Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By borboleta
Hajde evo i mene...

godine: 25
pol: Z
visina: 168
tezina: 64
kosa: plava
oci: plave, nekad sive
region: BG
Posao: volim ono sto radim
Fax: zavrsavam...uskoro...jednom sigurno!
status: oh so single
muzika: alternative rock, indie rock, r’n’b, hip-hop, reggae, reggaeton, house, MPB
knjige: trenutno Amin Maluf „Samarkand“
film: redje nego serije (hooked on HouseMD, Dexter, the Shield)
smejem se: cesto i mozda glasno
placem: najcesce iz besa i nemoci
pijem/duvanim: volim pivo i jos ponesto/da
droga: hmmm...retko
volim: svoje zivotinje, knjige, muziku, putovanja, spanac, rafaello kuglice, smoki, pivo, svoje prijatelje, izlaske, leto, Beograd...
ne volim: insekte, meso, jesen, rana budjenja, Beograd zimi...
bojim se: ajkula, prevelike brzine, starosti, smrti...
omiljene zemlje: Spanija, Portugal, Brazil, Kuba...samo da je toplo
boje: plava, bela, ljubicasta...
horoskop: strelac/lav
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by sunnysky81

Hi everyone!

Godine: 29
Horoskop: blizanci (mada u isti ne verujem)
Pol: zenski
Orijentacija: gay
Kosa: braon
Oci: braon
Visina: 170cm
Tezina 57kg

Obrazovanje: visoko
Knjige: klasici - realizam - Dostojevski itd.
Muzika: klasicna, rok, pop 60. 70. 80 ...
Status: single
Region: Jug

Smejem se: kada gledam dobar britanski sitkom
Placem: ponekad
Alkohol: nikad
Cigarete: nikad
Droga: nikad
Volim: ljude, decu, zivotinje, stare filmove, sport...
Mrzim: prostakluk, laz, povrsnost
Obozavam: hmm..ovo se mora odnositi na osobu - jos uvek trazim pravu
Boja: bela, svetlo plava, crna, crvena

skoro pa kao da sebe gledam u ogledalu ;P
Korisnikov avatar
By borboleta
@sunnysky hvala na dobrodoslici! Nije :wundy: , bas mi je fino ovako
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
welcome novalijama...

a pitanje... kako lecite svoje frustracije i komplexe ako ne pijete i ne pusite? :nerd:
ajd bar da se drogirate :neznam:

welcome u svakom slucaju :maji:
Korisnikov avatar
By borboleta
@Sanja...evo ja i pijem i duvanim, sa drogama stojim slabije...ali cini mi se da nisam ni blizu izlecenja pojedinih frustracija - nema ih mnogo, ali se uvek nadje nesto. No....
Korisnikov avatar
By MISSingPuzzlePiece
Hvala Black Lady, Sanja.. :)
od alkohola i cigara mi je stvaaarno muka, ne ide mi u glavu sta ljudi vide u tome, a drogu bih mozda i probala.. a ovo za frustracije - glasnom muzikom! :dj:
By your.neck
Dobro veche. (Milka Canic style..)

Nov sam ovde pa ajde kao da se predstavim.

Godine: 17
Pol: M
Visina: 177
Tezhina: 70.8 (come on, say it... :P )
Orijentacija: Bi
Ochi: Smedje
Kosa: Tamno smedja, kratko shishana, po potrebi modifikovana gelom

Obrazovanje: Srednja shkola u toku
Chitam: Malo, ali volim detektivske romane i obozhavam Erasta Petrovicha Fandorina (Boris Akunjin)
Od muzike volim: Najvishe metal, mozhe i punk, rock... Nikako ove nove kreacije sa ritam-mashina a pogotovu ne turbo-folk.
Smejem se: Glasno i chesto.
Plachem: Nikada me necete videti kako plachem, deshava se jednom u dve godine.
Alkohol: Umereno, mada je bilo i havarija. Iskljuchivo vodka/gin kokteli ili likeri. Pivo i vino ne volim.
Droga i cigarete: NE, ako ih konzumirash - gtfo. Odbijam da ostvarujem kontakt sa ljudima koji smrde na duvan i vutru.

Volim: Chokoladu, tople zagrljaje, parfeme, sarkastichne komentare, all-inclusive zhurke, opushtene shetnje, duge razgovore, slobodno vreme kod kuce koji koristim za uhm... svashta neshto, svoj krevet, slikovite i uznemirujuce seksualne perverzije...

