Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By barni011
zato sto je to zavisnost, kako ne shvatas da je to zavisnost a ne sloboda.
biti slobadan ne znaci mama ti da da igras kompjuter po ceo dan, to nije sloboda vec zavisnost..itd.

zavisnost je stetna po coveka
ako govorimo o promiskuitetu ima vise stvari zasto je losa.
Pisao sam ukratko o tome jer ja nisam zdravstveni radnik niti psihijatar, psiholog ali kanda ovde na forumu je preko potreban tim strucnjaka, jer je nedopustivo da se pogubne stvari po coveka promovisu kao sloboda a promoteri istih kao slobodni i zadovoljni.

off sa teme
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Može neki cut-off u ovoj temi? Viki nije ovo imao na umu, siguran sam...
Hvala :sesir:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379179#p2379179]barni011 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379072#p2379072]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378507#p2378507]barni011 napisao:[/url]
Dirrty, koliko vidim i znam, NE trazi da ga se podrzava, NE namece svoje zivotne vrednosti i slobode drugima!
Stoga, barni011, prestani da lazesh!!!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378507#p2378507]barni011 napisao:[/url]

Bolje nekome pomoci u startu nego ga za koju godinu cupati iz jos dublje rupe.
........
Pomozi, o, hrishcanine, nekom tako shto ga necesh da osudjujesh u nechemu shto tebe ni bilo koga nuzno ne ugrozava! Koliko je to teshko razumeti?
Konachno, ako toliko zaziresh od promiskuitetnih, don't fuck'em, simple as that!

End of discussion!
Drtty je mene nazvao dosadnim, nezanimljivim ali dobrim za seks.
Dakle posto ja nisam laka roba kao on niti sam promiskuitetan on je mene prozvao jer nisam kao on.Znaci to govori da on namece svoje "vrednosti".Dodao bih jos i da je zao, kao covek.Ali pisalo se samo o promiskuitetu.
Drugo, hipoteticki....moj pijatelj koji je imao dugogodisnju vezu pocne da menja partnere..prica o tome, ja ga vise ne prepoznajem...moja duznost kao prijatelja je da ga iscupam iz toga.To je problem i nemoj da mi pricas kako je to dobro itd...lepo je stosta uraditi prvi put a peti put trazis pomoc.
Ma necu se raspravljati oko toga..ovaj forum je pun losih vrednosti pogubnih za ove mladje narastaje koje dolaze.I naravno da cu ukazati na njih, to je moja obaveza a vi furajte vasu pricu.Verujem da vas ni vasi roditelji ne bi podrzali u promiskuitetu.Svaki covek kome je stalo do drugoga ne bi podrzao to.
jao, jao, ima li ikakvog adekvatnog smajlija za ovo :roll:

dakle, verujem da se Dirrty samo zezao. ako nije, ako bi te on tebe takvog seksao, onda Dirrty jeste budala ali samo zato shto ima te neke naivne napaljene fazone. ja npr. te ne bih ni elektrichnom strujom kad si takav kolikogod da si zgodan, ne zanimash me.
ali cu se uvek suprotstaviti, kad god dash razloga, tvojim izvrtanjima i lazima, barni011.
sigurno da je nekontrolisani tj. nezashticeni, rizichni promiskuitet u bilo kojoj seksualnoj orijentaciji losh. ali, prve gej organizacije i savetovalishta pa i vecina na ovom forumu bi rekli i pomogli tom tvom hipotetichkom drugu da prestane s nezashticenim ponashanjima kad bi im se obratio, a ne samo ti. stoga, ne izvrci barni011 u smislu da niko od gejeva ovde sem tebe ne bi pokushao da odvrati tog hipot. druga ti od rizichnih ponashanja!

a ja vec rekoh (ali vidim da ti to nikako ne ulazi u glavu, barni011), moja zivotna pricha je sasvim razlichita od Dirrty-jeve pa opet ne osudjujem Dirrty-ja sve dok nikog ne ugrozava a ne vidim da ugrozava.

