Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
21god a udata i ima dete...
jbte pa s koliko si se udala sa 17? :krstise:
Korisnikov avatar
By 李香兰
To mi je uvek bilo fascinantno, i interesovalo me kakvo je bilo odrastanje te dece. (Nista loše ili pogrdno).

s obzirom na činjenicu kad sam ja došla na svet, moji su bili u četrdesetima. mnogo intrigantno recimo to, imaš 10 godina mama ti u dvadesetima.
Meni to nije bilo nista posebno, a odmalena sam inklinirao ka znatno starijim osobama i samo u njihovom drustvu sam se osjecao dobro. Ok, iznimka je moja mladja sestra.
Majcinu majku sam 'pikao' kao moju, a kad sam rodjen bila je u drugoj polovini cetrdesetih.

Ne znam kako drugi gledaju na te stvari.
Iskreno da pojasnim,ne smatram da je loše mlad ući u brak i postati roditelj,ako osetite da je pravo vreme za to.I čak iz svog iskustva mogu reci da je prelepo biti mlada mama,barem meni.Iako se mnoge drugarice mojih godina zacudjavaju na moje stavove.Ja smatram da mogu da budem dobra majka a možda čak i bolja od žene koja ima npr 30 god.Majcinstvo i generalno roditeljstvo nema veze sa godinama.Ako ćete biti dobar roditelj možete to biti i u 20 i u 40 kad god. <3
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
dobrodosli :sesir:

mislim da niko nije mislio nista lose, samo im je bilo neobicno.
Evo i ovde da se "upisem"

Citam forum izvesno vreme ali obicno nemam sta da dodam u diskusijama pa se osecam kao duh uhoda :D
Malo mi teze ide prihvatanje identiteta kao i socijalizacija pa se nadam da ce mi forum pomoci u tome.
Ko hoce neka mi kucka :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
život foruma u malom: od pričala-bih-sa-bilo-kim do kako-izbrisati-profil
Korisnikov avatar
By 7Hz
Čuj, ovde sam duže od godinu dana.

Pokušala jesam, svidjelo mi se nije, i više ne verujem da se ovde može uspostaviti neka neobavezna priča sa nekim (bilo kim).

Ako tebe moje želje i mišljenja ugrožavaju onda sorry, ali svejedno mi nemaš pravo svisoka dobacivati i držati se kao da mi sudiš. Jednostavno nemaš :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
devojko, žao mi je ako se, iako neosnovano, osećaš prozvanom
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2767175#p2767175]Macan86 napisao:[/url]21god a udata i ima dete...
jbte pa s koliko si se udala sa 17? :krstise:
Haha
To je idealno vreme za rađanje, a ne ko ove žene danas sa 35 godina.
A i ne traje trudnoća 4 godine, i slonice kraće nose slonče u stomaku :D

Meni su fascinantne cigančice i pazarke, tu u 19 godina obično ima već nekoliko dece... Naleti s vremena na vreme i neka koja se u 16toj porađa.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2767286#p2767286]jovanaik195 napisao:[/url]Iskreno da pojasnim,ne smatram da je loše mlad ući u brak i postati roditelj,ako osetite da je pravo vreme za to.I čak iz svog iskustva mogu reci da je prelepo biti mlada mama,barem meni.Iako se mnoge drugarice mojih godina zacudjavaju na moje stavove.Ja smatram da mogu da budem dobra majka a možda čak i bolja od žene koja ima npr 30 god.Majcinstvo i generalno roditeljstvo nema veze sa godinama.Ako ćete biti dobar roditelj možete to biti i u 20 i u 40 kad god. <3
Ja bih tvoje dete.
Svidja mi se pomisao na to.
Korisnikov avatar
By gossip
Molim sve ljude koji prate ovaj forum "iz mraka" da se registruju i pridruze diskusijama ili pak otvore nove teme.
By Milica18
sallys napisao:Pa praktično forum više nije aktivan, te tako i ova tema :D U svakom slučaju, lepo što još ima novajlija :)
Iskreno mi je zao sto to cujem, al hajd sta sad :D
:prc:
Korisnikov avatar
By HEX000F55
Pre 4 godine sam slučajno saznala za ovaj forum. Proveravala sam mesecima da li je moguća registracija, međutim bezuspešno. Forum je prosto bio zatvoren za nove članove. Pretpostavljam s dobrim razlogom.

I tako zaboravim ja na to sve i posvetim se svom životu. Ušla sam ponovo negde u septembru ove godine i videla novi izgled. Tada reših da se registrujem. Međutim, sad je forum "mrtav". A tako sam imala želju da učestvujem ovde... this is so sad alexa play despacito
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!