Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
@Tomek

Znamo, gledali smo :D

''
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by KorvinOdAmbera

I šetnja! Duge šetnje, pogotovu ako je napolju hladno (ili pada sneg.. :awesome: ) to me odmah smiri...
Yep :)

Ponekad me smiruje i dok gledam kako se šećer ili neka druga kristalna supstanca rastvara u vodi, kako sneg lagano pada, kako drvo ili nešto drugo izgara u plamenu, zvuk violine ili frule koji nežno miluje moje uši i koji mi stvara žmarce...

Izlazak sunca, šušanj vetra, pogled na vedro nebo prepuno zvezda i sav taj beskonačan i nedokučiv prostor, žubor reke, dodir drage mi osobe, zagrljaj, brižna reč :)
Korisnikov avatar
By bern
A smiruje me i "ssssssss disanje" i 4-4-4-4 disanje. Kad se baš iznerviram i ništa drugo ne mogu da radim.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Tomek

razumem te potpuno...
gimnazija - dobili raspored casova po kojem imamo fiziku i hemiju dan za danom. Iznerviran odgovorom profesorke da ne moze drugacije jer je kompjuter pravio raspored, ja u roku od tru dana napravim rasporede za celu skolu: 4*6 odeljenja
isto sam radio i na faxu, jer mi nije bilo jasno zasto moram da imam 4 casa pauze

skoro ceo vojni rok mi je prosao u pravljenju tabela, pravila i rasporeda

posao - sefica dobacuje svojoj sekretarici da shodno novoj organizaciji napravi tabele sa duznostima svakog zaposlenog, ova prevrce ocima, ja se ubacujem: aaaaaaaa mogu li ja?

uzgred, smiruje me lupanje zidova, tj zemljanog maltera sa zidova
kako sa sto manje udaraca malim cekicem srusiti veci deo....
radio to desetak dana - jako dobar osecaj....

karate smiruje...

lol
mala tempirana bomba :)
By Kragi
Originally posted by blenta

ocete reci da sam samo ja ovde ocd
i ko mali nadrkani terijer kada sve
nije po protokolu?

ko bi rekao
:neto:

ont. cigarete :cigareta:
akvarijum :ribica: (ceo taj ambijent, cak i zvuk mehurica vazduha koji se rastvara u vodi pa do ribica)
topla kada i morska so
vatra u kaminu
pas
tople boje enterijera (dakle one boje koje ne vriste)
priguseno svetlo, i svece
:)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@tomek:
Kulj. Niko od pedera neće da se baca... :sigh:

Inače, kada sam trenirao, mene su uvek stavljali u višu kategoriju, +90, jer tamo nije bilo gotovo uopšte ljudi...

To je i bilo kul kada sam sparingovao sa mojim tenkićem (krupan momak, čija je taktika više da ne radi ništa, nego samo da bude statičan) jer sam se non-stop cimao i pokušavao da ga gurnem i izbacim iz ravnoteže, što je bilo poprilično zajebato. E, pošto nisam morao da budem pažljiv, nego sam mogao da cimam koliko hoću čoveka, to mi je došlo izuzetno smirujuće jer sam trošio snagu i energiju i mogao sam takoreći da se "izživljavam" bez da nekoga povredim.. :)

Ali, zato, kada naletim na nekog lika od 100 kila mišića, još pride crni pojas, a ja žuti, e to je više izgledalo kao ona scena u crtanima, kada vrišteći trčiš prema tri put većem protivniku, a on te baca kao perce... :lol:

@bern:

daaaaaa.... to disanje.... izuzetna stvar koja pomaže...
imao sam nekopredavanje iz demokratije, ja-građanin, prezentacija pred bruka ljudi u srednjoj školi...i bio sam jako jako jako nervozan.. u to vreme sam nabavio one joga diskove koji su se prodavali na trafici, i radio sam vežbe disanja...
sećam se kada mi je ostalo jedno 10 minuta do prezentacije, da me je baš uhvatila neka nervoza, bez razloga... tada sam zatvorio oči, i počeo da dišem polako, 4 sekunde udisaj, osam izdisaj... prvo naizmenično kroz nozdrve, pa onda skroz... sećam se tog neverovatnog trenutka, kada sam stao i otvorio oči, da su mi se tako izoštrila čula... video sam bolje, čuo sam fantastično... a od treme, ni traga ni glasa....
Korisnikov avatar
By Rei
Internet :closet:

Duuuugo tusiranje...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Rei

Duuuugo tusiranje...
Meni je ovo više kada sam depresivan... Topla voda i masaža me onda manje-više oraspolože...