edit: p.s. postoje odgovorne, bezbedno razradjene i praktikovane OTVORENE VEZE (i, da, tu moze biti vrlo veliki broj partnera, pa shta, shto je vishe moguce bezbedno se praktikuje) koje NISU isto shto i nekontrolisani, nebezbedni promiskuitet. mada, bojim se, da je tebi barni011 to sve isto.....
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379211#p2379211]scout_finch napisao:[/url]nemam obicaj da se obracam ljudima na forumu, zato sto to iz nekog razloga vrlo cesto preraste u konflikt, ali barni, je l' ti stvarno mislis da je ok da neciju licnost/moral/"ispravnost" cenis na osnovu toga koliko su seksualnih partnera promenili? to je toliko nebitno i s druge strane toliko licno, da mi je prosto nevaspitano da bilo kome bilo ko objasnjava zasto je pogresno imati 6 partnera, ali je 5 u redu ili ne znam koje su tvoje referentne vrednosti. poredjenje sa narkomanijom necu da komentrisem, prosto ne vidim nijednu mogucu slicnost, osim sto je i drogiranje licna stvar dok god tebe ne ugrozava i onda imas pravo da se prema tome postavis na nacin koji mislis da je najzdrvaviji za tebe. ne vidim kako bilo ciji "promiskuitet" utice na tebe pa sebi dajes za pravo da pricas kako je to dobro ili lose. ti biras kako ces se ponasati ali nemas pravo da kometarises tudj zivot i da to postavljas tako da je to cinjenica i apsolutna istina. svako ima pravo sa svojim zivotom i telom da radi sta mu je volja, ono, tvoja sloboda prestaje kod vrha mog nosa, sto znaci, dok god to tebe ne povredjuje, ne vidim tvoju potrebu za osudjivanjem. 'ocu da kazem, "promiskuitet" nije i ne moze biti sam po sebi los, moze samo da se tebi svidja ili da ti se ne svidja. to se zove misljenje, ne cinjenica i jedini ispravni stav.

ovo mu i ja stalno govorim, na svoj nachin svakako, ali dzaba, on ne konta.....
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379214#p2379214]barni011 napisao:[/url]

Psihologija i psihosociologija je davno dokazala kako je promiskuitet psihički poremećaj ovisnosti o seksu. TACKA

ja to nisam ucio vec sam posmatrao ljude koji jesu takvi.Rekao sam vec da ih necu podrzati vec im pomoci.
Pošto nisi učio, onda nemoj ni da lupetaš u prazno. "TAČKA" :nope:

Zavisiš i od hrane i od struje i od gradskog prevoza pa ne smatraš da su to poremećaji. Ako si bolestan, zavisiš i od lekova, ponekad doživotno. Zavisiš i od vode, i to je zavisnost koje se nikada nećeš otresti. I ti si od svih brojnih čovekovih zavisnosti odabrao da seks porediš sa narkomanijom.

@scout_finch :up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Što niko ne čisti ovu temu, offtopic je pojede... ili da joj promenimo naziv u moj fan club? :smug:
Korisnikov avatar
By nsc
:shok: zar ti jos nemas svoj fan klub :mazi:
e. pazi kad ne mogu da verujem :shok2:
a nema teme na kojoj napises nesto o sebi, a da se o tome na sledecoj-2-3 strane ne raspravlja :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Imam fan club u Trač Areni, dobio sam ga ubrzo po registrovanju, ali bio je aktuelan samo par meseci, kao jedna od spam tema za tadašnje klince foruma... nije to obožavanje koje zaslužujem :krezavi:
Korisnikov avatar
By antibiotic
whatever, viktor i ovako sve smorio svojim promasenim ambicijama

... a sto se promiskuiteta tice...

