- 02 Feb 2011, 15:29
godine: 22 i po
rođen: 12.05.1988.
pol: m
visina:173 cm / 68kg
kosa: tamno smeđa, kratka
oci: smeđe
region: Beograd
škola: Fakultet dramskih umetnosti
status: u vezi
trenutno stanje: srećno zaljubljen
muzika: Madonna, Bee Gees, Annie Lennox, Thievery Corporation, Milla Jovovich, Tomandandy, Clint Mansell, Lady Gaga, Britney Spears, Hans Zimmer, James Newton Howard, Tori Amos, Broken Bells, Fitz and the Tantrums, Unkle, Zoot Woman, Natalia Kills, Dido, Nicki Minaj, Pink
film: "The Hours", "Gegen die Wnd", "North by Northwest", "Psycho", "Mulholland drive", "Blue Velvet", "Girl interrupted", "Amores perros", "21 Grams", "Artificial intelligence", "Who's affraid of Virginia Wolf", "Cat on a Hot Tin Roof","Transamerica", "Halloween", "Kill Bill", "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "The Unknown Woman", "The Lives of the Others", "Vertigo", "Rosemary's baby", "Bitter Moon", "Moulin Rouge", "Todo sobre Mi Madre", "Sunset Boulevard", "All About Eve", "Black Swan", "Gilda", "Sorry, wrong number", "Let the right one in".
smejem se: uglavnom zbog vulgarnih šala koje sam pravim.
placem:sada sve ređe. jedino kada gledam filmove.
pijem/duvanim: pijem povremeno. duvam isto tako. ne pušim cigare.
droga: samo duvanje.
ne volim: zimu, laži, kuvana jaja, kafu, praznike, dosadne ljude.
volim: roditelje, leto, čokoladu, ledeni čaj, filmove, šetnje, pse, seks, putovanja, pokoju drugaricu i ponekog druga, filmske festivale, fakultet.
mrzim: ne mrzim.
bojim se: da neću uspeti u životu i da ću ostati sam (ovo je i dalje aktuelno), opasnih telesnih povreda, siromaštva.
omiljene zemlje: Španija, Velika Britanija, Nemačka
boje: crna, crvena, bela, siva
mitologija: egipatska
biljka: zapišana trava
životinja: pas, delfin, foka, konj, jež
nick: Vik, Viki, Vića, Vićko, Vikica, Vivica, Viking, "Debela žena"
horoskop: bik-strelac
Originally posted by Viktor VilotijevićJoj... Ajd' opet:
godine: 19
visina:173 cm / 70kg
škola: gimnazija "Sv.Sava"
muzika: Madonna, Bee Gees, Nelly Furtado, Garbage, Bonnie Tyler, Michael Jackson, Janet Jackson, Cher, Barbra Streisand, Cyndi Lauper, Beyonce, Gwen Stefani, Amy Winehouse, James Blunt, Annie Lennox, Blondie, Kelly Clarkson, Rihanna, Pink.
film: "The Hours", "Gegen die Wnd", "North by Northwest", "Psycho", "Mulholland drive", "Blue Velvet", "Girl interrupted", "Amores perros", "21 Grams", "Artificial intelligence", "Who's affraid of Virginia Wolf", "Cat on a Hot Tin Roof", "Dead Ringers" , "Lolita", "American History X", "Iris", Transamerica", "North Country", "East West", "Amelie", "Halloween", "Kill Bill", "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "The Unknown Woman", "The Lives of the Others", "Vertigo", "Rosemary's baby", "Bitter Moon", "Moulin Rouge", "Todo sobre Mi Madre", "Volver", "Little Miss Sunshine".
smejem se: uvek, pa čak i zbog najglupljih stvari.
placem: kad god sam tužan, vrlo često i kada gledam filmove koji su tužni.
pijem/duvanim: ne.
droga: nikad.ne volim:kisu i kada mislim
volim: dečka, prijatelje, roditelje, leto, čokoladu, ledeni čaj, filmove, šetnje, pse, putovanja...
mrzim: laži, prevare, sebičnost, samoću, tugu, nemaštinu.
bojim se: da neću uspeti u životu i da ću ostati sam.
omiljene zemlje: Italija, Engleska, Egipat.
boje: plava, ljubičasta, crna, bela.
biljka: orhideja
životinja: pas, delfin, foka, prase, konj,zec.
nick: Viki, Vića, Vićko, Vikica (tetka, tetka... ubiću teeeee), Viking, prase...
godine: 22 i po
visina:173 cm / 68kg
škola: Fakultet dramskih umetnosti
muzika: Madonna, Bee Gees, Annie Lennox, Thievery Corporation, Milla Jovovich, Tomandandy, Clint Mansell, Lady Gaga, Britney Spears, Hans Zimmer, James Newton Howard, Tori Amos, Broken Bells, Fitz and the Tantrums, Unkle, Zoot Woman, Natalia Kills, Dido, Nicki Minaj, Pink
film: "The Hours", "Gegen die Wnd", "North by Northwest", "Psycho", "Mulholland drive", "Blue Velvet", "Girl interrupted", "Amores perros", "21 Grams", "Artificial intelligence", "Who's affraid of Virginia Wolf", "Cat on a Hot Tin Roof","Transamerica", "Halloween", "Kill Bill", "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "The Unknown Woman", "The Lives of the Others", "Vertigo", "Rosemary's baby", "Bitter Moon", "Moulin Rouge", "Todo sobre Mi Madre", "Sunset Boulevard", "All About Eve", "Black Swan", "Gilda", "Sorry, wrong number", "Let the right one in".
smejem se: uglavnom zbog vulgarnih šala koje sam pravim.
placem:sada sve ređe. jedino kada gledam filmove.
pijem/duvanim: pijem povremeno. duvam isto tako. ne pušim cigare.
droga: samo duvanje.
ne volim: zimu, laži, kuvana jaja, kafu, praznike, dosadne ljude.
volim: roditelje, leto, čokoladu, ledeni čaj, filmove, šetnje, pse, seks, putovanja, pokoju drugaricu i ponekog druga, filmske festivale, fakultet.
mrzim: ne mrzim.
bojim se: da neću uspeti u životu i da ću ostati sam (ovo je i dalje aktuelno), opasnih telesnih povreda, siromaštva.
omiljene zemlje: Španija, Velika Britanija, Nemačka
boje: crna, crvena, bela, siva
biljka: zapišana trava
životinja: pas, delfin, foka, konj, jež
nick: Vik, Viki, Vića, Vićko, Vikica, Vivica, Viking, "Debela žena"