Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KorvinOdAmberaYep
I šetnja! Duge šetnje, pogotovu ako je napolju hladno (ili pada sneg.. ) to me odmah smiri...
Originally posted by Tomek
razumem te potpuno...
gimnazija - dobili raspored casova po kojem imamo fiziku i hemiju dan za danom. Iznerviran odgovorom profesorke da ne moze drugacije jer je kompjuter pravio raspored, ja u roku od tru dana napravim rasporede za celu skolu: 4*6 odeljenja
isto sam radio i na faxu, jer mi nije bilo jasno zasto moram da imam 4 casa pauze
skoro ceo vojni rok mi je prosao u pravljenju tabela, pravila i rasporeda
posao - sefica dobacuje svojoj sekretarici da shodno novoj organizaciji napravi tabele sa duznostima svakog zaposlenog, ova prevrce ocima, ja se ubacujem: aaaaaaaa mogu li ja?
uzgred, smiruje me lupanje zidova, tj zemljanog maltera sa zidova
kako sa sto manje udaraca malim cekicem srusiti veci deo....
radio to desetak dana - jako dobar osecaj....
karate smiruje...
Originally posted by blenta
ocete reci da sam samo ja ovde ocd
i ko mali nadrkani terijer kada sve
nije po protokolu?
ko bi rekao
Originally posted by ReiMeni je ovo više kada sam depresivan... Topla voda i masaža me onda manje-više oraspolože...
Duuuugo tusiranje...
Originally posted by KorvinOdAmberaSlazem se...
Imam utisak da se osoba najbolje smiri, onda kada se fizički iscrpi... Tada dolazi period smirenja i odmora...
Originally posted by berni mene, narocito trece posle drugog
Humor. Fizička aktivnost do iznemoglosti. Orgazam.
Originally posted by Marsa da probas da štrikaš, em lepo, em korisno, em imas unikatnu garderobu
Meni se ima neki hobi...u smislu neko slaganje, seckanje, lepljenje...ručni rad....makete, modelarstvo...Nešto što se polako radi...sporijie od nervoznih misli, ustaljenog ritma...i da ono...vidiš kako to napreduje....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!