Imam utisak da se osoba najbolje smiri, onda kada se fizički iscrpi... Tada dolazi period smirenja i odmora...
Korisnikov avatar
By Mars
Meni se ima neki hobi...u smislu neko slaganje, seckanje, lepljenje...ručni rad....makete, modelarstvo...Nešto što se polako radi...sporijie od nervoznih misli, ustaljenog ritma...i da ono...vidiš kako to napreduje....

Znam tapiserije da pravim (hvala časoviima domaćinstva), možda to probam opet...
Korisnikov avatar
By Mars
Davala ona po dve ocene istovremeno: na odgovaranje i na tu tapiseriju. I ja vidim upisano 5 i 3 (to je valjda najmanja ocena bila). I ja je pitam za šta sam dobio jednu ocenu a za šta drugu...a ona pogleda onu tapiseriju pa pogleda mene pa mi kaže nekim tugaljivim glasom "A šta ti misliš?"

:smeh:
Korisnikov avatar
By mili86
:lol:

A zar nisu samo djevojcice pohadjale te predmete, a muskarci nesto drygo... tipa automehanicarstvo : )
Korisnikov avatar
By Mars
Pa to nije domaćinstvo u viktorijanskoj Engleskoj...škola za male dame, nego u Srbiji.

Ne znam u kojoj je to reformi školstva bilo razdvojeno i izborno. Kad sam ja bio domaćinstvo su imali svi.

Vrlo, vrlo napredno kad bolje razmisliš...
Korisnikov avatar
By mili86
Pa bar imas neki putokaz ka domacem biznisu... Rucno tkane i cvorovane tapiserije
Korisnikov avatar
By Mars
@mili

Još samo da nađem nekog do te mere nenormalnog pa da to i kupi.

:lol:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Mars
Meni se ima neki hobi...u smislu neko slaganje, seckanje, lepljenje...ručni rad....makete, modelarstvo...Nešto što se polako radi...sporijie od nervoznih misli, ustaljenog ritma...i da ono...vidiš kako to napreduje....
a da probas da štrikaš, em lepo, em korisno, em imas unikatnu garderobu
Korisnikov avatar
By Mars
Štrikanje je provereno dobro za to, da. Sedneš lepo...ide nešto na tv...ruke rade.

Kako više razmišljam o tome, shvatam da sve što bi me smirivalo isključuje kompjuter u stvari...Samo se treba odmaći od kompjutera i to je pola puta do smirenosti...
Korisnikov avatar
By mili86
druga polovina je mobilni telefon...
Korisnikov avatar
By Mars
Slažem se. Totalno.

Ma ne mora da mi zvoni, dovoljno je što znam da može da pozvoni svakog časa.
Korisnikov avatar
By mili86
Pa da... ta vecita napetost...

Sanjam dan kad cu uzeti psa i otici u neku staroplaninsku kolibu...
Korisnikov avatar
By Mars
Da.

Zamisli tu lepotu recimo: celo jedno leto bez kompjutera i telefona. Ti dani, ta punoća, ta ispunjenost samo tvojim mislima...
Korisnikov avatar
By mili86
pokusavam da zamislim... ali mi bash i ne ide... mislim da sam previse navucen na savremene nacine komunikacije... poslednje pismo sam poslao pre 2000... a to je bas strasno... Izgubila se ona slatka ceznja u iscekivanju odgovora... sad se sve resi u roku od 2 minuta...
Korisnikov avatar
By Mars
Sve mora brzo. I eto ti razlog za živčanost onda.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa forum! :hvala:

I sve što je staro i poznato: stari prijatelji, stara omiljena muzika, knjige koje sam više puta pročitao, dakle sve repetitivno i regresivno.
Korisnikov avatar
By Srklet
pranje i slaganje suđa. kuhanje i pijenje čaja.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Smiruje me:

- šetnja (duga šetnja Kalemegdanom, Adom, Zemunskim Kejom, Kušutnjakom)

- muzika (balade od Toni Braxton, Celine Dion, Sade, Whitney Houston, Alicie Keys...)

- gledanje u nebo...mesec...

- mir i tišina

- neka knjiga

- kupka, masaža

- pranje sudova, peglanje

- sređivanje sobe

:astral2:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!