Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Mars
Kao i uvek kad vidim da je Zlo pobedilo Dobro, a ja tu ne mogu ništa.

ne postoji dobro

:cowboy:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Winter
[

a kako to niko drugi ne paradira....recimo...aj svi sa dioptrijom -1 da naprave paradu.....pa ajde onda svi koji su rodjeni , sta znam...u narodnog fronta, neke 76-e......
glupa si... šta reći više
By RACABG
ja sam zgorzen ovim saznanjem

Радна група МУП-а Србије одлучила је да промени место одржавања „Поворке поноса” после прексиноћног састанка на коме је изнета процена да би током одржавања ове манифестације могло доћи до немира у којима би било погинулих и тешко повређених особа, сазнаје „Политика” у врху српске полиције.

organizacioni odbor nam mora reci da li je i njima ovako predocena situacija, a onda da nam kazu da li je ipak parada otkazana zato sto su imali saznanja da ce biti mrtvih.

jos jedna njihova obaveza je da nam opishu kakve su to opstrukcije vrsene od strane policije u dogovorima.

LGBT ZAJEDNICA IMA PRAVO DA NA UVID DOBIJE STUDIJU BEZBEDNOSTI KOJA JE URADJENA I KOJA NIJE SMELA BITI OBJAVLJENA ZBOG BEZBEDNOSTI , PARADA JE PROSHLA PA IZVOLITE STAVITE NA UVID TAJ DOKUMENT.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ne mogu recima da opisem kako se osecam. oni koji se osecaju kao ja, znaju. taj bol u srcu i dusi moze samo da se oseca, ne da se recima iskaze.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by agent-fisher
ja cu samo da citiram ovo sto je neko napisao na facebooku
Ono sto bi bilo jako lepo, ali nece da se desi, je kada bi sada na paradu izasli malo RODITELJI. Porodica. Mame i tate. Bake i deke. I kao kad je onaj penzos glasao za Slobu pa umro, tako bi mogla sad da se pokaze generacijska podrska svojoj deci.

Ako to nekog uzasava, onda znate sta treba da radite sledecih dvanaest meseci. Svako od nas i vas ima porodicu - edukujte ih. Jednog po jednog. Ljudska prava u Srbiji nece stititi ni EU ni gay for pay gostujuce trupe, nego mi sami. Hajde sad lepo baku za ruku, pa u setnju. Na razgovor o ljudskim pravima.
Apsolutno se slažem. Bravo
By ...Sitnicava...
Originally posted by Mage
Originally posted by Winter
[

a kako to niko drugi ne paradira....recimo...aj svi sa dioptrijom -1 da naprave paradu.....pa ajde onda svi koji su rodjeni , sta znam...u narodnog fronta, neke 76-e......
glupa si... šta reći više
Moram, ali moram da se ponovim jednom analogijom:
Originally posted by ...Sitnicava...
Izjava dana, Verica Rakočević

"Nemam ništa protiv homoseksualaca, ali ne razumem poentu Povorke ponosa. To je kao kada bih ja, da sam kleptoman, sa svim drugim kleptomanima šetala ulicama Beograda u pokušaju da dobijem neka prava."

Jebote. :merlinka:
To je taj neki nivo.
By Rewind
Originally posted by Mage
Originally posted by agent-fisher
ja cu samo da citiram ovo sto je neko napisao na facebooku
Ono sto bi bilo jako lepo, ali nece da se desi, je kada bi sada na paradu izasli malo RODITELJI. Porodica. Mame i tate. Bake i deke. I kao kad je onaj penzos glasao za Slobu pa umro, tako bi mogla sad da se pokaze generacijska podrska svojoj deci.