:dance:
Korisnikov avatar
By Tungi
barni011 napisao: Pisao sam ukratko o tome jer ja nisam zdravstveni radnik niti psihijatar, psiholog ali kanda ovde na forumu je preko potreban tim strucnjaka, jer je nedopustivo da se pogubne stvari po coveka promovisu kao sloboda a promoteri istih kao slobodni i zadovoljni.

off sa teme

Ružno je jako baviti se tuđim životom, koji tebe ni na jedan način ne ugrožava.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379333#p2379333]Tungi napisao:[/url]
barni011 napisao: Pisao sam ukratko o tome jer ja nisam zdravstveni radnik niti psihijatar, psiholog ali kanda ovde na forumu je preko potreban tim strucnjaka, jer je nedopustivo da se pogubne stvari po coveka promovisu kao sloboda a promoteri istih kao slobodni i zadovoljni.

off sa teme

AMEN! :alexis:
Korisnikov avatar
By Misfit
meni je zanimljivo da čitam vaše odgovore, namely ulixove i popajeve, i da tako rekonstruišem šta je to barni mogao da kaže, pošto stvarno nemam nameru da gubim vreme čitajući njegovo mentalno smeće. ali vama zaista svaka čast na strpljenju.

ja sam ga već odavno otpisao kao izgubljen slučaj; ali dobro, nikada nisam ni imao preterano vere u ljude. :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379352#p2379352]Misfit napisao:[/url]meni je zanimljivo da čitam vaše odgovore, namely ulixove i popajeve, i da tako rekonstruišem šta je to barni mogao da kaže, pošto stvarno nemam nameru da gubim vreme čitajući njegovo mentalno smeće. ali vama zaista svaka čast na strpljenju.

ja sam ga već odavno otpisao kao izgubljen slučaj; ali dobro, nikada nisam ni imao preterano vere u ljude. :lol:
'Ajde sve to, ali znaš šta meni stvarno nije jasno: to njegovo shvatanje patriotizma.
Voleti svoj narod? Kako možemo reći da volimo svoj narod kada nam većina tog istog naroda pojedinačno ide na živce i nervira nas (u njegovom slučaju je animozitet prema toliko ljudi na forumu očit)? Dakle - kada na jednom mestu okupimo grupu ljudi koji nam idu na živce, tada tu grupu možemo nazvati narodom i onda je volimo?

Niko nikada nije uspeo da mi da odgovor na ovo pitanje, a da se ne protivi zakonima logike.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379211#p2379211]scout_finch napisao:[/url]nemam obicaj da se obracam ljudima na forumu, zato sto to iz nekog razloga vrlo cesto preraste u konflikt, ali barni, je l' ti stvarno mislis da je ok da neciju licnost/moral/"ispravnost" cenis na osnovu toga koliko su seksualnih partnera promenili? to je toliko nebitno i s druge strane toliko licno, da mi je prosto nevaspitano da bilo kome bilo ko objasnjava zasto je pogresno imati 6 partnera, ali je 5 u redu ili ne znam koje su tvoje referentne vrednosti. poredjenje sa narkomanijom necu da komentrisem, prosto ne vidim nijednu mogucu slicnost, osim sto je i drogiranje licna stvar dok god tebe ne ugrozava i onda imas pravo da se prema tome postavis na nacin koji mislis da je najzdrvaviji za tebe. ne vidim kako bilo ciji "promiskuitet" utice na tebe pa sebi dajes za pravo da pricas kako je to dobro ili lose. ti biras kako ces se ponasati ali nemas pravo da kometarises tudj zivot i da to postavljas tako da je to cinjenica i apsolutna istina. svako ima pravo sa svojim zivotom i telom da radi sta mu je volja, ono, tvoja sloboda prestaje kod vrha mog nosa, sto znaci, dok god to tebe ne povredjuje, ne vidim tvoju potrebu za osudjivanjem. 'ocu da kazem, "promiskuitet" nije i ne moze biti sam po sebi los, moze samo da se tebi svidja ili da ti se ne svidja. to se zove misljenje, ne cinjenica i jedini ispravni stav.
:up:

