Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
...dakle,danas ti je idealan dan za to...:smeh:
Korisnikov avatar
By Nikodim
O, da, jeste, odavno.

Evo, sinoć je izgubio posle 41 pobede. Očekujem patriote, kai i uvek do sada, da udare na njega.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Rekoh li ja... Maločas sam čuo čičicu kako komentariše da je juče igrao "ko da ima dve leve ruke".
Korisnikov avatar
By spliff
nadam se da tje i rafa da igra sutra kao da ima dve leve ruke :snob:
Korisnikov avatar
By *deni*
Izgubio ?
Sad će verovatno imati priliku da igra neki revanš, ne ?
Korisnikov avatar
By badu
Mogao bi opet, da me Mladić ne smara više.
I sjajan je i sve to, ali je*omater, ubi me čoveče.
Korisnikov avatar
By hush
sve mi zivce pokida kad igra sa Nadalom uh

pa prebacim na drugi kanal...
pa vratim..
pa prebacim..
vratim :)

ahahhahahaah :foto:
Korisnikov avatar
By Nikodim
Jadna je zemlja u kojoj je jedna od udarnih vesti da jahti porodice Đoković nije dozvoljen ulazak u Hrvatsku...
Korisnikov avatar
By Nikodim
Da l' je ovaj narod toliko odlepio? Sad raspravlja o Noletovom kučetu. Nisu mu dozvolili, kučetu, da prati meč... :(
Korisnikov avatar
By ljubav91
ne, smorili su ljudi koji pisu da ih je smorio novak djokovic
Korisnikov avatar
By Kekica
Smorio me.I on i svi oni koji ga spominju u svakom kontekstu kada se diče VELIKOM SRBIJOM!
Korisnikov avatar
By lana-bg
Mene bi i moja devojka smorila da je toliko prisutna u medijima.
Djokovic je vrhunski teniser, veliki patriota i volim da gledam njegove meceve, ali samo to.
Ne zanimaju menjegovi kucici, macici, veverice, jahte, braca koja su se valjala u blatu (bila slika u novinama), njegove poruke na twitteru, imitacije, svaleracije, pevanje i ne znam sta sve.
Zeljan je paznje i ok, ali meni je zanimljiv samo kao teniser i reprezentativac.
Sto se ponasanja tice vise mi se svidja Nadal.

Njegov otac je posebna prica nadobudan je i bahat, a mislim da mu je zivotna zelja da podigne pehar umesto sina. Vidim da naginje da ide u svlacionicu posle meca, valjda ne zna da je to zabranjeno. Sta bi bilo kada i Viktorija Bekam trcala sa svojom decicom i tako sve zene i porodice posle meceva svojih muzeva. Nekim glupostima ne mogu da se nacudim.
By LeDeNa_
Novak toliko igra dobro i zasto postoji ova tema.On svim srcem igra za nasu zemlju...Naravno da je bitan prvo sam sebi ali nije u redu da ga pljujete ovde.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Evo, danas je na prijemnom na Filozofskom, na testu opšte informisanosti bilo pitanje koliko je uzastopnih pobeda N. Đ. ostvario u 2011.? :lol:
Korisnikov avatar
By istok
Originally posted by LeDeNa_

Novak toliko igra dobro i zasto postoji ova tema.On svim srcem igra za nasu zemlju...Naravno da je bitan prvo sam sebi ali nije u redu da ga pljujete ovde.
:rolleyes:

Verovatno zbog patriotizma mu se boraviste vodi na Monte Karlo.

OT: Da, smorilo me je sve u vezi njega a on mi je iritantna pojava. Voleo bih da danas izgubi.
Korisnikov avatar
By nsc
nemas srece

a ti bi ziveo gde? da si u njegovoj situaciji

dok igra pod zastavom ove zemlje, svakom pobedom doprinosi boljem misljenju i o svakom od nas
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by nsc
a ti bi ziveo gde? da si u njegovoj situaciji
A u kakvoj su to situaciji svi ti naši patriotski sportaši?
Osim toga, krivo govoriš - oni ne žive u Monte Carlu, oni su tamo samo prijavljeni kako ne bi svojoj domovini koju toliko ljube plaćali porez.
To je patriotizam do jaja.
Korisnikov avatar
By nsc
u situaciji su da im se moze, jer imaju para, koje su teskim radom zaradili, nije im ih drzava poklonila, nije u njih nista ulagala
kad nije na putu, vise vremena provodi u Monte Carlu nego u Srbiji
patriotizam vidim po zastavi, ne po resenju za porez
a sto bi iko placao porez ovim lopovima na vlasti, ako ne mora
ove godine je porez na imovinu (moj stan konkretno, koji nisam dobio, ni nasledio, vec kupio posle par godina rada u inostranstvu) uvecan za 70% - zasto? postao je veci, bolji, sigurniji? ili vlastodrsci nemaju vise sta da prodaju, pa traze nove izvore prihoda?
i sto ti svoj patriotizam ne prodajes tamo gde zivis, a ne ovde na forumu?
zasto tebe uopste tudji patriotizam boli?
Korisnikov avatar
By Stripi
hm, pa možda što svi građani te zemlje, po sili zakona plaćaju porez u zemlji u kojoj rade?
Možda zato što porezi održavaju na životu zemlju koju vole?
A što se tiče mog "patriotizma" - da li je patriotizam i ako ukažeš na stvari koje nisu u redu?
Ili ćeš kao pravi ptriot udarati u neke talambase koje ljudi vole da čuju?
Korisnikov avatar
By nsc
a kad on radi u celom svetu - kome treba da plati porez?
kome ti "patriotski" placas porez?
koju to zemlju toliko volis?
Korisnikov avatar
By Stripi
PA ne znam, kome su plaćali porez naši radnici koji su nekada odlazili na rad u Libiju, Irak, Kuvajt?
Aha, radi po cijelom svijetu a centar svijeta je Monte Carlo u kojem je najmanji porez?
Patriotski ne plaćam porez nikome, nego plaćam porez u zemlji u kojoj radim i živim. Zamisli kako bi to izgledalo kad bi se svi prijavili u Monte Carlu?
Korisnikov avatar
By nsc
da li da ti ponovim, posto citas samo ono sto tebi odgovara - pare zaradjuje po celom svetu, a kad nije na putu, najvise vremena provodi u Monte Carlu - bar tako je izjavio u vise intervjua, poslednji objavljen u Vogue

jedna od pouka domaceg vaspitanja - nije pristojno zavirivati u tudj novcanik :zakljucano:
Korisnikov avatar
By Stripi
to je istina, no on i nije toliko privatan, obzirom da je uspio uzupirati dobar dio medijskog prostora, pa tako znamo kad je piškio, kad je kakio, kako mu je kuče i kako mu je maca.
Mi smo imali jednu plivačicu iz Vukovara kojoj zemlja nije osigurala ništa.
I ona se žena fino preselila u Austriju, tamo radi, ima odlične uvjete i nastupa pod austrijskom zastavom. Vrlo pošteno a usput nam ne dijeli lekcije iz domoljublja.
Novak Đoković, s druge strane, ima mišljenje o obrazovanju, ima mišljenje o Kosovu, stalno mu je Srbija u srcu a on prijavljen u Monte Carlu.
To je kao kad naša dijaspora uvijek ima pametnije i bolje mišljenje o matičnoj zemlji od nas samih koji u istoj i žive.
Meni ne smetaju njegove pare, čak dapače, čovjek igra odlično, sve je pare sam zaradio i čovjek igra za sebe. Bilo bi fer da to napokon i prizna.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!