- 21 Apr 2009, 02:48
Zadnje, od godine do godine dopuštam si da nosim različita mišljenja pa eto, čujemo se i dogodine
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by emo_haos_Ovako sam i ja dugo razmisljala. Ali otkako sam se malo udubila u "njihova" ogranicenja, mislim na ovim prostorima.... Hm, neka hvala. Ipak je bolje ovako.
uzimajuci u obzir okolnosti - da. i to ne znaci da gajim neki unutrasnji problem, vec jednostavno postoje izvesna ogranicenja (prevashodno mislim na ogranicenja u vezi sa interakcijom sa okolinom)
Originally posted by Mystica_ladyBiti gay ni u jednoj državi nije 'opušteno'.
nikada nisam razmisljala o tome:psiholog:
pretpostavljam da bi nekioma zivot i bio laksi da su str8 samo zbog toga sto smo rodjeni u drzavi u kojoj je gay populacija jos uvek diskriminsana, u suprotnom bilo bi vam opusteno!
Originally posted by baboonbabaAli je mnoooogo "opustenije" nego ovde kod nas...Originally posted by Mystica_ladyBiti gay ni u jednoj državi nije 'opušteno'.
nikada nisam razmisljala o tome:psiholog:
pretpostavljam da bi nekioma zivot i bio laksi da su str8 samo zbog toga sto smo rodjeni u drzavi u kojoj je gay populacija jos uvek diskriminsana, u suprotnom bilo bi vam opusteno!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!