Ako to nekog uzasava, onda znate sta treba da radite sledecih dvanaest meseci. Svako od nas i vas ima porodicu - edukujte ih. Jednog po jednog. Ljudska prava u Srbiji nece stititi ni EU ni gay for pay gostujuce trupe, nego mi sami. Hajde sad lepo baku za ruku, pa u setnju. Na razgovor o ljudskim pravima.
Apsolutno se slažem. Bravo
Totalno. Priključujem se. Zapravo, o tome nagvažam već ne znam koliko dugo - to je ono što svako može i mora da učini. Jer ako su već "nadležni" organi kilavi/kompromitovani, ne moramo i mi sami takvi da postanemo.
Korisnikov avatar
By Lunja
Veceras u Utisku nedelje gosti:

Dragana Vuckovic,
Karadzic - iz ministarstav za ljudska prava ili kako god,
Homen,
i mislim Mirjana Karanovic
Korisnikov avatar
By Blady
Sve je savrseno lepo, gledajte sada sta ce nacisti i navijaci da rade po celoj zemlji.. jos vise da ugnjetavaju drzavljane.. i strane...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
sad mi je rekao drug da je imao dojavu od nekog njegovog idiotskog poznanika iz nisa...koji je navijac...da se spremalo preko 50000navijaca da dodje iz cele Srbije da ubiju od batina ucesnike povorke...tako da ko zna kakvo bi sranje ispalo i verovatno je policija imala dojavu za oapsnost i zato su uradili ovo sto su uradili...ne opravdam..ali rizik je bio veliki... :sw: :sw:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je Loni rekao da je negde cuo da su hteli da dolaze autobusima iz Bosne...

:meduza:
Korisnikov avatar
By Winter
Sitničava dušo...ne vadi rečenice iz konteksta i cele moje sinoćne priče.....a da...to je jedino što i umeš...Bog s tobom dete :pop:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Originally posted by Dina

upravo jbt.osecam se cudno...kao u ono vreme kada su skidali Slobu sa vlasti pa svi izlazili na ulice..samo sto sada hoce da prebiju sve gejeve :lol:
uzas...koji nam je k...sada u drustvu kada biju sve redom..pocevsi od stanaca pa nadalje...neko sranje definitvno predstoji... :rock: :osama: :osama:
By RACABG
Originally posted by sleepingsun

upravo jbt.osecam se cudno...kao u ono vreme kada su skidali Slobu sa vlasti pa svi izlazili na ulice..samo sto sada hoce da prebiju sve gejeve :lol:
uzas...koji nam je k...sada u drustvu kada biju sve redom..pocevsi od stanaca pa nadalje...neko sranje definitvno predstoji... :rock: :osama: :osama:

Радна група МУП-а Србије одлучила је да промени место одржавања „Поворке поноса” после прексиноћног састанка на коме је изнета процена да би током одржавања ове манифестације могло доћи до немира у којима би било погинулих и тешко повређених особа, сазнаје „Политика” у врху српске полиције.

VAZAN DEO JE POGINULIH I TESKO POVREDJENIH
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Originally posted by RACABG

