Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Gle stvarno. Tako piše.

Jel si malo menjala postove svojim forumskim moćima ili to moja podsvest radi?
Korisnikov avatar
By Dina
Nisam menjala. Vazno je da smo se na kraju razumeli... :)
Korisnikov avatar
By Mars
Čekaj polako - sad tek vidim šta PIŠE. Znaš li koliko sam još daleko i da razumem?!

:lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nova grupa osvanula na fb-Ovako moramo protiv gej parade. :doh:
Neumorni su...A tek opis grupe. :prst2:
Korisnikov avatar
By Herald
Koriste porodicu da bi pozvali na nasilje homoseksualniih clanova porodice. Uzas, probaj samo da reloadujes stranicu i pogledaj broj. Ja sam pet puta reloadovao i stalno se penje.

edit: za 5 minuta 200 novih clanova
edit: 9:04 72000
edit: 9:10 72287
edit: 9:31 73240
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Zalosno... :drama: Sto je najcrnje sve neke drugarice mi se uclanjuju u te grupe, mirni, tihe...pizda ima mater`na. :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
A grupa je ugasena ili?

Pokusavam sada da je nadjem.Nema je.

edit: Nasao.

Ekstrem.
Korisnikov avatar
By acid drop
^
zanimljivo je da tu grupu mogu da prijavim x puta, a za neku drugu mi kaže "you have already submitted a report for this content." :wtf:
Korisnikov avatar
By Tungi
Rekoh vec negde.Veliki broj ljudi je u grupi i to se prihvata kao normalno,da je ne treba gasiti.Ne znaju da Srbiju treba celu ugasiti.
Korisnikov avatar
By svejedno
Upravo skapirah da je ovo trebalo ovde da stavim a ne na temu o samoj paradi:

Ortakov status na fejsu: e jebali vas jebeni pederi!!! da li je moguće da niko nema nikakvih problema pa ajde sad na fegete da udarimo ILI SU frustracije i kompleksi tako jaki da su pederi izgovor za divljanje razularenih bandi koje su, jebi ga dokazano je, mnogo pogubnije po društvo, u celini, od nekoliko desetina pedera i lezbejki... m?

..

Inace, oko mene nikoga u sustini nije briga za tu paradu, niti obraca paznju na celu pricu. Ono sto vi'm na fejsu bi bilo to.

Par ljudi se uclanilo u 'protiv' grupe, par u 'za' grupe, ostale ne interesuje.

..

Mada, poslednja tri dana sam prehladjen te ne izlazim, ali ne verujem da se interesovanje za paradu u mom okruzenju nesto povecalo.

Ali eto, status ovog drugara pokazuje da medju njegovim 'friendovima' ocigledno ima ljudi koji mnogo vise obracaju paznju na sve to.
Korisnikov avatar
By luciferin91
Ja sam uvek bio protiv prajda u Srbiji. Zaista divan nacin pokazivanja: bicu otvoreno gej ako po homosu bude min 10 policajaca. Da se ispovracam.

Mada eto, sa Srbima je uvek 2 koraka napred, i jedno kolo unazad. Nikada inteligentno, nikada pametno postupati.
By Speculum Columbae
Ako je problem kako svakodnevnica vidi Povorku, onda nemojte gledati.
Vrlo jednostano - pritisak imaju oni koji ga mere.
Ili, još bolje:
-Doživim erekciju svaki put kada pogledam u neku devojčicu, to je ružno i neprijatno, šta da radim?
- Počni da gledaš dečake.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Status moje drugarice- A zasto je parada ponosa 10-og? sto nije osmog? msm taj broj mnogo bolje stoji " ^^

:lol: :lol: :lol:

Inace nije homofob, zna za mene, saljivdzija.....:D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tungi

Rekoh vec negde.Veliki broj ljudi je u grupi i to se prihvata kao normalno,da je ne treba gasiti.Ne znaju da Srbiju treba celu ugasiti.
Upravo.

Kako neko sa strane moze da shvati da ima 78000 idiota samo u toj grupi, a kamoli koliko ih je inace...

Ni ja ovde to ne mogu da shvatim a ako pocnem o tome da razmisljam onda me to vodi u prezir, mrznju itd prema velikoj vecini ljudi jer su ta velika vecina skotovi ili su sasvim glupi ili zli...
By biotherm
Sto se tice te grupe, svaki sat je sve veci broj

trenutno stanje - 85332, bolje da ne refresh-ujem... samo raste, ne mogu svaki cas azurirati :D

ma nece, velika je grupa, nista od priajvljivanja. Jedino moze pomoci zvanicno pismo od neke lgbt organizacije (mozda)

:zastava:
Korisnikov avatar
By zozefin st
svi koje poznajem su jasno izneli svoj stav o paradi i gej ljudima prosle godine pre parade;
ove godine nista, muk..
:tepih:
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by therealrocknrolla

Mene je veceras uveselio komentar na sajtu nekog dnevnog lista. Pored uobicajenog seruckanja o Sodomi i Gomori, cetiri zida, kvarenju socijalisticke omladine i slicno, bio je komentar u kome je neko apelovao na beogradske crkve da za vreme Parade ponosa sve vreme zvone zvona i da se drze molebani za spas srpskih dusa, OR ELSE, pogodice nas silni pozari i ostale prirodne nepogode, bas kao sto se desilo u Rusiji gde je ove godine odrzan Pride (mada, ako se dobro secam, bilo je 100 pedera i 100 000 milicajaca).
ah ha ha ha ha ha
oh dzizs
Korisnikov avatar
By luciferin91
Komentar jedne zene danas na anti paradi

Drago mi je shto nas ima ovoliko zdravih. Mi smo u vecini, ne mogu nam nishta.
Korisnikov avatar
By mili86
Ajde ti sa antiparade, dolazi!!!!
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by luciferin91

Komentar jedne zene danas na anti paradi

Drago mi je shto nas ima ovoliko zdravih. Mi smo u vecini, ne mogu nam nishta.
Možemo mi mnogo, gospođo. Za početak samo da vas nerviramo a onda i sve drugo.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam danas cula da lezbejke uvek nose burme na palcu, da jedna vodi a druga mora da slusa, da svud po tramvajima muskarci sede muskarcima u krilu a zene se vec ljube po tramvajima, bile su i neke orgije u nekom parku, gayevi hoce da se seksaju napolju a ne kao ostali koji to rade kod kuce i vec imaju toliko prava da nema razloga za paradu... dalje da je to zavera iz Amerike koja hoce da unisti Evropu itd itd... Odgovarala sam dok je imalo smisla tj na komentare zasto je toliko policije i tome slicno... pokusala sam i za tramvaje ali su mi rekli da se ne vozim tramvajima pa ne znam! Kod burmi sam vec ostala bez teksta, ispostavilo se da ne znam nijednu lezbejku :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
E da zaboravih posto sam toliko besmislica cula da nisam mogla ni da popamtim, da Pedja Azdejkovic nije gay nego se samo pretvara i to radi za pare. Slusali su ga kod Branke Nevistic pa nisu shvatili sta je to out, nego misle da se radi o in i out, modi i tome slicno :lol: A i ostali koji su bili na paradi nisu gayevi nego su sve to oni koji rade za pare. Ajoooj, bilo je toga jos... :doh:
By Bombina
he he Dina sva si zbunila rec i rec ha ha ha
kazem to je danas nekima budite ponosni,parada je prosla ,znaci pobeda nad huligana
ja mislim kad bude opet parada,da opet ponovi ,vredno trajno kazniti nego manje osam gd
Gradonacelnik je sam odgovoran,gresio je
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!