Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
fuu... da sam bila sa nekim likom, i da mi je gurao glavu dole da mu popusim, i ja dosla tu dole i skine on gace i umesto kurca ima objektiv od kamere, koji ja liznem. slan i uzasan ukus. krenem da povracam. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Some friend of mine, išli smo na neki koncert. Ali problem je u tome što smo išli samo u gaćama i tako hodali po mokrome gradu. Nimalo awkward. :party:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da mi je neka devojka uzela mob da prepisuje na nekom testu i nije mi ga vratila posle
Korisnikov avatar
By *Sandra*
ti si stvarno istraumirana od pozajmljivanja svojih stvari :lol:

e a sanjala sam...mislim da je bilo nesto vezano za dogovor i nalazenje, nista posebno san.
Korisnikov avatar
By bern
intenzivnu seksualnu scenu, fetiš. probudio sam se zbog toga.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e pa ne sećam se. al bilo je jako kul s obzirom da sam prespavala prvih 5 časova jer mi se nije budilo
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
...da sam nasla bebu. I onda sam je danima drzala u svojoj sobi, dojila je nekim cudom, pevala joj uspavanke i hranila je brusnicom (!). i onda mi je neko uzeo.

nisam mogla da se sastavim nakon budjenja.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sanjao da sam u srednjoj školi, i jedan drug je kao pravio neku wireless mrežu za pedere i nagovarao me da se priključim :facepalm:
Korisnikov avatar
By *Sandra*
neko bolesno silovanje. a misim koje silovanje nije bolesno.
Nego, ajd sve to kao ok, nego sto ja kao dolazim na mesto zlocina i otkrivam kako je taj lik unistio dokaze. on je, kad je zavrsio, spricem izvadio plavkastu providnu tecnost iz nje i onda je to isprskao na parket pa se ispiskio na to i zapalio i tako je to "isparilo" te mu se ne moze uci u trag. vrlo detaljno sam sanjala tu prostoriju, sam cin se nije "video"...
ne znam...nidje veze sa desavanjima i mislima taj dan, a ni prethodnih...
Korisnikov avatar
By gossip
sanjao sam ortakinju iz osnovne ali ne secam se sta
Korisnikov avatar
By *Sandra*
da sam bas zedna i pijem vodu iz case, a u sledecem trenutku ta casa je mobilni iz koga pokusavam da iscedim vodu jer sam mnogo zedna. i nijednog trenutka ne kapiram da je to mobilni... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
^ to je zato što očajnički žudiš za mojim porukama :lol:

opet sam imala neki tripozan san, sanjala sam da sam pokušala da uđem u neko ogledalo i kad sam zakoračila tako me pukla struja da sam se probudila istog trenutka. nisam mogla da se pokupim gde sam
Korisnikov avatar
By *Sandra*
prosto dehidriram kad te nema da se javis :lol:

ma to te cale drmno strujom da te probudi, posto stalno iskljucujes alarm.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa majke mi sumnjam da je neko bio ispod kreveta pa me štrecnuo :uplasen:
Korisnikov avatar
By scout_finch
imala sam jedno 4 razlicite nocne more u toku jedne noci. sa sve budjenjem u znoju i sa 150 otkucaja srca. uzas.
Korisnikov avatar
By Hys.
Spavala sam maltene 15 sati tako da ako sam nesto i sanjala, ne-mam-po-jma :awesome:
Korisnikov avatar
By Waldorf
da je neko rekao "jao, napadao sneg po travi!"
odmah sam skočila da vidim jel istina. laknulo mi je što nije.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Neki kosmar.. :cut:

Edit:

A do pre 15min sanjah kako su me roditelji ponovo nesto napali sto sam lezbejka, a brat je stao u moju odbranu i bukvalno se svadjao sa njima. :hypno: Tada mi nije dao da progovorim ni rec, nego me je bukvalno odvukao iz kuce i odveo u neki kafic gde mi je rekao da sam ja ipak za njega sestra i da cu to uvek biti i da ako treba da ce se sa celim svetom svadjati, ali nece da dozvoli da me neko napada (verbalno i/ili fizicki) samo zbog toga sto sam lezbejka i da mu je veoma krivo zato sto me nije od pocetka prihvatio..
It was so real.. :drama:
Kako bih volela da se ovaj san nije zavrsio.. :sigh:
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!