VAZAN DEO JE POGINULIH I TESKO POVREDJENIH

da da Gospode Boze lepo ja kazxem..neko sranje predstoji... :vezan: :rafal:
By Rewind
Najlepše vas molim da se uzdržite od postova koji uteruju strah time što se najavljuje apokaliptična vizija Beograda i ove nesretne Srbije uopšte. OVO NE ZNAČI da ne razumem razloge iz kojih to tvrdite - čak naprotiv - ali zaista mislim da to nije efektivno. Mislim, ako će s***ja biti, biće ga i bez ovog vida "pripreme".
Hvala vam, nadam se da mi niko neće ovo uzeti za zlo, jer zaista nastojim da budem dobronameran, budući da znam (ili se bar nadam) da ste i vi na ovom forumu iz istih poriva.
Korisnikov avatar
By scout_finch
a mene tesi da su to sve besposlicari, nemaju pametnija posla nego da razmisljaju kakvu ce stetu da naprave, a takvi zavrse negde u jarku, pre ili kasnije. za ove za koje sam cula da dolaze iz mog grada znam da im se iq meri u decimalama, i da su ceo zivot bili picke, svi su im udarali klempe celu ocnovnu i srednju skolu.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by androglam
Najlepše vas molim da se uzdržite od postova koji uteruju strah time što se najavljuje apokaliptična vizija Beograda i ove nesretne Srbije uopšte. OVO NE ZNAČI da ne razumem razloge iz kojih to tvrdite - čak naprotiv - ali zaista mislim da to nije efektivno. Mislim, ako će s***ja biti, biće ga i bez ovog vida "pripreme".
Ja preferiram da unapred znam šta sve može loše da se desi, pa onda da odlučujem kako ću da postupim u kojoj situaciji, a ne da sudbina i slučajnost odlučuju o meni 100% dok ja sa povezom na očima šetam naokolo.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by androglam
Hvala vam, nadam se da mi niko neće ovo uzeti za zlo, jer zaista nastojim da budem dobronameran, budući da znam (ili se bar nadam) da ste i vi na ovom forumu iz istih poriva.
Ma ne brini to sto ce se desiti je mislim nesreca za te koji sad vrsljaju po Srbiji a ne za nas. Poslace ih u zatvore, zabraniti im udruzenja, polako ili malo brze ih dovesti u red... a mi cemo svi lakse disati. Evo danas su pohapsili 30 njih. Plus 11 njih koji su napali Francuza, sudice im se za tesko ubistvo u pokusaju (valjda sam dobro prenela) za koje sledi 30 - 40 godina, dobar deo zivota ce provesti u zatvoru a i kada izadju nece bas biti u godinama kad imaju snage da nekog prebijaju...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Lunja
Veceras u Utisku nedelje gosti:

Dragana Vuckovic,
Karadzic - iz ministarstav za ljudska prava
ili kako god,
Homen,
i mislim Mirjana Karanovic
ijao, mece dobrići :love:
Korisnikov avatar
By Mars
sad mi je rekao drug da je imao dojavu od nekog njegovog idiotskog poznanika iz nisa...koji je navijac...da se spremalo preko 50000navijaca da dodje iz cele Srbije
SLOBO, VRATI SE!

Kako je taj čovek samo lepo znao da sredi te situacije, zatvori prilaze Beogradu...

Stara, dobra vremena.

ZAKLJUČAK: stra' da te u'vati od toga koliko ima nasilnika u zemlji Srbiji...stra' da te uva'ti koliko im niko ništa ne može (ili još gore - neće).
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ...Sitnicava...
To je taj neki nivo.
Jeste. Taj nivo, i pedofili i zoofili i kleptomani.

Ali recimo to oko dioptrije, he...Za vreme režima Pola Pota u Kambodzi i za čije je vladavine UBIJENO 20% stanovništva (mislim oko 2 miliona!)...jedan od razloga za hapšenje i odvodjenje na robiju bez povratka bio je i to - da osoba NOSI NAOČARE (stereotip o intelektualcu). Plus pismenost, plus poznavanje straog jezika...sve su to bili njegovi neprijatelji i odvodjeni na polja smrti.

Odjednom to vickasto poredjenje kojim je trebalo da nam Winter pokaže koliko smo glupi u svojim stavovima - dobija malo ozbiljniju notu, rekao bih...Da je režim Pola Pota bio manje stravičan, ljudi svih dioptrija bi imali razlog za paradom ponosa.

Kao što su tada u ostatku sveta ljudi slobodno nosili naočare i niko ih nije proganjao zbog toga, isto to treba da bude sa ljudima manjinske seksualne orjentacije.

Mrzim da pišem druge postove, a naročito kad sam siguran da onaj kome je to namenjeno nema šanse da shvati.
Korisnikov avatar
By Srklet
ne znam jel tko vec ovo postao, no evo sluzbeno priopcenje za medije organizatora pridea:

Zabranjena Povorka ponosa 2009

Organizacioni odbor Povorke ponosa 2009 saopštava da je na prepodnevnom sastanku sa premijerom Vlade Republike Srbije organizatorima uručeno rešenje potpisano od Direktora policije Srbije Milorada Veljovića da državni organi Republike Srbije nisu u mogućnosti da u nedelju 20. septembra garantuju ostvarivanje ustavnih prava na mirno okupljanje na Platou ispred Filozofskog fakulteta.