Ne volim: Vrisku male dece, uske i zagushljive prostorije, meke i nepostojane jastuke (ruka pod glavom = hate, ruka negde drugde = sure, why not), miris duvana (gushi me i ubija), debele zhene koje otimaju mesta u gradskom prevozu, prljave i masne tastature, touchscreen telefone, roze boju, sve emisije Farma/Big Brother tipa...

Kod drugih posebno cenim: Dobar smisao za humor ('Humor je odlika inteligencije', neko reche), sposobnost da se prihvati i dodeli kritika, kontakt ochima (neki ljudi su operisani od ovoga!), pravilno telesno drzhanje (mozhda isticanje ovoga zvuchi malo chudno, ali to jedna od stvari koje odmah primecujem), osmeh (i mislim da je izjava 'Tuzhni ljudi se najlepshe smeju' chisto sr***e)...

Izrazito mi se ne svidja (vecina/svaka od ovih stvari se prosto nikome ne svidja, ali ove izdvajam kao double-ultra-mega turnoff): Aljkavost (od izguzhvane odece, preko grickanih noktiju do masne kose - zar je teshko oprati se jednom dnevno?!), shtipkanje po bokovima (ekstremno sam golicljiv, to me ubija), upadanje u rech, isfeminizirano ponashanje (zaista, ne trazhim momka koji je u isto vreme i devojka), kashnjenje, kada neko prospe komentar 'Mogao si da se obrijesh' (chini chuda kada neko zheli da me izvede iz takta), mljackanje (AAAAAAAAA!!!) i najgore od svega - mlitav i nejak stisak pri upoznavanju (kada neko samo dotakne moju shaku kao da je iz g***na izvadjena i onda sebi u bradu promumla ime)...

P.S. Nadam se da nije previshe podataka.
By Kragi
U je 'izfeminizirano ponašanje' uz opasku da ne traži devojku :love: mali je izgleda opasan!
na pravom si mestu, dobrodosao :mazi:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by your.neck

Alkohol: Umereno, mada je bilo i havarija. Iskljuchivo vodka/gin kokteli ili likeri. Pivo i vino ne volim.
Droga i cigarete: NE, ako ih konzumirash - gtfo. Odbijam da ostvarujem kontakt sa ljudima koji smrde na duvan i vutru.
:drama:
By loreenche
ovaj neki zajeban... :lol:

rekoh ja... mic po mic, i mi maloletni cemo da zavladamo forumom! :sudija:

Welcum, your.neck :pervert:
By loreenche
A sada... nakon 6 meseci i kusur dana... kontam, neka godisnjica... Pa da obnovimo upoznavanja...

:milkacanic:

Nisam nov, al svejedno cu se predstaviti :P ponovo...

Godine: 19
Visina: 197 cm
Tezhina: 82.5 kg
Orijentacija: GAY :zastava:
Kosa: Kratka, crna, na svetlu vuce na tamno smedju, redovno gelirana, znaju ovi Novosadisti :lol:
Obrazovanje: magistrirao srednju turisticku, a sada radim da zaradim dinar za PMF i onda na menadzerstvo u hotelijerstvu :)
Citam: casopise... knjige su me smorile, a i biblioteka mi daljeko... osim toga, sve ima na internet, baticeee :lol:
Od muzike volim: A hebate, sta ce voljet peder? :P
Smejem se: i nije me briga sto drugi gledaju...
Plachem: jebiga, emotivan sam... doduse, mora da me bas "potrefi" trenutak
Alkohol: Samo na partijanju...
Droga i cigarete: nista aktivno, drogu i vutru nisam probao, cigarete probao, sad se cistim :lol:
Volim: decka, Francusku, Prag, rostiljske kobasice, svoj novcanik, ovaj forum, zajedno sa nekim forumasima, visibabe, sunce, lisce, sneg, malu i veliku kazaljku na satu, Capital FM, izlaske, deep night pijanstva, prepiranja, sarkazam, strane jezike, seks, bizuteriju, ples, putovanja, inozemstvo, Novi Sad :love:

Ne volim: mede, superiornost, inferiornost, napade, izigravanje boga, kisu, hladnocu, stakore i ostale glodare, trenutni posao, ogovaranja, saputanja, nekulturu, vandalizam, trenutni grad u kome zivim, closed-mind ljude, portugalski... (tek sad primecujem kako je sve random) :roflmao:

Horoskop: Vaga (podznak Skorpija :rotflmao: )

