Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mage
Nadam se da će ga neko silovati u zatvoru
Originally posted by Winter
Mislim da je ovo jedini normalan potez....MUP nije nalozio otkazivanje, vec samo dao obavestenje da ne moze da garantuje bezbednost...sto i jeste tacno...jer recimo da evo ja hocu da napadnem ucesnike parade, ne moze me niko spreciti da se popnem na neku zgradu i odozgo bacam kamenice, flase i ko zna sta sve ne....naravno, u svrhu sprecavanja takve mogucnosti, trebalo bi pretresti svaki stan , lokal, itd...u centru grada...a to je ondak totalna represija...a mi smo ipak demokratska zemlja (valjda)....malo me cudi koji su razlozi organizatora parade, da presele odrzavanja na Novi Beograd, Palatu Srbije ili Usće....kako oni ne shvataju, da se borba vodi polako, i da treba vremena....pa neka parada bude narednih 5 godina na Ušču..ali neka je bude...pa onda neka 5 godina bude na Trgu...pa onda, za tih nekih 10-ak godina, neka bude kao svuda u svetu......ali ne, oni hoce samo i jedino da setaju kroz grad...to nema smisla....jer treba gledati sta je najbolje, a ne sta bi neko hteo, iz ko zna kog razloga
Originally posted by MarsMeni su se oci napunile suzama kada sam cula to za tu jadnu devojku koja je pretucena..
Jbt, ja nisam znao detalje za onu curu u autobusu, Dragana kod Olje što je pričala.
POLA SATA premlaćivanja u autobusu sa drugim ljudima, EEEEEEJJJJJJ!?!?!?!
Dovešće nas tačno u situaciju da se naoružavamo. Pa nemaš druge. Neću da se nadam da NEĆE valjda mene ili gajim neki bolesni optimizam i hrabrost i ono "ja sam ODLUČIO da se ne plašim". Lepo je to sve ali ti to ništa ne pomaže kad naidješ na budalu.
Originally posted by MarsUzas!
Haha...
I ja navijam za tebe, Zwezdice. Ali ajde mi, što smo svesni da smo ugroženi...al eto ta cura, i ko zna koja sledeća kojoj NA PAMET neće da padne da je neki tamo skot identifikuje kao ovakvu ili onakvu....i ONA će da dobije batine.
Sprej obavezno.
Originally posted by MarsMa sta sprej, pistolj bre, pistolj. Mis`im, kad vec svi pripadnici lgbt populacije imaju pravo da trave dozvolu za nabavljanje vatrenog oruzja jer se osecaju nesigurno. Jes` da to nije i dozvola za nosenje, ali avaj...kad se dogodi da morate da ga upotrebite, bice vam drago sto cete dobiti kaznu sto ste nedozvoljeno nosili oruzje za koje imate posedovnu dozvolu, jer ste u suprotnom mogli zavrsiti u nekom jarku.
Sprej obavezno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!