Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
1. da se vozim vozom i presedam iz jednog u drugi i u trenutku dok se krećem ka tom drugom vozu neko me povukao za ruku da mi nešto kaže i ja ostala i posle par sekundi taj drugi voz eksplodirao
2. mene je stvarno sramota poremećenosti moga mozga u situacijama kad ne mogu da ga kontrolišem ali: da neka devojka drka nekom liku u onoj korpi kojom se prenose stvari bagerom. kao snimaju spot za pesmu drive by sačuvajmebože sačuvaj.me.bože
3. da se borimo sa nekim oktopodima i robokapima na nekoj plaži zbog nekih čokoladica nešto
4. da za maturski rad treba da pišem nešto o starim narodnim pesmama sviranim na guslama. mada niti sam poslednje 4 godina bila u dodiru sa muzičkim, niti sam slušala gusle više od 2-3 puta u životu
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Poslednje cega se secam da sam sanjala - neka ogromna buba, velicine otprilike koliki mi je ekran laptopa, skace po mom krevetu k'o da je malo dete. :nope:
Korisnikov avatar
By Trilian
^
:D
ma divno ti je stajala haljinica ali meni se nije dopalo kako su ti stajale ruke oko mog vrata... a tek onaj unezveren pogled... brate, pa ti si bila zombi
:lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jedno 16 puta sam sanjala da sam zapravo ustala na vreme i otišla da polažem osiguranje.
i na kraju da mi je profesorka poslala poruku "nataša, šalje ti leonora poruku. izvini na izrazu ali jebeš mi sve da nemaš moža neku kesu?" :pucaodsmeha: i tu se budim u 15 do 3 (a u 3 treba da sam tamo) i palim komp da iskucam drugarici tu poruku i tražim je na telefonu i tek tad skontam da sam sanjala :retard: pogub svesti.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjah da mi je EnMadam poslala crnu macku u paketu, vozom, pa kada je ona stigla do ovde, sama je izasla iz tog paketa i ponasala se kao da sam je slucajno nasla. Bila je tako sva mazna, slusala me je kad sam joj pricala tako da majka nije odmah poludela. Ali me je treceg dana sa sve mackom izbacila iz kuce. :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
da sam svratila kod nekih ljudi na kratko, imaju stan u potkrovlju od 200 kvadrata, 5 kupatila, 10 soba i tako....
Korisnikov avatar
By Trilian
da pada kiša, pljušti i ja u nekom crnom kaputu, kapuljaca preko glave, i tako pokisla trčim preko šina i umalo me nije omandao tramvaj... i stojim na trotoaru i gledam taj tramvaj kako prolazi i vidim da su svi putnici policajci

jbt... :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552565#p2552565]gossipboy8989 napisao:[/url]puno oralnog sexa o.O
"Oral Sex

To dream that you are giving or receiving oral sex signifies your willingness to give or receive pleasure/joy. It is symbolic of your creative energy and reaffirms that you are headed in the right direction in life. The dream may also be a pun on " talking about sex." Perhaps, you need to communicate with your mate about your sexual needs and desires. Or you are acting out your sexual wishes.

To dream that you are performing oral sex on yourself represents your need for self-gratification."

:lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kao neki matorac mi donosi paket od neke devojke, a u paketu neka njena dela, nisam skontala, neka knjiga, fotografija, dokument nešto i ja sve hoću da saznam kako da dođem u kontakt sa njom, a taj matorac ne može da mi kaže i do kraja kao saznam njeno ime i prezime I JEBENO ZABORAVIM tj. mislim da je ime bilo svetlana :shrug: samo mi se to vrti u glavi a ne poznajem nikoga sa tim imenom.
e i ne bi sve ovo bilo čudno da i jednom ranije nisam imala identičan san, isto kao ona pokušava da dođe u kontakt sa mnom, ali ne može lično, a ni ja ne mogu da je nađem jer ne znam ko je, pa mi šalje neki paket i onda mi se u sadašnjem snu pritom izvinjava što se nismo dugo čule wtf
Korisnikov avatar
By hipsterche
sanjao sam da su Yeah Yeah Yeahs dosli na exit, tako da sam i u snu znao da je to san jer je exit odavno propao, i kako me friendica vodi u backstage koji se nalazi iza sto njiva, ali ipak sam upoznao karen o i tu sam se probudio.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553630#p2553630]EnMademoiselle napisao:[/url]kao neki matorac mi donosi paket od neke devojke, a u paketu neka njena dela, nisam skontala, neka knjiga, fotografija, dokument nešto i ja sve hoću da saznam kako da dođem u kontakt sa njom, a taj matorac ne može da mi kaže i do kraja kao saznam njeno ime i prezime I JEBENO ZABORAVIM tj. mislim da je ime bilo svetlana :shrug: samo mi se to vrti u glavi a ne poznajem nikoga sa tim imenom.
e i ne bi sve ovo bilo čudno da i jednom ranije nisam imala identičan san, isto kao ona pokušava da dođe u kontakt sa mnom, ali ne može lično, a ni ja ne mogu da je nađem jer ne znam ko je, pa mi šalje neki paket i onda mi se u sadašnjem snu pritom izvinjava što se nismo dugo čule wtf
Ja obožavam takve snove. Kao da predstavljaju budućnost ili neke druge, prošle ili buduće živote. :gatara:
Korisnikov avatar
By Hys.
Danima se ne secam snova, verovatno jer sam preumorna a i mozda bolje sto se ne secam jer me uspavljuje Salem's Lot sto me vraca na detinjstvo i SanguivoriphobiJu koju sam ozbiljno imala do 12 godine :povez:
Korisnikov avatar
By Katengl
Da putujem Srbijom oslobadjajuci je od Turaka, i istovremeno ucim za test iz istorije. U jedan od gradova pokusavaju da prodru tako sto preko zidina helikopterom prenose hijene, tigrove i dzinovske sove. Izmedju ostalog sam naucio i da nije strasno kad nekom slucajno sabljom secnes ruku. :wtf: :neznam:
Korisnikov avatar
By hippo...
Šta nisam sanjala noćas....
Al mi je omiljen san gde smo svi bili obučeni u nekom antičkom stilu. Trebali smo da dočekamo nekog ( nešto ) , nemam pojma pošli smo na neki prijem kočijama. Najjači deo je to što je to bio lucidan san, tako da sam mogla da ga kontrolišem pa sam mogla da letim tom kočijom. :deran:
ne verujem da sam ovako sročila rečenice... mrzi me da ih ispravljam... :smug:
Korisnikov avatar
By Misfit
ne znam kako, ne znam zašto, ali sanjao sam da mi je halfjack na stolu ostavio 6-7 ogromnih vibratora u raznim bojama, u obliku ogromnih pez dispensera sa dugmićima koje kada pritisneš svetle i ispuštaju nekakve džungla zvukove koji bi trebalo da zvuče erotično.

posle sam sanjao da sedim na klupi u parku držeći nekakav predugački mač, a na klupi pored mene je sedela hys uronjena u gomilu jesenje odeće. i tako smo se fino upoznali, proćaskali, razmenili brojeve, a ja sam potom otišao i s tim mačem odrubio nekome glavu.

sve falusoidni simboli. moraću da prestanem da čitam forum pre spavanja.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!