Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by spliff
pa deni je proglashen za pobednika... nelegitimno, dodao bih! propozicije nisu uopshte isposhtovane

:sekirica: :testerica: :osama: :avalon:

Rukovodjena citiranom tvrdnjom, istrazila sam citav slucaj i pregledala sve teme vezane za IZBOR ZA ZVEZDU FORUMA 2005., koji je pokrenut na inicijativu korisnika pod nickom Pauli.

Nakon sveobuhvatnog sagledavanja stvari, dosla sam do zakljucka da je korisnik *deni* pobedio, legitimno i legalno.

Posebno bih apostrofirala LEGITIMNOST njegove pobede, jer je zaista najveci broj korisnika glasao upravo za njega i to najvecom ocenom.

Ovo je istina i tu zaista nikakvi zlonamerni komentari ne mogu da zadru u sustinu i da ospore ISTINU !

:zvezda:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by amnesia
jao fak, tek sad videh! ali mislim da vam je totalno glup taj playoff fazon, no nema veze. ako vec bodovno kopirate evroviziju, onda je iskopirajte do kraja!

moja lista bi bila totalno drugacija, ali sta sad da radim kad ste mi mikroskopski suzili izbor:

12 - Kupper
10 - Tramp
8 - Jukie
7 - Ulix
6 - Sanjalica
5 - Dr. M
4 - Fazza
3 - Unic0rn
2 - Njuskalo
1 - Operativni Kadar
evo i ja se slazem otprilike sa ovom amnesiinom listom,mozda bi dodala par ljudi...EYA-u,m...,Kittrie,ali mene zanima druga stvar-cime su neke osobe zasluzivale da uopste udju u izbor???Time sto ih je neko predlozio?Btw vec primetih neke totalno nepoznate naloge-Homer Simpson-20-tak postova svega(?!)-ko je taj korisnik uopste i kako zna za koga da glasa???Skroz providno,posebno kad se uzme u obzir kome je dao max poena...Kad kazem zvezda,pomislim na nekog sa smislom za humor,originalnost,nekog ko se izdvaja,nekog posebnog...a ne tamo neke leve koje se dodvoravaju i aminuju tudje postove...mislim,znam da su takvi dragi ljudima-ali aman!

I uostalom,vec smo u III mesecu 2006,trebalo bi poceti sa prekvalifikacijama za ovu godinu,a ne ponovo otvarati bajatu temu...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!