Iako je u rešenju MUP-a stoji preporuka o izmeštanju Povorke ponosa na prostor Ušća ili ispred Platoa palate Srbije, potpuno je jasno - Povorka ponosa 2009 je zabranjena. Uprkos izjavama podrške najviših zvaničnika za pravo svih društvenih grupa pa i LGBT zajednice na javno manifestovanje svojih zahteva, država je ostala samo na rečima. Dela su izostala.

Organi Republike Srbije su ovim rešenjem formalno priznali da nisu u stanju da adekvatno preduprede i sankcionišu pretnje klerofašističkih organizacija, i da osiguraju ustavna prava građanki i građana koji su uredno prijavili skup.

Organizacioni odbor saopštava da je uprkos zabrani Povorke ponosa, javnost Srbije ima sada jasan odgovor na pitanje o ravnopravnosti u društvu. Ovakav epilog znači obavezu za sve vladine i nevladine strukture, medije i LGBT zajednicu, a povrh svega za Tužilaštvo i Sudstvo Republike Srbije, da se postavi jasna platforma borbe za ostvarivanje ljudskih prava LGBT osoba koja su ovom zabranom pogažena. Državni organi smesta moraju energično procesuirati osobe i organizacije koje su činile krivična dela pretnji linčem čitavom jednom delu populacije.

Sada je na predstavnicima Vlade Republike Srbije da ispune obećanje premijera Cvetkovića, da će već od ponedeljka, 21. septembra početi kvalitetna komunikacija sa LGBT organizacijama, i da se stvori takva atmosfera u društvu i obezbede svi relevantni bezbednosni preduslovi da se Povorka ponosa održi na mestu gde se svuda u svetu te povorke održavaju – u centru prestonice.

Država je pala na fundamentalnom ispitu, sledi joj popravni. Veoma brzo. Republika Srbija jeste kapitulirala, ali mi nismo.

Organizacioni odbor Povorke ponosa
By RACABG
Originally posted by Mars

stra' da te uva'ti koliko im niko ništa ne može (ili još gore - neće).
cu da ti salivam olovo da oteram stra`
Korisnikov avatar
By Mars
Da mi isteraš dzinovi.

E, DO NEBA ti fala za onaj link preko koga sam i do celog filma došo. Jednom dnevno ga odgledam i umirem od smeha!

Danas nešto mislim da ima rezona i da ŽIVIŠ tamo. Pogledaj svi veseli, nasmejani, opušteni...svako u svom ludilu. Uklopio bi se lepo ja tamo.

:smeh:
By RACABG
ma shutka je zakon .... njima parada svaki dan :) )
Korisnikov avatar
By Mars
Humanitarna organizacija HOMOS :smeh:

Vrh:

Sva sreća pa je sportski lekar pijan i ne vidi da je Cucla na metadonima i nesposoban da udje u ring. :lol:

I onaj deda

Ja sam jedina osoba ovde koja poseduje francusku kulturu. Zato me i ne puštaju gde su mlade devojka. :smeh:

I onaj NATALIJA, i OLAF...ma kako im se svima imena setim, crknem od smeha.

A ono takmičenje, sa KASETAMA nešto, ej...koji fanatizam, koja strast, a ne kapiram uopšte u čemu je fora, koja pravila, kako se odredjuje pobednik...al ludo svejedno...
Korisnikov avatar
By Mars
"Ja sam šampion....u garderoba...u seks...u kultura..."

A kaže onaj, kod obrezivanja..."Mi njih PSIHOLOŠKI pripremamo i objašnjavamo im" ...a oko njega TRI čoveka drže šokirano dete! :smeh:

E, ne znaš gde da gledaš, svaka im čast kako su ga napravili.

I ona mi je bila dobra, Terminatorka. Kaže:
"Nikad ne znaš gde možeš da nadješ pomoć. Ako ne u crkvu, ti odeš u dzamiju...." :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!