Paaaaa... Nije se puno promenilo :shok:
Korisnikov avatar
By Korisnik22
godine: 18
pol: M
visina: 173
tezina: 72
kosa: braon
oci: smedje
region: NS
Fax: Jos u gimnaziji
Status: In love
muzika: Old stuff, i malcice skoro svega ostalog (osim skoro svih oblika folka)
knjige: trenutno "Nemezis" I.Asimov, inace, svasta (sto nije trenutno u izlogu)
film: 'Good Will Hunting', 'Vampire Hunter D: Bloodlust',nisam bas ljubitelj komedija i horor-a
smejem se: od stalno do nimalo (po razgovoru)
placem:jaaaaako retko, mada cesto zamalo
pijem/duvanim: ne duvanim, ponekad ponesto popijem
droga: jos uvek ne
volim: svog decka knjige, muziku, putovanja,prijatelje, kokice
ne volim: 'deranje', napetost,
bojim se: sebe, igala
omiljene zemlje: Francuska, Velika Britanija, Japan, Svajcarska, Kanada
boje: crvena, bela
horoskop: Skorpija

:kiss:
By Sashka!
Originally posted by Zen

ovaj neki zajeban... :lol:

rekoh ja... mic po mic, i mi maloletni cemo da zavladamo forumom! :sudija:

Welcum, your.neck :pervert:
:lol: Ocemo, naravno... Grand master plan :evilwait: :awesome:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

Od muzike volim: Najvishe metal, mozhe i punk, rock... Nikako ove nove kreacije sa ritam-mashina a pogotovu ne turbo-folk.
Toooo :rock:

Al ostatak opisa se ne uklapa u to :sigh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

Dobro veche. (Milka Canic style..)

Nov sam ovde pa ajde kao da se predstavim.

Godine: 17
Visina: 177
Tezhina: 70.8 (come on, say it... :P )
Orijentacija: Bi
Kosa: Tamno smedja, kratko shishana, po potrebi modifikovana gelom

Obrazovanje: Srednja shkola u toku
Chitam: Malo, ali volim detektivske romane i obozhavam Erasta Petrovicha Fandorina (Boris Akunjin)
Smejem se: Glasno i chesto.
Plachem: Nikada me necete videti kako plachem, deshava se jednom u dve godine.

Volim: Chokoladu, tople zagrljaje, parfeme, sarkastichne komentare, all-inclusive zhurke, opushtene shetnje, duge razgovore, slobodno vreme kod kuce koji koristim za uhm... svashta neshto, svoj krevet, slikovite i uznemirujuce seksualne perverzije...

Ne volim: Vrisku male dece, uske i zagushljive prostorije, meke i nepostojane jastuke (ruka pod glavom = hate, ruka negde drugde = sure, why not), miris duvana (gushi me i ubija), debele zhene koje otimaju mesta u gradskom prevozu, prljave i masne tastature, touchscreen telefone, roze boju, sve emisije Farma/Big Brother tipa...

Kod drugih posebno cenim: Dobar smisao za humor ('Humor je odlika inteligencije', neko reche), sposobnost da se prihvati i dodeli kritika, kontakt ochima (neki ljudi su operisani od ovoga!), pravilno telesno drzhanje (mozhda isticanje ovoga zvuchi malo chudno, ali to jedna od stvari koje odmah primecujem), osmeh (i mislim da je izjava 'Tuzhni ljudi se najlepshe smeju' chisto sr***e)...

Izrazito mi se ne svidja (vecina/svaka od ovih stvari se prosto nikome ne svidja, ali ove izdvajam kao double-ultra-mega turnoff): Aljkavost (od izguzhvane odece, preko grickanih noktiju do masne kose - zar je teshko oprati se jednom dnevno?!), shtipkanje po bokovima (ekstremno sam golicljiv, to me ubija), upadanje u rech, isfeminizirano ponashanje (zaista, ne trazhim momka koji je u isto vreme i devojka), kashnjenje, kada neko prospe komentar 'Mogao si da se obrijesh' (chini chuda kada neko zheli da me izvede iz takta), mljackanje (AAAAAAAAA!!!) i najgore od svega - mlitav i nejak stisak pri upoznavanju (kada neko samo dotakne moju shaku kao da je iz g***na izvadjena i onda sebi u bradu promumla ime)...

P.S. Nadam se da nije previshe podataka.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA TEK SAD SAM SVE PROCITAO HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

cek cek

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

:isus:
Korisnikov avatar
By Blady
ahahahahah, decko zna sta hoce !
Btw volim izguzvano i roze boju .... :alexis:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ali ali "Mogao si da se obrijesh" HAHAHAHAHAHAHAHA
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 136
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!