Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by agent-fisherApsolutno se slažem. Bravo
ja cu samo da citiram ovo sto je neko napisao na facebooku
Ono sto bi bilo jako lepo, ali nece da se desi, je kada bi sada na paradu izasli malo RODITELJI. Porodica. Mame i tate. Bake i deke. I kao kad je onaj penzos glasao za Slobu pa umro, tako bi mogla sad da se pokaze generacijska podrska svojoj deci.
Ako to nekog uzasava, onda znate sta treba da radite sledecih dvanaest meseci. Svako od nas i vas ima porodicu - edukujte ih. Jednog po jednog. Ljudska prava u Srbiji nece stititi ni EU ni gay for pay gostujuce trupe, nego mi sami. Hajde sad lepo baku za ruku, pa u setnju. Na razgovor o ljudskim pravima.
Originally posted by MageMoram, ali moram da se ponovim jednom analogijom:Originally posted by Winterglupa si... šta reći više
[
a kako to niko drugi ne paradira....recimo...aj svi sa dioptrijom -1 da naprave paradu.....pa ajde onda svi koji su rodjeni , sta znam...u narodnog fronta, neke 76-e......
Originally posted by ...Sitnicava...To je taj neki nivo.
Izjava dana, Verica Rakočević
"Nemam ništa protiv homoseksualaca, ali ne razumem poentu Povorke ponosa. To je kao kada bih ja, da sam kleptoman, sa svim drugim kleptomanima šetala ulicama Beograda u pokušaju da dobijem neka prava."
Jebote.
Originally posted by MageTotalno. Priključujem se. Zapravo, o tome nagvažam već ne znam koliko dugo - to je ono što svako može i mora da učini. Jer ako su već "nadležni" organi kilavi/kompromitovani, ne moramo i mi sami takvi da postanemo.Originally posted by agent-fisherApsolutno se slažem. Bravo
ja cu samo da citiram ovo sto je neko napisao na facebooku
Ono sto bi bilo jako lepo, ali nece da se desi, je kada bi sada na paradu izasli malo RODITELJI. Porodica. Mame i tate. Bake i deke. I kao kad je onaj penzos glasao za Slobu pa umro, tako bi mogla sad da se pokaze generacijska podrska svojoj deci.
Ako to nekog uzasava, onda znate sta treba da radite sledecih dvanaest meseci. Svako od nas i vas ima porodicu - edukujte ih. Jednog po jednog. Ljudska prava u Srbiji nece stititi ni EU ni gay for pay gostujuce trupe, nego mi sami. Hajde sad lepo baku za ruku, pa u setnju. Na razgovor o ljudskim pravima.
Originally posted by Dina
Meni je Loni rekao da je negde cuo da su hteli da dolaze autobusima iz Bosne...
Originally posted by sleepingsunOriginally posted by Dina
upravo jbt.osecam se cudno...kao u ono vreme kada su skidali Slobu sa vlasti pa svi izlazili na ulice..samo sto sada hoce da prebiju sve gejeve
uzas...koji nam je k...sada u drustvu kada biju sve redom..pocevsi od stanaca pa nadalje...neko sranje definitvno predstoji...
Originally posted by RACABGOriginally posted by sleepingsunOriginally posted by Dina
upravo jbt.osecam se cudno...kao u ono vreme kada su skidali Slobu sa vlasti pa svi izlazili na ulice..samo sto sada hoce da prebiju sve gejeve
uzas...koji nam je k...sada u drustvu kada biju sve redom..pocevsi od stanaca pa nadalje...neko sranje definitvno predstoji...
Радна група МУП-а Србије одлучила је да промени место одржавања „Поворке поноса” после прексиноћног састанка на коме је изнета процена да би током одржавања ове манифестације могло доћи до немира у којима би било погинулих и тешко повређених особа, сазнаје „Политика” у врху српске полиције.
VAZAN DEO JE POGINULIH I TESKO POVREDJENIH
Originally posted by androglamJa preferiram da unapred znam šta sve može loše da se desi, pa onda da odlučujem kako ću da postupim u kojoj situaciji, a ne da sudbina i slučajnost odlučuju o meni 100% dok ja sa povezom na očima šetam naokolo.
Najlepše vas molim da se uzdržite od postova koji uteruju strah time što se najavljuje apokaliptična vizija Beograda i ove nesretne Srbije uopšte. OVO NE ZNAČI da ne razumem razloge iz kojih to tvrdite - čak naprotiv - ali zaista mislim da to nije efektivno. Mislim, ako će s***ja biti, biće ga i bez ovog vida "pripreme".
Originally posted by androglamMa ne brini to sto ce se desiti je mislim nesreca za te koji sad vrsljaju po Srbiji a ne za nas. Poslace ih u zatvore, zabraniti im udruzenja, polako ili malo brze ih dovesti u red... a mi cemo svi lakse disati. Evo danas su pohapsili 30 njih. Plus 11 njih koji su napali Francuza, sudice im se za tesko ubistvo u pokusaju (valjda sam dobro prenela) za koje sledi 30 - 40 godina, dobar deo zivota ce provesti u zatvoru a i kada izadju nece bas biti u godinama kad imaju snage da nekog prebijaju...
Najlepše vas molim da se uzdržite od postova koji uteruju strah time što se najavljuje apokaliptična vizija Beograda i ove nesretne Srbije uopšte. OVO NE ZNAČI da ne razumem razloge iz kojih to tvrdite - čak naprotiv - ali zaista mislim da to nije efektivno. Mislim, ako će s***ja biti, biće ga i bez ovog vida "pripreme".
Hvala vam, nadam se da mi niko neće ovo uzeti za zlo, jer zaista nastojim da budem dobronameran, budući da znam (ili se bar nadam) da ste i vi na ovom forumu iz istih poriva.
Originally posted by sleepingsunSLOBO, VRATI SE!
sad mi je rekao drug da je imao dojavu od nekog njegovog idiotskog poznanika iz nisa...koji je navijac...da se spremalo preko 50000navijaca da dodje iz cele Srbije
Originally posted by ...Sitnicava...Jeste. Taj nivo, i pedofili i zoofili i kleptomani.
To je taj neki nivo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!