Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
Mracna KUla mu je bila prva knjiga poceo da pise...stao i na kraju ej uzeo i priveo je kraju celu tu pricu o revolverasu i Mracnoj KUli,preporucujem jer je fantasticno delo
By Speculum Columbae
"Među brojnim i raznovrsnim književnim i umetničkim razmatranjima kojima se hrane čovekovi urođeni prirodni talenti, smatram da pre svih treba prigrliti i prionuti uz one koji se tiču predmeta izrazito lepih i vrednih spoznaje. Ova izučavanja se bave božanskim kružnim kretanjem sveta i zvezda , njihovim veličinama i rastojanjima, izlascima i zalascima, a zatim uzroccima drugih nebeskih pojava, čime se konačno uspostavlja celokupni poredak. Jer šta može biti lepše od nebesa koja sadrže sve što je lepo? Sama njihova imena ovo čine jasnim: Caelum (nebesa) imenuju ono što je divno oblikovano, a Mundus (svet) čistotu i eleganciju."

Nikola Kopernik, O kretanju nebeskih sfera

Slika
By alexandermagic
Marrinija, da li si slobodna i da li bi ušla u šemu/vezu sa Madmazel ? :provodadžika:

Čini se da bi spoj vas dvije bio BOMBA. Kazetna. :awesome:

---

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By marrinija
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2664227#p2664227]alexandermagic napisao:[/url]Marrinija, da li si slobodna i da li bi ušla u šemu/vezu sa Madmazel ? :provodadžika:

Čini se da bi spoj vas dvije bio BOMBA. Kazetna. :awesome:
eh alex, verujem da bi razorile i vise od hiroshime i nagasakija svojim neretkim sarkazmom i patoloskom potrebom za satirom, kao i nekim sopstvenim kreativnim ideologijama. ali koliko vidjeh po postovima madmazelkinim, i ona je obecana nekoj curi kao i ja. mozda nekad uspesno smugnemo od njih i potrcimo ka zalasku sunca i celom tom filmskom bajnom pejzazu, mislim lokacije su nam poptuno komplementarne, kakvo nadahnuce: sve je tako dobro kad se vozimo tu negde :awesome:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Bila sam kreativna jutros :)

Volela bih da te poljubim tacno u ponoc... U nicije vreme, u trenutku kada se jedan dan spaja sa drugim, kao jedna karika koja povezuje sledeću. U trenutku kada se noc pretvara u dan, a danas postaje juce. Trenutak novog pocetka, novih izazova i novih radosti. Zelim da mi taj poljubac bude prva sreca svakog novog dana, uvek razlog za osmeh, uvek trenutak koji bih iscekivala svako veče, gledajući u tebe. Zelim da mi dan pocne i zavrsi se sa tobom, sad i uvek. 
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 123
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!