe :D
Blond brat, to je zato sto ne znas sta farmaceuti uce. Kad bi studirala farmaciju, znala bi.

Medicinari i stomatolozi nisu toliko strucni za lekove, nemaju toliko hemije. Farmakologija nije dovoljna da bi se razumeli lekovi.

To je opsta sujeta i zavidnost.
Pre bih rekla da su uni sujeti, ne svi naravno, posto ce im ispred imena jednog dana biti magistar a ne dr :sweet:
I zasto bi bila sujetna kad me ne zanima da ucim o lekovima, ja sam ovoko prezadovoljna.
Oni su ti koji se duvaju, jos i novu zgradu imaju. -.-
Uopste ne trebaju da budu u okviru naseg faxa, razume zdravstvenu negu i defektologiju, ali ovo... :nope:

...

@ Zweki
Ma opisala sam delimicno i sebe, ali ona kao i ja se ne DRUZI vec samo kulturno poprica. :alexis: :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Jao vidi njega, tako reci Blondi... :sweet: A sad kad vidis sta sam napisala ^ :giggle:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!