Koliko mu je puta to vec receno, ali on to nikako ne kapira.
Ama nikako.
I kako imate vise zivaca za ovaj bulsit sa barnijem?
Kako vam i odakle?
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379333#p2379333]Tungi napisao:[/url]

off sa teme

kada bi vraili vreme unazad videli bi da je korisnik Dirtty(i ne samo on) nicim izazvan bavio se mnome, nazivajuci me svakojako.Isprovociran time ja sam njega nazvao onako kako smatram da jeste jel ja njega poznajem, on mene ne.
Tako je tema otisla u smeru promiskuiteta.
Da ponovim, promiskuitet je poremecaj, to jesu odavno rekle neke grane medicine, to kazu i danas.Posledice i uzroci toga?istrazujte
Da ponovim i ovo, da se ovde stalno namece jedan odredjen kolektiv koji brani iste "vrednosti", ljudi skolovani na vikipediji i slicnim alatkama koje koriste ljudi bez licnih iskustava ako ne racunamo seksualna, uglavnom nezavrsenih skola, veciti studenti i tome slicno.Tacno se vidi ovde ko koliko vredi, dosta se to da zakljuciti i po vremenu koliko odredjeni "uspesni, obrazovani, svetski itd" forumasi provode vremena dnevno na ovome forumu koji je verovatn samo delic njihovog dragocenog vremena provedenog na internetu.
Viktore izvini na off topiciranju u mojim postovima, nerado to radim ali eto radim...izvini jos jednom :)
By Guion Nerville
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379520#p2379520]Dante napisao:[/url]...ali znaš šta meni stvarno nije jasno: to njegovo shvatanje patriotizma.
Voleti svoj narod? Kako možemo reći da volimo svoj narod kada nam većina tog istog naroda pojedinačno ide na živce i nervira nas (u njegovom slučaju je animozitet prema toliko ljudi na forumu očit)? Dakle - kada na jednom mestu okupimo grupu ljudi koji nam idu na živce, tada tu grupu možemo nazvati narodom i onda je volimo?

Niko nikada nije uspeo da mi da odgovor na ovo pitanje, a da se ne protivi zakonima logike.
Pa logicki gledano, poznato je da npr. suma svih prostih brojeva do sto nije prost broj; takodje, u fizici u fuziji nekih osobina, moze nastati sasvim nov i 'suprotan' kvalitet. No to je sve, naravno, najcesce neprimenjivo kada se odnosi na ljude. On the other hand, ima i onih koji vole upravo ono sto ih zivcira, ili im je ok samo dok oni to rade, ali ne (i njima) neko drugi. Itd. Sto, je li, i nema puno veze sa logikom.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379615#p2379615]barni011 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379333#p2379333]Tungi napisao:[/url]
barni011 napisao:
Da ponovim, promiskuitet je poremecaj, to jesu odavno rekle neke grane medicine, to kazu i danas.
nebitna je ova rečenica, kao i to šta ja mislim o promiskuitetu, i da li tu "skarednost" upražnjavam ili ne. trebao mi je povod za offtopic da kažem šta mislim.

činjenica, je, barni, da si ti gotov. kao neko ko gotivi puškarce, ko ih voli kao što je adamu bog rekao samo eva da se voli, da si na ovom sajtu, da si upućen u neke nijanse lgtb eegzistencije, da uopšte opštiš sa nama;

kao takav, možeš samo, po onome što si pokazao, da osjećaš paničan strah da se čitava tvoja patriahalno-hrišćanska planetica ljulja i podrhtava. reći ćeš ne, "ne osjećam", ali očito se taj strah pretovrio u ovu ogromnu energiju da 30 ljudi dokazuješ da je crno zapravo bijelo. iz mjeseca u mjesec.

gotov si u kontekstu dogme koja te nekako drži. osuđan na propast, neprihvatanje, psovke, neimanje mjesta u društvu kakvim ga ti zamišljaš, odbačen u ugažen od strane svih onih autoriteta kojima se pokoravaš kao zbunjeno dijete.

imaš tačno dva izbora.

prvi je da prihvatiš, prvo sebe, a zatim i sve ono što prirodno dođe kao posljedica prihvatanja sebe kao geja. između ostaloga, to će biti i prihvtanje sebe kao gay pravolsvca (jer ako si gay i pravoslavac to odmah mijenja aksiom da takvi "ne postoje" - kako, ako si ti živ primjer da postoje? ko onda griješi?)

