Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
aha bas sam to iskomentarisala na onoj drugoj temi--najzanimljiviji linkovi--slatkish mali :meda:

al stvarno super svira -- mislim, za svoje godine, koliko ima, 5-6? ne vise... :maji:
Korisnikov avatar
By Mars
Sićušno nešto. Bez gledanja, peva i svira...ona gitarica kao da je srasla za njega.

Mene fascinira da je to dete uspelo (uz roditelje, verovatno) da nauči tako nešto, uz sve igrice i konzole koje danas imaju od svoje treće godine...za ovo je ipak potrebno vreme i rad.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja moram PONOVO da se upisem u tvoj fan club, jer te ja naprosto obozavam, i ako igde na svetu postoji savrseni muskarac, za mene si to ti! I beznacajno je sto ne znam kako izgledas, jer, ne rekose davno da je lepota relativna i vrlo subjektivna stvar, te sam apsolutno sigurna da bi mi bio prelep... :) :obraz:
Korisnikov avatar
By Mars
Uh!

:blush:

Šta bi ovo...iznenada i ničim izazvano.

Hvala ti...Godine provedosmo ovde i, u pravu si u stvari...obožavanje i ništa drugo, obostrano mislim. :obraz:

Al da pitam za svaki slučaj: jel ovo ono kad se napijemo pa volimo sve oko sebe ili nije?

:lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Hahahah, nije, zamisli... Ali sam prevrtala po temama nesto i svaki put bi mi tvoj post izmamio osmeh na lice (u ovom slucaju, prethodni tako dozivljeni post je "Ti bih, verovatno")...

Uostalom, ne trebaju meni etanol-aditivi da ti kazem koliko si VELIKI, sto, po mom misljenju, nekako postaje endemska vrsta... :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Oziris

Hahahah, nije, zamisli... Ali sam prevrtala po temama nesto i svaki put bi mi tvoj post izmamio osmeh na lice (u ovom slucaju, prethodni tako dozivljeni post je "Ti bih, verovatno")...

Uostalom, ne trebaju meni etanol-aditivi da ti kazem koliko si VELIKI, sto, po mom misljenju, nekako postaje endemska vrsta... :love:
Hvala, hvala...I ja volim tebe, i što si tu. :kiss:

Sećam se "Ti bih..." :lol: Al ti duboko kopaš, pa to je baš odavno bilo...
Korisnikov avatar
By Oziris
:lol: :roflmao: Znaaaam, mozda je surovo i opsesivno-kompulzivno od mene, ali UVEK odreagujem na gramaticki neispravne konstrukcije i uzasan pravopis...:neznam:
Korisnikov avatar
By deran
auf,vi se jebavate ovde dok mene leđa furt bolu...:tepih:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Oziris

:lol: :roflmao: Znaaaam, mozda je surovo i opsesivno-kompulzivno od mene, ali UVEK odreagujem na gramaticki neispravne konstrukcije i uzasan pravopis... :neznam:
Ja i ne. Najčešće ne pominjem. Al onaj čovek je bio toliko bezobrazan zbog nekih drugih stvari....a uz to nepismen....da mi nije bilo teško.

:)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by deran

auf,vi se jebavate ovde dok mene leđa furt bolu... :tepih:
Ajde, ajde....rekreacija.

Čim bole znači mišići tu nisu baš najjači.
Korisnikov avatar
By Mars
A evo i Castor sa predlogom... :)
Korisnikov avatar
By deran
imam ja bolju ideju-više ne čistim i punktum-onaj ko ga je poslao,taj će ga i odneti...:spin:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sad ce Marsic da te pozdravi...Malo je zahladnilo ovde:D

Pozdrav Singi:kiss:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisi se sledio jos:mazi:

Ja sam ljosnuo cisteci sneg malopre:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro juttroo!!!

Zašto ne prave više ovakve pesme?! :(

Sad bilo na radiju pa se podsetio...

''
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
''

Zdravo Marse i marsovci... evo hit dana... barem ovog mog....
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Wilhelmina

Zdravo Marse i marsovci... evo hit dana... barem ovog mog....
Ćao, W!

O. Lara Fabian! Ja je volim.

Trebalo mi je malo vremena da zavolim ovo njeno izvodjenje, sad mi je omiljeno!!

Posle toga volim njeno "Malade", al to ćemo drugi put...

Pozdrav svima.
Korisnikov avatar
By kal zakath
ja več danima ne mogu da izbacim ovo iz glave i konstantno se derem "apre tua" (više i ne znam)

''
Korisnikov avatar
By Mars
Aaaaa....kaaaaaallll

To...

Ja ubacio u memoriju tamo ovo, posto uvek jedva nadjem jer rec francuskog ne znam...pa bude muka.

''
Korisnikov avatar
By Mars
I moram opet ovo. Da ga pojedeš kolko je slatko.

''
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!