[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370083#p2370083]Vel bulka napisao:[/url]
- sasvim krivo me citirash tj. umecesh mi rechi koje nisam rekao, domino! ja rekoh ovo - shta i koji kurac si ti imao na umu kad si sebi nadenuo nik koji imash, tvoja stvar, jebe mi se, ali da se prema meni godinama ponashash kao neki nakurcheni intimidator kojeg se ja kao trebam plashiti, ochevidno je odavno.
a NE "jer, mi nismo duzni da tragamo za tvojim trkeljanjima i buncanjima o tome kako i zashto si ti sam sebi nadenuo taj nik".
dakle, kad vec citirash, citiraj kako treba, ne lazi i ne menjaj moje rechi, domino!
vidim, fino si stefan19-og OPET izvredjao, samo zbog tog bi trebao popiti trajni ban, domino!
dalje, ne raste lista- blenta je takodje poznati deo gange, on u malo novije vreme odluchio da vam se pridruzi, no, eto vam ga!
a, da je antibiotic doshao ovde i rekao neshto shto meni nije po volji, kulturno bi se iskulirali sve dok je i njegovo to neshto shto nije meni po volji- recheno na pristojan i po Pravilniku primeren nachin.
ja uopshte NE patim za tim ko ce, kako ce, da li ce, nece li.... neko (bilo ko) se samnom slagati ili ne, vec INSISTIRAM NA UPRAVO JEDNAKIM ARSHINIMA ZA SVE PRISTOJNE FORUMASHE KOJI POSHTUJU PAVILNIK, a ti dominusho se mozesh rugati tome kolikogod hocesh, ovako ce biti!
zar nisi prestala da mi se obracash? ili si ono meni zabranila da ti se obracam? shrug, anyway - aaaaaaw honey, pravdaj se pravdaj po obicaju. dovoljno je samo da ljudi procitaju koliko si govana nasrala da shvate tacan momenat gde pocinjesh istim da se posipash.
ti treba da naucish kako ovaj forum funkcionishe i sta su uvrede. forum funkcionishe po principu opomena pa onda banova ako do sad nisi nauchila. a ne znash ni sta uvrede. kad te neko pogleda popreko, kaze 'ne slazem se' ili ti prdne u facu ne znaci da je to uvreda niti je to slagvort da ti krenesh da cicish kao zena i vicesh "uvreda! uvreda! skandal! snupi i lucija se tuku! za ovo bi ja trajni ban dodelila!!!(as if you have any influence in virtual or even real life) *dramaqueendramaqueendamaqueen*" honey - NO!
wahahahahahahahah
"dalje, ne raste lista- blenta je takodje poznati deo gange, on u malo novije vreme odluchio da vam se pridruzi, no, eto vam ga!" jao boze buljsonka, prsla si k'o zrela chibulja - sta ti znaci ovaj oksimoron 'poznati deo gange ali u novije vreme odlucio da nam se pridruzi'
jao gospode boze, nadam se da zapisujesh ovo, i da ces mi jednog dana poslati zahvalnicu kad prodash svoje memoare (ne)zaposlene GEJshe holivudu
zahtevam moj nik (u kojoj god ga varijaciji smislish) na end credits-u i zahvalnicu kad budesh primila emmy odmah posle standardnog holivudskog 'i wanna thank god and_moj nik_and my primary school teahcer...'
*edit* skandal! ban! ban! uvreda! evo ga i nsc je poznati deo gange ali nam se odluchio pridruziti. evo zvanicno zelim nsc-u dobrodoslicu. pristupnica za gangu trolova ce vam stici na postansku adresu u roku od 7 radnih dana. u paketu ce te takodje dobiti nalepnice, privezak za kljuceve i korisnicko ime i lozinku za pristup tajnom internet sajtu sa eksluzivnim materijalom. vash online sajt - teorija zavere gange trolova
u stvari chek, nsc je samo izneo misljenje...aaaaw to znachi da ipak ne pripada gangama niti kuje bilo kakve zavere. prst na f20 buljana, medj rogove.
i samo da ti kazem da si preslatka sto pokushavash ocajnicki da izvrnesh moj nik
nije da si uspeshna, ali i'll give you some credit - nije jednostavan nik a imajuci i nivo (ne)inteligencije osoba koje pokushaju da ga prevrnu
ne zaboravi da ima i dominella (TM sixto - ljubi ga druga)
i za razliku od tebe ja nisam kompleksash da mi smeta (ne)uspeshno sprdanje na konto nika
i lepo je videti kako nemash uopste standarda i integriteta kad se 'spustash na nash nivo' i sejehs uvrede jer nemash niti argument a kamoli kontra argument.