drugi je da pukneš kao tikva, kao mnogi srećnici (auto)homofobi.
Korisnikov avatar
By barni011
da li ti mozes da razumes da (sada pricamo o meni) nije crkva zasluzna sto sam ja ovakav...mogao sam biti i ateista, ima ovakvih kao ja i ateista....
ja sam sebe prihvatio da sam gej, ali biti gej je jedno a biti promiskuitetan je drugo.
mnogi od vas zele da pravdaju svoje slabosti i namecu to kao kakvu vrednost
druze ja ne namecem ovde nista, nadji mi jedan moj post koji govori da su oni koji ne veruju manje vredni od verujucih.neces naci tako nesto
ovde se verujuci nazivaju budalama i slicno, eto i ti im lepis nekakve etikete
cinjenica je da pises o necemo o cemu ne znas nista, kao kada bi ja pisao o mirisu prave brzilske kafe a nikada bio u brazilu...
zapravo svaka polemika sa vama o tome je takva
Korisnikov avatar
By Vel boy
sporan deo
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379677#p2379677]barni011 napisao:[/url]ovde se verujuci nazivaju budalama i slicno, ......
ne lazi da bash svi ovde nazivaju vernike budalama i slichno. mada, jedna stvar je obichan vernik chiji stavovi i akcije nikog ne ugrozavaju pa ni gej populaciju, a druga stvar su "vernici" chija je sva "vera" kako obespraviti i otezati zivot npr. gej populacije. gde si tachno ti barni011, ja josh uvek :neznam: ali na tebi je da se nadjesh.
Korisnikov avatar
By barni011
imao sam seks sa nepoznatim i znam o cemu pricam
sve i da nisam dovoljno je da posmatras ljude koji menjaju partnere i donosis zakljucke
nije bitno ovo da li je gej ili hetero odnos, potpuno je nebitno
bez izuzetka vodi u sunovrat
Korisnikov avatar
By Vel boy
onda, pametuj eto isto tako heteroseksualcima koji su promiskuitetni i josh reci im da si eto gej i ovako sve o sebi kao shto govorish ovde nama, pa nam prenesi iskustva i tachno opishi tj. daj direktan link pozeljno kako su te ti promiskuitetni heteroseksualci iztretirali i shta ti kazashe. vazi?
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379695#p2379695]barni011 napisao:[/url]imao sam seks sa nepoznatim i znam o cemu pricam
sve i da nisam dovoljno je da posmatras ljude koji menjaju partnere i donosis zakljucke
nije bitno ovo da li je gej ili hetero odnos, potpuno je nebitno
bez izuzetka vodi u sunovrat
Naravno da je bitno. Nešto može da vodi u "sunovrat", ma šta to bilo, a da ne bude nikakav poremećaj. Recimo, za mene, iz ateističke perspektive, pravoslavno hrišćanstvo jeste jedna vrsta moralnog sunovrata, ali zaista nije nikakav poremećaj. Isto tako, za mene je sunovrat i loš muzički ukus, pa opet nisam išao da dajem dijagnoze ljudima koji slušaju Željka Joksimovića. Razumeš šta pokušavam da kažem?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čuvajte objašnjenja i opravdanja za ljude vredne vaše pažnje, vremena i truda.

Razumem zaludnost jednodimenzionalnog religioznog čoveka... vas ostale ne razumem, podjednako produžavate raspravu koja neće dovesti ni do čega.

Gde su moderatori?!

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379695#p2379695]barni011 napisao:[/url]imao sam seks sa nepoznatim i znam o cemu pricam
naravno da znaš. sad kad si kročio u đavolje gnijezdo i znaš kako je, osjećaš se uzvišeno da to ostalima pojasniš. samo, u pogrešnoj se crkvi moliš.

btw, promiskuitet kod gejeva je zanimljiva sociološka i psihološka tema, ali mislim da ti nisi u stanju da o njoj valjano raspravljaš.
By Glasnik
Kakvo je ovo mučenje s barnijem...
:drama:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!